Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit

Verhuur aan het prachtige Lake George in Ticonderoga, NY

slaapkamers 3
Aparte Toiletten1
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 3 - 6 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie


Minimum verblijf
3 - 6 nachten

Info over de woning

1. 5 Badkamer, 3 slaapkamers, slaapbank en drie seizoen kamer. maximaal 10

Huisdier vriendelijke residentie gelegen op Black Point Rd in Ticonderoga, NY. Deze woning heeft een eigen aanlegplaats en zwemmen gebied direct gelegen aan het prachtige Lake George. De woning heeft een volledig uitgeruste keuken, een tweepersoonsbed, vier aparte bedden, een slaapbank en twee aparte bedden ligt op een drie seizoen veranda. Ticonderoga is een historische stad met Fort Ticonderoga, Amerikaanse Revolutie en de Franse en Indische Oorlog erfgoed. Ticonderoga biedt unieke winkels en de toegang tot een ander mooi meer, Lake Champlain. Gemakkelijke toegang tot een openbaar strand en een lokale park leuk voor alle kinderen van alle leeftijden. Een uur rijden brengt u naar het dorp van Lake George en Six Flags Great Escape themapark. Er zijn verschillende lokale rivieren om voor slangen, raften en kajakken. Een must locatie zien.

In het hoogseizoen, week reserveringen prioriteit. Een week wordt beschouwd zes nachten met een zondag check-in en zaterdag check-out en is $ 2500 tijdens de zomer. Wekelijkse vakantiehuisjes zijn schoonmaakkosten. Verhuur korter dan 5 dagen zijn onderworpen aan een $ 150 schoonmaakkosten. Toch, neem contact op met uw unieke behoeften en we zullen zien wat we voor u kan werken!

Beddengoed en handdoeken zijn voorzien van een $ 150 kosten.

Dit huis is niet voorzien van airconditioning!

Aangezien dit is een huisdier accommodatie, kan er resterende bewijzen van eerdere bezoekers, ondanks het schoonmaken. Personen met een significante huisdier allergieën moet een andere woning te overwegen.

Meer gegevens

ML Borger
Adverteert sinds 2015
Spreekt Engels
Binnen één uur
Kalender laatst bijgewerkt:
14 februari, 2017


3,8/5 -
(4 recensies van reizigers)

Verhuur aan het prachtige Lake George in Ticonderoga, NY
average rating of 3.75 based on 4 reviews

Beautiful Big Home, Spacious and probably the best location on Lake George

  • 5 of 5

This was one of our best family vacations ever. The house is big with plenty of space for 10-12 , communication with the owner was clear, timely and concise, the local caretaker/manager was very helpful, positive, courteous and checked in with us periodically to see if there was anything we needed, the attention to details was remarkable, the kitchen had everything you need to prepare any gourmet meal, the house is not new or modern but it is CLEAN, tidy and well organized, the view of the lake and Roger's Slide is the best on the lake and the waterfront set back enough that passing boats were never a worry or annoyance. I would stay here again and can recommend to others. (don't expect a five star hotel resort experience, this is a lake house 50-years old but generally in great condition and well maintained) Thank you for sharing your home with my family.

  • Recensie verstuurd: Aug 3, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for spending your valuable vacation time at our property. We are glad you were able to connect with local family while enjoying the peace and tranquility of the lake. Thank you for recognizing the home is neither new or modern but has the comforts today's travelers need and, for appreciating the charm of a lake cottage. We appreciate you being model renters and for treating our home with respect. Thanks again!!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
North reading

Pleasant stay right on Lake George

  • 5 of 5

I loved waking up and having coffee right by the lake. Enjoyed the sunsets over Rogers Rock. And going to bed a night to the sound of the waves lapping against the dock. Location of this wonderful summer cottage couldn't be better. This is a summer cottage that has been updated where you want it, yet has retained the charm of a 1960s cottage. For the price point it fit the bill. When we arrived the place was clean and has all the things needed to make a week stay comfortable. On those hot summer days it was refreshing to jump into the lake --you can't get any closer to it than here. Bring your snorkeling gear. My kids loved snorkeling around the dock. If you are looking for a quiet location for your summer vacation, this it the place.

  • Recensie verstuurd: Aug 2, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for spending your vacation at our property. We are pleased you were able to have a relaxing time and enjoy nature. Yes, the water is so clear snorkeling is very easy; seeing fish up close is exciting! Thank you again and we hope you consider coming back next year!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Beautiful scenery, very relaxing.

  • 4 of 5

I visited with my infant daughter, three year old son, wife, mother, father, and mother-in-law. There was plenty of room inside and out for us to do our own thing. This includes the kitchen where it was easy to prepare meals. The bedroom were comfortable also. There is a giant tv in the living room but with the beautiful scenery and abundant nature we didn't use it much. The weather was warm so we were able to enjoy the deck and some brief swimming off the dock. It isn't usually warm enough to swim in late May.

Some of us had fun visiting Fort Ticonderoga others enjoyed the quiet and read. We had everything we needed and the property was clean and neat. I would return again and recommend staying here to friends and family.

  • Recensie verstuurd: Aug 1, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar We are so happy you and your family were able to enjoy some quality time together relaxing and enjoying nature! Thank you for your feedback!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Do not rent

  • 1 of 5

House was nice only on the pictures

When we got there out sie the hole house is dirty in side it smell with pets dog hair all over the floor we cleaned the floor and collected lots of dog hair

Main bathrooom is filthy. Paint folling off walls carpets smell , place never been up dated everything is reall old, no one came to get garbage container

out and that was included Had to do it our selfs

Constant power outage about three time for few hours a night , no candels or flush light

Main water source is lake , water in the house is pumped from the lake

No power no water

Owner act nice before rental won't return ur deposite most likely after the fact

They do have 4 to 5 feet black rat sanke under the basement porch living

That place should not be for rent at all

Its not worth it for the price at alllllll!!!!!!!!!!!!!!!'

Who ever is looking on it don t waste ur time

There is way better places and nicer 100 time on lake george for that money

I been on lake george many time and this is the worst experience ever!!!!

  • Recensie verstuurd: Jul 21, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar We are sorry that these travelers did not have positive experiences. We strive to provide an accurate description of the property which is a lake camp. Problems can be addressed and corrected only when they are voiced during the rental period not at departure. Unfortunately we cannot control the weather. Battery operated camp lanterns have been added since the reviewer's stay. Readers of this review should understand there are two sides to every story. Many of the comments are inaccurate including loss of entire deposit. Other renters have not reported the same concerns nor had such a negative experience.
Vond u deze recensie nuttig?
1 1



Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Putnam Station, Verenigde Staten

per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
1 mei 2017 - 23 jun 2017
3 nacht minimum verblijf
voor 3 nachten
Late Season
10 sep 2017 - 18 nov 2017
3 nacht minimum verblijf
voor 3 nachten
6 nacht minimum verblijf
voor 6 nachten

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Huisdierentoeslag €141
Security deposit €471
Linens €188

Upon booking confirmation, security deposit of $500 and completion of rental agreement must be paid/signed/returned. Weekly is considered six nights. Check in on Sunday, check out on Saturday.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email eigenaar Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar


Faciliteiten: huis aan het Putnam Station, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
  • zelf koken
  • afgelegen
  • gezin
  • historisch
  • toeristische attracties
  • föhn
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • parkeerplaats
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetkamer
  • 1 Badkamer
  • 1 Aparte Toilet
  • - toilet , bad met douche
    - toilet
  • Een en half baden. Een complete badkamer met een geactualiseerd (2013) bad douche, wastafel en toilet. De vloer en wastafel zijn niet bijgewerkt. Tweede badkamer is voorzien van slechts een toilet en een wastafel met geen recente updates.
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 tweepersoonsbed , 1 babybed
    - 2 eenpersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
  • Twee meer kunnen slapen op de slaapbank en twee op de drie seizoen veranda.
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • speelgoed - kinderen
  • video-bibliotheek
  • boot
  • Deck / Patio
  • tuingrill
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren in overleg
  • toegankelijk met rolstoel
  • wasserette - self service
  • bosrijke omgeving
  • speeltuin
  • restaurants
  • photography
  • toeren met de auto
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • hengelsport
  • golf
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • zeilen
  • zwemmen
  • witwatervaren
Huisdiervriendelijk; huis is niet voorzien van airconditioning. Het is in het bos. U kunt wild te zien.


Veilig gevoel vanaf het begin!

Verzekering op maat
Zorgeloos op reis