Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Technologie Aangedreven Gewoon geweldig 4 Bedroom Mountain Cabin bij Boyne Mountain

Personen13
slaapkamers 4
Badkamers3
Oppervlakte 250 m²
Ligging vakantiehuis flat
Minimum verblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Condo, 4 slaapkamers, 3 badkamers, (13 personen)

Welkom in de vakantie van je leven! Verscholen in de bossen, onze luxe huis is een vier slaapkamers rustieke berghut die is ingebouwd in een lichte bosrijke omgeving, nabij golfbaan en de Alpen stoeltjeslift naar de hellingen. Je krijgt het beste van beide Worlds golf en skiën!

De berghutten zijn misschien wel de mooiste plekken om te verblijven in Boyne als ze zijn op zichzelf staande appartementen. Als dat waar is, dan is dit de mooiste hut aan Boyne met de volgende voordelen: Ten eerste, deze cabine is voorzien van een gratis dagelijkse schoonmaak. Ten tweede, deze berg cabine biedt de volgende unieke technologie beschikt iedereen is zeker van te genieten:

- Wireless Speaker System in de cabine. Dat klopt, kunt u verbinding met het draadloze luidsprekersysteem via uw iPhone / iPad en het gebruik van de Sonos draadloos systeem.

- Onbeperkt films via Netflix. We hebben ook een Netflix-account, zodat u onbeperkt films kijken met een van de Samsung Smart TV's. (ze zijn allemaal slimme tv's)

- Lokale Draadloos internet. We hebben een speciale internetverbinding in de berghut dus geen kwestie hoeveel mensen er bij Boyne, zal uw internet zeer snel zijn.

- Keyless Entry Voordeur. Gebruik Nexia huis Intelligence Technology, hoeft voor deursleutels. Integendeel, je krijgt toegewezen een viercijferige code voor alle in de groep te gebruiken om de cabine in te voeren. (Er is een beslag back-up systeem en de lokale lockbox in geval van problemen grijns)

Dit professioneel ingerichte hut heeft een slaapkamer met een kingsize bed, een hok met Samsung Smarty tv en dvd-speler, en een eigen badkamer. Tweede slaapkamer heeft een queen bed, Samsung Smarty TV en de badkamer net naast de foyer. De derde slaapkamer heeft een queen bed, Samsung Smarty tv en dvd-speler en de vierde slaapkamer heeft een geweldig queen stapelbed in het met Samsung Smarty TV.

De woonkamer heeft een open haard (met onbeperkte brandhout voor huurders - geen noodzaak om zelf meenemen), Samsung Smarty tv met dvd-speler en een bank die wordt ingeklapt tot twee volwassenen.

De wandeling volledige kelder biedt een geweldige plek voor een tweede familie tijdens een verblijf in de bergen te verblijven. De kelder heeft een badkamer, twee slaapkamers, een kitchenette (spoelbak, magnetron, en een kleine koelkast), slaapbank, en een entertainment center voor kinderen om te spelen op regenachtige dagen.

Er is een elegante eettafel voor het maken van herinneringen met uw familie. Daarnaast is er een wasmachine en droger in de eenheid ook.

Onze hut heeft een gastronomische keuken met granieten werkbladen, ontbijttafel met vier stoelen en voorzieningen zijn onder andere een koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, koelkast, bereik, vaatwasser, borden, kookgerei. Er zijn veel ramen en een prachtig uitzicht over het noorden van Michigan vanuit de woonkamer. Het apparaat heeft een ruim terras met een hot tub, dat is volledig prive en exclusief beschikbaar voor onze huurders.

Loop de deur uit en loop de straat ongeveer 25 yards naar rechts springen op de piste als ons appartement is aan de overkant van een geprepareerde piste om u naar de Alpen stoeltjeslift.

Boyne Mt. is een golfer en het paradijs skiër's aanbieden van de top-rated skiën en snowboarden en golfbanen in de Midwest. Boyne heeft ook het grootste waterpark in de Midwest, tennisbanen, Deer Lake / strand en verschillende eetgelegenheden. Golf, skiën en snowboarden lessen zijn beschikbaar, en zo is de kinderopvang.

We zijn blij om onze hut met u delen en we weten dat je zult het geweldig vinden.

Als je merkt dat je moeilijk kunt beslissen welke eenheid te kiezen, en er zijn vele mogelijkheden, maar voel je vrij om ons te bellen. We huurden en bleef met Boyne voorafgaand aan het kopen en wij kunnen u door het resort lay-out en geven u praktische adviezen. By the way, Boyne verhuurt appartementen vergelijkbaar met de onze voor veel meer dan rekenen we dus aanzienlijk betere tarieven krijgt bij ons. Bovendien, als je eenmaal huren van ons, vermoeden we je weer bij ons weer boeken, en, en opnieuw als veel van onze huurders te doen.

Trefwoorden: Gorgeous Rustic Mountain Cabin

Meer gegevens

Beheerder
Rachel Walsh
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen één uur
Kalender laatst bijgewerkt:
29 mei, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: flat in Boyne Valley Township, Verenigde Staten

Type woning:
  • flat
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 250 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 13
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • Minimum Age Limit for Renters
Locatie:
  • Uitzicht op monument
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • spa
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • open haard
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • slaapbank
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
  • Wood Fireplace
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • 3
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 13
  • King size bedden (1), Queen size bed (2), Bunk bed (1)
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • boot
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • Wintersport
  • Tennis
  • Water Sports Gear
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • verwarmd zwembad
  • hot tub
  • hot tub buiten
  • Shared Hot Tub
Attracties:
  • bioscopen
  • health/beauty spa
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • boating
  • paardrijden
  • miniature golf
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • shopping
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
  • wildlife viewing
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • wasserette
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • cross country skiing
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • jagen
  • jetskiën
  • mountain biken
  • parasailing
  • racquetball
  • zeilen
  • skiën
  • snowboarding
  • snowmobiling
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
Notities:
Open haard met brandhout voorzien, geweldige ski in / out. Deze cabine is voorzien van een gratis dagelijkse schoonmaak en de volgende technologie beschikt iedereen is zeker van te genieten: • Wireless Speaker System in de cabine. Dat klopt, kunt u verbinding met het draadloze luidsprekersysteem via uw iPhone / iPad en het gebruik van de Sonos draadloos systeem. • onbeperkt films via Netflix. We hebben ook een Netflix-account, zodat u onbeperkt films kijken met een van de Samsun Smart TV's. (ze zijn allemaal slimme tv's) • Lokaal draadloos internet. We hebben een speciale internetverbinding in de berghut dus geen kwestie hoeveel mensen er bij Boyne, zal uw internet heel snel. • Keyless Voordeur Entry. Met behulp van onze Nexia aangedreven voordeur slot, is er geen noodzaak voor sleutels. Integendeel, je krijgt toegewezen een viercijferige code voor alle in de groep te gebruiken om de cabine in te voeren. (Er is een beslag back-up systeem en de lokale lockbox in geval van problemen grijns)

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(39 recensies van reizigers)

Technologie Aangedreven Gewoon geweldig 4 Bedroom Mountain Cabin bij Boyne Mountain
average rating of 4.717949 based on 42 reviews
Davisburg, MI
5

Beautiful Cabin!

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was very clean.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We had a lovely weekend in this cabin. The view is gorgeous. The hot tub was one of the main reasons we chose this rental and it did not disappoint. It was the perfect relaxing weekend we hoped for. The only negative thing that happened was some of our food that was covered (apparently not well enough) and sitting on the counter became infested with ants. So just keep an eye out for that and when in doubt, keep everything in the frig.

  • Recensie verstuurd: May 9, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: Northern Michigan Escapes, LLC
Reactie van de eigenaar Hi Stephanie - Thank you so much for taking the time to provide us with your feedback. I am so glad that you had such a great weekend! We love hearing back from our guests!! I am very sorry to hear that you had some ants on the counter and on your food. This is not something we have had issue with in the past nor did the housekeeping staff notice it prior to your arrival. We have contracted an exterminator to come and remediate the situation. We apologize for any inconvenience and appreciate you letting us know so that we can prevent this from happening in the future. We would love the opportunity to assist you with a return trip up North so please consider using Northern Michigan Escapes in the future! Sincerely, Rachel Walsh and NME Staff
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

HORRIBLE Service and i would NEVER use this company again!!!

  • 1 of 5

Rating Details:

The property manager was very unhelpful.

The vacation rental was very dirty.

I was very unhappy with the location.

I was very dissatisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I do not recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

The owner was pompous and arrogant. The cabin was dirty, FAR from the ski slopes (promised to be ski in / ski out), had no wifi, as promised and the hot tub was filthy and never got past luke warm. When we called SEVERAL times for assistance -the company either ignored our calls or never sent help. Jessica, one of the owners was condescending and needs customer service training. We paid over $1300 per night for garbage!!! Good luck if you want to waste your money!!!

  • Recensie verstuurd: Mar 11, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: Northern Michigan Escapes, LLC
Reactie van de eigenaar Here are the facts regarding your stay and your relationship with our company: 1. You are a repeat customer with our company. You have attempted to get compensation for something that you were unsatisfied with during the past 2 stays with our company. 2. We do not advertise this cabin as ski in /out, however as I mentioned to you on the phone, most of the guests who stay here walk to the ski access for the Alpine chair lift and do not require the use of a car or shuttle for skiing. 3. We provided you with complimentary daily refresh service. You even tipped our housekeeping manager $ on the first day that she performed the service. You were not in the property when she returned the next day. 4. We emailed (in writing) and told you on the phone that we had been having difficulty with the hot tub and could not assure you it would work. We offered you a different cabin to stay in that had not had any previous hot tub issues. You still chose to stay in this cabin. Our maintenance person was out both days trying to rectify the situation. The problem required ordering a part that neither of the local companies had in stock. 5. Both our housekeeping manager and maintenance person were at the cabin throughout your stay. You did not mention to either one of them at any time that you were having difficulty with the WiFi. You waited until after your departure to let us know that you were having difficulty.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Perfect Michigan Vacation

  • 5 of 5

My wife and I went on vacation with two other couples and had a wonderful time. The space was perfect for us with private bedrooms and baths. The living space was great for hanging out around the fire and chillaxing. The owners told us about some great spots for food in nearby Boyne City. The whole area was beautiful and relaxing. I can't wait to head back up there. Made me want to move!

  • Recensie verstuurd: Mar 9, 2017
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Wonderful Experience

  • 5 of 5

My husband and two other couples took a mini vacation in Boyne and stayed in this property. It was a wonderful experience. We had plenty of space for the 6 of us and the manager did a great job communicating with us and making us feel welcome. It was clean, well stocked and beautiful. I would absolutely stay here again.

  • Recensie verstuurd: Mar 8, 2017
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Royal Oak, MI
5

Great Stay

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was more than happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Great place to stay for a weekend away.

  • Recensie verstuurd: Mar 7, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Jonathan - I am so glad to hear that you had a great weekend and enjoyed your stay. Please let us know if we can help you in the future with any return trips to Northern Michigan! Sincerely, Rachel Walsh and NME Staff
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Caledonia, MI
5

Beyond expectations...

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We rented this condo for a family ski weekend with our 5 adult kids , spouses, and grand daughter...13 of us... and we had an outstanding experience. Great accommodations including well appointed kitchen, outstanding open fireplace with endless chopped wood available outside the cabin, 3 floors of warm classic northern michigan log cabin feel, comfortable bedding for all, and a great ski in/out location. The only bump in the stay that we encountered was that the outdoor jacuzzi (which our whole family loves after a day of skiing!) unexpectedly needed repair the day we were arriving, and they were waiting for a part to we ended up only being able to use the jacuzzi one of the three nights. HOWEVER, we can't say enough for how the owners Brooke & Rachael (and Renee their property manager) went out of their way to immediately inform us of the unexpected problem, explained how they were working to expedite the repair, made very generous offers of full refund or financial remunerations options of our choice (all done personally by the owner Brooke), and their techs worked exceptionally hard to get the jacuzzi repaired ... all beyond our expectations. One of the best measures we've found over the years of any rental is how the owners handle unexpected adversity. With this rental, the cabin was outstanding, and the owners were exceptional.

  • Recensie verstuurd: Feb 26, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello Karen - It is great to hear from you and I appreciate you taking the time to provide us with this review. We are glad that this cabin worked out so well and that you were able to enjoy the wood burning fireplace and the "Northern Michigan" experience. :) You and your husband were so great to work with! Brook and I appreciated your understanding and patience with the hot tub issue, and are so glad we were able to resolve the problem and are sorry it couldn't have been repaired quicker. Our staff does everything in their control for preventative measures with the hot tubs, but things happen that are out of our control and this was unfortunately one of them (and the parts are all special order). :( I think we ALL can be measured by how we choose to handle unexpected adversity, and we appreciated how you both chose to extend grace and understanding in this situation. Looking forward to working with you again in the future! Sincerely, Rachel Walsh
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Onze hut is gelegen in een exclusieve omgeving van Boyne Mountain en is een stand-alone appartement. Er is een echte open haard met onbeperkte brandhout. Het appartement heeft een hot tub en is gewoon een geweldige plek om te verblijven.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Opmerkingen

  • Tarieven hierboven zijn exclusief belastingen en toeslagen
  • From $300/nt-$1,000/nt
  • US Dollars
  • From $300/nt-$1,000/nt
  • $39 damage protection fee
  • optional travel insurance, good for those booking vacation in advance
  • Nightly, weekend, and weekly rentals are welcome
Voer datums in voor de juiste prijs
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen