Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Vegas Villa - 8 minuten naar de Strip - Air Hockey Tafel

Personen12
slaapkamers 6
Badkamers3
Oppervlakte 306 m²
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 2 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Stuur een email of bel voor beschikbaarheid als de kalender is niet altijd bijgewerkt

** De prijzen zijn hoger tijdens feestdagen en piekperiodes **

Huurprijs Minima:

2 's nachts huurprijs minimum voor verhuur begint minder dan 1 maand vanaf nu.

3 nachten beginnen tussen 1 - 2 maanden vanaf nu.

4 nachten beginnen tussen 2 - 3 maanden vanaf nu.

5 nachten beginnen tussen 3-12 maanden vanaf nu.

* Voorbeeld: 2 nachten kan worden gehuurd 2-3 maanden vanaf nu, maar het tarief zal zijn voor 4 nachten.

Hier is de kamer setup:

(Boven)

Master Room = 1 Koning

Kamer 2 = 1 Koning

Kamer 3 = 1 Queen

Kamer 4 (Open ruimte) = 1 Queen en 1 Twin

(Beneden)

Kamer 5: 1 Queen en 1 Twin

Het vakantiehuis ligt op slechts 8 - 15 minuten ten westen van de Las Vegas strip. De moderne inrichting en de prachtige 18 ft gewelfde plafonds biedt een ontspannen omgeving voor de perfecte vakantie huis keuze.

Kenmerken:

- 2600 sq ft van de ruime woonkamer

- Gemeubileerd

- Onlangs bijgewerkt met nieuwe verf, tapijt en vloerbedekking

- Air Hockey Tafel

- 3 TV's: 51 "Plasma, 42" LCD-scherm en 32 "LCD in de slaapkamer. Alle tv's zijn uitgerust met de Roku streaming speler met Netflix, nationaal nieuws (NBC, FOX, CBS etc) sport, Disney, en vele andere kanalen in HD.

- Wifi high speed internet inbegrepen

- Volledige keuken met alle apparatuur, waaronder een kleine broodrooster oven, magnetron, koffiezetapparaat, en Brita waterfilter. Uitgerust met de essentie.

- Wasruimte met wasmachine en droger. Strijkijzer en strijkplank.

Inchecken: 17:00, Check-out: 11:00. Check-in en check-out tijden kunnen flexibel zijn. Vraag voor meer informatie.

** Informeer naar overwinteraars en speciale tarieven voor een verblijf langer dan een week of maand

Premier Locatie: De woning is gelegen op een van de nieuwere en gevestigde gemeenschappen in het Westen gebied van Las Vegas. Gelegen naast de Meren en de prestigieuze Summerlin gebied.

In tegenstelling tot andere vakantie woningen die zijn gelegen in de oudere en 'ruiger' kant van de stad (Noord- en Oost-gebied), dit huis ligt aan de overkant van de beroemde Spaanse Trail Country Club, dat is de thuisbasis van celebs en de zeer rijken met multi-miljoen dollar herenhuizen .

Grappig feitje: Prins Jefri van Brunei is eigenaar van een $ 60.000.000 100.000 vierkante meter Mega-verbinding in het Spaans sleept dat de thuisbasis van Michael Jackson was voor enkele maanden!

Proximity: - 8-10 minuten naar de strip (neem gewoon Tropicana Ave recht naar beneden naar MGM Grand in Las Vegas Blvd)

- 2 minuten naar de 215 snelweg

- 5 minuten naar Walmart, Walgreens, Target, Smiths supermarkt, Wells Fargo, Bank of America

- 5 minuten van In n Out Burger, McDonalds, Starbucks, Panera Bread, Yogurtland, Applebee's, Denny's, Panda Express, Ihop

- 8 minuten naar buiten minigolf en Chuck E Cheese's

- 10-15 minuten naar golfbanen dwz. TPC Summerlin, Siena, Arroyo, El Capitan, Angel Park, Tudor Park, Palm Valley, Durango Hills, Highland Falls, Rhodes Ranch

- 15 minuten naar veelgeprezen outdoor winkelcentra - Stadsplein en Tivoli Village

- 20 minuten naar McCarran International Airport, Las Vegas / Sands Expo / Mandalay Bay Convention Center, Red Rock Canyon National Conservation Area, Premium Outlets, Chinatown

- 1 uur naar Hoover Dam en Mount Charleston Peak Ski Area

- 2. 5 uur naar de Grand Canyon

Meer gegevens

Eigenaar
Jason and Jimmy
Adverteert sinds 2011
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
17 augustus, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Las Vegas, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 306 m²
Huisregels:
  • Check-in: 17:00 / Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 12
  • Minimum Age Limit for Renters
  • huisdieren in overleg
  • roken toegestaan
  • kinderen welkom
Locatie:
  • berg
  • grote plaats
Thema:
  • avontuurlijk
  • voordelig
  • gezin
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • zeep
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • gefilterd water
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • Living Area
  • zitkamer
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • Vacuum System
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 10 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • badkamer 1 - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
    badkamer 2 - toilet , douchecel
    badkamer 3 - toilet , bad met douche
  • Handdoeken worden verstrekt.
Slaapkamers:
  • 6 Slaapkamers, Slaapruimte voor 12
  • slaapkamer 4 - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    slaapkamer 1 - 1 extra groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    Bedroom 2 - on FIRST FLOOR - 1 groot tweepersoonsbed
    Bedroom 3 - Bunk Beds - 2 eenpersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
  • Kussens, beddengoed, en dekens zijn aanwezig in alle kamers.
Vermaak:
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • tafeltennistafel
  • pooltafel
  • tv
Buiten:
  • Deck / Patio
  • Fully Fenced
  • tuingrill
  • terras - steen/beton
  • 6 tuinstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • particulier zwembad
Attracties:
  • kerken
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • pretparken
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • gokken - casino's
  • outlet winkels
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • golf
  • golf - privileges - optioneel
  • hiken
  • schaatsen
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • skeeleren
  • zwemmen
  • tennis

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(49 recensies van reizigers)

77% Complete
14% Complete
0% Complete
6% Complete
2% Complete
Vegas Villa - 8 minuten naar de Strip - Air Hockey Tafel
average rating of 4.591837 based on 49 reviews
2

The house was very nice but the issues with the pool ruined my experience.

  • 2 of 5

Where do I begin? Booking this property was from the start a nightmare. Jason the property manager would take so long to reply to any of my emails and my text messages. I had to remind him and ask him to send over the contract to send over the check in information. Super unorganized from the very start, I should of never booked. When i arrived, excited to check out the house and most importantly the pool. I went to the back and was surprised at the fact that the pool was missing. When booking on homeaway I always use the filter to make it easier for me. I specifically wanted a house with a pool and this location showed a pool in the amenities. You can imagine my confusion and disappointment. I purchased so many cute and expensive pool toys and was unable to use them. To make my time even more unpleasant I was on the phone for over 3 hrs trying to contact the manager and then homeaway customer service. When contacting the manager he wouldnt answer my calls until i called him from a different number. He argued that the house showed no photos of a pool. But my question to him was "why would this property even show up as an option since I filtered it to have a pool?" And "why would a pool be posted on amenities?" He had no answer for me. While I was on the phone one of my guest noticed some marijuana on the couch. My first thought was that the house was never cleaned properly. When I called him to let him know he simply said " well you know marijuana is legal in Las Vegas, Nevada now." I felt like that was his way of trying to shut me up. Also when we were about to check out he told me i needed to wash the towels, that was never on the contract and I thought to my self, isnt that why im paying a cleaning fee, for things like this? Having no other choice I ended up staying there the weekend. However i booked this property because it showed that it had a pool and i wanted a pool since it was over 100 degrees in Las Vegas that weekend.This was a complete inconvenience for my guest and I. So i feel like i was cheated out of money and i would like to be credited something back because its not fair that he is able to lie to customers just to book customers.

  • Recensie verstuurd: Jul 31, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Villa

  • 4 of 5

The House we stayed in was ok. Everything looked as described. However, some of the beds especially the twins and some queens may need to be upgraded as they were a bit uncomfortable and several people complained of backaches after. Overall we enjoyed the stay.

  • Recensie verstuurd: Mar 20, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Brenda, Thank you for your feedback! We are always looking to improve our vacation homes. We will replace the uncomfortable beds that you have mentioned. We apologize for any discomfort you have experienced in our homes. If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contact us! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Amazing and reasonable

  • 5 of 5

Can't wait to come back

  • Recensie verstuurd: Feb 20, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Harvey, We are glad to hear that you enjoyed your stay with us! If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contact us again! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Pine, CO
5

Exactly what we needed

  • 5 of 5

Nice house and a great location close to the strip. It worked perfectly for our needs.

  • Recensie verstuurd: Jan 22, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Kelly, We are glad to hear that the house provided what you needed for your stay. If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contact us again! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Property location and house set up was perfect for my group.

  • 4 of 5

Enjoyed this property 110%. Spacious and very roomy. Some minor things need repair and attention such as fixtures in certain rooms and the advertised air hockey table was in poor condition. But those things compared to the entire stay were not a deal breaker. I'd definitely stay there again and dealing with Jason (the owner) was a very pleasant experience. He kept in touch with me about any issue or questions that I may have had during my stay. Great Property!!! Thanks Jason !

Robert L

  • Recensie verstuurd: Nov 15, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Robert, I am very happy to hear that you enjoyed your stay with us. In terms of the needed repairs, we want to thank you for pointing out the problems. We will be looking into them and begin the repairs accordingly. If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contact me anytime Robert! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Torrance, CA
2

Nice house, great location. Owners slow to respond

  • 2 of 5

The house was clean, adequately furnished and located in a quiet neighbor. Close to the Strip, freeways, shopping, and other major attractions. Unfortunately, we experienced problems with a very noisy A/C. We notified the owners but did not receive a response until after we checked-out. We are currently trying to contact the owners to inquire about our refundable security deposit. It's been two weeks and no response. Very frustrating! A five star property but our experience with the owners drops the rating to two stars.

  • Recensie verstuurd: Oct 11, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello Dale, I apologize for any inconveniences we have caused you. I had a technician come by to make sure the A/C unit is working in good condition. I sincerely apologize for the delay in refunding the deposit. I was away on vacation and I was really backed up on emails. I appreciate your patience and understanding. If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contract me anytime! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
5 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
10 Miles
McCarran International Airport,
Dichtstbijzijnde Barpub
1 Miles
Applebees, Del Taco, KF, Arby's, Dominos, Panda Ex
Dichtstbijzijnde Golf
3 Miles
Siena, TPC Summerlin, Arroyo, Tudor Park
Dichtstbijzijnde snelweg
1 Miles
215
Dichtstbijzijnde Restaurant
1 Miles
In-n-Out, McDonalds, Panera B, Dennys, Starbuck
Dichtstbijzijnde Ski
57 Miles
Mount Charleston Peak Ski Area
auto: aanbevolen

De woning is gelegen op een van de nieuwere en gevestigde gemeenschappen in het westen van Las Vegas. In tegenstelling tot andere vakantiehuizen die zijn gelegen in de oudere en 'ruigere' kant van de stad (Noord- en Oost-gebied), dit huis ligt aan de overkant van de beroemde Spaanse Trail Country Club, dat is de thuisbasis van celebs en de zeer rijken met multi-miljoen dollar herenhuizen.

- 15 minuten naar de strip (neem gewoon Tropicana Ave recht naar beneden naar Las Vegas Blvd)

- 2 minuten naar de 215 snelweg

- 5 minuten naar Walmart, Walgreens, Smiths Food Center, Wells Fargo, Bank of America

- 10-15 minuten naar golfbanen dwz. TPC Summerlin, Siena, Arroyo, El Capitan, Angel Park, Tudor Park, Palm Valley, Durango Hills, Highland Falls, Rhodes Ranch

- 15 minuten naar veelgeprezen outdoor winkelcentra - Stadsplein en Tivoli Village

- 20 minuten naar Las Vegas / Sands Expo / Mandalay Bay Convention Center, Red Rock Canyon, Premium Outlets, Chinatown

- 1 uur naar Hoover Dam en Mount Charleston Peak

- 3. 5 uur naar de Grand Canyon

Andere activiteiten: 8 minuten naar buiten minigolf en Chuck E Cheese's

Golf: - 10-15 minuten naar golfbanen dwz. TPC Summerlin, Siena, Arroyo, El Capitan, Angel Park, Tudor Park, Palm Valley, Durango Hills, Highland Falls, Rhodes Ranch

Ski: - 1 uur naar Mount Charleston Peak Ski Area

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Las Vegas, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
August Special
14 aug 2017 - 24 aug 2017
2 nacht minimum verblijf
€385
voor 2 nachten
Vanaf
€97
Vanaf
€127
Vri,Zat
€976
 
 
Vista Villa - 3 night stay
15 sep 2017 - 19 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€901
voor 3 nachten
Vanaf
€237
Vanaf
€267
Vri,Zat
€1.482
€4.168
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 11 gasten; voeg €8 per extra gast per nacht
 
Vista Villa - 4 night stay
20 okt 2017 - 28 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€1.138
voor 4 nachten
Vanaf
€237
Vanaf
€267
Vri,Zat
€1.482
€4.168
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 11 gasten; voeg €8 per extra gast per nacht
 
New Years
29 dec 2017 - 31 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€2.184
voor 3 nachten
Vanaf
€665
 
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€664
voor 2 nachten
Vanaf
€237
Vanaf
€267
Vri,Zat
€1.482
€4.168
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 11 gasten; voeg €8 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Schoonmaakkosten €131,8
Bijkomende kosten van €6,8 per persoon per nacht
Kosten voor huisdier €42,51
Schadeborg €135,2

2.9% fee for paying with credit card. No fees for bank transfer payment.

8% utilities charge (12% from May - September)

$49 Cancellation Administrative Fee

$69 damage protection plan (covers up to $1500 in accidental damages for the entire duration of your stay) with a $90 refundable deposit.

Rental Rate Minimums:

2 night rental rate minimum for rentals starting less than 1 month from now.
3 nights starting between 1 - 2 months from now.
4 nights starting between 2 - 3 months
5 nights starting between 3 - 12 months

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen