Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar

c/o Stuart, Tip Top Villa Care

Adverteert sinds 2008
Spreekt Engels

The Beach House - Een unieke Beach Front Villa (4 Appartementen in 1 Privé Villa)

6 Recensies
slaapkamers 11
Aparte Toiletten1
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 4 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie


Foto's en beschrijving: villa in Campo de Cartagena

Een 11 slaapkamer strand villa met een capaciteit om te slapen tot 22

The Beach House is een uniek strand privé Villa bestaat uit 4 zelfstandige appartementen (2 x 2 bed, 1 x 3 bed en 1 x 4 bed appartementen). Het heeft een eigen 8m x 4m zwembad en warm / koud airconditioning in elk appartement. Het bevindt zich binnen 10 mijlen van San Javier vliegveld (Murcia) (ca. 15 minuten rijden), en 10 minuten van La Manga Club. De omgeving heeft een groot aantal van hoge kwaliteit golfbanen en is een World Health Organisation gerangschikt op locatie, vanwege de hoge water- en luchtkwaliteit. De appartementen zijn ontworpen in een moderne stijl, zijn onlangs volledig gerenoveerd met nieuwe faciliteiten geven een lichte en eigentijdse uitstraling in heel. In de appartementen in het comfort van warme / koude lucht-con u in staat om te genieten van Sky TV, DVD en worden uitgerust met een complete keuken inc zal zijn. Magnetron, elektrische kookplaat, oven en koelkast / vriezer (Vaatwassers Ap 3 & 4). Je hebt ook toegang tot een verdere gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, voetbal- en basketbalvelden. 5 bars en restaurants op de site.

Winter Zon en Golf: The Beach House is ideaal gelegen binnen een korte rij-afstand van meer dan 30 golfbanen en resorts in de Mar Menor regio Murcia. Het gebied heeft een warme winter klimaat is ideaal voor golfers en golf partijen op zoek om te genieten van grote cursussen en ontsnappen aan het weer in het Verenigd Koninkrijk.

The Beach House is uniek in het aanbieden van golf partijen onafhankelijke zelfstandige faciliteiten binnen één villa, zodat u een deel van een prive-gemeenschap, terwijl het hebben van de mogelijkheid om terug te trekken in je eigen omgeving en weg van de menigte.

Meer gegevens
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • huren op lange termijn mogelijk
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • niet toegankelijk met rolstoel
c/o Stuart, Tip Top Villa Care (Beheerder)
Adverteert sinds 2008
Spreekt Engels


gebaseerd op 6 reizigersbeoordelingen

The Beach House - Een unieke Beach Front Villa (4 Appartementen in 1 Privé Villa)
average rating of 4.5 based on 10 reviews

Large, well appointed and very peaceful

  • 5 of 5

For a number of years a group of friend have got together in the Murcia region as we have found some early Autumn sun the tonic we all need running into the colder months back in the UK. It can be a tricky task given we are all now parents to find somewhere that can cater for such a large party. However the Beach house can not only do this comfortably, it also allows each family to have their own good sized apartment within the same grounds. We love going away in a group but sometimes it's good to be able to have some of your own space with your family. We had some great BBQ's and spent some lovely evenings sitting outside looking at the view of the sea. The area is great and lots to do, many beaches and some good eateries that cater for most tastes. I would highly recommend a trip to the beach near Portman which is about a 20 minute drive from the villa, where you will find a great beach with rocky cliffs either side and the best tapas bar over looking the sea. Murcia city is about a 40 minute drive and Cartegena is less or pop to the next village where you can get a 1 carriage train over the mountains costing about 2 euros and takes about 28 minutes.

  • Recensie verstuurd: Oct 19, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for taking the time to write a review. What great guests and really glad you had a fantastic holiday. We very much look forward to seeing you again soon.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Great villa for a group holiday

  • 4 of 5

We stayed at the beach house for 7 nights in July. The beach house meant that sharing with 19 people didn't feel cramped as the 4 individual apartments allowed us to have our own space (kitchen, bathroom, living space).

Some of the rooms in the villas on the ground floor didn't have air conditioning which meant leaving doors open to get some air circulating. One of the stand up fans was broken which meant our friend ended up sleeping in the living room so he could have the benefit of the air con.

The nearest shop is around a 10 minute walk, small supermarket and a wine shop. You would need to drive 20 minutes to Los Alcazerez to the bigger supermarkets. The beach bar is a few minutes walk away and does great tapas and drinks.

We were initially told that we could hire bikes, organise a paella night etc. but it wasn't very obvious how we should go about doing this - perhaps a few leaflets in the villas might have been useful.

I'd recommend hiring a car if you interested in going to the beach - la manga is around a 20 minute drive. The beach closest to the villa isn't very nice - warning signs about no swimming and mud.

Overall it was a nice communal space and we spent a few days by the pool and up on the roof terrace. I think next time, we'd possibly look for somewhere that had more amenities close by but we did enjoy how quiet it was and there weren't many other tourists around.

  • Recensie verstuurd: Aug 9, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for the feedback and glad that you had a great holiday. Our local team Tip Top Villa care are there to help at all times with any problems, certainly things not working and helping you organise activities. We certainly encourage you letting us know so we can help at the time make sure you get the most of your holiday. We hope that you will consider the Beach House in future for time away with your family and friends.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Great time

  • 5 of 5

Unusually, my trip out was to meet colleagues and the Beach House provided a fantastic venue to host and impress. The weather was scorching, which was great and the villa, apartments, pool and gardens were everything that was needed.

  • Recensie verstuurd: Jun 22, 2015
  • Datum van verblijf: Jun 2015
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Fantastic family holiday

  • 5 of 5

It was perfect for our family. The weather was great. the apartments were spotless and the facilities great for our party which had kids from 3 years to our parents in their 70's.

  • Recensie verstuurd: Jun 8, 2015
  • Datum van verblijf: Sep 2014
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your kind comments. We are thrilled that you had a fantastic time. We very much hope to see you again.
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Beautiful villa, poor communication

  • 3 of 5

20 people arrived on 5th April for my husband's 40 th birthday. The villa was beautiful and clean. Conny greeted us and made us feel welcome. Unfortunately, as we arrived late, we didn't find out to the next day that the hot water in apartments 1 & 2 was not working. I tried several times to contact Conny on the number provided but had no luck. I eventually gained contact via email and Conny did call me. She sent someone to fix the hot water, but when they arrived they didn't seem to know what they were doing, indicated that they will return, then left just planting a shrub! They were also surposed to fix the light cover in the pool that had come off and the security camera which had come down in the strong winds. It was a good job we all knew each other, so people showered in the other two apartments. Unfortunately the weather wasn't great, but that's up to chance at that time of year. When I booked the villa & when meeting Conny I wasn't made aware that the communal pool wasn't open until May. In fact a lot wasn't open until May! We did find Paddy's bar, who really made our holiday with good food and friendly atmosphere. I can not see even in the summer month that there is much going on around the villa unless you are willing to travel into the near by towns, which we did. Unfortunately we couldn't even use the beach as the water was contaminated! And there was an terrible smell. We did enjoy our holiday as we were all together, but don't think we will be interested in going back there. If the villa could be picked up and put somewhere more lively, open & a clean beach, then I would think about it.

  • Recensie verstuurd: Apr 23, 2015
  • Datum van verblijf: Apr 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for informing us of the issues with facilities which can be addressed quite quickly. Our apologies that this wasn't done whilst you were there, we responded straight away when we received the feedback from the review. Further and continuous maintenance and refurbishment is constantly underway at the property and issues highlighted by our guests are always prioritised.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Wow! An amazing property in a beautiful location!

  • 5 of 5

We were there for a week for my husband's 40th birthday and my son's 13th birthday. There were 21 of us in total and the Beach House was perfect. Having our own spacious apartments was great and allowed us some 'quiet time' if we wanted it. The listing description was completely accurate and the property was lovely and clean and modern. We could not get a signal from the TV in the downstairs apartments 1 & 2 during our stay but we didn't have a great deal of time for TV so this did not pose too much of a problem! The pool light was also broken on arrival, but this was reported to the property manager, Conny, who was wonderful, extremely friendly and helpful and she arranged for it to be immediately fixed by the maintenance man. We had endless hours of fun in the pool from early in the morning to late at night!! Also, the locals were lovely and the Sports Bar just around the corner and another Bar which we called Pam's Bar just a short distance away were very welcoming and served lovely food. We dined at both of these bars regularly during our stay. There were two waterparks within easy driving distance and we chose Aqua Polis in Torrevieja where we had a great day. Again, the park was lovely and clean and had some great water slides! We also visited Cartagena and had a lovely boat trip, Cartagena itself is a beautiful place with some very interesting buildings and museums. We were not overly keen on the beach near the Beach House, mainly due to the Jelly Fish!! However, we drove to the La Manga Strip which was only about a 15 minute drive where there were endless lovely beaches with fun inflatables in the sea and watersports which were fab!! We also used the local communal pool on a few occasions. You could have food and drinks there and we played tennis which made a nice change and it was just around the corner from the Beach House. Finally, another great thing to do is the La Manga Karting which we did twice - such fun and again, about a 10 minute drive away. It was very easy dealing with the booking of this holiday and the owners of the Beach House were extremely helpful recommending various Restaurants and activities to do during our stay. I would definitely recommend this property to friends and relatives and we would definitely ALL like to return in the near future.

  • Recensie verstuurd: Aug 30, 2014
  • Datum van verblijf: Jul 2014
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for taking the time to tell us about your stay. We'll get the TV signal sorted ASAP, thanks for letting us know. It's fantastic that you and your family had a great time. You were great guests and we hope to be able to welcome you again soon.
Vond u deze recensie nuttig?
6 0


Dichtstbijzijnde luchthaven
15 kilometers
Murcia (San Javier)
Dichtstbijzijnde haven
20 kilometers
Dichtstbijzijnde treinstation
5 kilometers
Los Nietos
Dichtstbijzijnde snelweg
3 kilometers
Dichtstbijzijnde strand
100 meters
Los Urrutias
auto: aanbevolen

Het gebied is een World Health Organisation gerangschikt plaats te wijten aan de netheid en zout eigenschappen van de Mar Menor en de schone lucht. De lamel flats bieden een ideale locatie voor enthousiaste vogelaars, het bereik van de wedstrijdbanen in de directe nabijheid is een toevluchtsoord voor sociale en geharde golfers; Watersport zijn er in overvloed en er zijn een aantal historische bezienswaardigheden en winkels en attracties voor het hele gezin.

Er zijn tal van regelmatige lokale markten in de nabijgelegen dorpen en de nabijgelegen steden van Los Alcazares en Los Belones bieden een breed scala aan bars, restaurants en uitgaansgelegenheden, samen met de historische steden van Cartagena en Murcia, die een breed scala aan winkels en toeristische attracties hebben .

Het gebied profiteert van drie verschillende kusten:

De vreedzame en rustige wateren van de Mar Menor.

De witte zandstranden van de Middellandse Zee op de La Manga strip, en,

De prachtige ruige kust van de zuidelijke landtong, bekend om zijn duiken attracties.

Andere activiteiten: Kite surfen

Golf: In de afgelopen 4 jaar op het gebied heeft aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van golfbanen en resorts gehad. Er zijn naar verluidt meer dan 35 in de regio Mar Menor met de meeste binnen een 20 minuten rijden van het Beach House. Voor meer informatie bezoek onze website www. thebeachhousespain. com en zie de ligging op Google Earth.


Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa in Campo de Cartagena, Spanje

per woning
Beheerder accepteert betaling in:
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
3 sep 2016 - 28 okt 2016
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten
29 apr 2017 - 23 jun 2017
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten
High Summer
24 jun 2017 - 1 sep 2017
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten
2 sep 2017 - 3 nov 2017
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten
1 apr 2018 - 29 jun 2018
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten
30 jun 2018 - 31 aug 2018
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten
1 sep 2018 - 2 nov 2018
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten
4 nacht minimum verblijf
voor 4 nachten

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten
Borg €800

Prices are indicative of rental for whole of property, (11 bedrooms).
Discounts available for smaller groups and bookings of 2 weeks or more.
Christmas Period / Half term / Easter week - Mid season prices
•We provide a fully detailed booking terms and conditions. 10% deposit is required to secure all bookings with balance payable 8 weeks prior to departure.
•Arrival and departure dates can be

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

Vraag de beheerder of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar


Faciliteiten: villa in Campo de Cartagena, Spanje

Type woning:
  • villa (vrijstaand)
  • zelf koken
  • 400 m²
  • strand
  • bij zee
  • dorp
  • aan het water
  • afgelegen
  • gezin
  • activiteitengids
  • air-conditioning
  • Baby Gate
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • plaatselijke kaarten
  • parkeerplaats
  • parkeren - op straat
  • kluis
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
  • 4 kookplaten
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • Keuken
  • keukenblok
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 22 personen
  • 5 Badkamers
  • 1 Aparte Toilet
  • badkamer - toilet , douchecel
    badkamer - toilet , douchecel
    badkamer - toilet , bad met douche
    badkamer - toilet , bad (zonder douche) , douchecel , jacuzzi , bidet
    badkamer - toilet , douchecel
    badkamer - toilet
    badkamer - buitendouche
  • 11 Slaapkamers, Slaapruimte voor 24
  • slaapkamer - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer - 2 eenpersoonsbed
    slaapkamer - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer - 2 eenpersoonsbed
    slaapkamer - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer - 2 eenpersoonsbed
    slaapkamer - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer - 1 tweepersoonsbed
    slaapkamer - 2 eenpersoonsbed
  • Kinderbedjes, baby packs en extra bedden (Camp bedden) kunnen op verzoek worden georganiseerd in aanvulling op de reguliere voorzieningen indien nodig.
  • boeken
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • tv
  • videogames
  • balkon
  • strandhanddoeken
  • Deck / Patio
  • Golf
  • tuin
  • tuingrill
  • veranda/lanai
  • Tennis
  • tennisbaan
  • terras
  • 22 tuinstoelen
  • 14 strandstoelen
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • huren op lange termijn mogelijk
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • niet toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • verwarmd zwembad
  • jacuzzi
  • buiten zwembad
  • particulier zwembad
  • baai/golf
  • kerken
  • musea
  • naaktstrand
  • speeltuin
  • vijver
  • restaurants
  • ruïnes
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • outlet winkels
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • golf
  • golf - privileges - optioneel
  • jetskiën
  • mountain biken
  • zeilen
  • duiken
  • zwemmen
  • tennis
  • windsurfen



Veilig gevoel vanaf het begin!

Verzekering op maat
Zorgeloos op reis