Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Huisje op het meer

Personen8
slaapkamers 3
Badkamers2
Ligging vakantiehuis cottage
Minimum verblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

* De "Cottage aan het Meer" is één van de meest ontspannende en leuke plekken om te zijn.

*

    * Binnen en buiten Nieuw gerenoveerd met grote slaapkamers, woonkamer, garage voor 2 wagens, grote afwerkvloer in de veranda die kijkt uit over mooie Watts Bar Lake.

*

    * Grote geleidelijke schuine meer veel met gemakkelijke wandeling naar het dok en boothuis.


Eigenaar
Steve Hillis
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een paar dagen
Reactiescore:
60%
Kalender laatst bijgewerkt:
1 augustus, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: cottage aan het Spring City, Verenigde Staten

Type woning:
  • cottage
Maaltijden:
  • zelf koken
Huisregels:
  • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 8
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • Aan het meer
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • luxe
  • romantisch
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuin
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • herfstkleuren
  • jachthaven
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • pedalo's
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • zwemmen
  • waterskiën
Notities:
* Grote nieuwe keuken met aangepaste kasten en granieten werkbladen     * Nieuwe houten vloeren in de keuken en woonkamer     * Satelliet-tv met dvd-speler     * High Speed ​​Internet met Wireless Gratis     * Grote zwemgedeelte met dock en ladder voor de kids     * Diervriendelijke huis en een grote tuin om te spelen en uit te voeren     * Trek van de bank met een slaapbank voor twee     * Extra koelkast op de afgeschermde veranda voor "extra dranken" gehouden koud

Recensies

Uitstekend! 4,3/5 -
(11 recensies van reizigers)

72% Complete
9% Complete
0% Complete
9% Complete
9% Complete
Huisje op het meer
average rating of 4.2727275 based on 11 reviews
5

Property was comfortable and welcoming.

  • 5 of 5

We had two families stay here and had plenty of room to spread out. Kitchen was fully stocked with everything you need. Loved the sun porch and dock-swimming was great.

Deck chairs were too worn to sit on and steps down from driveway to entrance may be difficult for some. Will definately be returning to this house! Thank you for response when we called for assistance!

  • Recensie verstuurd: Jul 4, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for staying at the Duck Island Cottage on the lake and we are glad you enjoyed your stay. We replaced the lounge chairs on the deck this weekend and thanks for your input. Look forward to your next stay!
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Great place to relax and enjoy family!

  • 5 of 5

The house is clean and full of dishes, pots and pans for cooking. A great place for family. We loved it.

  • Recensie verstuurd: Jul 22, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Comfortable and beautiful home on the water.

  • 5 of 5

We loved our time at this home. The interior was beautiful and you could tell it was their home, not a rental property. There were extras in the kitchen like wine glasses and a nice knife set. Outside there was a large deck looking down on the lake, a nice dock to sit on if you want to be closer to the water, and even a picnic table in the water if you want to have a fun meal or snack. We used the Weber charcoal grill for a meal and all the grilling utensils were there for us. We would definitely stay here again.

  • Recensie verstuurd: Jun 12, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

Excellent value

  • 4 of 5

First impression is a steep drive with limited parking; not handicap accessible; Home was well stocked with cook ware, dishes and utensils. New charcoal grill was nice; some exterior maintenance needed but it's early in the season. Deck chairs are dry-rotting and fragile; boat dock was nice but be careful bringing a boat in as it gets real shallow fast; we got in and out with patience. Overall it is a beautiful spot and relaxing atmosphere. We would stay here again. Thanks for letting us enjoy it!

  • Recensie verstuurd: May 3, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks for the feedback and we are in the process of new chairs and new paint on the deck. Glad you enjoyed your stay at the Lake Cottage at Duck Island.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
1

Owner Cancellation

  • 1 of 5

We were notified by the owner by email on the day of check in, when we were half way to the property, that he had extended the stay of the current renters and we no longer had a place to stay. He would not answer his phone but after many back to back calls, I finally got him to answer, which he then proceeded to blame the whole thing on homeaway. He was traveling and didn't want to be bothered with dealing with this. I had to be stern in order to get him to at least call VRBO so I could move forward with finding another place (which was another nightmare). I would not recommend this place or owner to anyone. I wouldn't wish this disaster on my worst enemy. Talk about destroying a vacation.

  • Recensie verstuurd: Apr 5, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar We apologize for the miscommunication regarding this rental and unfortunately the above comments are not accurate at all. The rental was not confirmed and we never received one penny of deposit to hold the reservation. Another good customer had booked the lake cottage and was staying there. I had a call from Beth the day she was traveling and I returned her call right away. We explained that Home Away had not made any deposit and confirmed the reservation and we found that Home Away was holding their deposit. We contacted Home Away and had them send an email to Beth explaining that there was a miscommunication and they refunded their deposit immediately. We have been renting the Lake Cottage for 5 years with no problems and we always go the extra mile to make sure our customers enjoy their stay.
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
5

Thanksgiving

  • 5 of 5

We spent 5 days at the Cottage on the Lake and had very good time. The kitchen was well equipped and had everything I needed to fix a big Thanksgiving meal. The living area, bedrooms and bathrooms were large and comfortable. I found renting from this owner to be a positive experience and would stay at the cottage again.

  • Recensie verstuurd: Dec 4, 2015
  • Datum van verblijf: Nov 2015
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 1

Locatie

* Visserij voor Baarzen, crappie, blauwe kieuw en strippers op Watts Bar Lake

    * Diverse restaurants en bars op het water dicht genoeg om te rijden met de boot

    * Glad water met weinig bootverkeer voor grote water skiiing & tubing

    * Dichtbij golf & vliegvissen op de Cumberland Mountains

    * Knoxville Tennessee ligt op 40 minuten rijden van restaurants, winkels en UT Football!

* Gatlinburg en de Smoky Mountains zijn 1. 5 uur weg

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: cottage aan het Spring City, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€479
voor 2 nachten
Vanaf
€163
€1.155
€3.406
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Schoonmaakkosten €154,23
Kosten voor huisdier €291,79

Nightly Rate: $180 - $195

Weekly Rate: $950 - $1200

Monthly Rate: $1950 - $3900


$180/night(2 nt min.) or $950 /wk after Halloween October 31 thru April 1
$195/night(2 nt min.) or $1,200/wk April 1 thru Halloween October 31
Refundable security deposit required-$500
Please contact Steve for more information and booking

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 7 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 14 dagen voor de aankomstdatum.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen