Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Prachtige 4 slaapkamer met prive zwembad en Golf Bekeken

Personen13
slaapkamers 4
Badkamers3
Aparte Toiletten1
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 3 - 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Info over de woning

Dit Kiawah Island vakantiewoning ligt in Vanderhorst Plantage en heeft aangepaste details zoals natuurlijke hardhouten vloeren, granieten aanrecht, luxe molding, aangepaste kasten, GE Profile koelkast, Bosch vaatwasser, Wolf bereik en een wijnkoeler. Het huis kijkt uit op de Turtle Point Golf Course en biedt een ontspannen uitzicht op de 9de hole van de woongebieden, master suite, en het zwembad dek over de achterkant van het huis. De ongerepte Kiawah Island strand ligt op slechts een korte fietstocht of 15 minuten lopen.

De ruime, open, gastronomische keuken met granieten aanrecht, aangepaste kasten, roestvrij stalen apparatuur, grote centrum eiland met prep wastafel en ontbijtruimte met zitplaatsen voor vier heeft alles wat u nodig heeft voor het bereiden van uw vakantie maaltijden. Extra zitplaatsen voor vier op barkrukken bij het ontbijt bar biedt volop zitplaatsen voor familie en vrienden. Er is ook een grote aparte eetkamer met plaats voor zes personen, zodat familie maaltijden samen te genieten.

De keuken opent naar de woonkamer met een muur gemonteerde flatscreen-tv, gebouwd in rekken en kasten. Dit gebied biedt veel zitplaatsen, met inbegrip van een slaapbank, en de toegang tot het achterdek en het zwembad waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de fairway. De bijgevoegde serre off van de keuken en ontbijtruimte opent ook naar het dek en heeft de vloer tot het plafond ramen te laten in het natuurlijke licht en een prachtig uitzicht.

De master suite is beneden gelegen en biedt toegang tot het achterdek, fairway uitzicht, aan de muur gemonteerde flatscreen-tv, en een grote eigen badkamer met aangepaste kasten, dubbele wastafel en ijdelheid gebieden, jacuzzi, en een aparte inloopdouche. Drie extra slaapkamers zijn boven gelegen - een tweede master bedroom met kingsize bed en een eigen badkamer, een slaapkamer met een king size bed en een gedeelde badkamer met een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweepersoons bed. Deze drie slaapkamers open voor een zithoek, dat dient als een extra bijeenkomst ruimte voor een gezin.

Het huis beschikt over draadloos internet en heeft een begane grond wasruimte met grote wasmachine en droger.

Tijdens uw verblijf op Kiawah Island, er zeker van te genieten van fietsen op de 30 mijl van vlakke fietspaden, golfen op een van de vijf golfbanen van wereldklasse, tennissen, krabben, vissen, zwemmen en varen. Veel gezinnen ook genieten van het kinderkamp en natuur programma's op Night Heron Park.

Kiawah Island is ongeveer 40 minuten van het historische Charleston, bekend om ongelooflijke winkels, galeries, antiekwinkels, musea, de South Carolina Aquarium, paard en koets, historische bezienswaardigheden, en uitgebreid dineren.

Tarieven kunnen veranderen voorafgaand aan de boeking en zijn exclusief kosten en taksen.

A $ 45 niet-terugbetaalbare schade vergoeding ten laste van elke reservering.

Meer gegevens

Beheerder
Akers Ellis Rentals LLC
Adverteert sinds 2004
Spreekt Engels
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen één uur
Kalender laatst bijgewerkt:
26 maart, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: huis op Vanderhorst Plantation, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Grondoppervlak:
  • 2989 sq. ft.
Huisregels:
  • Max. bezetting 13
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • 1 Aparte Toilet
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 13
  • 3 kingsize bedden, 3 aparte bedden, 1 slaapbank bed, 1 Full bed
Vermaak:
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuingrill
Zwembad / Spa:
  • particulier zwembad
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • golf
  • tennis

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(30 recensies van reizigers)

Prachtige 4 slaapkamer met prive zwembad en Golf Bekeken
average rating of 4.633333 based on 32 reviews
4

Pleasant place to stay - Great location!

  • 4 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was very clean.

I was very happy with the location.

I was more than satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We thoroughly enjoyed the weather on Kiawah Island and the comfort of the home. The walking paths were great! (The house is beautiful, but needs painting on the inside and carpets cleaned or replaced, especially upstairs.) The master bathroom was awesome!

  • Recensie verstuurd: Dec 14, 2016
  • Datum van verblijf: Dec 2016
  • Bron: Akers Ellis Rentals LLC
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Hickory, NC
4

Great holiday

  • 4 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was very clean.

I was more than happy with the location.

I was satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We have enjoyed Thanksgiving week for many years and has become a tradition we never forget. Akers staff have always been helpful. The kitchen lacked some normal serving items. Only one wine glass. One garage door clicker didn't work. Several light bulbs out with no replacement. Furniture beginning to show stains. All these were minor inconveniences and didn't spoil our stay. Thank you.

  • Recensie verstuurd: Nov 28, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: Akers Ellis Rentals LLC
Reactie van de eigenaar Dan, thank you for your comments!! Sorry to hear about the light bulbs, garage opener and furniture stains. And we will be taking the time to re-stock the kitchen as needed as well. Glad to hear that you were able to enjoy your time in the house and on the Island.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Cumming, Georgia
5

Great Fall Getaway!

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was very clean.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

This was our first visit to Kiawah and we loved it! The weather was beautiful, the golf was great and this was a wonderfully comfortable home to relax in.

  • Recensie verstuurd: Oct 28, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: Akers Ellis Rentals LLC
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Very Spacious!

  • 5 of 5

5 stars for our stay! The size of the house was perfect, and the kids loved swimming in the pool. We were very impressed with the easy check in process, and the responsiveness of the staff. We would definitely rent through Akers Ellis again!

  • Recensie verstuurd: Aug 24, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Will not rent again

  • 3 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was somewhat dirty.

I was very happy with the location.

I was somewhat dissatisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I do not recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

I have been coming to Kiawah with my family for 10+ years. This was our first stay in this house and we were disappointed. House is a great space, but lacked upkeep. Pool also is much smaller than it seems in the displayed picture not great for a large family.

  • Recensie verstuurd: Aug 22, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Greg. Thank you for your feedback on this home. I would love to speak to you personally to get more detail as to what you were dissatisfied with in the house. Every guest is an opportunity for us to improve customer service! Please give me a call if you have some time. I would appreciate it. We do hope to host your future stays on Kiawah Island. Dana Jiles Rental Manager Akers Ellis Vacation Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

KEEP CALM and rent this house!

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Our multi-generational family had a heavenly stay at 14 Angler Hall! WE Love Love Love Kiawah and this very spacious and very comfortable house fit our gang of 7 adults and 3 children. Akers Ellis was super to rent from--their mobile app, their quick response to questions, their friendly employees--they truly added to our relaxing and enjoyable vacation. The house is about a 10 minute or so ride to the beach--but using the Alley of Oaks it was very pleasant! The pool was for us an extra plus! (partly shaded, partly sunny) and it proved to be a great place to gather before or after beach! The kitchen was well stocked and so roomy--we never seemed to get in each other's way! The beds were comfortable as was the seating throughout. We highly recommend this house.

  • Recensie verstuurd: Aug 10, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Opmerkingen

  • Rates shown above do not include taxes and fees
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Manager Email Manager
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis