Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

sylvain demercastel

Adverteert sinds 2009
Bel eigenaar
Spreekt Engels, Frans, Spaans

Lodge in het Paradijs. Surfen, Dieren, verlaten stranden, tropische tuin

5 Recensies
Personen3
slaapkamers 1
Badkamers1
Ligging vakantiehuis bungalow
Minimum verblijf 1 - 2 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: bungalow in Guanacaste

Een plek met authentieke charme. Natuur en rust die je wilt uw zakken te zetten! Het overwegen van het park, zie tropische dieren in vrede leven ... Loop naar het strand om de zonsondergang te kijken ...

Internet toegang

Airconditioning en een ventilator.

zwembad

Keuken + tuin met tropische dieren

Meerdere activiteiten voor het hele gezin: SUP Wandelen, Paard, Surf, Mangrove, Natuur en dieren, de vulkaan en nationale parken.

Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
sylvain demercastel (Eigenaar)
Adverteert sinds 2009
Bel eigenaar
Spreekt Engels, Frans, Spaans

Recensies

4,4
gebaseerd op 5 reizigersbeoordelingen

Los Nancites bungalow studio
average rating of 4.4 based on 5 reviews
5

What a beautiful place and Wonderful owners and help

  • 5 of 5

We stayed 4 nights in the smallest unit and where very happy with all. The a/c cooled very well and the kitchen is well equipped. The grounds are wonderfully taken cared of and the pool was delightful and clean. A very secure and quiet place. Only a 5 minute drive to Playa Negra as well as eateries. We look forward to coming back soon and spending a much longer time. Thank you for a wonderful 4 days..

  • Recensie verstuurd: Apr 13, 2016
  • Datum van verblijf: Apr 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Houston, Tx
2

Probably won't return

  • 2 of 5

We stayed in the studio for 3 nights in March. The grounds are nicely kept and the interior and exterior of the place was clean enough.

However the bed was terribly uncomfortable and hard, my back hurt every night I slept on it. The pillows were only half-size and very flat from years of use, really the smallest bed pillows I ever encountered. There were no extra pillows.

We had air conditioner issues the first day, while they took a look at it, they never got it working properly. Since it was 97 degrees the days were were there, it was kind of annoying to not be cool.

There is a 1/2 inch crack under the door and no door sweep to keep out bugs. I woke up the first night after getting stung by a scorpion in bed with me. I reported it to the owner, she just said "of course we have scorpions we are in the jungle!". A sign or some warning about persistent scorpions might have been helpful! The rest of the time we used a towel to seal off the bottom of the door.

Maybe it's just me, but when an apartment doesn't offer enough toilet paper for your stay I consider it to be poorly equipped. Only 1/3 of a roll will not do 2 people for 4 days. They didn't have the thoughtful things like toilet paper, paper towels, coffee filters, salt, etc.

Fix the Air Conditioner, add a $30 foam mattress topper, add $20 worth of pillows, and $3 worth of accessory items and the place could be excellent.

  • Recensie verstuurd: Apr 9, 2016
  • Datum van verblijf: Mar 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar We are very sorry that you had such a bad experience, and we consider all the reviews very importantly. We agree on the pillow that count indeed be much bigger (we are actualy changing them). Regarding the rest we must say that we came to fix your AC as soon as you told us there was a problem. We always ask our guests to let us know if something's wrong so that we can fix it. Regarding the things that are provided, we do mention that the food is not included nor the salt or any of the things you listed. We do provide a kitchen and you must buy you own food. This is the deal... Most of the people get it right. Same for the door : Of course we do live in a tropical area and you can try whatever you want, animals might sometimes get inside the house. We cannot choose which animals are the nice ones you all want to see (the monkeys and birds) and tell the rest of the jungle to saty far away ! I takes only 5 seconds for a scorpion (which are not dagerous here at all) to get inside the house when you leave the door open. And this is part of the deal, here we clean and check the corners of the house. But most of the time animals stay away. You just have been unlucky or maybe you left some food out...Or forgot to clean the table. This attracts ants and other animals. For the rest, this matresses was mine just a few weeks before, I am 67 and didn' t feel it that bad. I will chack it again for maybe it has aged faster but I haven't heard anyone mentioning this before. We do our best to have this property maintained at the best and we do know our prices are more than attractive compares to the rest of Costa Rica. Sometimes people just don't have the way to look at what is good and focus on small "bad things" and in the end it ruins their stay. We do feel sorry for that. Thanx for your comment anyhow, we will try to make it better. Christian and Annie
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Des vacances de rêve !!!

  • 5 of 5

Endroit enchanteur, les hôtes sont charmants, nous nous sentons en sécurité, plages avoisinantes quasi désertes. Température idéale !!

Je le recommande à tous

  • Recensie verstuurd: Jan 31, 2014
  • Datum van verblijf: Jan 2014
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

"Appartements aménagés av...

  • 5 of 5

"Appartements aménagés avec beaucoup de goût dans une belle propriété idéalement située, à 2 km de plages splendides, à 20 km de Tamarindo et à 2h du Rincón de la Vieja. Idéal pour les gens aimant la nature et le calme. En outre, l''accueil d''Annie et de Christian rend le séjour inoubliable. A recommander absolument."

  • Recensie verstuurd: Feb 8, 2013
  • Datum van verblijf: Jan 2013
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
5

"Très belle propriété, le...

  • 5 of 5

"Très belle propriété, les cabinas sont très privées dans un environnement naturel. La qualité de l'eau est impeccable, les installations parfaitement conformes et en bon état de fonctionnement et j'ai effectivement pu apercevoir de ma maison tous les animaux présentés sur leur site internet.

Los Nancites est selon moi un endroit idéal pour un couple ou une famille qui recherche à la fois tranquilité et confort. La location d'un véhicule est vivement recommandée parce que Playa Negra est un petit village et qu'il n'y a pas de service de taxi sur place. Il y a des autobus mais ils ne sont pas fréquents. On peut trouver quelques bons restos à Playa Negra et il y aura bientôt un petit marché avec boulangerie française et fruits et légumes, un plus pour la région!

Playa Negra est un endroit agréable, loin des foules touristiques de Tamarindo.

La plage de Playa Negra est un peu rocheuse mais idéale pour les surfeurs tandis qu'à seulement 4km, se trouve la plage Avellanas, beaucoup plus sablonneuse et son petit bar sympathique sur la plage, le Lola's, point de rencontre pour assister à des couchers de soleil magnifiques."

  • Recensie verstuurd: Aug 9, 2009
  • Datum van verblijf: Jun 2009
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
90 kilometers
Liberia
Dichtstbijzijnde Golf
8 kilometers
hacienda pinilla
Dichtstbijzijnde Restaurant
900 meters
Villa Deevena
Dichtstbijzijnde strand
1.6 kilometers
Playa negra
auto: noodzakelijk

De internationale luchthaven van Liberia / Tamarindo / Pinilla / playa negra (los Pargos - paraiso)

stranden en een gulle natuur, een onvergetelijke zonsondergang ...

Restaurants en winkels in de buurt.

Een veelheid van activiteiten in de buurt. Acrobranche. Paardrijden. Surf. Golf. Avontuur ... Wandelen. Duiken, mountainbiken.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: bungalow aan de Guanacaste, Costa Rica

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Haute saison
9 mrt 2016 - 3 sep 2017
2 nacht minimum verblijf
€150
voor 2 nachten
Vanaf
€65
 
 
Basistarief
1 nacht minimum verblijf
€78
voor 1 nacht
Vanaf
€58
€390
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Nettoyage €20

tarif dégressif en fonction de la durée, acompte/arrhes à la réservation, remise des clés par le propriétaire non présent sur placeriétaire

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: bungalow in Guanacaste

Type woning:
  • bungalow
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 38 m²
Locatie:
  • bij zee
  • landelijk
  • dorp
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • romantisch
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Ventilator
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • kluis
  • zonnebank
  • draadloze breedband
keuken:
  • Amerikaanse keuken
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • magnetron
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • doucheruimte 1 - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 3
  • slaapkamer 1 - 1 groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuintafel en stoelen
  • tuin ...
  • Outdoor Furniture
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Voorzieningen ter plekke:
  • concierge
Attracties:
  • bosrijke omgeving
  • koraalriffen
  • restaurants
  • vulkaan
  • waterval
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
  • Water sports
Lokale diensten en bedrijven:
  • supermarkt
  • wasserette
  • massagetherapeut
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • mountain biken
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen