Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Technologie Aangedreven Gewoon geweldig 4 Bedroom Mountain Cabin bij Boyne Mountain

Personen100
slaapkamers 4
Badkamers3
Oppervlakte 250 m²
Ligging vakantiehuis flat
Minimum verblijf 2 - 3 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Condo, 4 slaapkamers, 3 badkamers, (13 personen)

Welkom in de vakantie van je leven! Verscholen in de bossen, onze luxe huis is een vier slaapkamers rustieke berghut die is ingebouwd in een lichte bosrijke omgeving, nabij golfbaan en de Alpen stoeltjeslift naar de hellingen. Je krijgt het beste van beide Worlds golf en skiën!

De berghutten zijn misschien wel de mooiste plekken om te verblijven in Boyne als ze zijn op zichzelf staande appartementen. Als dat waar is, dan is dit de mooiste hut aan Boyne met de volgende voordelen: Ten eerste, deze cabine is voorzien van een gratis dagelijkse schoonmaak. Ten tweede, deze berg cabine biedt de volgende unieke technologie beschikt iedereen is zeker van te genieten:

- Wireless Speaker System in de cabine. Dat klopt, kunt u verbinding met het draadloze luidsprekersysteem via uw iPhone / iPad en het gebruik van de Sonos draadloos systeem.

- Onbeperkt films via Netflix. We hebben ook een Netflix-account, zodat u onbeperkt films kijken met een van de Samsung Smart TV's. (ze zijn allemaal slimme tv's)

- Lokale Draadloos internet. We hebben een speciale internetverbinding in de berghut dus geen kwestie hoeveel mensen er bij Boyne, zal uw internet zeer snel zijn.

- Keyless Entry Voordeur. Gebruik Nexia huis Intelligence Technology, hoeft voor deursleutels. Integendeel, je krijgt toegewezen een viercijferige code voor alle in de groep te gebruiken om de cabine in te voeren. (Er is een beslag back-up systeem en de lokale lockbox in geval van problemen grijns)

Dit professioneel ingerichte hut heeft een slaapkamer met een kingsize bed, een hok met Samsung Smarty tv en dvd-speler, en een eigen badkamer. Tweede slaapkamer heeft een queen bed, Samsung Smarty TV en de badkamer net naast de foyer. De derde slaapkamer heeft een queen bed, Samsung Smarty tv en dvd-speler en de vierde slaapkamer heeft een geweldig queen stapelbed in het met Samsung Smarty TV.

De woonkamer heeft een open haard (met onbeperkte brandhout voor huurders - geen noodzaak om zelf meenemen), Samsung Smarty tv met dvd-speler en een bank die wordt ingeklapt tot twee volwassenen.

De wandeling volledige kelder biedt een geweldige plek voor een tweede familie tijdens een verblijf in de bergen te verblijven. De kelder heeft een badkamer, twee slaapkamers, een kitchenette (spoelbak, magnetron, en een kleine koelkast), slaapbank, en een entertainment center voor kinderen om te spelen op regenachtige dagen.

Er is een elegante eettafel voor het maken van herinneringen met uw familie. Daarnaast is er een wasmachine en droger in de eenheid ook.

Onze hut heeft een gastronomische keuken met granieten werkbladen, ontbijttafel met vier stoelen en voorzieningen zijn onder andere een koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, koelkast, bereik, vaatwasser, borden, kookgerei. Er zijn veel ramen en een prachtig uitzicht over het noorden van Michigan vanuit de woonkamer. Het apparaat heeft een ruim terras met een hot tub, dat is volledig prive en exclusief beschikbaar voor onze huurders.

Loop de deur uit en loop de straat ongeveer 25 yards naar rechts springen op de piste als ons appartement is aan de overkant van een geprepareerde piste om u naar de Alpen stoeltjeslift.

Boyne Mt. is een golfer en het paradijs skiër's aanbieden van de top-rated skiën en snowboarden en golfbanen in de Midwest. Boyne heeft ook het grootste waterpark in de Midwest, tennisbanen, Deer Lake / strand en verschillende eetgelegenheden. Golf, skiën en snowboarden lessen zijn beschikbaar, en zo is de kinderopvang.

We zijn blij om onze hut met u delen en we weten dat je zult het geweldig vinden.

Als je merkt dat je moeilijk kunt beslissen welke eenheid te kiezen, en er zijn vele mogelijkheden, maar voel je vrij om ons te bellen. We huurden en bleef met Boyne voorafgaand aan het kopen en wij kunnen u door het resort lay-out en geven u praktische adviezen. By the way, Boyne verhuurt appartementen vergelijkbaar met de onze voor veel meer dan rekenen we dus aanzienlijk betere tarieven krijgt bij ons. Bovendien, als je eenmaal huren van ons, vermoeden we je weer bij ons weer boeken, en, en opnieuw als veel van onze huurders te doen.

Trefwoorden: Gorgeous Rustic Mountain Cabin

Meer gegevens

Agentschap
Rachel Walsh
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen één uur
Kalender laatst bijgewerkt:
20 november, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: flat in Boyne Falls, Verenigde Staten

Type woning:
  • flat
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 250 m²
Huisregels:
  • Check-in: 16:00
  • /
  • Check-out: 10:00
  • Max. bezetting: 100
  • Min. leeftijd van primaire huurder: 0
  • Feestjes/evenementen niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Alleen niet roken
Locatie:
  • complex
  • dorp
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • spa
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • open haard
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • slaapbank
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
  • Wood Fireplace
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • 3
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 100
  • King size bedden (1), Queen size bed (2), Bunk bed (1)
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • boot
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • Wintersport
  • Tennis
  • Water Sports Gear
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • verwarmd zwembad
  • hot tub
  • hot tub buiten
  • Shared Hot Tub
Attracties:
  • bioscopen
  • health/beauty spa
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • boating
  • paardrijden
  • miniature golf
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • shopping
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
  • wildlife viewing
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • wasserette
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • cross country skiing
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • jagen
  • jetskiën
  • mountain biken
  • parasailing
  • racquetball
  • zeilen
  • skiën
  • snowboarding
  • snowmobiling
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
Notities:
Open haard met brandhout voorzien, geweldige ski in / out. Deze cabine is voorzien van een gratis dagelijkse schoonmaak en de volgende technologie beschikt iedereen is zeker van te genieten: • Wireless Speaker System in de cabine. Dat klopt, kunt u verbinding met het draadloze luidsprekersysteem via uw iPhone / iPad en het gebruik van de Sonos draadloos systeem. • onbeperkt films via Netflix. We hebben ook een Netflix-account, zodat u onbeperkt films kijken met een van de Samsun Smart TV's. (ze zijn allemaal slimme tv's) • Lokaal draadloos internet. We hebben een speciale internetverbinding in de berghut dus geen kwestie hoeveel mensen er bij Boyne, zal uw internet heel snel. • Keyless Voordeur Entry. Met behulp van onze Nexia aangedreven voordeur slot, is er geen noodzaak voor sleutels. Integendeel, je krijgt toegewezen een viercijferige code voor alle in de groep te gebruiken om de cabine in te voeren. (Er is een beslag back-up systeem en de lokale lockbox in geval van problemen grijns)

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(43 recensies van reizigers)

81% Complete
13% Complete
2% Complete
0% Complete
2% Complete
Technologie Aangedreven Gewoon geweldig 4 Bedroom Mountain Cabin bij Boyne Mountain
average rating of 4.72093 based on 46 reviews
Macomb Twp , Michigan
5

Fall color tour

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Every year we go on fall color tour usually in Traverse City this year we decided to visit Boyne City, Petosky ,Harbor Springs and drove thru the tunnel of trees. The mountain lodge was perfectly located within a 30 minute drive to all the places we visited. It was roomy enough for the 10 of us. The house was exactly as pictured on the website and was very clean and the beds were comfy: We enjoyed our stay and would definitely return:

  • Recensie ingediend: 19-okt-2017
  • Datum van verblijf: oktober 2017
  • Bron: Northern Michigan Escapes, LLC
Reactie van de eigenaar Hello Violeta - I am so happy to hear that you chose the Boyne City area to stay for your fall color tour. It sounds as though this cabin worked out well for you and your group and I am so glad to know that you enjoyed yourselves and this beautiful area. Please be sure to bookmark our website so that we might have the opportunity to help you in the future. Sincerely, Rachel Walsh and NME Staff
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Novi, MI
4

Boys in Boyne Falls

  • 4 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was very clean.

I was very happy with the location.

I was more than satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

It was a good time spent specially the living area was good. We enjoyed the hot tub after a good game of tennis. Renee was very cordial and we were able to talk to her whenever we needed help. Sound system details could have been given upfront or part of the welcome package. Everything was awesome. One other thing, the basement toilet flush has a problem where the water keeps running and it was kind of noisy in the basement.

  • Recensie ingediend: 12-sep-2017
  • Datum van verblijf: september 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello Jaffar - Thank you for taking the time to provide us with your feedback regarding your stay at this great Mountain Cabin. I am so happy to know that you were able to enjoy the hot tub and that Renee was helpful and responsive. I apologize if there was any confusion with the sounds system and appreciate your thoughts on being sure that our guests are familiar with how it works at the time of check in. I have contacted our maintenance crew and have asked them to go and look at the toilet. I am sorry if this caused an inconvenience and please know that if you ever have a disruption during your stay in one of our properties we ask that you notify us so that we can try and rectify it. We would love the chance to help you with lodging for a return trip to beautiful Northern Michigan so please do not hesitate to contact us or visit our Northern Michigan Escapes website where you can view all of the 150 properties that we manage and use our online reservation system. Sincerely, Rachel Walsh and NME Staff
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
clarkston, MI
5

mountain cabin

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

nice layout for privacy in cabin.

  • Recensie ingediend: 19-aug-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello Sally - I am so happy to hear that you enjoyed your time at this cozy cabin. Please be sure to bookmark our Northern Michigan Escapes website and let us know if we can assist you with any future trips up North! Sincerely, Rachel Walsh and NME Staff
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Rochester, MI
5

Upper Michigan Stay for Youngest Daughter's Wedding in East Jorda

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We had a wonderful experience/vacation stay at cabin 839 for our youngest daughter's wedding up north. It was an easy drive back and forth to East Jordan for the wedding at the church and the reception at Jordan Valley Barn. Easily slept our group in comfortable quiet setting. Plenty of room and beautiful setting.

  • Recensie ingediend: 27-jul-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: Northern Michigan Escapes, LLC
Reactie van de eigenaar Hello Sharon - I hope that your daughter's wedding was wonderful! - Congratulations!! Thank you for taking the time to provide us with this review - we love hearing back from our guests and are glad to be a part in providing you with a great experience. We are happy to hear the cabin worked out so well for you! Enjoy the rest of your summer! Sincerely, Rachel Walsh and NME Staff
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Davisburg, MI
5

Beautiful Cabin!

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was very clean.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We had a lovely weekend in this cabin. The view is gorgeous. The hot tub was one of the main reasons we chose this rental and it did not disappoint. It was the perfect relaxing weekend we hoped for. The only negative thing that happened was some of our food that was covered (apparently not well enough) and sitting on the counter became infested with ants. So just keep an eye out for that and when in doubt, keep everything in the frig.

  • Recensie ingediend: 9-mei-2017
  • Datum van verblijf: mei 2017
  • Bron: Northern Michigan Escapes, LLC
Reactie van de eigenaar Hi Stephanie - Thank you so much for taking the time to provide us with your feedback. I am so glad that you had such a great weekend! We love hearing back from our guests!! I am very sorry to hear that you had some ants on the counter and on your food. This is not something we have had issue with in the past nor did the housekeeping staff notice it prior to your arrival. We have contracted an exterminator to come and remediate the situation. We apologize for any inconvenience and appreciate you letting us know so that we can prevent this from happening in the future. We would love the opportunity to assist you with a return trip up North so please consider using Northern Michigan Escapes in the future! Sincerely, Rachel Walsh and NME Staff
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

HORRIBLE Service and i would NEVER use this company again!!!

  • 1 of 5

Rating Details:

The property manager was very unhelpful.

The vacation rental was very dirty.

I was very unhappy with the location.

I was very dissatisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I do not recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

The owner was pompous and arrogant. The cabin was dirty, FAR from the ski slopes (promised to be ski in / ski out), had no wifi, as promised and the hot tub was filthy and never got past luke warm. When we called SEVERAL times for assistance -the company either ignored our calls or never sent help. Jessica, one of the owners was condescending and needs customer service training. We paid over $1300 per night for garbage!!! Good luck if you want to waste your money!!!

  • Recensie ingediend: 11-mrt-2017
  • Datum van verblijf: januari 2017
  • Bron: Northern Michigan Escapes, LLC
Reactie van de eigenaar Here are the facts regarding your stay and your relationship with our company: 1. You are a repeat customer with our company. You have attempted to get compensation for something that you were unsatisfied with during the past 2 stays with our company. 2. We do not advertise this cabin as ski in /out, however as I mentioned to you on the phone, most of the guests who stay here walk to the ski access for the Alpine chair lift and do not require the use of a car or shuttle for skiing. 3. We provided you with complimentary daily refresh service. You even tipped our housekeeping manager $ on the first day that she performed the service. You were not in the property when she returned the next day. 4. We emailed (in writing) and told you on the phone that we had been having difficulty with the hot tub and could not assure you it would work. We offered you a different cabin to stay in that had not had any previous hot tub issues. You still chose to stay in this cabin. Our maintenance person was out both days trying to rectify the situation. The problem required ordering a part that neither of the local companies had in stock. 5. Both our housekeeping manager and maintenance person were at the cabin throughout your stay. You did not mention to either one of them at any time that you were having difficulty with the WiFi. You waited until after your departure to let us know that you were having difficulty.
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

Onze hut is gelegen in een exclusieve omgeving van Boyne Mountain en is een stand-alone appartement. Er is een echte open haard met onbeperkte brandhout. Het appartement heeft een hot tub en is gewoon een geweldige plek om te verblijven.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Manager e-mailen

Opmerkingen

  • Tarieven hierboven zijn exclusief belastingen en toeslagen
  • From $300/nt-$1,000/nt
  • US Dollars
  • From $300/nt-$1,000/nt
  • $39 damage protection fee
  • optional travel insurance, good for those booking vacation in advance
  • Nightly, weekend, and weekly rentals are welcome
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen