Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Maurice Noa

Adverteert sinds 2011
Bel beheerder
Spreekt Engels, Frans

Ruim London Studio appartement, slapen 2/4 met de Olympische Spelen te bekijken, 15min naar de stad.

2 Recensies
Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Ligging vakantiehuis appartement

Beschrijving

Foto's en beschrijving: appartement in Londen

Self-catering met een volledige keuken, internet en een flatscreen TV

De lichte en ruime slaapkamer bevat een tweepersoonsbed, kledingkast, nachtkastje en een kist van de trekkingen.

Splendid keuken aan wasmachine, kookplaat, oven, goede grootte koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een broodrooster te nemen. Potten, pannen, bestek en servies.

Evenals mensen charisma, Stratford doet ook. Waarom? Omdat het is begonnen om zich te onderscheiden. Het charisma van Stratford wordt gezien in zijn zeldzame vermogen om gastheer van de Olympische Spelen van 2012, naar het huis van Westfield, het grootste winkelcentrum in Europa en de delightfulness band met het continent via de Euro Star Station.

Print deze pagina.

Toevoegen aan favorieten.

E-mail naar een vriend van Europa, Engeland, Zuidoost-Engeland, Greater London, East London, England, Stratford, Londen huis 140.553.

Klik op een link hierboven om meer woningen in dezelfde stad of gebied te vinden.

Een bed appartement (appartement).

Home: 140.553.

Review waardering: Schrijf als eerste een recensie te schrijven Powered by

Slaapt maximaal: 4 (1 slaapkamer).

Tarieven: £ 350 tot £ 420 per week.

Zal overwegen: Lange termijn verhuur (meer dan 1 maand).

Korte pauzes (4 dagen of minder).

Zakelijke boekingen.

Wisseldag: flexibel.

Toegang: Auto niet noodzakelijk.

Dichtstbijzijnde voorzieningen: 1 km.

Kindvriendelijk? Geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Opmerkingen: Geen huisdieren toegestaan.

Niet roken bij deze accommodatie.

Zelf service.

Beschrijving.

Met de Olympische Spelen dorp, Stratford bovengrondse en ondergrondse, Dockland spoorwegen op een steenworp afstand, dit appartement voorzien van een flatscreen-tv en draadloos internet, is ook dicht bij Stratford Picture.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • ongeschikt voor oudere gasten/minder validen
Maurice Noa (Beheerder)
Adverteert sinds 2011
Bel beheerder
Spreekt Engels, Frans

Recensies

Ruim London Studio appartement, slapen 2/4 met de Olympische Spelen te bekijken, 15min naar de stad.
average rating of 4.0 based on 2 reviews
3

Apartamento muy pequeño

  • 3 of 5

Estuvimos en uno de los apartamentos de Maurice Noa. Eramos 4 personas para un mini piso justo en la calle: WESTDOWN 129. Para nada era el apartamento de la fotos que aparecen aquí y en otras paginas ya que esta muy comprimido todo. Para una o dos personas igual si que seria bueno SOLO PARA DORMIR pero nada mas.Porque apenas te puedes mover, ya que tiene un minibaño con bañera, una minicocina nada mas entrar y una mini mini habitación subiendo dos escalones con una cama grande y un sofá cama hundido. Aclarar que de todo lo que indica que tiene el apartamento como jabón de manos si hay, dos secadores de pelo muy flojos, calefacción central genial pero a las 00:00 aconsejamos que no os duches porque no hay agua caliente.

Acceso a Internet genial, no hay tabla de planchar y plancha de ropa, pero si esta puesta ya la ropa de cama y dos nórdicos, en cuanto al papel de cocina y de baño super escaso, tan solo 2 rollos para los 3 días. No hay champú del cuerpo ni adaptadores españoles para cargar el móvil "muy importante.placa de Por lo que hace a la cocina tiene 4 fuegos a gas, utensilios de cocina muy básicos, una nevera y congelador sin mas, un microondas, un horno, una tostadora y una cafetera.Aaa que se me olvidaba y una mini mesa para comer pero que apenas cabe con 4 taburetes.

En cuanto a la ubicación esto si esta genial, ya que nada mas salir de metro bajas 1 minuto a la parada de bus que se ve perfectamente y cruzas la calle recta hasta el final y allí esta el piso. Estas a tan solo 10min andando desde la estación de metro LEYTON (zona 3), y desde allí cogiendo la línea central (roja) te mueves por todo Londres..hasta el centro son 35min. También esta la parada de bus gusto al lado de la estación de metro que puedes coger los nocturnos por si te quedas sin metro y es una zona muy tranquila. Justo paralelo a la calle del apartamento hay un supermercado ASDA 24horas abierto para comprar comida muy bien de precio. A 35min andando, a 5min en metro y 20min en bus esta el centro comercial de Stratford que es gigante.

Y por ultimo, me gustaría hablar del propietario. Un encanto de hombre ya que en todo momento suele contestar a los correos que le mandes hasta que haces la transferencia paypal. Una vez hecha ya se despreocupa un poco y si no insistes tu, él no suele contestarte.

Espero que os sirva nuestra experiencia a todos y todas.

  • Recensie verstuurd: Dec 28, 2015
  • Datum van verblijf: Dec 2015
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
11 6
5

Appartement très bon rapport qualité/prix

  • 5 of 5

Propriétaire facilement joignable,

Appartement bien entretenue,

Je recommande vivement cet appartement situé a slt 15-20 min du centre de Londres (Oxford Circus), a 10 min à pieds du westfield center de Stratford (énorme centre commercial, primak....)

  • Recensie verstuurd: Dec 2, 2014
  • Datum van verblijf: Nov 2014
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
13 10

Locatie

auto: niet noodzakelijk

Prachtige en ruime Londense studio binnen 15 minuten naar de stad.

5 min naar Olympische Spelen van 2012 in Londen.

15 min naar de stad, Liverpool Street en Canary Wharf.

20 min naar Oxford Street, Piccadilly Circus

30 min naar de Tower Bridge, Mme Tussauds London Eye, Buckingham Palace.

Ideale locatie om Londen te zien en te ontspannen.

Dit appartement is uitgerust met een flatscreen tv, draadloos internet, is ook dicht bij Stratford foto huis en theater koninklijke Stratford.

Het appartement is ideaal voor een paar op zoek naar een korte romantische vakantie, families die een ideale locatie om vele sites of zakelijke reizigers nodig een buitenwijk of een bijna centrale locatie te bezoeken.

Golf: Als golf uw sport, nou ja, kunt u genieten van de beste driving ranges en golfbanen en clubs, ook bekend om hun vriendelijke sfeer en een breed scala sociale activiteiten. De belangrijkste clubs zijn: 1. De Waterworks Golf Centre in Leyton, 2. Wanstead Golf club, 3. Ilford Golf club, 4. Woodford Golf Club in Epping Forest land, maar binnen handbereik van de M11 en de North Circular, evenals dicht bij de ondergrondse en bovengrondse treindiensten.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Londen, Verenigd Koninkrijk

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
RATES
1 mrt 2014 - 31 jan 2019
1 nacht minimum verblijf
€70
voor 1 nacht
Vanaf
€70
Vanaf
€70
Do,Vri,Zat,Zon
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten

You pay 10 % deposit via PayPal to book. You pay the remaining 90 % on arrival.

The rates in the table are for 2 people.


If more than 2 , then £10 extra per person per night.
•You pay 10 % deposit via PayPal to book. You pay the remaining 90 % on arrival.

The rates in the table are for 2 people. Extra person , £10/night.

•Deposits are not refunded in case of cancellations .

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

Vraag de beheerder of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar
Deze advertentie heeft geen gepubliceerde kalender.

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Londen, Verenigd Koninkrijk

Type woning:
  • appartement (rijtjeshuis)
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 45 m²
Locatie:
  • stadscentrum
  • grote plaats
Algemeen:
  • zeep
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • shampoo
  • toiletpapier
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • keukengerei
  • vriezer
  • ijsmachine
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • badkamer 1 - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • Bedroom 1 - 1 tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • tv
Buiten:
  • tuin
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • ongeschikt voor oudere gasten/minder validen
Attracties:
  • kerken
  • bioscopen
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • pretparken
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • sportschool
  • supermarkt
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • golf
  • duiken

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis