Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Geniet van de Beach - Winkelen - Restaurants - Adventures en Sports Activity!

Personen10
slaapkamers 3
Badkamers3
Oppervlakte 3.230 sq ft
Ligging vakantiehuis villa
Minimumverblijf 3 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Villa Mariposa is een 4 minuten lopen naar het strand - zeer ontspannend en Brand New!

Als je gaat op vakantie met het hele gezin of met een groep vrienden, dan is dit de ideale locatie en geweldige villa voor jou! In totaal hebben we ruimte voor 10 personen. We hebben wel een extra wieg beschikbaar voor onze kleine vrienden en we hebben speelgoed voor hen ook. Onze villa is zeer schoon en alle apparatuur zijn nieuw en fris.

De villa is volledig voorzien van airconditioning (woonkamer en keuken ook). De tuin biedt veel privacy, zwembad, buitendouche, ontspannen stoelen, BBQ grill en nog veel meer. Verder zijn er 3 badkamers, 1 flatscreen-tv in de woonkamer, kabel, kast in de slaapkamer en laden op de andere slaapkamers, draadloos internet, een grote overdekte veranda, volledig omheind, parkeergelegenheid op eigen terrein (3 auto's). In de grote keuken met zicht op het zwembad vindt u een fornuis met oven, vaatwasser, magnetron, grote koelkast, dampkap, blender, potten en pannen, en nog veel meer. Het is gewoon alles wat je nodig hebt!

De villa heeft 3 slaapkamers. De grote slaapkamer voor 4 personen (2 queen bedden). In de tweede slaapkamer hebben we een queen bed en in de derde slaapkamer is er een queen bed. In de woonkamer hebben we een extra slaapbank voor 2 personen meer. Dus in totaal kan slapen 10 personen. We hebben wel een babybedje ook.

Schoonmaakkosten, dient contant te betalen bij aankomst van USD 200,00. Ook de borg van USD 400,00 (terugbetaald) moet worden betaald contant bij aankomst en zal worden teruggegeven als alles is ok.

Meer informatie

Agentschap
Jose and Rixt
Adverteert sinds 2013
Premium Partner

Deze partner streeft naar snelle reactietijden, de beste tarieven en naar een uitstekende gastenervaring, en heeft dit in de praktijk laten zien.

Spreekt Engels, Spaans, Nederlands
Reactietijd:
Binnen een paar uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
21 april, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: villa op Malmok

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Schoonmaakservice:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 3230 sq ft
Huisregels:
  • Check-in: 15:00
  • /
  • Check-out: 9:00
  • Max. bezetting: 10
  • Kinderen welkom ...
  • Feestjes/evenementen niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Roken toegestaan ...
  • We have flexible check out time till 12 PM (noon), subject to availability and possibility.
Locatie:
  • Uitzicht op het strand
  • Aan het strand
  • Zeezicht
  • Uitzicht op water
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • activiteit
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • fitnessruimte
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • Gratis wifi
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • - toilet , douchecel , bidet
    - toilet , douchecel
    - toilet , douchecel
  • We hebben 3 badkamers. We hebben ook een buitendouche met warm water.
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 groot tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
  • 3 slaapkamers. De woonkamer kan omgezet in een vierde slaapkamer met eigen badkamer bevestigd. We hebben 3 queensize bedden, 1 slaapbank (2 personen) en 2 opklapbedden (2 personen) en een Pack & Play met matras
Vermaak:
  • tafelvoetbal
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • speelgoed - kinderen
Buiten:
  • balkon
  • boot
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • tuin
  • tuingrill
  • Tennis
Zwembad / Spa:
  • particulier zwembad
Attracties:
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • festivals
  • theater
  • speeltuin
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • pedalo's
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • golf
  • jetskiën
  • mountain biken
  • zweefparachutisme
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
  • windsurfen
Notities:
We hebben een ingebouwde kluis om uw waardevolle spullen veilig te bewaren. We hebben afspraken met autoverhuurbedrijven, watersportactiviteiten, privékok, gezonde menu's beschikbaar en nog veel meer!

Recensies

Fantastisch! 4,9/5 -
(16 recensies over woning)

93% Complete
0% Complete
6% Complete
0% Complete
0% Complete
Geniet van de Beach - Winkelen - Restaurants - Adventures en Sports Activity!
average rating of 4.875 based on 16 reviews
NJ
3

Nice Patio & Pool, Do It Yourself House

  • 3 of 5

We had 6 adults in our party for a 10 day stay. The house was very clean when we checked in, although the layout was alittle odd, it was adequate for our use. Very noisy since there is nothing to absorb the sound. You can hear the TV in the living room louder in the hallway than in the LR. The pool and back patio were very nice. We did not have any housekeeping during our stay and there were no cleaning products for us to use. They didn't even provide toilet paper. When we asked for more that 6 bath towels the manager/owner told us that was why the laundry was provided! We have rented houses many times in the caribbean and Costa Rica and housekeeping was always done at least once during a weekly stay, everyday in Costa Rica. Bedding was also odd. 2 twin duvets on a queen size bed and no top sheets. We were told immediately to conserve water and electric. I guess that was why the lighting was so poor. The kitchen was well equipped and the bathrooms were nice. The house was alittle out of the way so you definately need a car.

We paid a Service Fee as per the contract and then a cleaning fee along with a refundable security deposit in cash upon arrival. Again, we have never been asked for a cleaning fee in cash. It would be better to just include that in the price of the house instead of adding another fee. We always tip our cleaner at the end of our stay.

This is the 4th time we have rented a house in Aruba, our favorite island, but won't rent this one again.

  • Recensie ingediend: 14-feb-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Grammy, I'm sorry to hear there were some misunderstandings. This is a villa (not an hotel) and we don't include extra cleanings unless you will ad this request on our template we send you and all our other guests. You returned our template and told us you did not want an extra cleaning. Daily cleanings in Aruba are not usual unless it is the advertisement but maybe in other countries it is usual and you expected this based on other low costs countries. Topiletpaper is provided for the firsts days. When toilet paper - coffee - tea - and all other we provide is finished it should be bought by the renters. The service fee you mean is probably the fee Homeaway is charging you. This is NOT a fee you paid us!. We have European style bedding and this is different then the bedding you are used to in your own country but at the end it will work out the same right? :-). Cleaning fee must be paid during check in because otherwise Homeaway will send this directly to the owner and the cleaning fee must be paid to the company who is charge of the cleaning and not the owner. This is stated on our Homeaway page as well (twice) to make sure this is clear for our guests who want to stay with us. In Aruba you always need a car as you will never be next to the beach- restaurants - places to be and supermarkets unless you stay in a high class hotel in the High Rise area and you use the expensive supermarket in your hotel, but most of our guests choose our villas to be out of that area because of the hustle and bustle. Well Grammy, we loved to have you as our guests, you were very respectful to our villa and unfortunately we were not aware of your comments. You are welcome anytime back. Take care, The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
5

Graduation Celebration 2017

  • 5 of 5

We took our family to Aruba to celebrate our daughter graduating from High School. It was the best decision we could ever make. We found a perfect house to rent for the week and it had everything we needed. The Homeaway people and the property managers were the best and made this a perfect trip.

  • Recensie ingediend: 28-nov-2017
  • Datum van verblijf: november 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Tracy for your SUPER review. Sooo happy we made your celebration unforgettable. Hope to see you back! The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Beautiful and relaxing paradise in paradise!

  • 5 of 5

Huge and family friendly home. Well equipped, really all you dreams come true! Kitchen with all necessary appliance, bedrooms are all well air-conditioned and bathrooms are very nice and beautiful. For us was the centrepiece the porch and the swimming pool! So relaxing! Worth mentioning is the hospitality of the Marin family, they have helped us whenever needed, thank you.

  • Recensie ingediend: 6-sep-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Marco! It was a pleasure to have you and your family as our guests. We hope to meet you next year again! The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Very nice

  • 5 of 5

Very nice. Would stay again

  • Recensie ingediend: 7-jul-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar How great to hear! It was very nice meeting you! So honored your first ever airplane trip was to see Aruba and stay with Casa Mia at Opal 57. We hope to see you again! The Marin Family
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Pittsburgh
5

Great space, great location, awesome pool and patio.

  • 5 of 5

Jose was very accomodating. He met us at the house upon our arrival and showed us around the property and how to operate everything. Great vacation!

  • Recensie ingediend: 24-jun-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you! LOVE to hear that you enjoyed your stay and vacation. Hope we will meet you again! The Marin Family www.casamiaaruba.com
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Wonderfully located for a family vacation

  • 5 of 5

Easy casual locale close to the beaches and shopping. A relaxing place to come back to at the end of a long day.

  • Recensie ingediend: 17-jun-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
7.8 Miles
Reina Beatrix
Dichtstbijzijnde Barpub
1.1 Miles
High Rise Area
Dichtstbijzijnde Golf
1.6 Miles
Tierra del Sol
Dichtstbijzijnde Restaurant
1.1 Miles
High Rise Area
Dichtstbijzijnde strand
1.4 Miles
Hadicurari beach
auto: aanbevolen

Villa Mariposa bevindt zich een 8 minuten lopen naar het strand. U kunt gaan door je achtertuin meteen naar het strand naast Ritz Carlton. Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld of op het strand tennis veld. Ook kunt u voetbal spelen. U kunt lopen naar het High Rise gebied alles al hebben we altijd een auto aan te bevelen. Ritz Carlton en het Marriott Hotel kunt u vanaf uw terras.

Er is openbaar vervoer op de hoofdweg. Er is een bushalte op elk uur tijdens de week. We hebben de bus schema voor uw gemak in de villa. Wij raden u aan om een ​​auto te huren op Aruba. De meeste van de tijd is het te warm om te lopen. Beste manier ook te zien en te verkennen van het eiland!

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa op Malmok

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Low Season
15 apr 2018 - 7 jul 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 608
voor 3 nachten
Vanaf
€ 203
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Summer Break
8 jul 2018 - 31 aug 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 756
voor 3 nachten
Vanaf
€ 252
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Low Season
1 sep 2018 - 16 nov 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 608
voor 3 nachten
Vanaf
€ 203
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Thanksgiving Week
17 nov 2018 - 25 nov 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 756
voor 3 nachten
Vanaf
€ 252
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Low Season
26 nov 2018 - 1 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 608
voor 3 nachten
Vanaf
€ 203
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
High Season
2 dec 2018 - 16 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 953
voor 3 nachten
Vanaf
€ 318
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Christmas - New Year 2018/2019
17 dec 2018 - 4 jan 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 1.790
voor 3 nachten
Vanaf
€ 597
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
High Season
5 jan 2019 - 15 apr 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 953
voor 3 nachten
Vanaf
€ 318
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Low Season
16 apr 2019 - 5 jul 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 608
voor 3 nachten
Vanaf
€ 203
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Summer Break
6 jul 2019 - 31 aug 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 756
voor 3 nachten
Vanaf
€ 252
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Low Season
1 sep 2019 - 22 nov 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 608
voor 3 nachten
Vanaf
€ 203
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Thanksgiving Week
23 nov 2019 - 1 dec 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 756
voor 3 nachten
Vanaf
€ 252
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
High Season
2 dec 2019 - 16 dec 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 953
voor 3 nachten
Vanaf
€ 318
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Christmas - New Year 2019/2020
17 dec 2019 - 5 jan 2020
3 nacht minimum verblijf
€ 1.790
voor 3 nachten
Vanaf
€ 597
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€ 608
voor 3 nachten
Vanaf
€ 203
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg € 20 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Belastingtarief 9,5%

Additional information about rental rates:
We request a $300 USD deposit, which will be refunded when checking out, if everything is okay. There is an end cleaning fee of $225 USD. Both the deposit and the end cleaning fee need to be paid cash at arrival.

Cancellation costs:
You will receive an 100% refund minus the administration costs if you cancel at least 60 days before the arrival date. In that case, the service fee will be refunded. If you cancel until 1 month before the original arrival date, 50% of the rent must be paid. Within 1 month prior of the check-in, there will be no refund. The cleaning fee will always be refunded, if the guests cancel.

Cancellation must be made by e-mail as soon as possible. If you would still like to change your reservation dates (if possible and agreed up on) or cancel, our administration costs will be $75 USD.

We advise you when you book your ticket to directly take out travel and cancellation insurance, both for the trip and for the rental of the house. With the insurance, you will be protected from financial losses if a booking is cancelled or cut short is case of emergencies, such as inability to fly in case of pregnancy, unexpected loss of your loved one, air traffic controller strikes, terroristic attacks, and/or natural phenomena.

At check-in, we will let you sign our rental agreement as stated on the website. The rent includes a predetermined amount of KWH per day for the use of electricity and water. Possible excess usage will be charged at the end of the lease period by means of meter readings and will be charged with a fixed tariff to the lessee.
Water will be charged USD 5,00 per m3.
Electricity will be charged USD 0,50 per kwh
Air-conditioning use in living area is not included in the rental price.
Included is: 9 hours of air-conditioning during night time in the bedroom not lower than 72ºF /22℃


We do charge a 50 USD late fee, if you pay after your payment is due. Please pay on time to Homeaway!

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen