Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Huisje op het meer

Personen8
slaapkamers 3
Badkamers2
Ligging vakantiehuis cottage
Minimum verblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

* De "Cottage aan het Meer" is één van de meest ontspannende en leuke plekken om te zijn.

*

    * Binnen en buiten Nieuw gerenoveerd met grote slaapkamers, woonkamer, garage voor 2 wagens, grote afwerkvloer in de veranda die kijkt uit over mooie Watts Bar Lake.

*

    * Grote geleidelijke schuine meer veel met gemakkelijke wandeling naar het dok en boothuis.


Eigenaar
Steve Hillis
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een paar dagen
Reactiescore:
70%
Kalender laatst bijgewerkt:
29 mei, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: cottage aan het Spring City, Verenigde Staten

Type woning:
  • cottage
Maaltijden:
  • zelf koken
Huisregels:
  • Max. bezetting: 8
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • Aan het meer
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • luxe
  • romantisch
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuin
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • herfstkleuren
  • jachthaven
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • pedalo's
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • zwemmen
  • waterskiën
Notities:
* Grote nieuwe keuken met aangepaste kasten en granieten werkbladen     * Nieuwe houten vloeren in de keuken en woonkamer     * Satelliet-tv met dvd-speler     * High Speed ​​Internet met Wireless Gratis     * Grote zwemgedeelte met dock en ladder voor de kids     * Diervriendelijke huis en een grote tuin om te spelen en uit te voeren     * Trek van de bank met een slaapbank voor twee     * Extra koelkast op de afgeschermde veranda voor "extra dranken" gehouden koud

Recensies

Heel goed! 4/5 -
(8 recensies van reizigers)

Huisje op het meer
average rating of 4.0 based on 8 reviews
4

Excellent value

  • 4 of 5

First impression is a steep drive with limited parking; not handicap accessible; Home was well stocked with cook ware, dishes and utensils. New charcoal grill was nice; some exterior maintenance needed but it's early in the season. Deck chairs are dry-rotting and fragile; boat dock was nice but be careful bringing a boat in as it gets real shallow fast; we got in and out with patience. Overall it is a beautiful spot and relaxing atmosphere. We would stay here again. Thanks for letting us enjoy it!

  • Recensie verstuurd: May 3, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks for the feedback and we are in the process of new chairs and new paint on the deck. Glad you enjoyed your stay at the Lake Cottage at Duck Island.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Owner Cancellation

  • 1 of 5

We were notified by the owner by email on the day of check in, when we were half way to the property, that he had extended the stay of the current renters and we no longer had a place to stay. He would not answer his phone but after many back to back calls, I finally got him to answer, which he then proceeded to blame the whole thing on homeaway. He was traveling and didn't want to be bothered with dealing with this. I had to be stern in order to get him to at least call VRBO so I could move forward with finding another place (which was another nightmare). I would not recommend this place or owner to anyone. I wouldn't wish this disaster on my worst enemy. Talk about destroying a vacation.

  • Recensie verstuurd: Apr 5, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar We apologize for the miscommunication regarding this rental and unfortunately the above comments are not accurate at all. The rental was not confirmed and we never received one penny of deposit to hold the reservation. Another good customer had booked the lake cottage and was staying there. I had a call from Beth the day she was traveling and I returned her call right away. We explained that Home Away had not made any deposit and confirmed the reservation and we found that Home Away was holding their deposit. We contacted Home Away and had them send an email to Beth explaining that there was a miscommunication and they refunded their deposit immediately. We have been renting the Lake Cottage for 5 years with no problems and we always go the extra mile to make sure our customers enjoy their stay.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Thanksgiving

  • 5 of 5

We spent 5 days at the Cottage on the Lake and had very good time. The kitchen was well equipped and had everything I needed to fix a big Thanksgiving meal. The living area, bedrooms and bathrooms were large and comfortable. I found renting from this owner to be a positive experience and would stay at the cottage again.

  • Recensie verstuurd: Dec 4, 2015
  • Datum van verblijf: Nov 2015
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 1
2

Great place, can't get deposit back!

  • 2 of 5

We stayed at this home two months ago and we had a wonderful time and loved the home. We planned to return again but it has been two months and just got the deposit back and the check was returned for insufficient funds. We are pretty upset about the amount of time it has taken to get $500 back. Be cautious!

  • Recensie verstuurd: Oct 10, 2015
  • Datum van verblijf: Jul 2015
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
Englewood, Ohio
5

Rain soaked 4th on the lake

  • 5 of 5

One word to describe the cottage on the lake, AWESOME. The house is well equipped & we had everything we needed for a great vacation. Unfortunately, it rained all week but we were better able to enjoy this ideal property. The kids enjoyed all of the board games & we rarely used the TV, which was ideal. A great place to enjoy your family without being crowded. Wireless was stable & satellite TV was also a nice feature when we occasionally "caught up with the real world". The owners were very helpful & accommodating & the house had everything that was advertised. This house is very upscale for a lake rental & the dock easily handled 2 boats. Even the neighbors were friendly. I can't say enough about what a great time we had & we will definitely rent from Steve & Ann again.

  • Recensie verstuurd: Jul 7, 2013
  • Datum van verblijf: Jun 2013
  • Bron: Vacation Rentals, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
Nashville, tn
5

just what we needed!

  • 5 of 5

We absolutely LOVED staying here. It was much nicer than most lake houses, very well taken care of and cutely decorated. Awesome porch and such a cozy environment. We will definitely be back!

  • Recensie verstuurd: Apr 12, 2012
  • Datum van verblijf: Mar 2012
  • Bron: Vacation Rentals, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

* Visserij voor Baarzen, crappie, blauwe kieuw en strippers op Watts Bar Lake

    * Diverse restaurants en bars op het water dicht genoeg om te rijden met de boot

    * Glad water met weinig bootverkeer voor grote water skiiing & tubing

    * Dichtbij golf & vliegvissen op de Cumberland Mountains

    * Knoxville Tennessee ligt op 40 minuten rijden van restaurants, winkels en UT Football!

* Gatlinburg en de Smoky Mountains zijn 1. 5 uur weg

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: cottage aan het Spring City, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€528
voor 2 nachten
Vanaf
€179
€1.271
€3.750
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Huisdierentoeslag €321,26
Cleaning Fee €169,81

Nightly Rate: $180 - $195

Weekly Rate: $950 - $1200

Monthly Rate: $1950 - $3900


$180/night(2 nt min.) or $950 /wk after Halloween October 31 thru April 1
$195/night(2 nt min.) or $1,200/wk April 1 thru Halloween October 31
Refundable security deposit required-$500
Please contact Steve for more information and booking

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 7 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 14 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email eigenaar Email eigenaar
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen