Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Maryellen

Adverteert sinds 2011
Bel eigenaar
Spreekt Engels

Hidden Valley 6 BR huis, 16 personen, lopen naar hellingen, linnengoed inbegrepen, WiFi

35 Recensies
Personen16
slaapkamers 6
Badkamers3
Aparte Toiletten1
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 2 - 3 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: huis in Hidden Valley

6 slaapkamers, 3. 5 Badkamers, 16 personen, wifi, kabel-tv, beddengoed (16) opgenomen

6 kamers / 3. 5 badkamers

Linnengoed (handdoeken / lakens) voor 16 opgenomen !!

Loop naar HELLINGEN !! Trek in oprit en u zult uw auto niet meer nodig, totdat u het resort te verlaten !!

Hidden Valley is een Four Seasons Resort ligt in de Laurel Mountains in het zuidwesten van Pennsylvania. In het resort zijn er 31 pistes en paden en 11 liften, een 18-holes kampioenschap golfbaan, verschillende outdoor en indoor zwembaden, 30 mijl van wandel-en fietspaden, een fitnesscentrum, een slang, een spa, tennisbanen, sleeën, waterfietsen, paardrijden, restaurants en nog veel meer!

Onze aangepaste woning werd gebouwd in 2005 en ligt op de helling keizerlijke deel van Hidden Valley. Toegang tot de pistes zijn eenvoudig en gemakkelijk; ze zijn een korte blok lopen van ons huis.

De keuken is zeer goed gevuld. Het heeft alles van borden, bestek, bakvormen, crockpot, grill, broodrooster oven, koffiezetapparaat, etc ....

Geniet van je 's avonds met een gezellige open haard in de voorzijde van onze open haard in onze familie kamer met kathedraal plafonds. Ons huis heeft drie niveaus, die een master suite op de begane grond, drie slaapkamers en een complete badkamer op de bovenste verdieping en twee slaapkamers, een badkamer en een game-area in het lagere niveau bevatten.

Wifi internet.

De slaapkamers zijn geschikt voor de volgende:

slaapkamer # 1 - master met King (hoogste niveau).

slaapkamer # 2 - queen (bovenste niveau).

slaapkamer # 3 - twee tweelingen (bovenste niveau).

slaapkamer # 4 - drie sets van stapelbedden dat slapen 6 (bovenste verdieping).

slaapkamer # 5 - queen (lager niveau).

slaapkamer # 6 - twee tweelingen (lager niveau).

parkeerplaats voor 5-6 auto's in de oprit.

Prachtig uitzicht, en een korte wandeling naar de pistes.

Niet roken. Geen huisdieren.

Betaalmethoden: Check, credt kaarten, e-check, PayPal

Wifi internet.

schoonmaakkosten: $ 150

verzekering: $ 59 (betaald aan CSA Verzekeringen)

Borg: $ 250

Vakantie: kan worden onderworpen aan een minimum verblijf

Voor het reserveren van onroerend goed 25% van de huursom verschuldigd is onmiddellijk met het saldo 30 dagen voorafgaand aan de check-in.

Verzekering is voor toevallige verzekering die items die zijn gebroken of beschadigd ongeluk (bijvoorbeeld meubels of gerechten breken) dekt. De borg heeft betrekking op kwesties die de toevallige verzekering niet zou gelden als de schade opzettelijk zou zijn, zouden voorbeelden zijn schriftelijk of schilderen op muren, urineren op tapijt, waarbij deuren scharnieren, of overmatig reinigen.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • toegankelijk met rolstoel
Maryellen (Eigenaar)
Adverteert sinds 2011
Bel eigenaar
Spreekt Engels

Recensies

4,9
gebaseerd op 35 reizigersbeoordelingen

Hidden Valley 6 BR huis, 16 personen, lopen naar hellingen, linnengoed inbegrepen, WiFi
average rating of 4.9428573 based on 35 reviews
Saint Clairsville, OH
5

Wonderful Family Ski Weekend

  • 5 of 5

We have stayed in this home one other time and as before very happy with the home.

Maryellen is great to work with and makes sure if there is any problem it is fixed immediately. She answers your email or phone call as fast as can be to help you or answer your questions.

Very clean and kitchen well equipped.

Close to slopes and lifts. Even the weather was awesome 32 inches of snow came down while we were there.

Thanks for lending us your home and making sure our family had an enjoyable weekend.

Linda

St. Clairsville Ohio

  • Recensie verstuurd: Jan 28, 2016
  • Datum van verblijf: Jan 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar You were wonderful to work with as well and are welcomed guests anytime. Thanks for taking such good care of the home and leaving it in great shape! Your family got to take advantage of storm Jonas on the slopes! :-)
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Amazing stay!

  • 5 of 5

Amazing location! So easy for the family to walk to the slopes. Lots of space and an amazing kitchen. Kids loved the tv channels and the boys loved all of the sports stations. Nice view and very clean. Thank you Maryellen! Definitely staying again.

  • Recensie verstuurd: Feb 22, 2016
  • Datum van verblijf: Jan 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

We look forward to returning in 2017!

  • 5 of 5

This house was perfect for my family! It was our first time to this Hidden Valley house, and I can assure you it won't be our last. The house was very clean and well maintained. The kitchen was nicely stocked with crockpots, griddles, pots and pans, plates, and silver wear. The slopes are very accessible from the house, and the skiing was great. The layout of the house was perfect, and we liked having bedrooms on all three levels. The owner was very accommodating and allowed us to have an early check-in and late check-out.

  • Recensie verstuurd: Feb 21, 2016
  • Datum van verblijf: Jan 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar So glad the home worked well for your group. Thanks for leaving the property in great condition. We would love for you to return in 2017! Thanks for the review!!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Mostly good but...

  • 4 of 5

This house was set up nicely for the 13 of us. 8 Adults and 5 kids under the age of 9. The bedrooms worked out very well, the kitchen was nice but the ice maker was broke and it leaked onto the floor. Kind of a pain. The living room furniture was very uncomfortable. A house that sleeps 14 but a couch that seats 5 seems odd to me but to make matters worse the couch itself slides apart every time someone sits on it. To bring outside chairs into the living room was odd again but that is what we did. The TV's, the remote's and the basic cable was like going back to the 90's. And last but not least to call this Ski-in Ski-out was a stretch. We ended up driving to the slopes most days...Sorry for this but it definitely could have been better....

  • Recensie verstuurd: Feb 18, 2016
  • Datum van verblijf: Feb 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for taking the time to submit the review. Glad you found the set up of the bedrooms to have worked well for your group. I am sorry to hear that you had problems with the sofa - it's a sectional so it sounds as if the claps came apart. I will have the cleaning and maintenance company take a look. The pictures in the listing accurately show the furniture in the family room - so I am not sure what you were expecting. Our cable package has approximately 200 channels. It's actually the "plus" package offered in the area. Since we built our home, we have never driven to the slopes. Our kids have always walked to the slopes since they were 2, 4, and 6 years of age. It's easy to come and go for lunch and bathroom breaks. As described in the listing, "the walk is a short, one block walk from the house" (shorter than parking in the lot at the lodge and walking to the slopes). Sorry if your expectations were different. We pride ourselves in our home. I tried to accommodate all guests as best I can and offered you early check in and late check out without you even requesting it. I try to provide a starter supply of trash bags, toilet paper, and paper towels in addition to having sponges, laundry detergent, dishwashing liquid, etc. for our quests.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
Saint Clairsville, OH
5

Wonderful Family Ski Weekend

  • 5 of 5

We have stayed in this home one other time and as before very happy with the home.

Maryellen is great to work with and makes sure if there is any problem it is fixed immediately. She answers your email or phone call as fast as can be to help you or answer your questions.

Very clean and kitchen well equipped.

Close to slopes and lifts.

Thanks for lending us your home and making sure our family had an enjoyable weekend.

Linda

St. Clairsville Ohio Jan. 2016

  • Recensie verstuurd: Jan 27, 2016
  • Datum van verblijf: Jan 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

An Awesome Setting for a Family Celebration!

  • 5 of 5

I would highly recommend any family planning a vacation in a beautiful mountain setting to consider this property. The home is magnificent with beautiful details throughout the home and spacious accommodations. Our three families had plenty of space to interact comfortably. The owner provides all possible amenities and ensured the property was immaculately clean. My family repeated indicated the "photos of this house do not do it justice!" If you are investigating potential locations for family gatherings or just looking for a relaxing retreat, I would highly recommend this property. The owner is extremely helpful and easily accessible. Maryellen helped make our 25th Anniversary celebration something we will remember forever! Susan

  • Recensie verstuurd: Oct 20, 2015
  • Datum van verblijf: Oct 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Susan, thank you for the kind review. I am so glad to hear that the property worked well and that your family celebration was a success. I wish we as homeowners could leave review for guests because you were you were such a pleasure to work with and left the property in wonderful shape. Thank you!
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Hidden Valley, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
preseason special
28 nov 2016 - 22 dec 2016
2 nacht minimum verblijf
€1.052
voor 2 nachten
Vanaf
€427
Vanaf
€664
Vri,Zat,Zon
 
 
2016-2017 ski season
23 dec 2016 - 29 dec 2016
2 nacht minimum verblijf
€1.052
voor 2 nachten
Vanaf
€427
Vanaf
€759
Vri,Zat,Zon
€3.282
 
 
New Year's Eve Weekend
30 dec 2016 - 1 jan 2017
2 nacht minimum verblijf
€2.238
voor 2 nachten
Vanaf
€1.020
 
 
Jan 2017 ski seaon
2 jan 2017 - 11 jan 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.147
voor 2 nachten
Vanaf
€474
Vanaf
€830
Do,Vri,Zat
€3.282
 
 
MLK Weekend
12 jan 2017 - 17 jan 2017
3 nacht minimum verblijf
€2.689
voor 3 nachten
Vanaf
€830
 
 
2017 ski season
18 jan 2017 - 19 mrt 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.147
voor 2 nachten
Vanaf
€474
Vanaf
€830
Do,Vri,Zat
 
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€1.147
voor 2 nachten
Vanaf
€474
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €237
Bescherming van materiële schade €56
Cleaning includes linens €142

Holiday weekends 3 night minimum:

Linen & Cleaning fee: $150 (linens and towels for 16 included).

No pets, No smoking.

Refunds are not given due to weather conditions.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Hidden Valley, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Locatie:
  • berg
  • Bergzicht
  • complex
  • Ski-In
  • Ski-Out
Algemeen:
  • droogtrommel
  • open haard
  • garage
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
  • Wood Fireplace
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • 1 Aparte Toilet
  • badkamer 1 - toilet , bad met douche
    badkamer 2 - toilet , bad met douche
    badkamer 3 - toilet , douchecel
    badkamer 4 - toilet
Slaapkamers:
  • 6 Slaapkamers, Slaapruimte voor 16
  • slaapkamer 1 - 1 extra groot tweepersoonsbed
    slaapkamer 2 - 1 groot tweepersoonsbed
    slaapkamer 3 - 6 eenpersoonsbed
    slaapkamer 4 - 2 eenpersoonsbed
    slaapkamer 5 - 1 groot tweepersoonsbed
    slaapkamer 6 - 2 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
  • video game console
Buiten:
  • Deck / Patio
  • Golf
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • terras - steen/beton
  • Wintersport
  • Tennis
  • dek - hout
Geschiktheid:
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Attracties:
  • health/beauty spa
  • restaurants
  • pretparken
  • waterval
  • wijntochten
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • paardrijden
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
Lokale diensten en bedrijven:
  • sportschool
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • cross country skiing
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • jagen
  • kayaking
  • mountain biken
  • racquetball
  • vlotvaren
  • skiën
  • snowboarding
  • zwemmen
  • tennis
Notities:
Drie TV's in huis met kabel. Wifi interntet

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis