Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Verwarmd zwembad, 5 minuten rijden van de VS # 1 STRAND SIESTA SLEUTELSTRAND

Personen8
slaapkamers 4
Badkamers2
Oppervlakte 2.200 sq ft
Ligging vakantiehuis villa
Minimumverblijf 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

4 slaapkamers, 2 badkamers, geschikt voor maximaal 8 volwassenen.

Villa Siesta Sunset-De Vakantie Huis Huur Ultimate.

Het eerste wat je zal doen als u de voordeur te openen is glimlach. Dit is een fijne plek! U vindt er rust en stilte in deze ruime vriendelijke huis te vinden.

Deze woning is vernieuwd van boven naar beneden, alles is nieuw! U verblijft in een droom-als thuis slechts enkele minuten van Siesta Key Beach.

Gelegen in een rustige straat in Gulf Gate, deze spectaculaire 2.200 sq / ft, 4 slaapkamers, 2 badkamers, is onlangs professioneel gerenoveerd en verbouwd. Deze geweldige vakantiewoning huis was smaakvol ingericht en gedecoreerd met veel aandacht voor details.

Nieuwe moderne porseleinen tegelvloeren door het hele huis. Open woonkamer bestaat uit een moderne volledig ingerichte keuken met granieten toonbanken. Alle nieuwe roestvrijstalen apparaten, uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. De woonkamer is voorzien van een 50 "SMART HDTV, het is ruim en ontworpen om te entertainen, gratis Hi-speed (50 MBS) Wi-Fi,

Alle kamers zijn nieuw en smaakvol ingericht, met inbegrip van nieuwe 40 "inch smart HDTV in elke slaapkamer.

Geniet van uw ontbijt, diner of gewoon een snack met uitzicht op een uniek en prachtig ontworpen zwembad. Eetkamer tafel die formeel plaats voor 8 personen.

Nieuw gebouwde ruime prive verwarmd zwembad, ruime omheinde achtertuin. U kunt in de gesloten scherm patio zitten bij het zwembad met een drankje en kijken naar de kinderen spetteren rond het zwembad of gewoon vast te stellen, te ontspannen en te zonnen bij het zwembad.

Deze woning is gelegen op slechts enkele minuten van bekende, wit zand Siesta Key Beach - verkozen tot nummer 1 beste strand in de VS in 2011, een paar minuten rijden van het Gulf Gate Village een unieke eclectische verzameling van winkels, diensten, delicatessenwinkels, Fine Dining, Casual Dining, Pubs en nog veel meer.

Meer informatie

Agentschap
Donna Ranger property manager
Adverteert sinds 2015
Premium Partner

Deze partner streeft naar snelle reactietijden, de beste tarieven en naar een uitstekende gastenervaring, en heeft dit in de praktijk laten zien.

Spreekt Engels, Duits, Nederlands
Reactietijd:
Binnen één uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
22 mei, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Sarasota, Verenigde Staten

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 2200 sq ft
Huisregels:
  • Check-in: 16:00
  • /
  • Check-out: 10:00
  • Max. bezetting: 8 ...
  • Max. aantal volwassenen: 8
  • Min. leeftijd van primaire huurder: 27
  • Kinderen welkom
  • Feestjes/evenementen niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Alleen niet roken
  • 1.No Smoking or fireworks. 2.No Pets. 3.children under the age of 16 are not permitted in the swimming pool at any time, without adult supervision
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • historisch
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 10 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad met douche , bad (zonder douche) , douchecel
    - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 2 tweepersoonsbed
  • 1 King Size
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • fiets
  • Deck / Patio
  • Golf
  • Lanai / Gazebo
  • tuin
  • tuingrill
  • Tennis
  • 1 fietsen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
Zwembad / Spa:
  • verwarmd zwembad
  • particulier zwembad
Attracties:
  • botanische tuin
  • kerken
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • festivals
  • bibliotheek
  • theater
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • synagoges
  • pretparken
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • horseshoes
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • ruiterevenementen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • schaatsen
  • jetskiën
  • zweefparachutisme
  • piervissen
  • skeeleren
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfvissen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
  • windsurfen
Notities:
Het huis is geschikt voor 8 volwassenen.

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(56 recensies over woning)

73% Complete
19% Complete
7% Complete
0% Complete
0% Complete
Verwarmd zwembad, 5 minuten rijden van de VS # 1 STRAND SIESTA SLEUTELSTRAND
average rating of 4.660714 based on 56 reviews
5

A fantastic house with all necessities.

  • 5 of 5

The property provided all you could ever dream of, a big pool, many rooms, nice beds and furniture, shortly fully equipped. The location was about perfect with walking distance to shops and restaurants and even the beach. Sarasota and it's surroundings where complete in offering activities such as shopping, beaching, golf among other things. We really want to go back there as soon as possible.

  • Recensie ingediend: 25-mei-2015
  • Datum van verblijf: mei 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Linda. Thanks so very much for your kind review! it has been our pleasure to have you and your family as our guests. We hope we can see you all in the future. Thanks so very much. Jesse, Rebbeca and Donna
Vond u deze recensie nuttig?
6 0
5

Very spacious and nice home

  • 5 of 5

Great home with plenty of room for the 5 of us. Thoroughly enjoyed the lanaii in the mornings and late afternoons.

  • Recensie ingediend: 21-mei-2018
  • Datum van verblijf: mei 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Cleaning fee?? It wasn’t clean when we got there!

  • 3 of 5

Dirty bed spreads, tile work and shower door full of mold/soap scum/mildew, doors sticky where people commonly touch, air vents, air fans, and return vents so dusty they haven’t been dusted in the last 6-10 months, ultra dirty washer and dryer. It’s honestly pure neglect from whoever is cleaning that home. If they are using a professional cleaning service - fire them! Even the fridge ice filter is dirty just by the smell of the ice! The pillows and bed spreads were so worn out it had me thinking am I staying in a newly remodeled deluxe home or a well staged cheap vacation villa set up to turn over visitors? Barely any hand soap to use, no disinfectant solution to be found, no Kleenex, and almost no laundry soap. For the cost- this should’ve been immaculate for my stay. It wasn’t across so many areas, I knew I just made the wrong choice. Bad up keep. Careless owner or attender. Book elsewhere. I didn’t contact the house contact because it said for problems or emergencies. It was neither just poor up keep. Step it up. People spending this type of $$$ wanted an experience. Not a less than clean, moldy smelling fridge dispenser, ultra musky washer and dryer, and no garbage bags in any of the bathrooms. Your guests need more than one squirt of hand soap if you want to reduce the spread of pathogens.

  • Recensie ingediend: 9-mei-2018
  • Datum van verblijf: mei 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Valerie. Thank you so much for taking the time to write us your review. I would also like to thank you for taking the time to speak to me over the phone last night, to discuss all the issues you mentioned in your review , since i feel it's my personal responsibility to hear of what exactly went wrong and how me as the property owner, and our property manager and cleaning stuff should make it right for you and our future guests. We asked accounting to fully refund your $150 cleaning fee, IMMEDIATELY. We asked our property manager to start immediately implementing HomeAway" Cleaning and maintenance checklist" guideline. I only wish you have contacted us immediately upon check-in (as we advise all our guests in such cases) we sincerely believe we could have easily resolved all issues mentioned in your review within hours of your check-in time, while you and your family are all relaxing by our pool. Sincerely. Jesse, Rebecca and Donna.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Lee’s summit Missouri
5

Exactly as described

  • 5 of 5

Great property and close to the beaches, shopping, etc. would highly recommend and would stay there again. Plenty of beach chairs and umbrellas to take to the beach. The screened porch was a great place to wake up with a cup of coffee or unwind after a fun day.

  • Recensie ingediend: 7-mei-2018
  • Datum van verblijf: april 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Mendy. We would love to have you and your entire family again Thank you so much for your 5 STARS***** review. Jesse, Rebecca and Donna.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great Long Weekend!

  • 5 of 5

The house was perfect for our family! House was in a great location. 5 minutes away from any shopping/dining you would be looking for. A short drive to Siesta Keys beach which is amazing. The house was very clean and spacious. It is bigger than the pictures online. The pool was gorgeous and clean but unfortunately we were unable to use because we had below average temps that weekend. It was great to have TVs in each room too. It was great to have plenty of bath towels and beach towels along with having the washer and dryer. I would absolutely recommend for a larger family. Thank you so much!

  • Recensie ingediend: 25-jan-2018
  • Datum van verblijf: januari 2018
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Kristen. Thank you so much for your wonderful review, it was a pleasure having you and you family staying in our vacation home. Unfortunately the month of Jan was the coldest ever recorded, and all outside pool heathers could not keep up with the overnight nearly freezing temperatures. Regards. Jesse, Rebecca and Donna.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

The home was a perfect fit for all of my friends!

  • 5 of 5

The home was fantastic. I would definitely recommend this property to friend and family in the future.

  • Recensie ingediend: 16-jan-2018
  • Datum van verblijf: januari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for the great review! We're glad that everything met your expectations, and hope to see you again! Jesse Rebecca and Donna.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde Barpub
300 meters
300 Yards
Dichtstbijzijnde snelweg
2.5 Miles
I-75
Dichtstbijzijnde Restaurant
300 meters
300 yards
Dichtstbijzijnde strand
2 Miles
Siesta key
auto: aanbevolen

PLAATS! PLAATS! PLAATS!

De vakantiewoning ligt op 5 minuten rijden van Siesta Key Beach, centrale Sarasota's poort naar het glinsterende water van de Golf van Mexico, een eiland met luxe voorzieningen en een ontspannen sfeer.

Florida nieuwste en grootste winkelcentrum GMT is slechts 15 minuten rijden van vele evenementen en festivals het hele jaar door.

Bobby Jones Golf Club is een 45 hole gemeentelijke faciliteit genoemd naar de legendarische Robert Tyre Jones, Jr., die persoonlijk opgedragen de faciliteit op zondag 13 februari, 1927.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Manager e-mailen

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Schoonmaakkosten € 127,16
Schadeverzekering € 50,01

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Beschikbaar
Niet beschikbaar