Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Country House zee met een verwarmd buitenzwembad in 32 hectare en een prachtig uitzicht op zee

Personen13
slaapkamers 7
Badkamers5
Oppervlakte 250 m²
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 3 - 7 nachten

Beschrijving

Info over de woning

7 slaapkamers, 4 badkamers, openplan keuken woonkamer, eetkamer, salon, serre

Goedkope beschikbaar. Een zeer ruime prachtige nieuwe moderne woning met een fantastisch uitzicht, met uitzicht op Whitsand Bay en Seaton Beach. Deze zeer pand ligt op 32 hectare van de velden en geplant wijngaard. Elektrische poorten leiden tot een station. Parkeerplaats voor 8 auto's. Dit is de ideale huis voor familiebijeenkomsten en feesten. Het huis slaapt 13 met 3 doubles (2 ensuite), 2 eenpersoonskamers, 1 tweepersoonskamer, 1 driepersoonskamer (3 singles). 2 badkamers en 2 ensuites plus garderobe. De grote open woonkamer en design keuken is ingericht met een zeer hoge standaard. Begane grond is vloerverwarming verwarmd en marmer vloer., Boven is centraal verwarmd. Er is een ruime eetkamer, een 2e woonkamer, bijkeuken. De keuken is zeer goed uitgerust met geïntegreerde koffiezetapparaat, etc. Volledige lengte bi vouwen deuren leiden naar een grote versierde ruimte met een verwarmd buitenzwembad, BBQ / buiten dineren en zithoek. De familiekamer heeft een grote flatscreen-tv en digitale speler / iPod-speler. Breedband ontvangen. Honden welkom

Populaire Seaton strand met zijn strand cafe in de buurt. Er zijn goede restaurants en pubs in het gebied met de blauwe plaat en de Inn op de kust bij Downderry zeer populair.

Er zijn prachtige zandstranden langs de kustlijn, waardoor het een ideale locatie voor water bezigheden. Gevestigde zeilverenigingen zijn gevestigd in St Duitsers en Torpoint.

De Zuid-West Way coastpath is binnen een korte wandeling van het huis, terwijl de 18-holes golfbaan op het prestigieuze Whitsand Bay Hotel. en Looe golfclub zijn een korte rit.

Torpoint en Looe zijn de grootste steden in de buurt, ca. 15 min met de auto. Vanaf Torpoint kunt u een 15 minuten met de auto veerboot naar de historische stad Plymouth die prachtige winkels heeft te nemen, bekroonde winkelcentrum, restaurants, het beroemde Theatre Royal, die biedt veel van de Londense shows on Tour. De veelgeprezen Aquarium dat is de diepste van Europa. De historische Barbican waar de 'Pilgrim Fathers' op weg naar Amerika The Hoe een mooi park en de enorme boulevard met uitzicht op de zee waar Sir Francis Drake tijdens het spelen bowls overgelaten aan de Spaanse Armarda bestrijden.

De twee dorpen van Kingsand / Cawsand en de prachtige Mount Edgcumbe Country Park zijn een klein eindje rijden. Seaton is ideaal gelegen om Zuid-oost Cornwall en verder verkennen: langs deze spectaculaire kustlijn vindt u ongewijzigd dorpen, een grote selectie van stranden en activiteiten voor alle leeftijden.

Meer gegevens

Beheerder
Cathryn
Adverteert sinds 2006
Spreekt Engels, Spaans
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
15 augustus, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Looe, Verenigd Koninkrijk

Type woning:
  • villa (vrijstaand)
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 250 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 13
  • huisdieren in overleg
  • kinderen welkom
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • roken niet toegestaan
Locatie:
  • strand
  • bij zee
  • landelijk
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
  • luxe
Algemeen:
  • activiteitengids
  • zeep
  • open haard
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • plaatselijke activiteiten - gids
  • restaurantgids
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • droogtrommel
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • koffiemaler
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 13 personen
Badkamers:
  • 5 Badkamers
  • badkamer 1 - toilet , bad met douche
    badkamer 2 - toilet , douchecel
    badkamer 3 - toilet , bad met douche
    badkamer 4 - toilet , douchecel
    badkamer 5 - toilet
  • De master suite heeft een spa douche compleet met radio. De dubbele ensuite heeft een royale douche. De bovenste verdieping badkamer dient 2 slaapkamers en is voorzien van toilet, bad en douche boven een bad. De grote familie badkamer op de 1e verdieping heeft een bad en een douche boven een bad.
Slaapkamers:
  • 7 Slaapkamers, Slaapruimte voor 13
  • slaapkamer 1 - 1 groot tweepersoonsbed
    slaapkamer 2 - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer 3 - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer 4 - 2 eenpersoonsbed
    slaapkamer 7 - 1 eenpersoonsbed
    slaapkamer 5 - 3 eenpersoonsbed
    slaapkamer 6 - 1 eenpersoonsbed
  • De master bedroom is zeer groot en kijkt uit over Whitsand baai. Met een ander op de eerste verdieping hebben een eigen badkamer, terwijl de andere 3 op die verdieping het aandeel van de familie badkamer afgebeeld. De 2 aparte slaapkamers op de tweede verdieping delen een badkamer en zijn van goede grootte Alle slaapkamers hebben een prachtig uitzicht.
Vermaak:
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • radio
  • tv
Buiten:
  • Deck Furniture
  • tuin
  • Outdoor Furniture
  • tuingrill
  • terras - steen/beton
  • veranda/lanai
  • Porch Furniture
  • veranda met scherm/lanai
  • dek - hout
Zwembad / Spa:
  • verwarmd zwembad
  • buiten zwembad
  • particulier zwembad
Attracties:
  • baai/golf
  • speeltuin
  • vijver
  • restaurants
  • wijntochten
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • pedalo's
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • supermarkt
  • ziekenhuis
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • mountain biken
  • zeilen
  • duiken
  • baai/golf vissen
  • surfen
  • zwemmen
  • windsurfen
Notities:
Een zeer ruime, prachtig modern huis met een fantastisch uitzicht, met uitzicht op Whitsand Bay en Seaton Beach. Deze zeer pand ligt op 32 hectare van de velden en geplant wijngaard. Elektrische poorten leiden tot een drive en parkeerplaats voor 8 auto's. Dit is de ideale huis voor familiebijeenkomsten en feesten. Het huis is geschikt voor 12 met 3 doubles (2 hebben ensuite) 2 eenpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers 2 badkamers en 2 ensuites plus garderobe / wc. De grote open woonkamer en design keuken heeft marmeren vloeren en is ingericht naar een zeer hoge standaard. De begane grond is vloerverwarming verwarmd het hele gebouw., Boven is centraal verwarmd. Er is een ruime eetkamer, een 2e familie kamer, aparte bijkeuken. De keuken is zeer goed uitgerust en beschikt over een geïntegreerd koffiezetapparaat, etc. Volledige lengte bi vouwen deuren leiden naar een groot overdekt gedeelte met een verwarmd zwembad, een barbecue en buiten eethoek. De familiekamer heeft een grote flatscreen-tv en digitale speler / iPod-speler.

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(20 recensies van reizigers)

70% Complete
25% Complete
0% Complete
5% Complete
0% Complete
Country House zee met een verwarmd buitenzwembad in 32 hectare en een prachtig uitzicht op zee
average rating of 4.6 based on 20 reviews
5

Great house, lovely pool

  • 5 of 5

This was perfect for a birthday get together for a group of friends. We had a mixture of ages including young children and the house was very well equipped and comfortable for us. The view from the pool terrace never got old and the local area was great to explore as well.

  • Recensie verstuurd: Jul 27, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

A super stay, couldn't of been any better.

  • 5 of 5

what an amazing place! Exactly like it offered in the advert. Highly recommend and you won't be disappointed. The place was clean and tidy, very welcoming and perfect for our hen weekend. The pool was well used the home catered to all our needs.

The only criticism was that the master bedroom massage shower didn't work nor did the coffee machine, however this didn't dampen our stay one bit. 12 of us were there for 3 nights and we made a million happy memories.

The veiws were incredible and the weather was on our side. A truely brilliant place for a gathering. We will be back for sure! Thank you so much.

  • Recensie verstuurd: Jul 7, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much and we are pleased you had such a great time. Yes that shower was working on the one shower head but not the nozzles or the drench.I had a replacement ready before your stay but couldn't get help disassembling it and putting new one together in time for you. Sorry but plumbers did it this week. I hope the engineer can fix the Neff coffee machine tomorrow!! I am pleased that they didn't spoil your time.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
2

Disappointing stay.

  • 2 of 5

The property was originally booked by my parents, they were attracted to this property because of the heated pool advertised. The children in our party love a pool.

Unfortunately it became apparent very early on that the pool was NOT heated!! This put a dampner on our stay because the youngest child didn't go in the pool once because it was too cold and during our stay the other children only ventured in the pool 2-3 times (10-15 mins a time because it was too cold for them).

This was just the start of a long list of a comedy of errors.

I feel really sorry for my parents because they have been totally ripped off!!

I would not recommend this property because it doesn't offer what is advertised, you are charged a premium rate for a property that is far from 5*.

  • Recensie verstuurd: Jun 25, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar I am sorry you feel this way but the pool was heated throughout and its heating problem was fixed first morning of your stay. When you arrived I explained that the air source heat pump for the pool had stopped working the day before, but it was still warm (only 1 degree less than we had told you to expect). As you didn’t believe the pool thermostat and were clearly concerned it was going to spoil your holiday, I didn’t wait for the engineer to come on Monday but returned on Saturday, the folowing morning. On that visit not only did one of your party confirm the pool temperature and thermostat was correct as read before, using a new thermometer I had bought, but I routed the heating system so the boiler heated the pool. Even before the new heat source kicked in the children were enjoying the pool. On Monday the engineer who fixed the heat pump again confirmed that the pool temperature was in range despite the very poor weather. I acted very quickly and heard no more complaints, so I was disappointed when your father told me, after your stay, that he wanted a full refund and was going to complain everywhere he could.
Vond u deze recensie nuttig?
4 3
5

The best holiday rental we have booked

  • 5 of 5

We simply had an amazing time at the property. We book a yearly holiday at various holiday rentals for our large family and I have to say this was simple the best one we have found to date. Thanks Cathryn, Kat and Team.

* Amazing views from the pool over the Cornish Coast

* Staying in the grounds of an active vineyard

* The grounds are huge and we could walk the dog within the Garden

* Loads of space in the living room/open plan kitchen for gatherings

* Short drive from Seaton and Looe beaches

  • Recensie verstuurd: Jun 23, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for such a lovely review. The farmland is very beautiful with big views of sea and sky across whitsand bay, complemented by the pretty countryside. It helps that South East Cornwall is one of the prettiest areas of the county.
Vond u deze recensie nuttig?
1 1
5

Amazing house with a fantastic view

  • 5 of 5

Stayed here for the weekend with a group of girls and it could not have been better. The house was really big with a great entertaining space and lots of bathrooms. The master bedroom was huge with a lovely sea view. I thought we might not use the pool very much but we were hardly out of it. Would definitely recommend. A big plus having more than one fridge/feeezer too when there's a big group. Only minor criticisms, the shower in the master ensuite takes some skill to work out how to use it and spare toilet roll is always helpful (particularly when shops are so far)! These did not detract from the stay at all though. A big thumbs up

  • Recensie verstuurd: Jun 17, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for a lovely review and I am very pleased you liked the place. PS It was always difficult to work out that shower. I replaced it with a new unit this week, though those prefab enclosures with the jets,etc are hard to take apart and put together.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

BEAUTIFUL HOUSE - WOULD BE BETTER WITH MAINTENCE ISSUES ADDRESSED

  • 4 of 5

The house is beautiful, with amazing views and loads of space. However there were maintenance issues that needed addressing - the french doors are extremely difficult to open (reported last August), the shower not working properly in the master bedroom, kickboard in the kitchen made it difficult to open the dishwasher and was also damaging the vent on the freezer, and there was a strong sewerage smell in the bathroom in the master bedroom. this did not adversely affect our stay and with it being Easter weekend we did not advise them of these issues until our return home.

Lovely place to spend my birthday with family.

  • Recensie verstuurd: Apr 21, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks for your review Mary. We're so pleased you had a nice birthday weekend at the Vineyard. We do wish you had reported the problems whilst down though so we could of come out the the property and fixed them for you. We have since fixed the problems though, so thank you for letting us know. Best wishes, Cathryn
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
30 Miles
Newquay
Dichtstbijzijnde Barpub
1 Miles
Smugglers Inn
Dichtstbijzijnde haven
10 Miles
Plymouth
Dichtstbijzijnde Golf
4 Miles
Whitsand Bay, Portwrinkle
Dichtstbijzijnde treinstation
4 Miles
St Germans
Dichtstbijzijnde snelweg
50 Miles
M5
Dichtstbijzijnde Restaurant
1 Miles
The Blue Plate
Dichtstbijzijnde strand
1 Miles
Seaton
auto: noodzakelijk

Prachtige kustlijn locatie met prachtige zee en landelijk uitzicht. Omringd in 32 hectare van de velden, weiden, velden en Wijngaard allen voor uw prive-gebruik. Er zijn veel ruiterpaden en landweggetjes voor lange of korte wandelingen. In de buurt van Seaton strand met zijn uitstekende strand cafe, Seaton natuurgebied, kan The Monkey Sanctuary en het vakantieoord van Looe makkelijk te bereiken met de kust weg. Er zijn goede restaurants en pubs in het gebied met de blauwe plaat en de Inn op de kust bij Downderry zeer populair,

Er zijn vele prachtige zandstranden langs de kustlijn Whitsand Bay waardoor het een ideale locatie voor een gezinsvakantie en water bezigheden. Gevestigde zeilverenigingen zijn gevestigd in St Duitsers en Torpoint.

De Zuid-West Way coastpath is binnen een korte wandeling van het huis, terwijl de 18-holes golfbaan met fanatastic uitzicht op zee aan de prestigieuze Whitsand Bay Hotel. en Looe golfclub zijn een klein stukje rijden .. St Mellion International Golf Club ligt op 30 minuten rijden.

Torpoint en Looe zijn de grootste steden in de buurt, ca. 15 min met de auto. Vanaf Torpoint kunt u een 15 minuten met de auto veerboot naar de historische stad Plymouth met zijn historische Barbican waar de Pilgrim Fathers op weg naar Amerika in de Mayflower en The Hoe een mooie ruimte voor de kust vol met dingen om te doen. Er zijn prachtige winkels, bekroonde winkelcentrum, restaurants, het beroemde Theatre Royal, die biedt veel van de Londense shows on Tour. De veelgeprezen Aquarium dat is de diepste van Europa. De Royal William Yard is een geweldige plek om te gaan om te eten van Le Pierres naar Wagamamas of ga voor een wijnproeverij bij Le Vignoble.

Logeren in Cornwall is het een korte trip naar hij twee dorpjes Kingsand / Cawsand en de prachtige Mount Edgcumbe Country Park t. Seaton is ideaal gelegen om Zuid-oost Cornwall en verder verkennen: langs deze spectaculaire kustlijn vindt u dorpjes, een grote selectie van stranden en activiteiten voor alle leeftijden. De attracties van mid Cornwall liggen op minder dan een uur rijden, Terwijl Plymouth in 30 minuten kan worden bereikt over de Tamar Bridge, of neem de Torpoint Ferry.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa in Looe, Verenigd Koninkrijk

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Peak summer
28 jul 2017 - 31 aug 2017
7 nacht minimum verblijf
€4.542
voor 7 nachten
€4.542
 
 
Late summer
1 sep 2017 - 28 sep 2017
3 nacht minimum verblijf
€1.701
voor 3 nachten
Vanaf
€567
€2.616
 
 
Autumn
29 sep 2017 - 19 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€1.136
voor 3 nachten
Vanaf
€379
€1.750
 
 
Autumn half term 2017
20 okt 2017 - 26 okt 2017
7 nacht minimum verblijf
€1.969
voor 7 nachten
€1.969
 
 
Winter to Xmas hols 2017
27 okt 2017 - 14 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€919
voor 3 nachten
Vanaf
€306
€1.412
 
 
Xmas NY 2017
15 dec 2017 - 4 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€2.255
voor 4 nachten
Vanaf
€564
€3.009
 
 
Winter to Early Spring
5 jan 2018 - 8 feb 2018
3 nacht minimum verblijf
€926
voor 3 nachten
Vanaf
€309
€1.422
 
 
Spring half term
9 feb 2018 - 15 feb 2018
7 nacht minimum verblijf
€1.740
voor 7 nachten
€1.740
 
 
Early spring
16 feb 2018 - 29 mrt 2018
3 nacht minimum verblijf
€926
voor 3 nachten
Vanaf
€309
€1.422
 
 
Easter holidays
30 mrt 2018 - 12 apr 2018
7 nacht minimum verblijf
€2.298
voor 7 nachten
€2.298
 
 
Late spring
13 apr 2018 - 24 mei 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.176
voor 3 nachten
Vanaf
€392
€1.806
 
 
Summer half term 2018
25 mei 2018 - 31 mei 2018
7 nacht minimum verblijf
€3.173
voor 7 nachten
€3.173
 
 
Early summer 2018
1 jun 2018 - 28 jun 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.773
voor 3 nachten
Vanaf
€591
€2.726
 
 
Mid summer 2018
29 jun 2018 - 19 jul 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.914
voor 3 nachten
Vanaf
€638
€2.945
 
 
Peak summer 2018
20 jul 2018 - 6 sep 2018
7 nacht minimum verblijf
€4.542
voor 7 nachten
€4.542
 
 
Late summer 2018
7 sep 2018 - 27 sep 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.701
voor 3 nachten
Vanaf
€567
€2.616
 
 
Autumn 2018
28 sep 2018 - 18 okt 2018
3 nacht minimum verblijf
€1.136
voor 3 nachten
Vanaf
€379
€1.750
 
 
Autumn half term 2018
19 okt 2018 - 25 okt 2018
7 nacht minimum verblijf
€1.969
voor 7 nachten
€1.969
 
 
Winter to Xmas 2018
26 okt 2018 - 20 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€913
voor 3 nachten
Vanaf
€304
€1.412
 
 
Xmas/NY 2018
21 dec 2018 - 3 jan 2019
4 nacht minimum verblijf
€2.255
voor 4 nachten
Vanaf
€564
€3.009
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten
Schadeborg €328,39

The rental rates are for parties of ten people. A supplement of £80 per head per week will be applied to additional staying over that number. This does not apply to children in cots.

Rates include all linen and house towels and utilities.
Upto 2 dogs are welcome at no charge.
Babies in cots are welcome at no charge.

25% required to confirm a booking. The remaining amount plus a refundable £300 deposit to be paid 1 month prior to arrival

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

Vraag de beheerder of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen