Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Louis

Adverteert sinds 2008
Spreekt Engels, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans

Aantrekkelijke villa prive verwarmd zwembad rustige omgeving vlakbij het strand en de oude stad, gratis wifi

20 Recensies
Personen9
slaapkamers 4
Badkamers2
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 4 - 7 nachten

Beschrijving

Foto's en beschrijving: villa in Puerto del Carmen

Luxe strand villa met privé zwembad, gratis wifi & SKY TV

Central & Aantrekkelijke vakantievilla in stedelijke omgeving geopend in 2008, prive-zwembad, gratis WIFI, rustige omgeving, uitzicht op zee.

Luxe villa aan het strand vakantiehuis, het hele jaar lang in de zon, self-catering en romantische, Het heeft een eigen zwembad en een zonneterras voor prive ontspanning.

Ruime en luxe nieuw gebouwde villa op eigen terrein, op een centrale locatie op loopafstand van de lokale voorzieningen, strand, het winkelcentrum, de oude haven ...

De villa's liggen zijn een rustige buurt, maar zeer dicht bij de faciliteiten en diensten die je nodig hebt.

De dichtstbijzijnde supermarkt, winkels, bars en restaurants liggen op slechts 5 minuten lopen, 10 minuten lopen naar het strand, alleen de oude haven en het winkelcentrum een ​​8 minuten lopen

Ideaal gelegen voor een golfvakantie, 3 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde golfbaan.

Goed voor het maken van ontspannen uitstapjes naar Puerto del Carmen stranden en de lokale voorzieningen, zoals een winkels, bars, restaurants, de villa is perfect voor die momenten waarop je wilt eten of voorraad omhoog op bepalingen

Vluchten: De goedkoopste vluchten overal, een site met alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief low cost maatschappijen.

U kunt vliegen vanaf slechts £ 55 per vlucht. Vluchten naar de beste prijzen. Boek vroeg om de beste prijs te krijgen. meestal de vluchten op een betere prijs wordt bereikt door het boeken van zes maanden op voorhand, is de prijs die een derde van de 10 dagen betalen voor vertrek. Boeken vroeg, en je zult betere prijzen te hebben dan in een last minute aanbiedingen. Begroting en chartermaatschappijen vliegen naar de luchthaven Areciffe.

Goedkope luchtvaartmaatschappijen: EasyJet - Monarch - Globespan. Lijndienstmaatschappijen (duurder, maar vliegen elke dag). Agenten die goedkope vluchten aanbieden: Flightline - gevestigd in Lanzarote en het Verenigd Koninkrijk - Jetsetters - Based in Lanzarote -

 De goedkoopste vluchten overal, een site met alle luchtvaartmaatschappijen, ook low cost maatschappijen. U kunt vliegen vanaf slechts £ 55 per vlucht.

Bagage: Als uw terugvlucht laat in de middag of avond, bieden wij de mogelijkheid om hun bagage in een afgesloten ruimte naast de villa te verlaten, tot het vertrek van hun vlucht, deze optie heeft geen extra kosten

Het weer in Lanzarote: Het klimaat is droog, de temperatuur is matig, we hebben geen vocht, vochtigheid 55% / 60%

De temperatuur in de winter is prachtig, ongeveer 77 graden Fahrenheit of 25 graden overdag en 65 graden Fahrenheit of 18 graden Celsius 's nachts,

In de zomer, ongeveer 82 graden Fahrenheit of 28 graden overdag en 72 graden Fahrenheit of 22 graden Celsius 's nachts

Normaal gesproken, het is nooit overmatige warmte of kou, hebben we altijd de zon en een frisse zeewind, de temperatuur is erg mooi zowel binnen als buiten de huizen.

4 uur uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland en iets meer dan 50 mijl uit de kust van Afrika, is er zon het hele jaar door. Dit eiland ligt op dezelfde breedtegraad als Bermuda, Florida en Koeweit!

Meer gegevens

Gegevens voor villa 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 9, 2 Badkamers

Heerlijke en mooie villa, modern en eigentijds ingericht, geschikt voor maximaal 8-9

Elke villa telt met een eigen verwarmd zwembad en gratis WiFi, de villa's hebben een prachtig uitzicht op de zee en de bergen

Licht, luchtig en stijlvol in, is de villa ontworpen om natuurlijk licht te maximaliseren. De witgekalkte villa beslaat drie verdiepingen met een goed geplande begane grond zit eetkamer uitgerust met een hoge kwaliteit meubels en grote openslaande deuren naar het terras bij het zwembad, en er is volop ruimte om te zitten in de zon en werken aan uw kleurtje rond de beurs formaat zwembad

Een uitstekende keuken is ook gelegen op de begane grond

Terwijl de aantrekkelijke slaapkamers zijn aangevuld met nog twee badkamers,

Een ingericht betegelde terras buiten de woonkamer biedt een geweldige plek om de tijd te verdrijven uur en er is ook een barbecue voor het oproepen van alfresco maaltijden.

Geschiktheid:
  • allergievrije omgeving
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • niet toegankelijk met rolstoel
Louis (Eigenaar)
Adverteert sinds 2008
Spreekt Engels, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans

Recensies

3,8
gebaseerd op 20 reizigersbeoordelingen

Villa Luis 1
average rating of 3.85 based on 20 reviews
1

Tegenvaller!

  • 1 of 5

De plaats Puerto del Carmen is erg gezellig.

Het appartement valt tegen, vooral de buitenplaats.

Wij zaten in huisje c! Weinig tot geen zon, klein en koud zwembad, GEEN zeezicht zoals de foto beloofd maar rondom door cement opgetrokken muren met hier en daar een dode palmboom. Wij betalen de volgende keer liever iets meer, voor meer luxe. Eigenaren zijn niet persoonlijk bereikbaar, alleen via smsbericht.

  • Recensie verstuurd: Mar 28, 2012
  • Datum van verblijf: Mar 2012
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
2

Very tired and in need of serious updating

  • 2 of 5

The location is ideal but the pictures do not reflect the standard of this property. The fridge had no shelves in the door. The coffee machine was antique and apart from some coffee filters there was absolutely nothing which would assist you setting up a kitchen. No salt pepper or anything. Last guest took everything ? I doubt it. Previous places I have stayed accrued things which assisted or the owner even provided a loaf, milk water etc.

The internal furniture is poor as described by a previous reviewer although the wifi was ok.

Shower was awful with mould growing around the entire base in the upstairs bathroom and the bin had no lid.

Towels were almost transparent and long past their sell by date.

The mattresses on the beds were the thinnest I have ever seen outside of a prison cell.

The graffiti ,entitled by earlier reviewer was still present if you poked your head over the wall.

This place needs an update in what I would imagine is a very competitive market.

4 middle aged guys on a cycling holiday so put up with it without complaint but if you have a family or wanting to spend any time in your villa, this is not the place for you. A sentiment I passed to a couple doing the rounds looking for a long term rental

I have photographs confirming all of this.

I would not stay here again or recommend it.

  • Recensie verstuurd: Dec 1, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Excellent value for money villa

  • 4 of 5

We had a great holiday in this villa. The location is good for the old and the new town, plus lots of bars and restaurants on the walk down. Bit of a walk up hill back but 3 euros in a cab. Local supermarkets within 5 min walk for all shopping including a Lidl. The villa was clean and had everything we needed. The patio gets the sun all day and is sheltered and private. I would say this is excellent value for money and Luis was very responsive whenever I talked to him. Only thing missing in the kitchen was a jug for our sangria, which we didn't mention while we were there or I am sure one would have appeared - Luis can you sort that for next year please !!

  • Recensie verstuurd: Nov 25, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for writing a review, I hope to see you again in our villa
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great villa spacious clean well equipped

  • 5 of 5

We visited Villa Luis in Oct and had some concern about the previous reviews. However it was very clear that the negative reviews were not accurate. This is a great villa spacious clean well equipped and a great location. The poolside is a suntrap and we would definately recommend this villa.

  • Recensie verstuurd: Nov 10, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for writing a review, I hope to see you again in our villa
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

A Fantastic Villa, and a good situation

  • 5 of 5

We´ve just camed back from our holidays, the truth is that i was very worried after reading some of the reviews.

When we arrived everything was tidy and clean. The villa was very calm and quiet, perfect if you want calm holidays.The villa was very sunny and bright. They weren´t buildings work noises around the villa. The wifi worked very well. The pool was very blue, the pool man camed at the middle of the week to clean the pool.

The villa is near supermarkets and restaurants. We went to La Cascada restaurant in my opinion the best restaurant in the whole island.We had a marvellous holidays and we had a really good time

  • Recensie verstuurd: Nov 6, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for your review, I hope you return to our property in the future
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Avoid at all costs!

  • 1 of 5

I have been going to Lanzarote for over 20 years and Villa Luis is by far the worst villa I have ever stayed in!

Don't be fooled by the description and photographs in the add!!

It has substandard furnishings throughout e.g. Well worn suite that has no cushioning left, curtains that don't fit the windows, rusty terrace furniture, dirty and broken sun beds, pool is unclean with a tide mark around it and wi-fi is non existent.

Main outlook is onto waste ground full of graffiti and where people walk their dogs.

Sea view is from the top floor, standing on your tip toes - you can just see the sea horizon through the other buildings on a clear day if you're lucky.

Had issues from day one of arriving with builders next door - cutting tiles which was creating a mess on and in the pool as well as the poolside. At one point a crane was lifting a cement mixer over our pool where our kids were playing.

Owner was sent numerous e-mails with photos and videos as evidence. He advised that he had no knoledge of the work but other reviews show he was more than aware of the work before we arrived - he just wasn't interested and just kept stating it was out with his control and quoting the terms and conditions.

I agree it was out with his control but what was within his control was an apology and to send cleaners round which didn't happen.

As a result we couldnt spend any time at the villa during the day, the pool was green and un-swimable for the last week. The owner did send a pool cleaner round with only 2 days left of our holiday which was too little to late.

In summary - avoid at all costs. You'll find far superior villas for the same price as you are paying for this.

  • Recensie verstuurd: Oct 24, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar I'm sorry for the inconvenience caused by the small works of repair of the roof on the house of the neighbour But these small works started unexpectedly a few days before your arrival. The neighbour had the authorization of the city council and these works were totally out of my control. And these works ended a few days after his arrival You sent me a lot of videos of the workers on the roof, but I can do something? , I can do nothing Sorry to contradict you but it is not true that the sunbeds are dirty and broken, and rusty terrace furniture. As will be rusty terrace furniture, if all terrace furniture are wooden or plastic. All the furniture of the villa is in good condition The pool is not green, this is cleaned twice a week, and I always say in the instructions arrival day, if there is a problem with the pool, send me a message to send immediately pool man
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
10 kilometers
Arrecife
Dichtstbijzijnde Barpub
400 meters
Dichtstbijzijnde haven
15 kilometers
Arrecife
Dichtstbijzijnde Golf
1 kilometers
Dichtstbijzijnde Restaurant
400 meters
Dichtstbijzijnde strand
700 meters
auto: niet noodzakelijk

De villa is in Puerto del Carmen, Ook is het gebied goed verlicht en met straten in goede staat

De villa ligt in een residentiële setting, Alle villa's volgende, zijn voor mensen die hier wonen het hele jaar of vakantiegangers. Het gebied is zeer veilig is, kunt u naar huis gaan van een wandeling van de restaurants 's nachts, met een totale beveiliging

De villa's zijn allemaal gelegen in een rustige buurt, maar zeer dicht bij de faciliteiten en diensten die je nodig hebt. Bars, restaurants, apotheken, supermarkten, kledingwinkels, winkelcentrum, etc. 5 minuten van een wandeling

Biosfera winkelcentrum is 8 - 10 minuten van een wandeling

De oude stad is 8 - 10 minuten van een wandeling

De oude haven, met zijn uitstekende selectie van tapas bars en visrestaurants ligt op slechts 10 minuten van een wandeling, en is het vertrekpunt voor vele bootexcursies rond het eiland.

10-15 minuten van een wandeling het strand

10 minuten rijden van de luchthaven

3 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde golfbaan.

De jachthaven van Puerto Calero ligt op slechts 5 minuten rijden

Golf: De villa is ideaal gelegen voor golfen feestdagen.

De Puerto del Carmen golfbaan op slechts 3 minuten rijden.

De Costa Teguise golfbaan op slechts 20 minuten rijden.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa in Puerto del Carmen, Canarische Eilanden

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Outumn
3 nov 2016 - 22 dec 2016
4 nacht minimum verblijf
€478
voor 4 nachten
Vanaf
€119
€597
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €14 per extra gast per nacht
 
christmas
23 dec 2016 - 5 jan 2017
7 nacht minimum verblijf
€1.374
voor 7 nachten
€1.374
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
Midseason
6 jan 2017 - 30 jun 2017
4 nacht minimum verblijf
€597
voor 4 nachten
Vanaf
€149
€836
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
summer
1 jul 2017 - 31 aug 2017
4 nacht minimum verblijf
€1.194
voor 4 nachten
Vanaf
€299
€1.374
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
Midseason
1 sep 2017 - 8 nov 2017
4 nacht minimum verblijf
€597
voor 4 nachten
Vanaf
€149
€836
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
Outumn
9 nov 2017 - 18 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€597
voor 4 nachten
Vanaf
€149
€717
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
christmas
19 dec 2017 - 7 jan 2018
7 nacht minimum verblijf
€1.374
voor 7 nachten
€1.374
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
Basistarief
4 nacht minimum verblijf
€597
voor 4 nachten
Vanaf
€149
€836
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten

Rates are based on 4 guests; add £12 per night, per additional guest
Children under 2 years free of charge, one cot and one high chair on request free
The price includes bed linen, towels, electricity, water and local taxes
The heating for the pool is available on request at a cost of £80.00 extra per week

Payment: Bank transfer, or with credit / debit card via PayPal.
We accept payments in Pounds Ste

To confirm bookings placed more than 8 weeks before arrival, a 30% deposit.
The balance is due 8 weeks before arrival.
To confirm bookings placed less than 8 weeks before arrival, the full balance must be paid..
Refundable security deposit is due 2 weeks before arrival £150 or €150 per stay (refundable on the day of departure)

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Puerto del Carmen, Canarische Eilanden

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 140 m²
Locatie:
  • strand
  • bij zee
Thema:
  • gezin
  • romantisch
Algemeen:
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • kluis
  • zonnebank
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • 4 kookplaten
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • badkamer - toilet , bad met douche
    badkamer - toilet , bad met douche
  • Het huis heeft 2 badkamers, Beide badkamers hebben een volledige douche en baden en het pand heeft een 100 liter boiler, genoeg voor het hele gezin.
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 9
  • slaapkamer - 1 extra groot tweepersoonsbed
    slaapkamer - 2 eenpersoonsbed
    slaapkamer - 2 eenpersoonsbed
    slaapkamer - 3 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • cassetterecorder
  • cd
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuingrill
  • terras
  • 8 tuinstoelen
Geschiktheid:
  • allergievrije omgeving
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • niet toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • verwarmd zwembad
  • buiten zwembad
  • particulier zwembad
Vrijetijdsbesteding:
  • paardrijden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • zweefparachutisme
  • skeeleren
  • zeilen
  • duiken
  • skiën
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • windsurfen

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen