Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Private Island Adventure - Active Dream Vacation

Personen10
slaapkamers 3
Badkamers3
Oppervlakte 3.230 sq ft
Ligging vakantiehuis villa
Minimumverblijf 3 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Villa Mariposa is een 4 minuten lopen naar het strand - Ontspannend en gloednieuw!

Als u van een actieve maar ook een ontspannen vakantie houdt, is deze villa misschien de perfecte plek voor u. Deze prachtige villa zal u zeker een tropisch dessertgevoel geven. Overal in de villa vindt u kleine hints van vlinders. De villa is geschikt voor maximaal 10 gasten. Er zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers. De achtertuin heeft een geweldig zwembad, waar u kunt afkoelen en ontspannen op comfortabele, ontspannende stoelen. Achter het zwembad heeft u toegang tot uw eigen privévolleybalveld.

Deze verfrissende villa is perfect als u op zoek bent naar een vakantie met het hele gezin of een groep vrienden. De slaapkamer heeft een eigen aangrenzende badkamer. In totaal is er plaats voor 10 gasten. We hebben echter ook een wieg beschikbaar voor onze kleinere vrienden. De comfortabele woonkamer is een geweldige plek om te ontspannen. In de open keuken is er alles wat u nodig heeft om een ​​maaltijd te bereiden, zoals een vaatwasser, magnetron, blender, afzuigkap, potten en pannen, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Vanuit de keuken is er een glazen schuifdeur die u naar de grote patio leidt. Hier kunt u genieten van uw heerlijke maaltijd terwijl u geniet van de prachtige zonsondergang. De hele villa is voorzien van airconditioning!

De achtertuin heeft een groot zwembad en een groot terras waar u kunt ontspannen en genieten van de schaduw. Rondom het zwembad staan ​​ontspannen stoelen waarop je een leuk boek kunt lezen en een lekker koud drankje kunt waarderen. Verder heb je toegang tot een BBQ grill, koeler, strandstoelen, strandlakens, buitendouche, parkeren op de oprit (voor 3 auto's) en nog veel meer! Er is draadloos internet en het hele terrein is volledig omheind, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over privacy.

Klinkt dit als wat jij, je familie en vrienden nodig hebben? Kom en geniet van een geweldige Mariposa-ervaring! Onze beschrijving is gebaseerd op opmerkingen die we van onze gasten hebben ontvangen. Bekijk onze feiten en ontdek wat meer u zult vinden in onze Villa Mariposa!

Je hoeft niet naar huis te gaan, maar als je het strand en alle hotels met spa's, casino's en restaurants wilt zien, liggen ze aan de overkant van de weg, op 5 autominuten afstand. U zult dus altijd iets hebben om naar uit te kijken in het zonnige Aruba!

Wij zijn al meer dan 3 jaar een Superhost bij AirBnb en we zijn een Premier-host bij HomeAway. Je bent bij de Marin Family in goede handen! Je kunt al onze beoordelingen lezen van de meerdere panden die we beheren op HomeAway, Airbnb of op onze website

NOTITIE

We vragen een aanbetaling van USD 300, die wordt terugbetaald bij het uitchecken, als alles in orde is. Er is een eindschoonmaak van $ 225 USD. Zowel de aanbetaling als de eindschoonmaakkosten dienen bij aankomst contant te worden betaald

Google-coördinatiecode op uw mobiele telefoon in Google Maps voor navigatie: 12. 587336, -70. 041.774. Om ervoor te zorgen dat u uw huurhuis op Aruba vindt, raden wij u aan om de kaart van Aruba te downloaden in Google Maps. Google navigeert u gratis zonder internet te gebruiken.

Wij adviseren u wanneer u uw ticket boekt om een ​​reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, zowel voor de reis als voor de huur van het huis. Met de verzekering wordt u beschermd tegen financiële verliezen als een boeking wordt geannuleerd of afgebroken in geval van nood, zoals onvermogen om te vliegen in geval van zwangerschap, onverwacht verlies van uw geliefde, stakingen van luchtverkeersleiders, terroristische aanvallen en / of natuurlijke fenomenen. Onze administratiekosten als gevolg van wijzigingen en annulering bedragen USD 75,00.

Meer informatie

Agentschap
Jose and Rixt
Adverteert sinds 2013
Premium Partner

Deze partner streeft naar snelle reactietijden, de beste tarieven en naar een uitstekende gastenervaring, en heeft dit in de praktijk laten zien.

Spreekt Engels, Spaans, Nederlands
Reactietijd:
Binnen een paar uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
24 juni, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: villa op Malmok

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Schoonmaakservice:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 3230 sq ft
Huisregels:
  • Check-in: 15:00
  • /
  • Check-out: 9:00
  • Max. bezetting: 10
  • Kinderen welkom ...
  • Feestjes/evenementen niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Roken toegestaan ...
  • We have flexible check out time till 12 PM (noon), subject to availability and possibility.
Locatie:
  • Uitzicht op het strand
  • Aan het strand
  • Zeezicht
  • Uitzicht op water
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • activiteit
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • fitnessruimte
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • Gratis wifi
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • - toilet , douchecel , bidet
    - toilet , douchecel
    - toilet , douchecel
  • We hebben 3 badkamers. We hebben ook een buitendouche met warm water.
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 groot tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
  • 3 slaapkamers. De woonkamer kan omgezet in een vierde slaapkamer met eigen badkamer bevestigd. We hebben 3 queensize bedden, 1 slaapbank (2 personen) en 2 opklapbedden (2 personen) en een Pack & Play met matras
Vermaak:
  • tafelvoetbal
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • speelgoed - kinderen
Buiten:
  • balkon
  • boot
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • tuin
  • tuingrill
  • Tennis
Zwembad / Spa:
  • particulier zwembad
Attracties:
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • festivals
  • theater
  • speeltuin
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • pedalo's
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • golf
  • jetskiën
  • mountain biken
  • zweefparachutisme
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
  • windsurfen
Notities:
We hebben een ingebouwde kluis om uw waardevolle spullen veilig te bewaren. We hebben afspraken met autoverhuurbedrijven, watersportactiviteiten, privékok, gezonde menu's beschikbaar en nog veel meer!

Recensies

Fantastisch! 4,9/5 -
(18 recensies over woning)

94% Complete
0% Complete
5% Complete
0% Complete
0% Complete
Private Island Adventure - Active Dream Vacation
average rating of 4.888889 based on 18 reviews
5

We loved this beautiful home and it was only a short walk to the beach!

  • 5 of 5

This was our first trip to Aruba and also our first time renting a VRBO. Loved both!!!!

This house was super clean and updated. It had everything we needed for the week. Once we adjusted to Aruba's energy conservation (ie having to turn the A/C off when we weren't there or not going to be in a room) we got really good at it:-) You are alloted a certain amount of kw per day and we were able to stay well under that by adjusting the A/C. The pool was great and very private. Security system gave us peace of mind even though we never felt unsafe in Aruba.

There is a market down the street (walking distance) called Ting Wei that is packed to the gills with everything imaginable (literally, EVERYTHING) and the prices were better than the bigger market which was a few miles down on the main road.

The Marins were great and looked after anything we needed or had questions about during our stay. We would definitely stay at Casa Mariposa again!

  • Recensie ingediend: 16-jun-2018
  • Datum van verblijf: juni 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Private Oasis worth every single penny

  • 5 of 5

Gorgeous 3 bedroom villa next door to the Ritz Carlton. You cannot beat the location.

The pool and the sunning 2nd level deck is superb. You definitely need a vehicle to get around as the property is NOT at the beach, however it is less than 10 minutes drive. Supermarket is close by as well. Jose and Rixt are excellent. Anything you need they are at your immediate disposal. Will definitely rent again.

  • Recensie ingediend: 5-jun-2018
  • Datum van verblijf: mei 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Herman for your kind words! It was a pleasure to host you and we hope to see you back in Aruba! The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
NJ
3

Nice Patio & Pool, Do It Yourself House

  • 3 of 5

We had 6 adults in our party for a 10 day stay. The house was very clean when we checked in, although the layout was alittle odd, it was adequate for our use. Very noisy since there is nothing to absorb the sound. You can hear the TV in the living room louder in the hallway than in the LR. The pool and back patio were very nice. We did not have any housekeeping during our stay and there were no cleaning products for us to use. They didn't even provide toilet paper. When we asked for more that 6 bath towels the manager/owner told us that was why the laundry was provided! We have rented houses many times in the caribbean and Costa Rica and housekeeping was always done at least once during a weekly stay, everyday in Costa Rica. Bedding was also odd. 2 twin duvets on a queen size bed and no top sheets. We were told immediately to conserve water and electric. I guess that was why the lighting was so poor. The kitchen was well equipped and the bathrooms were nice. The house was alittle out of the way so you definately need a car.

We paid a Service Fee as per the contract and then a cleaning fee along with a refundable security deposit in cash upon arrival. Again, we have never been asked for a cleaning fee in cash. It would be better to just include that in the price of the house instead of adding another fee. We always tip our cleaner at the end of our stay.

This is the 4th time we have rented a house in Aruba, our favorite island, but won't rent this one again.

  • Recensie ingediend: 14-feb-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Grammy, I'm sorry to hear there were some misunderstandings. This is a villa (not an hotel) and we don't include extra cleanings unless you will ad this request on our template we send you and all our other guests. You returned our template and told us you did not want an extra cleaning. Daily cleanings in Aruba are not usual unless it is the advertisement but maybe in other countries it is usual and you expected this based on other low costs countries. Topiletpaper is provided for the firsts days. When toilet paper - coffee - tea - and all other we provide is finished it should be bought by the renters. The service fee you mean is probably the fee Homeaway is charging you. This is NOT a fee you paid us!. We have European style bedding and this is different then the bedding you are used to in your own country but at the end it will work out the same right? :-). Cleaning fee must be paid during check in because otherwise Homeaway will send this directly to the owner and the cleaning fee must be paid to the company who is charge of the cleaning and not the owner. This is stated on our Homeaway page as well (twice) to make sure this is clear for our guests who want to stay with us. In Aruba you always need a car as you will never be next to the beach- restaurants - places to be and supermarkets unless you stay in a high class hotel in the High Rise area and you use the expensive supermarket in your hotel, but most of our guests choose our villas to be out of that area because of the hustle and bustle. Well Grammy, we loved to have you as our guests, you were very respectful to our villa and unfortunately we were not aware of your comments. You are welcome anytime back. Take care, The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
5

Graduation Celebration 2017

  • 5 of 5

We took our family to Aruba to celebrate our daughter graduating from High School. It was the best decision we could ever make. We found a perfect house to rent for the week and it had everything we needed. The Homeaway people and the property managers were the best and made this a perfect trip.

  • Recensie ingediend: 28-nov-2017
  • Datum van verblijf: november 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Tracy for your SUPER review. Sooo happy we made your celebration unforgettable. Hope to see you back! The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Beautiful and relaxing paradise in paradise!

  • 5 of 5

Huge and family friendly home. Well equipped, really all you dreams come true! Kitchen with all necessary appliance, bedrooms are all well air-conditioned and bathrooms are very nice and beautiful. For us was the centrepiece the porch and the swimming pool! So relaxing! Worth mentioning is the hospitality of the Marin family, they have helped us whenever needed, thank you.

  • Recensie ingediend: 6-sep-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Marco! It was a pleasure to have you and your family as our guests. We hope to meet you next year again! The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Very nice

  • 5 of 5

Very nice. Would stay again

  • Recensie ingediend: 7-jul-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar How great to hear! It was very nice meeting you! So honored your first ever airplane trip was to see Aruba and stay with Casa Mia at Opal 57. We hope to see you again! The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
7.8 Miles
Reina Beatrix
Dichtstbijzijnde Barpub
1.1 Miles
High Rise Area
Dichtstbijzijnde Golf
1.6 Miles
Tierra del Sol
Dichtstbijzijnde Restaurant
1.1 Miles
High Rise Area
Dichtstbijzijnde strand
1.4 Miles
Hadicurari beach
auto: aanbevolen

Villa Mariposa bevindt zich een 8 minuten lopen naar het strand. U kunt gaan door je achtertuin meteen naar het strand naast Ritz Carlton. Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld of op het strand tennis veld. Ook kunt u voetbal spelen. U kunt lopen naar het High Rise gebied alles al hebben we altijd een auto aan te bevelen. Ritz Carlton en het Marriott Hotel kunt u vanaf uw terras.

Er is openbaar vervoer op de hoofdweg. Er is een bushalte op elk uur tijdens de week. We hebben de bus schema voor uw gemak in de villa. Wij raden u aan om een ​​auto te huren op Aruba. De meeste van de tijd is het te warm om te lopen. Beste manier ook te zien en te verkennen van het eiland!

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa op Malmok

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Low Season
15 apr 2018 - 8 jul 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 624
voor 3 nachten
Vanaf
€ 208
 
 
Summer Break
9 jul 2018 - 31 aug 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 772
voor 3 nachten
Vanaf
€ 257
 
 
Low Season
1 sep 2018 - 16 nov 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 624
voor 3 nachten
Vanaf
€ 208
 
 
Thanksgiving Week
17 nov 2018 - 25 nov 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 772
voor 3 nachten
Vanaf
€ 257
 
 
Low Season
26 nov 2018 - 1 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 624
voor 3 nachten
Vanaf
€ 208
 
 
High Season
2 dec 2018 - 22 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 986
voor 3 nachten
Vanaf
€ 328
 
 
Christmas - New Year 2018/2019
23 dec 2018 - 5 jan 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 1.774
voor 3 nachten
Vanaf
€ 591
 
 
High Season
6 jan 2019 - 15 apr 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 986
voor 3 nachten
Vanaf
€ 328
 
 
Low Season
16 apr 2019 - 19 mei 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 624
voor 3 nachten
Vanaf
€ 208
 
 
Soul Beach Festival
20 mei 2019 - 29 mei 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 772
voor 3 nachten
Vanaf
€ 257
 
 
Low Season
30 mei 2019 - 5 jul 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 624
voor 3 nachten
Vanaf
€ 208
 
 
Summer Break
6 jul 2019 - 31 aug 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 772
voor 3 nachten
Vanaf
€ 257
 
 
Low Season
1 sep 2019 - 22 nov 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 624
voor 3 nachten
Vanaf
€ 208
 
 
Thanksgiving Week
23 nov 2019 - 1 dec 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 772
voor 3 nachten
Vanaf
€ 257
 
 
High Season
2 dec 2019 - 16 dec 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 986
voor 3 nachten
Vanaf
€ 328
 
 
Christmas - New Year 2019/2020
17 dec 2019 - 5 jan 2020
3 nacht minimum verblijf
€ 1.774
voor 3 nachten
Vanaf
€ 591
 
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€ 624
voor 3 nachten
Vanaf
€ 208
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Additional information about rental rates:
We request a $300 USD deposit, which will be refunded when checking out, if everything is okay. There is an end cleaning fee of $225 USD. Both the deposit and the end cleaning fee need to be paid cash at arrival.

Cancellation costs:
You will receive an 100% refund minus the administration costs if you cancel at least 60 days before the arrival date. In that case, the service fee will be refunded. If you cancel until 1 month before the original arrival date, 50% of the rent must be paid. Within 1 month prior of the check-in, there will be no refund. The cleaning fee will always be refunded, if the guests cancel.

Cancellation must be made by e-mail as soon as possible. If you would still like to change your reservation dates (if possible and agreed up on) or cancel, our administration costs will be $75 USD.

We advise you when you book your ticket to directly take out travel and cancellation insurance, both for the trip and for the rental of the house. With the insurance, you will be protected from financial losses if a booking is cancelled or cut short is case of emergencies, such as inability to fly in case of pregnancy, unexpected loss of your loved one, air traffic controller strikes, terroristic attacks, and/or natural phenomena.

At check-in, we will let you sign our rental agreement as stated on the website. The rent includes a predetermined amount of KWH per day for the use of electricity and water. Possible excess usage will be charged at the end of the lease period by means of meter readings and will be charged with a fixed tariff to the lessee.
Water will be charged USD 5,00 per m3.
Electricity will be charged USD 0,50 per kwh
Air-conditioning use in living area is not included in the rental price.
Included is: 9 hours of air-conditioning during night time in the bedroom not lower than 72ºF /22℃


We do charge a 50 USD late fee, if you pay after your payment is due. Please pay on time to Homeaway!

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen