Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Zonnig Penthouse dat Uitkijkt over Zee met Dakterras van 85 m2 met Barbecue – op 100m van het Stran

Personen6
slaapkamers 2
Badkamers1
Oppervlakte 145 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 7 - 14 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Info over de woning

Of je nu arriveert in de zomer of in de winter, dit penthouse met 2 slaapkamers laat je genieten van een Spaans uitje aan zee met lokale voorzieningen op slechts enkele minuten afstand.

Het penthouse baadt de hele dag in de zon, waarvan je het beste kunt genieten vanaf je eigen dakterras van 85 m2 met uitzicht op zee. Het terras beschikt ook over een barbecue en zitgelegenheid, wat het een fabelachtige plek maakt om een drankje te doen en ’s avonds een lekkere maaltijd te bereiden.

Binnenin het penthouse vind je twee lichte en luchtige slaapkamers, een open woonkamer/eetkamer/keuken en airco, wifi en satelliet-tv.

Dankzij de locatie in het stadje Calpe vind je vlakbij de ingang plaatselijke winkels, bars en restaurants. Het strand bevindt zich ook op 2 minuten loopafstand en het is slechts 8 minuten lopen naar de oude binnenstad. Wil je een stukje rijden tijdens je verblijf? Laat je auto dan achter op een beveiligde, overdekte parkeerplaats.

Dit penthouse is bovendien het hele jaar door perfect voor korte en lange verblijven, aangezien veel van de plaatselijke winkels en restaurants het hele jaar open zijn.

De binnenruimte: Word iedere dag wakker terwijl je uitkijkt over zee vanuit elk van de lichte tweepersoons slaapkamers die het penthouse rijk is. Beide kamers hebben een eigen klein balkon en vanuit de ouderslaapkamer loop je direct het grote terras op. Geniet eenmaal buiten van een kustbries en vang een glimp op van de rotsachtige contouren van Peñon de Ifach die in de verte opdoemen.

Na een dag aan het strand is er meer dan genoeg ruimte om te ontspannen in een open woon-, eet- en keukenruimte. Deze sociale ruimte, voorzien van gave tegelvloeren en warme Mediterrane kleuren, beschikt over een zitkamer met kabeltelevisie, een zespersoons eettafel en een compacte keuken.

De buitenruimte: Je grote, zonovergoten terras is de perfecte plaats om bij te bruinen op warme Spaanse middagen. In de avonden kun je genieten van een drankje bij een gesprekszitje met gevoerde houten stoelen voordat je je naar een restaurant in de omgeving begeeft voor het diner. Als je graag thuis kookt, verzamel dan om de eettafel met glazen tafelblad en zet de barbecue aan voor een zeevruchtenfeestje!

De omgeving: Met een toplocatie in het centrum van Calpe vind je de plaatselijke winkels, restaurants en bars zodra je naar buiten loopt. En als je zin hebt in een ontspannen dag aan zee, dan is het slechts twee minuten wandelen naar het strand.

Meer gegevens

Eigenaar
Christophe Salmon - CostaCarpeDiem.com
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Italiaans, Nederlands, Zweeds
Kalender laatst bijgewerkt:
27 maart, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Calp, Spanje

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 5
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 145 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting 6
  • huisdieren in overleg
  • kinderen welkom
  • roken toegestaan
Locatie:
  • strand
  • bij zee
Thema:
  • gezin
  • activiteit
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Lift
  • Ventilator
  • garage
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • stofzuiger
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • Amerikaanse keuken
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vriezer
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • Badkamer met ligbad 1 - bad (zonder douche)
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 6
  • slaapkamer 1 - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer 2 - 1 tweepersoonsbed
Vermaak:
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • tuintafel en stoelen
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • toegankelijk met rolstoel
Vrijetijdsbesteding:
  • boating
  • ecotoerisme
  • wandelen
  • Water sports
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfvissen
  • zwemmen
  • windsurfen

Recensies

Uitstekend! 4,5/5 -
(31 recensies van reizigers)

Zonnig Penthouse dat Uitkijkt over Zee met Dakterras van 85 m2 met Barbecue – op 100m van het Stran
average rating of 4.548387 based on 31 reviews
1

Be warned...!

  • 1 of 5

Ok let’s start with the good stuff about this apartment.

Well the position in Calp is great, easy walking distance to the beach one way and easy walking to shops and restaurants the other way. The wrap around sun terrace is massive and gets the sun all day on one side or the other.

That was it for the good stuff now the negatives of which we can break down to three main issues.

Number one the apartment and everything in it is very tired, the outside furniture on the sun terrace is newer and much better than the inside furniture which is to say the least shabby. The curtains and throw over the settee are old and stained, with what heaven only knows. The towels and bed linen are grey, stained and old. The hot water tank only gets to a third of its maximum temperature as indicated by its temperature gauge, therefore it is impossible for two people to have hot showers one after the other even if the first person only spends two minutes in there. The satellite TV is a mess, a bunch of cables on the floor behind the TV. When you eventually do get it plugged together you will find there are no English language channels.

Number two the apartment is filthy, it has not been cleaned properly in a long time. Work surfaces dirty; bath dirty; plug hole clogged with indescribable detritus; fat globules dripping from the cooker hood; the floor has not been cleaned in millennia; all the kitchen utensils are old and embedded with dirt.

Number three the apartment smells. Having renovated countless properties over thirty years I know the smell well. It’s a combination of stale cooking fat, cigarette smoke and general buildup of dirt and dust that has penetrated every fabric in the entire apartment.

We booked ten nights and only stayed for four - a mistake to have even stayed for that long. We left without discussing the issues with Christophe and not expecting a refund as our view is that any owner or lettings manager offering a property for rental in this condition shows a lack of professionalism and has no respect for their clients; we would have no confidence in any alternatives that could be offered. We advised Christophe to keep our full payment for the ten days and use it to clean up the apartment before his next unsuspecting guests arrived. In a later email exchange Christophe expressed his wish to have discussed the situation with us before we left and to have offered some alternatives. Christophe subsequently refunded the full amount paid.

  • Recensie verstuurd: Mar 12, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Barry, thanks for taking your time to express your opinion, we hare always striving to know what we can do better to ensure the best experience to our tenants. First of all as I already told you personally, I am sorry you didn’t enjoy your stay at Paola Penthouse as so many of our guests we have had in the past 9 years and that have expressed their satisfaction in their reviews. Regarding your comments: 1. Furnitures. Furnitures are as shown on pictures however we are renewing them. As you mentioned terrace furniture have already been changed (newer than on pictures) and we are also preparing some others enhancements inside too, as you will have noticed we have already changed the TV. Sat TV is Astra and you do have English channels, mainly news like BBC word, sky news, euro news etc. 2. Cleaning After analyzing what happened, we had a new person in the cleaning team that didn’t prepare the apartment as we usually do. This has been fixed and linen towels and curtains have been fully renewed 3. Smell We noticed the bathtub was clogged what generated bad smells, this has also been fixed. In summary, I admit that the apartment was not up to our usual standards and I wish you had given us a chance to show you our professionalism and how serious we are about our business before leaving. We could have offered you some alternatives such as an upgrade free of charge in another apartment of our portfolio of higher standing. As my main objective is to have fully satisfied tenants, that is why I finally decided to refund the full amount you paid even if you didn’t even ask for it.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

In spite of the worst weather the area had had In 100 years we had a great time in the month there.

  • 4 of 5

Property exactly as advertised. Huge terrace with sun all day. The TV had hardly any English channels and the DVD didn't work until the owner replaced it, but that wasn't for 2 weeks. This wouldn't have mattered so much if we hadn't had a week of storms! Other than that the property was great. Excellent location and the four of us had plenty of space. Great terrace for my daily tai chi! Can recommend.

  • Recensie verstuurd: Feb 8, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Sehr zentral und mit Charme!

  • 4 of 5

Das Appartment war genauso, wie man es auf den Bildern gesehen hat. Die Dachterasse (den ganzen Tag sonnig) hat uns sehr viel Freude gemacht. Das Mobiliar ist schon älter, insbesonderer die Kücheneinrichtung, aber die Wohnung hat dennoch, durch diesen zentralen und zur Terasse geöffneten Wohnraum viel Charme. Wir waren Anfang Oktober dort, es war tolles Wetter. Auch im Sommer kann ich mir vorstellen in dieser Dachwohnung zu verweilen, da die Zimmer alle gut quergelüftet werden können. Toll ist es, dass zu diesem Appartment auch ein Garagenstellplatz gehört. Der ist allerdings gute. 5 min zu Fuß entfernt. Ist aber ein schöner Weg. Ganz besonders herausheben möchte ich den sehr herzlichen Empfang und ich war mir sicher, dass falls es Probleme gegeben hätte, wir jederzeit auf sie hätten zugehen können.

Es gab nur 4 von 5 Sternen, da die Ausstattung schon etwas abgenutzt war, dafür ist die Wohnung aber auch nicht teuer!

  • Recensie verstuurd: Oct 19, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Gut für 4 Personen

  • 4 of 5

Schöne zentrale Lage , Kneipen , Lokale und Geschäfte in unmittelbarer Nähe und die Terrasse mit dem Ausblick ein Traum.

  • Recensie verstuurd: Sep 25, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Belle location tout à fait conforme aux photos

  • 5 of 5

Nous avons beaucoup apprécié cette location, idealement située plage à proximité des vacances sans voiture. Un acceuil très chaleureux de la part de la personne chargée de nous recevoir, et très bon suivi de la part du propriétaire. Une location à conseiller. Un très bon souvenir

  • Recensie verstuurd: Sep 18, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: Abritel, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Très bien

  • 5 of 5

15 jours de vacances rèussis,très beau temps,chaleur,eau à 28 degrès,ville très agrèable,propre,habitants très accueillants,restaurants bons et pas chers.

L'appartement spacieux,fonctionnel,la climatisation très appréciable,avec une grande terrasse ou on a une vue sur deux endroits diffèrent sur la mer.Parking très appréciable.Un grand MERCI á Maria pour son accueil, sa disponibilitè et surtout sa gentillesse.Nous reviendrons.

  • Recensie verstuurd: Sep 4, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
60 kilometers
Alicante
Dichtstbijzijnde Barpub
10 meters
Dichtstbijzijnde Golf
12 kilometers
Golf Ifach (Moraira)
Dichtstbijzijnde treinstation
2 kilometers
Calpe
Dichtstbijzijnde Restaurant
10 meters
Dichtstbijzijnde strand
100 meters
Arenal
auto: niet noodzakelijk

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Calp, Spanje

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
saison basse
1 okt 2016 - 28 apr 2017
7 nacht minimum verblijf
€310
voor 7 nachten
€310
€880
 
 
saison basse
29 apr 2017 - 26 mei 2017
7 nacht minimum verblijf
€360
voor 7 nachten
€360
€1.080
 
 
moyenne saison
27 mei 2017 - 16 jun 2017
7 nacht minimum verblijf
€510
voor 7 nachten
€510
 
 
moyenne saison
17 jun 2017 - 30 jun 2017
7 nacht minimum verblijf
€580
voor 7 nachten
€580
 
 
haute saison
1 jul 2017 - 14 jul 2017
14 nacht minimum verblijf
€1.230
voor 14 nachten
€630
 
 
haute saison
15 jul 2017 - 25 aug 2017
7 nacht minimum verblijf
€780
voor 7 nachten
€780
 
 
haute saison
26 aug 2017 - 1 sep 2017
7 nacht minimum verblijf
€680
voor 7 nachten
€680
 
 
moyenne saison
2 sep 2017 - 15 sep 2017
7 nacht minimum verblijf
€580
voor 7 nachten
€580
 
 
moyenne saison
16 sep 2017 - 29 sep 2017
7 nacht minimum verblijf
€480
voor 7 nachten
€480
 
 
saison basse
30 sep 2017 - 27 apr 2018
7 nacht minimum verblijf
€330
voor 7 nachten
€330
€880
 
 
Basistarief
7 nacht minimum verblijf
€310
voor 7 nachten
€310
€880
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €200
ménage €30

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis