Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Beautiful Country Castle, alles wat je nodig hebt! Stapt uit de tabel in de luxe!

Personen30
slaapkamers 6
Badkamers8
Oppervlakte 929 m²
Ligging vakantiehuis kasteel
Minimum verblijf 2 - 6 nachten

Beschrijving

Info over de woning

6 BR, 8BA, Chef's Kitchen, Bibliotheek, Veel plekken om te ontspannen binnen & buiten, Vrede!

Dit is de plek voor u en vrienden en familie om weg te komen van alles. Dit is een zeer afgelegen mooi stuk van het pand in het land ongeveer 25 minuten van Benton, AR en ongeveer 45 minuten naar het centrum van Hot Springs, AR. De Manor is zeer groot en zeer meegaand voor een grote groep mensen. U kunt alle tijd die je samen wilt doorbrengen of ga uit door jezelf en te ontspannen, een boek lezen, een dutje, wat geeft u de meeste vreugde. Het bestaat uit een grote Master Suite compleet met een kingsize bed, een eigen ruime zitkamer met bank en stoel en Ottomaanse. De master bedroom beschikt over een eigen open haard en een eigen flatscreen-tv. Het plafond is bedekt met locatiegebonden gesneden Cypress hout en de vloer is brede plank Europees eiken. De master bad beschikt over een grote tegel douche met zitje en een twee persoons lucht aangedreven whirlpool met shiatsu jets op de rug en luchtbel voor circulatie. De tweede slaapkamer is op het hoogste niveau en heeft een eigen badkamer, en een kingsize bed. De 3e slaapkamer is op het hoogste niveau en heeft een eigen badkamer, een mooie 4 poster kingsize bed, een bank en een grote walk-in closet, de 4e slaapkamer heeft een gotische gevormd hoofdeinde voor een zeer comfortabele queen size bed, een eigen suite badkamer en een grote walk in closet, de 5e slaapkamer heeft een mooie slaapkamer pak met een queen size bed, heeft een eigen ijdelheid en grote walk-in closet, deelt een toilet en bad / douche met de andere slaapkamer in de hal. Dit is een jack-n-Jill badkamer tussen de twee slaapkamers. De 6e slaapkamer heeft een eigen prive ijdelheid, grote walk-in closet en de aandelen van de jack-n-jill bad. Het heeft een queen size bed. Er is een grote grote kamer met 21 voet plafonds die het open en luchtig gevoel, maar het is erg gezellig. Een keuken, heerlijk chef-kok met dubbele oven, een warmhoudlade, een vaatwasser, een grote koelkast en een full size vriezer en een afvalpers. Er zijn twee wasruimtes een op de begane grond en één op de bovenste verdieping, een grote bijkeuken, een home theater kamer, een pooltafel op de walk-out kelder, een huis fitnessruimte met een elliptische machine, een loopband, een bowflex en vrije gewichten a, bibliotheek met een verscheidenheid aan boeken, formele eetkamer die 8 zetels, de eetkamer heeft een eigen open haard, de ontbijtzaal stoelen 10, een verhoogde bar in de keuken die 4 zetels op barkrukken. Een vijf acre volledig gevulde meer en een grote 20 x 40 zwembad. We bouwden dit huis voor ons gezin van vier kinderen en ze gebruikte het om de max als we hadden gepland. Veel kinderen, hebben we hadden 20 kinderen brengen de nacht en je kon nauwelijks vertellen dat ze er waren totdat ze honger! :) Als u op zoek bent naar een goede kwaliteit tijd doorbrengen met mensen die je liefde en weg van de drukte van het leven is dit het vakantiehuis voor u!


Eigenaar
Michele
Adverteert sinds 2015
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een paar dagen
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
28 juni, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: kasteel in Benton, Verenigde Staten

Type woning:
  • kasteel
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 929 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 30
  • Minimum Age Limit for Renters
  • huisdieren in overleg
  • kinderen welkom
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
Locatie:
  • Bergzicht
  • landelijk
  • Uitzicht op water
  • Aan het water
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • fitnessruimte
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 20 personen
Badkamers:
  • 8 Badkamers
  • - toilet , douchecel , jacuzzi , bidet
    - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
    - toilet , douchecel
    - toilet , bad met douche
    - toilet
    - toilet , douchecel
    - toilet , bad met douche
  • 5 Privé badkamer verbonden slaapkamers, Twee slaapkamers hebben een Jack-n-Jill Bath Stoom douche in walk-out lager niveau, zelfs met zwembad. 1/2 bad off van de Great Room 2 slaapkamers boven hebben ingangen van de hal en de slaapkamer kan dus door de gasten in stapelbedden kamers gebruikt worden zonder het invoeren via de slaapkamer.
Slaapkamers:
  • 6 Slaapkamers, Slaapruimte voor 30
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 6 eenpersoonsbed
    - 2 groot tweepersoonsbed , 3 tweepersoonsbed , 2 eenpersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
  • 6 Privé slaapkamers allemaal met eigen badkamer
Vermaak:
  • boeken
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • spelletjes - volwassenen
  • pooltafel
  • satelliet of kabel
  • tv
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • Golf
  • Lanai / Gazebo
  • tuin
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
Zwembad / Spa:
  • particulier zwembad
  • sauna
Attracties:
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • vijver
  • pretparken
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • horseshoes
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • hiken
  • zwemmen
Notities:
Dit huis is voor een familie en vrienden die wil om weg te komen van alles. Het is erg afgelegen en rustig. Als u wilt om uit te gaan en te eten elke avond waarschijnlijk niet de plek voor uw groep, dichtstbijzijnde restaurants zijn op 20 minuten afstand naar Benton, AR. Hot Springs en de meren zijn ongeveer 45 minuten. U kunt boten huren op Lake Hamilton, geniet van zijn vele restaurants, de prachtige historische gebouwen, het beroemde badhuis rij. Veel te doen in Hot Springs, zou het een geweldige dag uitje te maken. Idealiter u uw boodschappen en van plan te kopen op het opzetten van winkel in ons huis en genieten van de rust en eenzaamheid en het pand. Kinderen zullen genieten van het zwembad (en volwassenen!). Het is gewoon een prachtig stuk van het pand, heb ik niet gezien dat een leuk vinden. Zoals ik al zei, letterlijk je uit het rooster, krijg je uit het rooster in luxe!

Recensies

Uitstekend! 4,5/5 -
(14 recensies van reizigers)

Beautiful Country Castle, alles wat je nodig hebt! Stapt uit de tabel in de luxe!
average rating of 4.5 based on 14 reviews
Cross Roads, TX (Northern Texas, just North of DFW metro area.)
2

Definitely Not as Advertised!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • 2 of 5

Here is a short list of what we arrived too:

• Front of home has not been landscaped, mowed, trimmed, etc. since last year some time. Front walk and entry concrete is all broken up, chipped up, in complete disarray.

• Patio furniture is not cared for or maintained, chairs and cushions are all blown and strewn around the patio and covered in bird poop, leaves, bugs, pollen, etc. Not suitable to use.

• Wall outlets have covers missing. (Huge safety issue with younger children.)

• Front door does not stay latched and has cracks you can see daylight through.

• Plugged up toiled in one bedroom suite that did not operate. (Had to turn supply back on and find a plunger to clear it out.)

• All outside patios and exterior has numerous bird nests overhead with bird poop all over and many numerous wasp nests. It is again apparent that the place is not being kept up and no one prepared or anticipated our arrival.

• The pool was more than green, it was full of algae, smelled, and even had a dead frog floating in it.

• The outside waterfall feature was turned off and full of algae, sticks, leaves, etc.

• All of the refrigerators and freezers had left over food in them that was spoiled, rotten, and even the freezer had an exploded frozen pop inside.

• The oven contained a casserole pan full of rotten moldy chicken breasts that completly filled the kitchen with a stench that caused everyone to evacuate it was so bad, The double ovens were disgusting.

• The dishwasher was full of dirty dishes.

• The media room did not operate and we had to have our own family technician buy parts and take his own valuable “family” time to fix the cinema room.

• Showers had dirty wash clothes left hanging in several of them.

• The back incoming main service electrical panel was wide open – cover on the ground. Huge Safety hazard. (The owner did have the electric company come out later that night to repair. I had to spend 30 minutes of my time at 10:30pm assisting with this effort.)

• The main electrical panel in the basement also had it’s cover removed with wide open panel exposed to all.

• The 2 BBQ grills were disgusting,

• Whirlpool tub in master suite was disgusting.

• Bugs where everywhere – out of site! Only center hallways and walkways were ever vacuumed!

Owner provided only excuses and no refund for these inconveniences. Pictures on website are from when new, home is in need of repairs and much attention!! Be aware!

  • Recensie verstuurd: May 17, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank-you for your review. You did exactly as you stated when you attempted to blackmail me for a full refund after you enjoyed your stay. You sent me an email telling me what a wonderful time you guys had, then proceeded to demand a refund. I will attempt to address the issues you have mentioned. The yard was mowed 1 week prior to your arrival. There was 1 electric outlet cover missing, furniture had to be moved to see it. I called the Electric Co immediately after you told me about the exposed outside service. I doubt they needed your help to cover the service since this is what they do for a living. You mentioned you had to spend 30 minutes of your time helping them. I informed you prior to your arrival that the pool was green, that we didn't open it until Memorial Day weekend, the pool did not stink. This has been my practice with the pool while I lived there. You were told the theater room was no longer an amenity due to past abuse (it is no longer advertised on website, and that we allow the birds to nest on the back porch as they eat the mosquitoes. The waterfall is no longer an amenity as it has also been abused and has been left on all night running the electric bill up an additional $500/month. The electric panel you mentioned in the basement was actually in the crawlspace under the house, you should not have been in that area. The pictures on the website were taken in 2015. The master whirlpool was clean. The pillow on it does appear dirty however I have personally cleaned it with bleach soft scrub and cannot get it white again. The clogged toilet should not have been that way. I was very relieved when you replied no to my question if there was any waste in it. As for the kitchen, that was completely inexcusable. We have a new maid service. She is Hispanic and we have a bit of a language barrier. She did not understand that this was a commercial clean. She said she did not get into her customers refrigerators due to respecting their privacy. I assure you that this is now very clear to her that she must check these. I am very sorry that you had to deal with the kitchen and I apologized profusely for that. When you called wanting your money back post stay, you were overheard saying to someone as you got off of the phone that " I am going to get our money back." You then proceeded to call, email and text threatening a bad review if I did not refund your money. To future guests, please take into consideration all of my other reviews.
Vond u deze recensie nuttig?
1 2
Memphis Tn
5

The house was everything you see in the pictures

  • 5 of 5

The House was gorgeous just beautifully described just like the pictures. It was plenty of room even for a large group of 15 adults 13 kids which is 28 people. Large rooms with bathrooms was very helpful, the lake was nice we caught some fish and cooked the same night, the owner is very nice she is willing to go out her way to make your stay as pleasant as possible, she described the house as a castle and the first look at the house you will see why she describes it as a castle. The family cooked, fished, danced, played music, and relaxed to a secluded house. NICE GETAWAY... the family hope we can stay again in future

  • Recensie verstuurd: May 5, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Reginald, Thank-you so very much for your great review. I do strive to make everyone's stay as wonderful as possible. I am so glad you guys caught some fish and were able to enjoy them! Dancing is one of my favorite activities. Thanks again, I have you on the list if I have a cancellation as I am booked all the way through August at this time! Taker care, Michee
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Simply Amazing

  • 5 of 5

This amazing castle is set in a very rural setting. It is exactly as the owner stated, "off the grid". It was great for our family to get away from it all.

My whole family was able to relax in the abundant space and unplug from the stresses of everyday life. There was so much room to either gather together or spend time alone. The view of the pond and pasture is breathtaking. The beds are very comfortable. The owner was available by text when needed. As she states in her instructions, make sure you bring your own toiletries and paper goods and ice as town is about 20 minutes away and once you get there you will not want to leave. We can't wait to book again for next year.

Thank-you Michele!

  • Recensie verstuurd: Mar 29, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 1
4

Great Weekend With Family

  • 4 of 5

Our family enjoyed a nice stay at the property. Very spacious home with a comfortable setting. It was offset far away from everything, so the outdoor atmosphere was really refreshing. A few of our uncles fished in the lake. We also took a trip to Hot Springs one day for sightseeing and shopping.

There was a bad storm one of the evenings which caused the power to go out about 10:30 p.m. one night and didn't come back on until 6pm the next day, so much of the stay was spent in the dark and without power. We had just gone to the store and spent over $300 on groceries....some of which had to be thrown away.

The gameroom was really fun, but a few family members indicated that the Pac-Man game wouldn't go left for some reason. We weren't able to take advantage of the theater room due to some wiring technical matters (which we knew before we arrived.)

Outside of the unexpected weather matter and a few items inside the home not working, we made the best of it and had a wonderful weekend.

  • Recensie verstuurd: Mar 26, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Derick: I am so glad that you guys had a great time despite the weather. I am also so glad ya'll were safe given a tornado set down 10 miles from the Castle and there were fatalities. I'm so sorry that my future calendar was full and you are not able to return for another visit. I know that ya'll wanted to come stay again because the property is so beautiful. Thanks for your review! We appreciate you. Happy Travels in the future! Michele
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
3

Home is good for large family gatherings

  • 3 of 5

Home is great for large family gatherings. Has a lot of nice amenities, but could use some maintenance and updating. The handrail into pool is loose, the walkway up to the house is crumbling, only 1 umbrella for the pool area and it was broken. Media room did not work when we were there caretaker was unable to fix. I would recommend taking pictures of everything upon check in. If you have a camera that time stamps the pictures that would be the best. I ran into problems with owner wanting to hold the damage deposit for items not caused by us. I did eventually get the deposit back but it took time. I was never informed about suspected damages till I inquired.

  • Recensie verstuurd: Oct 25, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank-you for your review. I understand your frustrations as I felt the same. To not have you upset over $500 I elected to refund your money however, the pictures are done by the caretakers and not myself. They are a neutral party. The damage was discovered on the date of your departure. They inspect the property before and after each guest when they are cleaning. The instructions say to please contact me upon the first 4 hours of your arrival to report any damage to give you ample time to discover it as the home is so large. You bragged on how awesome the house was until I told you about the damage. Again, to show good faith I refunded your entire deposit. It is unfortunate that you decided to complain about the home when the deposit became an issue. The umbrellas have slowly been broken by different guests. The entry way is left that way on purpose to give the castle the European flair where everything is not perfect in the castles. Very sorry about the theater room. I wish I had been called as me or my son could have come out and fixed it. It is usually a matter of a few buttons having been turned by a previous guests. The caretakers probably could have tightened up the pool rail. The house has gotten a little wear and tear on it since I decided to share it with other families, but it is worth it to give so many families a large, wonderful place to gather under one roof! I do thank-you for the feedback and will look into any issues your brought to my attention. You are the first guests to give me 3 stars. The one guest that gave me 4 stars has booked for a second time! Thanks again, Michele
Vond u deze recensie nuttig?
5 0
5

Awesome

  • 5 of 5

Our four families had the best time. It was the most relaxing and wonderful place ever. Thanks for sharing your home to make our vacation the best ever.

I would suggest getting new lawn chairs for the outside fire place.

Hopeless

  • Recensie verstuurd: Jun 23, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
27.3 Miles
Little Rock National Airport
Dichtstbijzijnde Restaurant
12 Miles
Benton, AR
auto: noodzakelijk

Deze 10.000 sq ft kasteel werd gebouwd aan een Engels Country Manor lijken, het is afgezonderd op 75 acres rustig, met een 5 acre gevulde vijver. Het heeft 6 aangewezen slaapkamers met eigen badkamers, hier zijn twee stapelbedden kamers, slaapt een zes met 3 mooie houten, twee meer dan twee stapelbedden, de andere stapelbed kamer, heeft twee aparte over de volledige stapelbedden, 2 queen size bedden en een full size bed, een badkamer in walk-out kelder met een betegelde stoomdouche, een pooltafel, een zwembad, een zeer grote mooie veranda met uitzicht op de uitlopers van de Ouachita bergen en een prachtige 4 tier waterval, het geluid van het zal u laten inslapen . The Manor is gebruikt voor familiebijeenkomsten, bruiloften, bedrijfsfeesten retraites, vriend retraites of gewoon een paar die wil om weg te komen voor het weekend naar een luxe huis en niet te rijden uur weg om het te doen. De Manor is in het land om echt weg van alles of u kunt rijden 40-45 minuten naar de Amerikaanse First National Park, Hot Springs National Park, dat vele goede restaurants, Oaklawn racing en gaming casino, de binnenstad met Bath heeft House Row voor baden en massages, het wassenbeeldenmuseum, bergbeklimmen, een wijnmakerij open 7 dagen per week van inheemse wijnen, Magic Springs pretpark en een waterpark of huur een boot en vis of skiën op prachtige lake Hamilton.

Hier is wat informatie voor uw boodschappen!

De Manor is voorzien van strandlakens, handdoeken en beddengoed. U moet leveren HE kleren wasmiddel, vaatwasmiddel en droger vellen. Een rol papier handdoeken en een volledige rol wc-papier in elke badkamer zal worden geleverd, zullen de gasten behoefte aan een extra items die nodig zijn te leveren. De wasmachines zijn High Efficiency dus gebruik HE wasmiddel alleen of je zal een bruisende puinhoop op te ruimen hebben! U zult ook moeten zakken ijs te brengen want er is alleen de kleine ijsmachine in de koelkast. Er is een stand alone vriezer in pantry voor ijs opslag.

Voor meer informatie, aarzel dan niet om me tekst.

Dank je,

Michele

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: kasteel in Benton, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Summer I
30 mei 2017 - 30 jun 2017
5 nacht minimum verblijf
€4.194
voor 5 nachten
Vanaf
€747
 
 
July 4 Weekend
1 jul 2017 - 8 jul 2017
6 nacht minimum verblijf
€6.434
voor 6 nachten
Vanaf
€996
 
 
Summer II
9 jul 2017 - 21 aug 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.953
voor 2 nachten
Vanaf
€747
 
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€2.401
voor 3 nachten
Vanaf
€647
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €458,94
Huisdierentoeslag €458,94
Cleaning €458,94
Belastingtarief 8,5%

Rates are subject to change until reservation is complete. Check-in time is 4:00 P.M on your arrival date and check out is 10:00 A.M. on your departure date. Cancellation is 60 days or more in advance to your check in date for 100% refund. 59 days or less, no refund..
I will send a separate rental agreement to you when confirmed. Thanks!

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Email eigenaar
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen