Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Nieuwe, moderne Streamfront 3 slaapkamer. Op loopafstand van zwembad en het meer

Personen8
slaapkamers 3
Badkamers2
aparte toiletten1
Ligging vakantiehuis huis
Minimumverblijf 2 - 7 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Eerst huren.

Nieuw gebouwde 3 slaapkamer op de bovenste Tunkhannock stroom met moderne accommodaties. Op loopafstand van het grote, verwarmde zwembad en het meer van Naomi. Ontspannen op de klanken van de stroom tijdens het koken op het gas Weber barbecue. Kinderen kunnen vissen op de beek of verken de kleine eilanden en grotten in het volgen van het naar beneden naar Lake Naomi. Geniet van de uitnodigende gas open haard en een grote 49 "flatscreen-tv met HD-kabel en Blu Ray speler. 3BR, 2 1/2 baden, 2 auto garage. Koning, koningin, twee over de volledige stapelbed en koningin slaapbank. Centraal A / C en warmte.

*** Toegang tot Lake Naomi Pool en Club voorzieningen vereist een tijdelijk lidmaatschap die afzonderlijk kunnen worden gekocht.

Meer informatie

Eigenaar
Chris and Julie
Adverteert sinds 2015
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
90%
Kalender laatst bijgewerkt:
13 april, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Pocono Pines, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Huisregels:
  • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 8
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • Uitzicht op water
  • Aan het water
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • activiteit
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • open haard
  • garage
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • telefoon
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • 1 apart toilet
  • - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
    - toilet
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • boot
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • tuin
  • tuingrill
  • Wintersport
  • Tennis
Geschiktheid:
  • limited accessibility
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad

Recensies

Fantastisch! 4,8/5 -
(32 recensies over woning)

81% Complete
15% Complete
3% Complete
0% Complete
0% Complete
Nieuwe, moderne Streamfront 3 slaapkamer. Op loopafstand van zwembad en het meer
average rating of 4.78125 based on 32 reviews
5

Great House. Neat , clean and plenty of room for a family of 5.

  • 5 of 5

Wonderful house and location.

  • Recensie ingediend: 24-feb-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Perfect get away in an awesome house!

  • 5 of 5

I am always tentative when renting houses in vacation areas because you will never know what you will get. And being somewhat of a clean freak it is hard for me to be comfortable in a not so clean house. That being said this house was immaculate, even with my high standards. We had 2 families of 4 staying and we were all very comfortable. The set up was great with the open concept downstairs. We had plenty of room to hang out and all be together. I also must mention the amazing view with the stream in the backyard. One morning we woke to 5 deer in the backyard after it had just snowed. Beautiful. We were not in the house for more than 10 minutes when we were already panning to comeback in the summer! This place is amazing. Thank you Chris & Julie!

  • Recensie ingediend: 20-feb-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great Winter Retreat

  • 4 of 5

We enjoyed a long weekend this winter and we'd like to come back to vacation at this house for the other seasons too. The location is great and everything in the house was as advertised. I prefer the clean and uncluttered look so everything was just right for me - it was perfect for our family gathering/getaway!

  • Recensie ingediend: 7-feb-2018
  • Datum van verblijf: januari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Loved the house. Chris and Julie were also very responsive which was great!

  • 5 of 5

It was very easy to book. The house was in a great location with a flowing creek in the back. I asked Chris/ Julie two questions before arriving and they responded very quickly. Highly recommend!

  • Recensie ingediend: 15-jan-2018
  • Datum van verblijf: januari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Wonderful ski vacation at this lovely home

  • 5 of 5

The home was roomy, bright, clean and well appointed. The kitchen was modern and very functional. Our family of six adults enjoyed a wonderful ski weekend. The owner Chris quickly responded to our questions and was wonderful to rent from. The community has a lot of amenities. We hope to come back for another vacation.

  • Recensie ingediend: 5-jan-2018
  • Datum van verblijf: december 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Chadds Ford, PA
3

Sleeping in a faux home

  • 3 of 5

The house is clean and newer and in a convenient location but had none of the amenities of all the other VRBOs we have experienced. There was no hair dryer 😳�, no towels (paper or cloth) for the kitchen. The fry pans had been put away dirty 😟� As was the grill outside. The stream may seem to be bucolic but not with the close by neighbors music playing! The lamp in the living room looked cute but there was no way to plug it in to read by and the bedroom tv did not get a cable signal to use it either. This home felt like you were crashing at a model home where all for show not for use.

  • Recensie ingediend: 25-sep-2017
  • Datum van verblijf: september 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar We are very happy you enjoyed the house location, newness, and cleanliness. But, we're sorry to hear that it didn't meet your expectations in amenities. To address your points, we just added an iron and ironing board and we will plan to add a hair dryer, too. Paper towels should have been in the kitchen and we have asked the cleaning service to make sure they always double check. Similarly, we have asked the cleaning service to double check the grill and pans, too. The TV in the master bedroom is internet enabled for Netflix, Amazon, etc. but we will plan to add cable as well. We wish you would have let us know your concerns during your stay and we would have worked to make everything right while you were there. Best regards, Chris and Julie
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Eigenaar e-mailen

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Schoonmaakkosten € 101,72
Schadeborg € 325,52

Optional linen service (sheets and bath towels provided) for an additional $75 per stay

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 14 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen