Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Modern luxe huis in het hart van de Gouden Cirkel - Winter en Zomer!

Personen12
slaapkamers 5
Badkamers1
Aparte Toiletten2
Oppervlakte 220 m²
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 3 nachten

Beschrijving

Info over de woning

5 slaapkamer (incl een gastenverblijf), 3 badkamers, 10 personen.

Grund is een modern luxe woning van 220 m². Op slechts 45 minuten rijden van Reykjavik met bubbelbad, stoombad, wasmachine en droger, internet wi-fi, tv. Perfecte accommodatie voor iedereen die een aantal van de mooiste bezienswaardigheden van IJsland wil zien en ontspannen met al het comfort dat je je kunt voorstellen. Kleine voetbalvelden w doelen als je wilt spelen en diverse golfbanen in de buurt. Gelegen in het hart van de Gouden Cirkel, de beroemde bezienswaardigheidsroute.

Het registratienummer voor Grund is HG-00001169.

Meer gegevens

Eigenaar
Thorsteinn and Bjargey
Adverteert sinds 2012
Spreekt Engels, Zweeds, Deens
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
22 september, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Suðurland

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 220 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 12
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
Locatie:
  • stadscentrum
  • berg
  • Bergzicht
  • landelijk
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • Alarm System
  • droogtrommel
  • open haard
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • Living Area
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • Secure Parking
  • beveiligingssysteem
  • slaapbank
  • telescoop
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • koffiezetter
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • ijsmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 11 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • 2 Aparte Toiletten
  • badkamer 1 - toilet , douchecel , double shower
    badkamer 3 - toilet , double shower
    Bathroom 3 guesthouse - buitendouche , guesthouse
    badkamer 4 - toilet , guesthouse
Slaapkamers:
  • 5 Slaapkamers, Slaapruimte voor 12
  • slaapkamer 1 - 1 extra groot tweepersoonsbed
    slaapkamer 3 - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer 4 - 1 groot tweepersoonsbed
    slaapkamer 5 - 1 groot tweepersoonsbed , Guest house
    slaapkamer 2 - 2 eenpersoonsbed , 1 slaapbank/futon
Vermaak:
  • cd
  • dvd
  • muziekbibliotheek
  • radio
  • stereosysteem
  • tv
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • balkon
  • barbecue
  • Deck / Patio
  • omheinde woonwijk
  • Golf
  • tuin
  • Outdoor Entertainment Area
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • dek - hout
  • 6 tuinstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • allergievrije omgeving
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • hot tub
  • hot tub buiten
  • sauna
Attracties:
  • herfstkleuren
  • speeltuin
  • restaurants
  • vulkaan
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
  • kijken van walvissen
Lokale diensten en bedrijven:
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • golf
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • vlotvaren
  • duiken
  • skiën
  • snorkelen
  • zwemmen
  • witwatervaren

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(27 recensies van reizigers)

85% Complete
7% Complete
3% Complete
3% Complete
0% Complete
Modern luxe huis in het hart van de Gouden Cirkel - Winter en Zomer!
average rating of 4.740741 based on 27 reviews
5

My sons wedding in iceland

  • 5 of 5

We couldn't have been happier with our stay in this beautiful home.

I would highly recommend it and will certainly stay again when we return.

Thank you to our extremely helpful hosts for all your help

  • Recensie verstuurd: Sep 16, 2017
  • Datum van verblijf: Sep 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Rigtig dejligt sted. Kommer gerne tilbage.

  • 5 of 5

Vi var 11 person afsted. Masser af plads. Kan klart anbefales. Tæt på mange af turistattraktionerne. Selfoss ligger 10 km. væk, hvor man kan købe ind. Krónan og Bonus. Mvh Per Iversen, Danmark.

  • Recensie verstuurd: Jul 15, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Delightful, peaceful - quintessential Iceland

  • 5 of 5

We LOVED Grund! It was the perfect home base for our multi-generational Icelandic adventure (2 parents, 3 children, 3 grandparents). It is a beautiful space for relaxing after being outside all day. We enjoyed the hot tub and beautiful views. The house layout gave everyone space at night, but a comfortable common area to visit. The kids had their own large space to spread out and play upstairs which was quite nice.

We chose the location because it placed us closer to more places we wanted to visit and explore in the Golden Circle, to reduce travel time and Grund was great for this. You will want to rent your own car.

The Owner is responsive and flexible - a great person to work with. We found the house to be clean, high quality, and well prepared for making meals and a great night's sleep. Enjoy your visit to Iceland - the country is amazing!

  • Recensie verstuurd: May 13, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Great house, not clean

  • 3 of 5

The house is a great size for a large group, especially with the open floor plan allowing for large family meals. We had 6 adults and 2 kids in the four bedrooms in the house, we didn't use the fifth bedroom outside and still had plenty of room. We were able to see the northern lights several nights from the patios and were centrally located to everything we wanted to see that week.

A couple of negatives:

- The hot tub cover was broken and it wasn't fully covered when we arrived. We never used it because we weren't sure about the cleanliness, more about that below.

- The house was dirty when we arrived. We had to spend the first part of our visit cleaning - sweeping up old food off the kitchen floor and dining room, sanitizing down surfaces in the living areas that clearly had not been cleaned before we arrived (old food, smears, etc.), and sweeping excessive dust off the stairs and floors.

  • Recensie verstuurd: Mar 15, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Sarah, I'm sorry to hear that the cleaning was not up to your standard. Of course we do our very best to keep all in order and clean when our guests arrive. Regarding the hot tub. The water is always fresh, clean since the hot water runs constantly into it. Usually we do have the cover on in order to protect it from leaves and more, but does not have a lot to do with how clean it is in general. I wished you had been in contact so I could have explained this to you when you arrived and you could have enjoyed the tub like our guests do. Best regards, Thorsteinn
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Warm, cozy and beautiful!!

  • 5 of 5

This house was perfect for our group of 9. We had 2 grandparents, 4 kids from ages 5-9 and three parents. Because we were traveling with children, we asked the owner if we could come straight to the home after our flight landed at 5am and they had no problems with this request. This made life so much easier, as we could all get some sleep right away and still have a full day to see some sights close by like Gullfoss. There was plenty of space for all of us. The house was very warm and all the amenities worked well. The kids loved the hot tub and exploring the area around the house. We also got to see an amazing display of the Northern Lights simply by walking outside! Everything was wonderful, and we hope that we are able to return to this beautiful spot again one day!

  • Recensie verstuurd: Feb 25, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Central location to south coast sites, easy to find, and a hot tub

  • 5 of 5

Nice place just outside Selfoss, only a short drive to the local grocery or apothecary if you need anything. Easy to access and park at the house, after you arrive. To get to the house at arrival and leave at departure, I did need international calling to have Thorrstein or his son open a gate. After arrival though, I had all the codes and remotes necessary to come and go whenever. Great location for splitting day trips between sites around the south coast (e.g Gulfoss one day, Vik a different day). The hot tub is awesome and was used a lot by our group of travelers.

  • Recensie verstuurd: Feb 19, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
95 kilometers
Keflavik airport
Dichtstbijzijnde haven
60 kilometers
Ferry to Vestman Islands
Dichtstbijzijnde Golf
7 kilometers
Öndverdanes golf club
Dichtstbijzijnde Restaurant
7 kilometers
Thrastarlundur
auto: noodzakelijk

Het huis ligt op slechts 50 minuten rijden van Reykjavik in een rustige omgeving dicht bij het meer Thingvallavatn, een deel van de gouden cirkel (een van de must see plekken in IJsland). De dichtstbijzijnde dorp Selfoss is trechter 15 min rijden met alle diensten die nodig zijn. Uitstekend wandelen rondom en op slechts 20 minuten rijden van het meer Laugarvatn. Geysir en Gullfoss twee van de meest bezochte bezienswaardigheden zijn niet ver. Twee goede 18-holes golfbanen 7 km (Öndverdarnes) en 13 km (Kidjaberg) afstand.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Suðurland

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Nightly Rate
10 jan 2018 - 18 feb 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.017
voor 3 nachten
Vanaf
€339
Vanaf
€339
Vri,Zat,Zon
€1.814
€6.588
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
Nightly Rate
1 mrt 2018 - 31 mei 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.418
voor 3 nachten
Vanaf
€473
Vanaf
€473
Vri,Zat,Zon
€1.814
€6.588
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
Nightly Rate
1 jun 2018 - 30 jun 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.403
voor 3 nachten
Vanaf
€468
Vanaf
€468
Vri,Zat,Zon
€3.055
€6.588
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
Nightly Rate
1 jul 2018 - 31 jul 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.575
voor 3 nachten
Vanaf
€525
Vanaf
€477
Vri,Zat,Zon
€3.198
€7.543
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
Nightly Rate
1 aug 2018 - 30 sep 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.461
voor 3 nachten
Vanaf
€487
Vanaf
€458
Vri,Zat,Zon
€3.055
€6.588
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€1.117
voor 3 nachten
Vanaf
€372
Vanaf
€410
Vri,Zat,Zon
€1.814
€6.588
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Bijkomende kosten van €4,19 per persoon per nacht

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar