Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Vintage Beachfront appartement - 50 ft naar het water !!

Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Oppervlakte 74 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 2 - 7 nachten

Beschrijving

Info over de woning

1 slaapkamer, 3/4 badkamer, 4 personen

Vintage strand eigendom. Strand level, 1 slaapkamer appartement aan het strand, een bad met douche, 4 personen. Stappen om het water in een klein complex van 3 eenheden. In slaap vallen en wakker worden met de zachte, rustgevende geluiden van de oceaan! 50 voet naar het water

Volledig geconfigureerd voor een groep van vier, high speed internet - zowel Wi-Fi en verbonden, alle items om te koken, alle linnengoed, alle strand en badhanddoeken. Breng uw eigen eten en drinken !!

Surfen, zwemmen en wandelen of joggen op het strand van deze kust retraite in de havenstad Oceanside. Dit is een een slaapkamer, een badkamer en is volledig ingericht met alle voorzieningen kabel, internet, telefoon en gratis wasruimte. U kunt wakker worden met het geluid van de branding en ontbijten met uitzicht op de blauwe Stille Oceaan. De unit is op loopafstand van de pier, de haven, winkels en eetgelegenheden met een snelweg en transitdienst minuten. Lokale attracties, zoals Legoland, Zoo en Sea World zijn binnen 30 minuten van deze 'Cottage by the Sea' Blijf een week of een maand en 'Maak het grootste deel van de kust'

Meer gegevens

Eigenaar
Eric Platt
Adverteert sinds 2009
Spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Italiaans, Nederlands, Zweeds, Grieks, Tjechisch, Deens, Noors, Pools, Hongaars, Arabisch, Fins, Turks, Mandarijn
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
90%
Kalender laatst bijgewerkt:
12 december, 2017

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
39 Miles
San Diego International Airport
Dichtstbijzijnde Barpub
0.3 Miles
101 Cafe
Dichtstbijzijnde Golf
2 Miles
City Center Golf Course
Dichtstbijzijnde treinstation
0.8 Miles
North County Transit District
Dichtstbijzijnde snelweg
1.7 Miles
I-5
Dichtstbijzijnde Restaurant
0.3 Miles
101 Cafe
Dichtstbijzijnde strand
33 meters
Oceanside Wisconsin Street Beach
auto: aanbevolen

Oceanside wordt erkend als een van de mooiste stranden in San Diego County. Oceanside is ook erkend als een gevestigde website surfen.

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Townsite, Verenigde Staten

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 1
Gebouw Type:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 74 m²
Huisregels:
  • Check-in: 14:00 / Check-out: 10:00
  • Max. bezetting: 4
  • huisdieren in overleg
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
Locatie:
  • strand
  • Uitzicht op het strand
  • Aan het strand
  • stadscentrum
  • bij zee
  • Zeezicht
  • Aan zee
  • Uitzicht op water
  • aan het water
  • Aan het water
Thema:
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • romantisch
Algemeen:
  • wekker
  • zeep
  • breedband verbinding
  • droogtrommel
  • Lift
  • Free Local Calls
  • Free Long Distance
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • parkeren - op straat
  • slaapbank
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vriezer
  • Garbage Disposal
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • badkamer 1 - toilet , douchecel
  • Een half bad met een toilet, douche en wastafel.
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • slaapkamer 1 - 1 groot tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
  • Queen bed in de slaapkamer en een Futon slaper in de woonkamer. 4 personen in totaal.
Vermaak:
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • barbecue
  • strandhanddoeken
  • Deck / Patio
  • Deck Furniture
  • Fully Fenced
  • Outdoor Furniture
  • tuingrill
  • veranda met scherm/lanai
  • looppad naar water
  • Water Sports Gear
  • dek - hout
  • 4 tuinstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • Singles
  • ongeschikt voor oudere gasten/minder validen
Attracties:
  • baai/golf
  • restaurants
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • pedalo's
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • hengelsport
  • golf
  • piervissen
  • zeilen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • windsurfen
Notities:
Een prima geschikt voor een stel of klein gezin op een budget strand vakantie !!

Recensies

Fantastisch! 4,8/5 -
(45 recensies van reizigers)

84% Complete
11% Complete
2% Complete
2% Complete
0% Complete
Vintage Beachfront appartement - 50 ft naar het water !!
average rating of 4.7777777 based on 45 reviews
5

Great Stay!!!

  • 5 of 5

This place is great!

It's waterfront and you could swim but it's a 10m walk or so to the actual sandy beach.

This place is a small apartment with a great location. It's perfect for a couple but I personally wouldn't bring my kids unless they were small kids.

Walking distance to stores, restaurants and a 20m walk to the pier.

I loved this little place! It was comfortable and clean and had anything we needed to chairs, boogie boards, towels and beach umbrellas!

I'd stay again and hope to do so and rent all 3 of Eric's places and bring some family!

READ signs for parking. Each side of the street has different rules!

We were warned to look for these signs. But failed to realize each side of the street has different rules for parking and we ended up getting a ticket.

This is our fault! Just be aware and read the signs for whatever side of the street you're parking on!

Thanks for a great place!

  • Recensie ingediend: 18-sep-2017
  • Datum van verblijf: september 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Hacienda Heights
5

I had a wonderful, peaceful and relaxing stay.

  • 5 of 5

I was very pleased with the accommodations of my stay at the cottage, unit B. It was exactly as explained, there were no surprises and I will be returning very soon. The bed was very comfortable, the location at the south end of the strand was perfect as it did not have all the traffic however still close enough to the action if you chose to venture out. I would also like to share with the single woman whom travel alone, I felt very safe arriving late in the evening. Great outdoor lighting for your security.

  • Recensie ingediend: 21-nov-2017
  • Datum van verblijf: november 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Loved our Vacation!

  • 5 of 5

We were able to book this beauty last minute right before Labor Day weekend, and without some crazy time limit of how long we had to stay and for the price a day it's absolutely perfect. I loved having the doors open at night to listen to the waves because the ocean is feet away. You do walk a very very short way to the stairs to the beach and then your on one of the prettiest beaches around. Most everything is in walking distance. The condo was clean and modest. Loved how vintage it is. Has body boards to use and umbrellas that was great! Would go back here to stay again no doubt. Thank you for a wonderful vacation stay.

  • Recensie ingediend: 13-sep-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

This was a great place to stay

  • 5 of 5

I really enjoyed how close this house was to the water. Watching the waves hit the rocky shore is my favorite. Its a quick walk to a sandy beach and there is plenty of places to eat around the home. It was a very quite place to stay and I love that is one block off from a high traffic area. I would definitely stay here again.

  • Recensie ingediend: 31-aug-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks for your review!!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

As described the property is vintage but the location is awesome. Ocean view and crashing waves!

  • 4 of 5

The property is very small and modest but it was clean and suited our needs. We enjoyed the laid back beach vibe and friendliness of those we met. Beautiful sunsets and the sound of the waves through the night. One thing to consider is you can hear the train so if you are a light sleeper this is something to be aware of. We would definitely return to this property. Many good memories made.

  • Recensie ingediend: 23-jul-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for submitting your review. Over the entire time that I have been either living at the property or renting the property - it has been extremely rare for anyone to mention that they heard sounds of the train - especially in this unit - as it is below street level. Glad to hear that you enjoyed staying in our Beach Level, Beachfront Vacation Rental.
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
2

Nice location, lacks a lot.

  • 2 of 5

Hey Guys,

The address was great but c'mon. I am glad I brought the soap from my hotel the night before. Three of the four lights in bathroom were out. The futon had no sheets, and no pillowcases for the pillows, at least none that I could find. I paid extra for a third person, but there wasn't even a chair for her to sit in (just the futon that the three of us shared.) If you spruced it up a bit(wouldn't take much), it would be a great spot. As it is now......no. Probably nobody's fault but after getting TV to work, most of the cable channels cut out.

  • Recensie ingediend: 2-jul-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review - however, we are quite confused by it. We mention in all of our communication, e.g. 5 times in our emails and documentation and once in our telephone conversation - that if you need anything or if anything is not to your satisfaction - to contact our local people who take care of the property - as they only live 1.5 blocks away. Also this is in our contract - that you accepted!! That is - that if anything is not to your satisfaction you will immediately contact us - so that we can have it addressed/remedied. We advise all of our Vacationers that if you can't find anything to contact our local people via text or phone - as usually that item is in a different location than where you are looking. Re: Sheets and pillow cases - they were all there as well as hand and shower soap. Please contact us if there are any issues. We can't address any issues - if you don't communicate with our local support staff. Re: Paying extra for a 3rd person. That must be another property - as we don't charge extra for other people. We do speak with all of our Vacationers to make sure that it what we have - is a good fit for them. If you had let us know that you were bringing an extra person we would have guided you - if this was a good fit - or not. Sorry, that the experience was not what you expected. However, the support team and supplies are in place so that our Vacationers do not have this experiences like this. Finally to put this in perspective, over the past 10 years that we have been renting this property as a Vacation rental - this is the first communication - in any form - that there was not soap, sheets, pillowcases - or that any lights were burned out. Nobody else has reported a problem with the cable TV. If they do have a problem - they contact our local support staff - who get the issue fixed. Maybe our other 1000 Vacationers knew how to contact our support team via either their cell phone or the local landline that we provide so that we can do everything possible to ensure that our Vacationers have a good time at the beach!! By the way, your review was a complete contrast to the wonderful review that you sent me via email after you left - which I will now save. So, please clarify, was it "great" or "not so great".
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Townsite, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Fall - Winter '17-'18
1 nov 2017 - 28 feb 2018
2 nacht minimum verblijf
€239
voor 2 nachten
Vanaf
€85
Vanaf
€90
Vri,Zat,Zon
€680
€2.061
 
 
Early Spring '18
1 mrt 2018 - 31 mei 2018
2 nacht minimum verblijf
€258
voor 2 nachten
Vanaf
€95
Vanaf
€109
Vri,Zat,Zon
€775
€3.162
 
 
Early Summer '18
1 jun 2018 - 15 jun 2018
2 nacht minimum verblijf
€322
voor 2 nachten
Vanaf
€127
Vanaf
€136
Vri,Zat,Zon
€984
€3.864
 
 
Pre-Peak Summer '18
16 jun 2018 - 29 jun 2018
2 nacht minimum verblijf
€372
voor 2 nachten
Vanaf
€152
€1.197
 
 
Peak Summer '18
30 jun 2018 - 17 aug 2018
7 nacht minimum verblijf
€1.254
voor 7 nachten
€1.254
€4.813
 
 
Basistarief
4 nacht minimum verblijf
€467
voor 4 nachten
Vanaf
€100
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Huisdierentoeslag €59,58
Borg €255,33
Cleaning €68,09
Belastingtarief 11,5%

$100/nt - $730/wk
Midweek rate = 100/night + tax and cleaning
Weekend Rate = 110/night + tax and cleaning

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen