Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Tim DiMaria

Adverteert sinds 2013
Bel beheerder
Spreekt Engels

Kom kijken de herfst bladeren en geniet van een outdoor Hot Tub!

4 Recensies
Personen10
slaapkamers 3
Badkamers2
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 2 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: huis in Albrightsville

3 slaapkamers, 2 badkamer ontsnappen met afgewerkte kelder, multi-tier dek en Hot Tub

Dit 3 slaapkamers en 2 badkamers Pocono Getaway is gelegen op slechts enkele minuten naar alle belangrijke bezienswaardigheden Pocono. Met een woonkamer, eetkamer, afgewerkt kelder met Family Room, een pooltafel en houtkachel! Deze accommodatie heeft geen A / C.

Gelegen in Towamensing Trails deze woning heeft volledige toegang tot het strand, Meer, buitenzwembad (alleen open zomers), volleybalveld, tennisbanen, basketbalveld en een speeltuin. Het Clubhuis beschikt ook over een restaurant in het weekend en een buitenterras met Afhalen raam om te dineren in de zomer.

Een verblijf van 21 dagen of meer vereist dat je de elektriciteit in uw naam voor de duur van uw verblijf te zetten. Het zal terug na afloop terug naar de eigenaar.

Geschiktheid:
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren in overleg
Tim DiMaria (Beheerder)
Adverteert sinds 2013
Bel beheerder
Spreekt Engels

Recensies

3,8
gebaseerd op 4 reizigersbeoordelingen

Kom kijken de herfst bladeren en geniet van een outdoor Hot Tub!
average rating of 3.75 based on 4 reviews
5

AWESOME

  • 5 of 5

The house was very welcoming and was extremely clean. For a group of 8 people it was extremely accommodating and very comfortable. Looking to possibly rent this home again in the near future possible for 4th of July weekend......

  • Recensie verstuurd: Feb 1, 2016
  • Datum van verblijf: Jan 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

House is what we expected .

  • 3 of 5

House is what we expected for the price. Some of the interior doors need some attention cause they don't close. The A/C was a little weak, but since it wasn't too overally hot out, we just opened the windows and ran the ceiling fans. The Hot-tub was a little dirty, but I found some shock in the closet and put in it and that took care of it. The grass needed mowed but we made due. We saw deer everyday, which was nice. I'm a hunter and I never seen deer as tame as they were. Overall house was worth it, just needs a little attention here and there. Tim was very nice and helpful and the location was very calm and pleasant.

  • Recensie verstuurd: Aug 22, 2015
  • Datum van verblijf: Aug 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar This house doesn't have Air Conditioning. Also I know the water can be a little brown from the iron in the water here. If there are any issues with the hot tub don't hesitate to ask, I can have the cleaning person take care of it.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
2

outdated and not clean

  • 2 of 5

We were a group of 10 ( 6 adults and 4 children) staying for a long weekend. The house is definitely outdated but we did not mind that as much as the fact that it was not clean. There were a bunch of spider webs everywhere. Some of the electronic kitchen appliances were quite greasy. Bathtubs were not clean and water pressure was poor. The house has two sets of stairs and they were not pictured on the photographs and that was quite a concern for us as we had 2 children under 2, had we known that we would have brought safety gates. Additionally the community beach and pool do not open until 11 am which we think is a bit late for families traveling with small kids. We were expected to clean the place after leaving the house which included wiping down and vacuuming which is bothersome when we paid a cleaning fee as part of the rental. Of course doing the dishes and taking out the trash is expected but being asked to vacuum when the place was pretty dirty in the first place is mind boggling. Overall, we would not recommend this property to anyone else.

  • Recensie verstuurd: Aug 3, 2015
  • Datum van verblijf: Jul 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar So sorry to hear that you did not enjoy your stay at our property here in the Poconos. At check out you didn't voice any concerns at all. Our properties are professionally cleaned after every single rental, so I was very surprised to see in your review that it was not. However, if you had an issue with your stay my phone number was provided in case anything was out of place (such as cleaning issues or bad water pressure). Had you called I certainly could have come over immediately, confirmed these issues and had them rectified for you that day. And while we do ask you to do "basic" cleaning such as wiping down surfaces and maybe running a vacuum, I'm sorry if you felt it was bothersome. Unfortunately I cannot control when the town opens the beach/pool. I will pass this feedback along to the town on your behalf. As always before you rent you are certainly welcome to set up a showing with me and I will be happy to walk you through the house before any decisions to rent are made. And remember if you ever find any issue with our rentals you can always call me on my cell phone (which is provided on the front of every rental packet at check in) so that I can be sure to rectify any issues you may find with the house. However if you don't contact me I cannot fix an issue I am not told about.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Awesome Property!!

  • 5 of 5

The house was gorgeous. With a lot of room. Very clean and neat. And the back of the house with all that space was amazing especially for the kids. We particularly enjoyed the hot tub along with the grill. And the beach was less than 10 minutes away just like it says. Mr. DiMaria was very attentive and understanding of our needs and we got answers to all of our questions and concerns right away. I strongly recommend this home as a vacation. Already planning to go back soon!

  • Recensie verstuurd: Jul 13, 2015
  • Datum van verblijf: Jul 2015
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde strand
1.3 Miles
Community Beach

Wandelen, fietsen, skiën: Hickory Run State Park ligt op 2 minuten van het hotel met een grote waterval, kei veld, veel wandelen, klimmen, zwemmen, fietsen, jagen, enz. Glen Onoko heeft een meer uitdagende 5 waterval wandeling op de kloof. Mountainbiken, trein rijdt, winkels en pubs in Jim Thorpe.

Geweldige locatie om te skiën. Jack Frost / Big Boulder zijn 5 mijl afstand. Camel Back ligt op 20 minuten afstand. Montage & blauwe bergen zijn 30 minuten.

Casino's, spa's en winkels: Mt. Airy Casino en Mohegan Sun op Pocono downs zijn ongeveer 30-35 minuten. Beide hebben slots, tafelspelen, goede restaurants en mt. Airy heeft een spa. Er is volop winkelen tussen Jim Thorpe en de grensovergangen outlet winkelcentrum.

Waterparken en restaurants: 5 minuten van H2O overdekte waterpark in Split Rock Galleria. Zeer geschikt voor alle leeftijden. Camel Beach ligt op ongeveer 20 minuten. Tal van restaurants om uit te kiezen.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Albrightsville, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
New Years
27 dec 2016 - 4 jan 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.211
voor 2 nachten
Vanaf
€466
€1.398
 
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€885
voor 2 nachten
Vanaf
€303
€1.118
€2.517
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Processing €117
TTPOA Registration €19
Cleaning Fee €89
Bescherming van materiële schade €55

Renters must be 25 Years of Age or older. Renters are also responsible for bringing their own Towels, sheets and septic safe toilet paper.

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

Geen terugbetalingen voor annuleringen die na de betaling zijn gemaakt
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Albrightsville, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Locatie:
  • complex
  • landelijk
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • houtfornuis
keuken:
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
  • Er is ook een full pull van de bank in de woonkamer, en een queen size futon in de woonkamer.
Vermaak:
  • dvd
  • pooltafel
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren in overleg
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • hot tub
Attracties:
  • herfstkleuren
  • grotten
  • kerken
  • bioscopen
  • bosrijke omgeving
  • bibliotheek
  • speeltuin
  • restaurants
  • waterparken
  • waterval
  • wijntochten
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • fietsen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • jagen
  • mountain biken
  • vlotvaren
  • skeeleren
  • skiën
  • zwemmen
  • tennis
  • witwatervaren

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis