Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Vegas Villa - 8 minuten naar de Strip - Air Hockey Tafel

Personen12
slaapkamers 6
Badkamers3
Oppervlakte 306 m²
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 2 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Stuur een email of bel voor beschikbaarheid als de kalender is niet altijd bijgewerkt

** De prijzen zijn hoger tijdens feestdagen en piekperiodes **

Huurprijs Minima:

2 's nachts huurprijs minimum voor verhuur begint minder dan 1 maand vanaf nu.

3 nachten beginnen tussen 1 - 2 maanden vanaf nu.

4 nachten beginnen tussen 2 - 3 maanden vanaf nu.

5 nachten beginnen tussen 3-12 maanden vanaf nu.

* Voorbeeld: 2 nachten kan worden gehuurd 2-3 maanden vanaf nu, maar het tarief zal zijn voor 4 nachten.

Hier is de kamer setup:

(Boven)

Master Room = 1 Koning

Kamer 2 = 1 Koning

Kamer 3 = 1 Queen

Kamer 4 (Open ruimte) = 1 Queen en 1 Twin

(Beneden)

Kamer 5: 1 Queen en 1 Twin

Het vakantiehuis ligt op slechts 8 - 15 minuten ten westen van de Las Vegas strip. De moderne inrichting en de prachtige 18 ft gewelfde plafonds biedt een ontspannen omgeving voor de perfecte vakantie huis keuze.

Kenmerken:

- 2600 sq ft van de ruime woonkamer

- Gemeubileerd

- Onlangs bijgewerkt met nieuwe verf, tapijt en vloerbedekking

- Air Hockey Tafel

- 3 TV's: 51 "Plasma, 42" LCD-scherm en 32 "LCD in de slaapkamer. Alle tv's zijn uitgerust met de Roku streaming speler met Netflix, nationaal nieuws (NBC, FOX, CBS etc) sport, Disney, en vele andere kanalen in HD.

- Wifi high speed internet inbegrepen

- Volledige keuken met alle apparatuur, waaronder een kleine broodrooster oven, magnetron, koffiezetapparaat, en Brita waterfilter. Uitgerust met de essentie.

- Wasruimte met wasmachine en droger. Strijkijzer en strijkplank.

Inchecken: 17:00, Check-out: 11:00. Check-in en check-out tijden kunnen flexibel zijn. Vraag voor meer informatie.

** Informeer naar overwinteraars en speciale tarieven voor een verblijf langer dan een week of maand

Premier Locatie: De woning is gelegen op een van de nieuwere en gevestigde gemeenschappen in het Westen gebied van Las Vegas. Gelegen naast de Meren en de prestigieuze Summerlin gebied.

In tegenstelling tot andere vakantie woningen die zijn gelegen in de oudere en 'ruiger' kant van de stad (Noord- en Oost-gebied), dit huis ligt aan de overkant van de beroemde Spaanse Trail Country Club, dat is de thuisbasis van celebs en de zeer rijken met multi-miljoen dollar herenhuizen .

Grappig feitje: Prins Jefri van Brunei is eigenaar van een $ 60.000.000 100.000 vierkante meter Mega-verbinding in het Spaans sleept dat de thuisbasis van Michael Jackson was voor enkele maanden!

Proximity: - 8-10 minuten naar de strip (neem gewoon Tropicana Ave recht naar beneden naar MGM Grand in Las Vegas Blvd)

- 2 minuten naar de 215 snelweg

- 5 minuten naar Walmart, Walgreens, Target, Smiths supermarkt, Wells Fargo, Bank of America

- 5 minuten van In n Out Burger, McDonalds, Starbucks, Panera Bread, Yogurtland, Applebee's, Denny's, Panda Express, Ihop

- 8 minuten naar buiten minigolf en Chuck E Cheese's

- 10-15 minuten naar golfbanen dwz. TPC Summerlin, Siena, Arroyo, El Capitan, Angel Park, Tudor Park, Palm Valley, Durango Hills, Highland Falls, Rhodes Ranch

- 15 minuten naar veelgeprezen outdoor winkelcentra - Stadsplein en Tivoli Village

- 20 minuten naar McCarran International Airport, Las Vegas / Sands Expo / Mandalay Bay Convention Center, Red Rock Canyon National Conservation Area, Premium Outlets, Chinatown

- 1 uur naar Hoover Dam en Mount Charleston Peak Ski Area

- 2. 5 uur naar de Grand Canyon

Meer gegevens

Eigenaar
Jason and Kevin
Adverteert sinds 2011
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
90%
Kalender laatst bijgewerkt:
16 december, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Las Vegas, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 306 m²
Huisregels:
  • Check-in: 17:00 / Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 12
  • Minimum Age Limit for Renters
  • huisdieren in overleg
  • roken toegestaan
  • kinderen welkom
Locatie:
  • berg
  • grote plaats
Thema:
  • avontuurlijk
  • voordelig
  • gezin
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • zeep
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • gefilterd water
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • Living Area
  • zitkamer
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • Vacuum System
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 10 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • badkamer 1 - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
    badkamer 2 - toilet , douchecel
    badkamer 3 - toilet , bad met douche
  • Handdoeken worden verstrekt.
Slaapkamers:
  • 6 Slaapkamers, Slaapruimte voor 12
  • slaapkamer 4 - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    slaapkamer 1 - 1 extra groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    Bedroom 2 - on FIRST FLOOR - 1 groot tweepersoonsbed
    Bedroom 3 - Bunk Beds - 2 eenpersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
  • Kussens, beddengoed, en dekens zijn aanwezig in alle kamers.
Vermaak:
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • tafeltennistafel
  • pooltafel
  • tv
Buiten:
  • Deck / Patio
  • Fully Fenced
  • tuingrill
  • terras - steen/beton
  • 6 tuinstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • particulier zwembad
Attracties:
  • kerken
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • pretparken
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • gokken - casino's
  • outlet winkels
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • golf
  • golf - privileges - optioneel
  • hiken
  • schaatsen
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • skeeleren
  • zwemmen
  • tennis

Recensies

Uitstekend! 4,5/5 -
(51 recensies van reizigers)

74% Complete
15% Complete
0% Complete
5% Complete
3% Complete
Vegas Villa - 8 minuten naar de Strip - Air Hockey Tafel
average rating of 4.509804 based on 51 reviews
1

Horrible from the beginning

  • 1 of 5

This past Nov 22-25 our family booked a stay in Las Vegas. When we arrived at the property it was obvious that it wasn't the property we had booked. We immediantly contacted the property owner about the problem telling him it looked nothing like the property we had booked months ago.He tried to tell us that he had recently updated his listing and that we were staying at the property we had originally booked. If you have two different houses like he claims he has there should of been two different bookings for those properties which there was not.Upon further research the property that we stayed at is not even on the website of Home Away or VRBO. As we went through our property rental this is what we found: In the upstairs master bedroom there were lights that were burned out in the master bath. On the bath tub was a sign saying "do not use the pipes leak and using the tub will result in a leak that will occur in the downstairs bedroom. In the bathroom the toilet paper dispenser was ripped off the wall as was a towel hanger in the shower area. There was a drain stop missing in one of the master bath sinks so jewlery could be dropped and lost in the trap.The door knobs were not secured and the door knobs did not match. When you grabbed hold of the door knobs they would spin a total of 360 degrees. We had to replace lights in the dining room area so we could see because some lights were burned out. The oven and microwave in the kitchen had a do not use sign out of order sticker on them. We had to buy spices, and garbage bags, none were supplied. In one of the upstairs bedrooms, men's underwear were in one of drawers. There was no backyard, and it was totally covered in weeds 3 ft high. In the back corner of the outside of the house we noticed a hole in the house. We found out that when dishes were done or rinsed in the right sink, that the water drained right out of this hole and onto the patio and run off the walk. The stairway railing was loose and not secured properly, as well as another railing that was located between the stairs and an exercise bike. We even had to buy batteries to use the air hockey game. poorly managed property and when we arrived in Vegas the owner knew we had no other options especially being Thanksgiving weekend. We could of stayed at hotels but at $250 a night that was not an option.

  • Recensie ingediend: 15-dec-2017
  • Datum van verblijf: november 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Nice

  • 4 of 5

Everything was fine and my family and I enjoyed our stay.

  • Recensie ingediend: 14-aug-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
2

The house was very nice but the issues with the pool ruined my experience.

  • 2 of 5

Where do I begin? Booking this property was from the start a nightmare. Jason the property manager would take so long to reply to any of my emails and my text messages. I had to remind him and ask him to send over the contract to send over the check in information. Super unorganized from the very start, I should of never booked. When i arrived, excited to check out the house and most importantly the pool. I went to the back and was surprised at the fact that the pool was missing. When booking on homeaway I always use the filter to make it easier for me. I specifically wanted a house with a pool and this location showed a pool in the amenities. You can imagine my confusion and disappointment. I purchased so many cute and expensive pool toys and was unable to use them. To make my time even more unpleasant I was on the phone for over 3 hrs trying to contact the manager and then homeaway customer service. When contacting the manager he wouldnt answer my calls until i called him from a different number. He argued that the house showed no photos of a pool. But my question to him was "why would this property even show up as an option since I filtered it to have a pool?" And "why would a pool be posted on amenities?" He had no answer for me. While I was on the phone one of my guest noticed some marijuana on the couch. My first thought was that the house was never cleaned properly. When I called him to let him know he simply said " well you know marijuana is legal in Las Vegas, Nevada now." I felt like that was his way of trying to shut me up. Also when we were about to check out he told me i needed to wash the towels, that was never on the contract and I thought to my self, isnt that why im paying a cleaning fee, for things like this? Having no other choice I ended up staying there the weekend. However i booked this property because it showed that it had a pool and i wanted a pool since it was over 100 degrees in Las Vegas that weekend.This was a complete inconvenience for my guest and I. So i feel like i was cheated out of money and i would like to be credited something back because its not fair that he is able to lie to customers just to book customers.

  • Recensie ingediend: 31-jul-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
4

Villa

  • 4 of 5

The House we stayed in was ok. Everything looked as described. However, some of the beds especially the twins and some queens may need to be upgraded as they were a bit uncomfortable and several people complained of backaches after. Overall we enjoyed the stay.

  • Recensie ingediend: 20-mrt-2017
  • Datum van verblijf: maart 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Brenda, Thank you for your feedback! We are always looking to improve our vacation homes. We will replace the uncomfortable beds that you have mentioned. We apologize for any discomfort you have experienced in our homes. If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contact us! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Amazing and reasonable

  • 5 of 5

Can't wait to come back

  • Recensie ingediend: 20-feb-2017
  • Datum van verblijf: februari 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Harvey, We are glad to hear that you enjoyed your stay with us! If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contact us again! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Pine, CO
5

Exactly what we needed

  • 5 of 5

Nice house and a great location close to the strip. It worked perfectly for our needs.

  • Recensie ingediend: 22-jan-2017
  • Datum van verblijf: januari 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Kelly, We are glad to hear that the house provided what you needed for your stay. If you ever plan another trip to Las Vegas, please feel free to contact us again! Thank you, Jason
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
10 Miles
McCarran International Airport,
Dichtstbijzijnde Barpub
1 Miles
Applebees, Del Taco, KF, Arby's, Dominos, Panda Ex
Dichtstbijzijnde Golf
3 Miles
Siena, TPC Summerlin, Arroyo, Tudor Park
Dichtstbijzijnde snelweg
1 Miles
215
Dichtstbijzijnde Restaurant
1 Miles
In-n-Out, McDonalds, Panera B, Dennys, Starbuck
Dichtstbijzijnde Ski
57 Miles
Mount Charleston Peak Ski Area
auto: aanbevolen

De woning is gelegen op een van de nieuwere en gevestigde gemeenschappen in het westen van Las Vegas. In tegenstelling tot andere vakantiehuizen die zijn gelegen in de oudere en 'ruigere' kant van de stad (Noord- en Oost-gebied), dit huis ligt aan de overkant van de beroemde Spaanse Trail Country Club, dat is de thuisbasis van celebs en de zeer rijken met multi-miljoen dollar herenhuizen.

- 15 minuten naar de strip (neem gewoon Tropicana Ave recht naar beneden naar Las Vegas Blvd)

- 2 minuten naar de 215 snelweg

- 5 minuten naar Walmart, Walgreens, Smiths Food Center, Wells Fargo, Bank of America

- 10-15 minuten naar golfbanen dwz. TPC Summerlin, Siena, Arroyo, El Capitan, Angel Park, Tudor Park, Palm Valley, Durango Hills, Highland Falls, Rhodes Ranch

- 15 minuten naar veelgeprezen outdoor winkelcentra - Stadsplein en Tivoli Village

- 20 minuten naar Las Vegas / Sands Expo / Mandalay Bay Convention Center, Red Rock Canyon, Premium Outlets, Chinatown

- 1 uur naar Hoover Dam en Mount Charleston Peak

- 3. 5 uur naar de Grand Canyon

Andere activiteiten: 8 minuten naar buiten minigolf en Chuck E Cheese's

Golf: - 10-15 minuten naar golfbanen dwz. TPC Summerlin, Siena, Arroyo, El Capitan, Angel Park, Tudor Park, Palm Valley, Durango Hills, Highland Falls, Rhodes Ranch

Ski: - 1 uur naar Mount Charleston Peak Ski Area

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Las Vegas, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
December Special
15 dec 2017 - 21 dec 2017
2 nacht minimum verblijf
€466
voor 2 nachten
Vanaf
€137
€836
 
 
Vista Villa - 3 night stay
22 dec 2017 - 28 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€902
voor 3 nachten
Vanaf
€237
Vanaf
€267
Vri,Zat
€1.483
€4.172
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 11 gasten; voeg €8 per extra gast per nacht
 
New Years
29 dec 2017 - 31 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€2.186
voor 3 nachten
Vanaf
€665
 
 
CES Convention
9 jan 2018 - 13 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€3.250
voor 4 nachten
Vanaf
€765
€3.475
 
 
Vista Villa - 4 night stay
14 jan 2018 - 15 feb 2018
4 nacht minimum verblijf
€1.139
voor 4 nachten
Vanaf
€237
Vanaf
€267
Vri,Zat
€1.483
€4.172
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 11 gasten; voeg €8 per extra gast per nacht
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€665
voor 2 nachten
Vanaf
€237
Vanaf
€267
Vri,Zat
€1.483
€4.172
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 11 gasten; voeg €8 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €76,6
Tax = Utilities+Card fee €0,01
Cleaning (End of the stay) €131,92
Damage Insurance €58,73
Huisdierentoeslag €42,56
No Tax is charged €0,01
Belastingtarief 17,0%

2.9% fee for paying with credit card. No fees for bank transfer payment.

8% utilities charge (12% from May - September)

$49 Cancellation Administrative Fee

$69 damage protection plan (covers up to $1500 in accidental damages for the entire duration of your stay) with a $90 refundable deposit.

Rental Rate Minimums:

2 night rental rate minimum for rentals starting less than 1 month from now.
3 nights starting between 1 - 2 months from now.
4 nights starting between 2 - 3 months
5 nights starting between 3 - 12 months

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar