Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Rome, de oude binnenstad, prachtige appartement voor 4 in een rustige omgeving

Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Oppervlakte 60 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 - 5 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Hoge verdieping met lift, heldere, uitzonderlijk zone

Dit mooie appartement is gelegen in een kleine aantrekkelijke plein achter Campo de Fiori, Piazza San Paolo alla Regola, een plek waar je de oude geschiedenis van de stad kunt voelen. Een paar stappen u het gebied van het getto, waar is de Romeinse Joodse gemeenschap en die wordt gekenmerkt door zijn typische restaurants en de Portiek van Octavia kan bereiken. Gelegen op de vierde verdieping, het appartement heeft een woonkamer met een slaapbank en eethoek, een keuken, een lichte slaapkamer en badkamer met douche. Het appartement is zeer rustig en vredig en is ingericht in een eenvoudig en functioneel. Met zijn perfecte locatie is het ideale startpunt voor uw bezoek aan de stad.

Loopafstanden:

Campo de Fiori, 2 min;

Piazza Farnese, 2 min;

Beste pizza slices (Oven, Campo de Fiori), 2 min;

Navona, 4 min;

Pantheon, 5 min;

Trastevere, 5 min;

Beste ijs (La Palma), 6 min;

Fori Imperiali, 7 min;

Mond van de waarheid, 8 min;

Trevifontein, 11 min;

Piazza di Spagna, 15 min;

Colosseum, 18 min;

VATICAANSTAD, 18 min;

Het is de ideale uitvalsbasis naar alle uithoeken van de Eeuwige Stad te verkennen.

Meer gegevens

Agentschap
WeeKey Rentals
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Spaans, Italiaans
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen één uur
Kalender laatst bijgewerkt:
22 januari, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Centro Storico, Italië

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 4
Gebouw Type:
  • Gebouw
Vormen van betaling:
  • creditcard geaccepteerd
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 60 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 4
  • kinderen welkom
Locatie:
  • stadscentrum
Thema:
  • historisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • zeep
  • Lift
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • plaatselijke activiteiten - gids
  • plaatselijke kaarten
  • slaapbank
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • droogtrommel
  • wasmachine
  • Gratis wifi
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vriezer
  • Keuken
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • Bagno - toilet , douchecel , bidet
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • Camera da letto - 1 tweepersoonsbed
    Soggiorno - 1 slaapbank/futon
Vermaak:
  • boeken
  • radio
  • satelliet of kabel
  • tv
Voorzieningen ter plekke:
  • particuliere chef
Attracties:
  • botanische tuin
  • kerken
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • theater
  • musea
  • restaurants
  • ruïnes
  • synagoges
  • wijntochten
Vrijetijdsbesteding:
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • wasserette

Recensies

Uitstekend! 4,3/5 -
(40 recensies van reizigers)

50% Complete
40% Complete
0% Complete
5% Complete
5% Complete
Rome, de oude binnenstad, prachtige appartement voor 4 in een rustige omgeving
average rating of 4.25 based on 40 reviews
5

Bright clean and comfortable apartment near EVERYTHING!

  • 5 of 5

This beautiful apartment is just as described and is so wonderfully bright and welcoming. We loved our stay here in the middle of so much in Rome. Check with agent was easy and effortless. Air Conditioning worked great and allowed us to sleep despite some warm nights the week we were there. Everything was within easy walking distance to Piazza Navona and the Pantheon and our favorite neighborhood in Trestevere. Also Campo di Fuori is just around the bend and a great place to shop and eat. (Get your coffee and treats at Roscioli or Antico Forno Roscioli, a 5 minute walk. Perfection!) Great Wifi throughout.

Only items to note is that it is 4 flights of stairs to walk up or take the slow small elevator. A/C turns off when you leave. Bed is VERY firm, but didn't stop me from sleeping well after a day of sight seeing!

  • Recensie ingediend: 10-jul-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar thanks Peter!
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
2

Disappointment

  • 2 of 5

Cold feeling because of lack of heat and floor cover. No cushions on dining chairs. Poor lighting for reading. No lighter for stove. Kitchen fine and location excellent. Bathroom shower door off hinge. TV no English language channels. Lobby entry full of garbage and not cleaned up for our 5 day stay. Management friendly and efficient. Pickup and departure transportation very good. Should have 2 keys. Did not live up to expectations from web photos.

  • Recensie ingediend: 12-nov-2017
  • Datum van verblijf: november 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear guest, you have stayed 4-9 November, according to the law in Rome you cannot turn on the heating before 15th of November. Sorry about the missing of the stove lighter and the second key, we would have brought them immediately if only you had asked the person in charge of your assistance. The garbage collection is under the responsibility of the building administration, sorry for the inconvenience we have already informed them about the inefficiency
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

sehr schön!

  • 5 of 5

schönes Appartement, gute Lage, gute Betreuung.

  • Recensie ingediend: 6-nov-2017
  • Datum van verblijf: oktober 2017
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Will not work with the management company or owner

  • 1 of 5

The air conditioners did not work! it was over 98 degrees in Rome! Cute apartment in great location but do not book it in the hot weather. Owner/ Manager did not want to work with us on a refund as we had to move to a hotel as the heat in the apartment was unbearable!!!! Too bad they didn't want to work with us on a refund. We always book thru Homeaway but will not use this particular manager or owner again!!!

  • Recensie ingediend: 24-okt-2017
  • Datum van verblijf: september 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear guest, we are sorry but you decided to move to an hotel right away, without even asking to check the air conditioning and see what we could have done about it. It was a very small technical problem and we have fixed it in 10 minutes. In order to make sure about the temperature, we also went there with a thermometer and temperature shown was 18 degrees celsius, which is a pretty cold temperature. We advised you right away that the AC was working and that you could have come back anytime, but instead you refused and just asked for a refund. We are sorry you had a bad experience, but there was no reason to escape from the apartment in that hurry without giving us the chance to fix it
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

empfehlenswerte Unterkunft mit kleinen Mängeln

  • 4 of 5

Die Lage der Wohnung war optimal. Die Ausstattung war vollkommen ausreichend und die Betreuung vor Ort sehr angenehm und hilfreich.

Leider war das Sofa im Wohnzimmer nicht wirklich zum Schlafen geeignet, da z. B. Latten im Lattenrost heraussprangen und so große Lücken entstanden, in die man "verschwandt". Das Sofa müsste schlicht ersetzt werden, dann wirklich prima und zum Wohlfühlen.

  • Recensie ingediend: 19-sep-2017
  • Datum van verblijf: september 2017
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Mississauga, Ontario Canada
5

Excellent location

  • 5 of 5

Very nice apartment in older building with lots of charm, comfortable, had all required for our stay. There was a lift for luggage which was a welcome surprise. Excellent location for walking all over Ancient Rome, Vatican, Pantheon, Jewish ghetto. Only 20 minute walk to Spanish steps and Trevi Fountain. Lots of transport options. Quiet neighbourhood just off main thoroughfares. Lovely restaurants nearby. Beautiful area of Trasdevere across the bridge. Highly recommend.

  • Recensie ingediend: 28-mei-2017
  • Datum van verblijf: mei 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar thanks Noelle
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

auto: niet noodzakelijk

Je bent in het hart van het barokke Rome, maar niet alleen: op iedere hoek van de straat kunt u veel sporen van het oude Rome te zien.

Het appartement is gelegen in het Piazza San Paolo alla Regola en kijkt sullomonima kerk die werd gebouwd in de 17e eeuw ter ere van de apostel Paulus.

In 2 minuten bereikt u de prachtige Piazza Farnese en de beroemde Campo de Fiori, waar de sinds 1869 elke ochtend organisator van een karakteristieke markt van vruchten en bloemen te bereiken. Binnen enkele minuten wandelen door smalle straatjes vol geschiedenis, u bij ons aan het Pantheon en Piazza Navona.

Vanuit deze strategische locatie, kunt u gemakkelijk lopen naar andere bijzondere plekken zoals Castel Sant'Angelo, de Spaanse Trappen, de Trevi-fontein, de Basiliek van St. Peter's, het Colosseum en het Forum Romanum.

Of, aan de overkant van Sisto Bridge om de geheimen van Trastevere te verkennen en krijgen een voorproefje van authentieke Romeinse leven.

Het hele gebied is vol met bars, supermarkten, boodschappen, restaurants, winkels, wijnbars, winkels en restaurants.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Manager e-mailen

Opmerkingen

  • Schoonmaak en linnengoed HUUR
    Dit bedrag is afhankelijk van de bestemming en het aantal gasten, contant te betalen bij aankomst:
    1-2 personen = 50 Euro
    3-4 personen = 70 Euro
    5-9 personen = 85 Euro


    BORG
    200 Euro te betalen bij aankomst - zal worden teruggegeven aan het einde van het verblijf en na controle dat er geen schade.

    Check in / out
    Inchecken: Maandag - Zaterdag, 14: 00-21: 00.
    Zondagen, feestdagen en na 21:00 uur: toeslag van 25 euro.
    Elke dag na 24:00 uur: toeslag van 50 euro.
    Check out: 10:00 uur.

    ANNULERINGEN
    De klant kan tot 14 dagen kosteloos te annuleren voor aankomst. De klant betaalt 30% van de totale kosten als u binnen 14 dagen voor aankomst te annuleren. Als de klant niet komt opdagen, moet u het totale bedrag te betalen.
  • Niet-contractuele reserveringsaanbetaling: 30,00% van de huur
  • Contractuele reserveringsaanbetaling: 30,00% van de huur
  • Borg: € 200,00
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen