Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit

Gezellige Mountain Retreat at Incline Village / Lake Tahoe

slaapkamers 2
Ligging vakantiehuis flat
Minimum verblijf 30 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie


Minimum verblijf
30 nachten

Info over de woning

2 slaapkamers, 2 badkamers, 6 Slaapplaatsen

Wakker worden met de zon overstromingen de keuken terwijl u geniet van uw eerste kopje koffie. De plaats is comfortabel en gezellig met zachte verlichting en warme kleuren, houten vloeren, wollen tapijten, grote flatscreen-tv en een dvd-speler. Beide slaapkamers hebben queen bedden en een heeft een stapelbed, allen met comfortabele neer covers. De keuken heeft alles wat een geweldige kok nodig zou hebben. Een wasmachine en droger zijn in de unit.

Onze plaats is midden in het centrum van de stad, zodat winkels, restaurants, de Hyatt Casino Resort en het strand liggen allemaal op loopafstand. De keuze van de skigebieden is enorm. Diamond Peak is midden in de stad, kun je bereiken met de shuttle. Mount Rose, North Star, Alpine Meadows, Squaw Valley, hemelse en Sugar Bowl zijn slechts een korte afstand.

We hebben een gast pas voor onze mooie Recreation Center met binnenzwembad, zwembad van olympisch formaat, gewicht kamer, basketbalveld, etc. In de zomer geeft de pas je toegang tot 2 privéstranden.

Beschrijving Cont. : Voor de golfer zijn er 2 gerenommeerde golfbanen hier in de Helling - het kampioenschap en Mountain cursussen. In de zomer hebben we de Shakespeare Festival naastgelegen in Sand Harbor. Hete augustus Nights in Reno vitrines Classic Cars, de kunst, Wine & Jazz Festivals en nog veel meer.

Als de sneeuw smelt, geniet van het meer met cruises, kajakken en vissen. Weg van de wegen zijn mooi, zeer mooie fietspaden en talloze routes voor de mountainbiker of wandelaar.

Andere activiteiten :: Hot Air Ballooning, Minigolf, basketbalveld, Rock Climbing.

Meer gegevens

Uta Gabler
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Frans, Duits
Binnen een dag
Kalender laatst bijgewerkt:
20 februari, 2017


Uitstekend! 4,5/5 -
(14 recensies van reizigers)

Gezellige Mountain Retreat at Incline Village / Lake Tahoe
average rating of 4.5 based on 14 reviews

Clean, quiet and convenient

  • 5 of 5
Geverifieerd verblijf

The place was very close to the functions we were attending at the Hyatt. Enjoyed walking 2 block to get a fresh cup of coffee (Starbucks or 7-Eleven). Also enjoyed drinking that coffee outside on the patio table with a competitive game of Scrabble! The owners were very prompt in answering any questions we had prior to arriving.

  • Recensie verstuurd: Jul 13, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Great Condo on Tahoe North Shore!

  • 5 of 5
Geverifieerd verblijf

We just stayed at this wonderful 2 bedroom condo in Lake Tahoe. Wife and two kids, with plenty of space. Great location...around the corner from the Hyatt. Great access to a number of beaches and rec center with the rec card provided by the owners.

Condo was well equipped with all that we needed. Kitchen was stocked with typical things needed...and there were lots of basic items available - salt, oil, condiments, plastic bags, foil, etc. No need to run out to the store to get these things.

Beds were very comfortable. Bathrooms were great. Washer and dryer in the unit, which was helpful.

Would definitely consider staying here again for our future trips to Tahoe.

  • Recensie verstuurd: Jul 16, 2015
  • Datum van verblijf: Jul 2015
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
5 0

Property was as described.

  • 2 of 5
Geverifieerd verblijf

The 2-star rating is not because of the property; the property was quite nice. Rather, upon arrival (after the 3:30 pm check-in) the cleaning person was still there. We waited another 1/2 hr. and finally asked that she leave because we had to unpack and had company coming for dinner. She left towels in the dryer and the rugs from the bathrooms had not been washed or changed out. The owner did say she would refund a portion of the cleaning fee; although, to date we have not yet received. The other is having to file a complaint with Home Away on the return of our damage deposit. After numerous e-mail correspondence, it still has not been credited back to our card. Truly disappointing in that we have not ever had this issue when renting through HomeAway or VRBO in the past.

  • Recensie verstuurd: Aug 12, 2014
  • Datum van verblijf: Jul 2014
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
5 0

Lots of great things about this home, but can't give it 5 stars

  • 3 of 5
Geverifieerd verblijf

The property was as described and has a lot of great qualities.


- We like to do our own cooking, and it was easy to do that in the well-stocked kitchen. They even had a blender for us to make smoothies every morning.

- Two bedrooms sleeping 6 people (one room had a bed for two, the other room had a bed for two plus bunk beds for two more). Very colorful linens on the beds. My kids LOVED sleeping on the bunk beds.

- Using the provided card, we were able to access the beaches at Incline Village, which were lovely. And since we were there for 4th of July, we were able to get to the private beach for the fireworks show.

- very close to a grocery store, movie theater, and other amenities


- I imagine something went wrong with the cleaning crew, because we were disappointed to find that we had NO hand soap in the bathrooms, NO dishwashing soap in the kitchen, NO laundry detergent (even though the owners asked us to start the load of linens), NO toilet paper in one bathroom and only 1/2 roll of toilet paper in the other bathroom for a 5 night stay. We had to go to the store our first day in order to stock up on all these essentials. That being said, at least the cabin was clean and stocked with linens when we arrived.

- I guess I need to take some responsibility for this as well, but it wasn't until we were leaving our house and headed to Tahoe that I realized the owners have never provided us with the address of the cabin or instructions for how to get the key to unlock the door. Fortunately I was able to contact them by phone and get this information before we arrived at the cabin. But it should have been provided well in advance of our arrival day.

  • Recensie verstuurd: Sep 11, 2013
  • Datum van verblijf: Jun 2013
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
3 0

Cozy With Issues

  • 3 of 5

The property was in good shape, nice TV and strong Wi-Fi, backyard with grass, table/chairs and a BBQ. There were books, DVDs, games on the shelves. Oddly, the MBR had a queen bed and bunk-beds, reducing useable living space, so we stayed in the guest BR. The master bath was large and inviting. The 2nd bathroom was functional but quite small. The furnishings appeared to be from IKEA. All of the appliances in the kitchen/laundry worked well; the kitchen was well stocked with everything necessary to cook meals.

The carports were taped off with yellow "caution" tape and orange pylons. When we entered the unit, we found that it had not been cleaned. "Mistakes happen" I was told. The owner was able to contact the maid. She arrived within the hour to do what she could on short notice, while we waited to unload.

The next day, we were surprised to see a truck arrive with a load of lumber that was placed in front of our garage. At 7am the following morning, a construction crew arrived and woke us up. The foreman said that the six 2-car carports were to be converted into enclosed garages with side doors, windows, and electric garage doors. I called the owner and was told that this project had been in the works for several years and that they "had no idea" that construction was to commence upon our arrival. Further, they told us that the work would occur between 8am-3pm, would take a couple of weeks, and to "make the best of it." We spoke with a couple of full-time renters who said their owners told them in early July that construction would commence roughly August 1.

The Cozy Mtn Retreat was surrounded by commercial buildings. Behind us was a Southwest Gas maintenance yard...sometimes quiet, sometimes not. Across the street was a 24 hour DIY car wash, three manual stalls and a fully automatic stall. We could hear the high speed air dryers in our unit.

The cable co. stopped service on 1/2 the TV stations we were getting. Apparently confusion over "basic" vs. "basic +" service.

Beginning of our 4th week, construction was half complete and we were growing weary of the 7am-3pm noise and aggravation. A couple days later, we'd had enough and ended our stay three days early. We notified the owner of our early departure. The owner responded quickly to apologize and re-iterate their lack of awareness of the construction.

I responded with a written request for a partial refund to compensate for the problems. To date, I have received no reply.

  • Recensie verstuurd: Sep 11, 2013
  • Datum van verblijf: Jul 2013
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for your review. We have apologized several times over the phone for the inconveniences you had during your stay. At the time you reserved the unit we had no idea the construction would be going on at that time. We did however inform you before you arrived that the carports were taped off and would not be available for parking. We were told it would take less than 3 weeks to finish the job, but unfortunately it took longer. We have offered you a discounted rate for a future stay. We hope to see you again. Sincerely, Uta
Vond u deze recensie nuttig?
4 0
Healdsburg, California

Perfect Tahoe weekend

  • 5 of 5

Our family had so much fun during our stay for the long weekend! The place is charming, comfortable and has everything you could want for a week/ weekend stay in Tahoe. With 2 bedrooms and 2 bathrooms, it was the perfect size for our family of 4 and the kids loved the bunk beds. The kitchen is well equipped. We enjoyed our day trips and returned to a stunning sunset on the beach. Incline Village is an excellent location to launch various directions for winter sports and activities. We definitely plan on returning here for more Tahoe adventures.

  • Recensie verstuurd: Jan 23, 2013
  • Datum van verblijf: Jan 2013
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0


Dichtstbijzijnde luchthaven
20 Miles
Reno / NV
Dichtstbijzijnde Barpub
0.2 Miles
Sports Bar (in Raleys shopping ctr)
Dichtstbijzijnde treinstation
20 Miles
Truckee, CA
Dichtstbijzijnde snelweg
0.2 Miles
St Hwy 28
Dichtstbijzijnde Restaurant
0.3 Miles
4 blocks
Dichtstbijzijnde Ski
1.5 Miles
Diamond Peak
Dichtstbijzijnde strand
0.4 Miles
6 blocks
auto: aanbevolen

915 Incline Way, Incline Village, NV. 45 minuten van Reno. Op loopafstand van de North Shore van Lake Tahoe. Op loopafstand van het winkelcentrum een ​​Raley's, banken en restaurants. Een halve mijl naar beneden onze straat is een geweldige Recreation Center met olympisch zwembad, fitnessruimte en fitnessapparatuur, fitnesslessen, tennisbanen en de 2 prachtige golfbanen niet te vergeten. Er is toegang tot 3 privé stranden met onze 'ponskaart' zonder kosten voor jou. U kunt zowel de weg fietsen of mountainbiken te doen, zijn er tal van mogelijkheden. Het meer biedt vele mogelijkheden voor varen of kajakken en vissen.

Andere activiteiten: Kajakken, Downhill / Alpine Skiën, shuffleboard, parasailing, Snowboarden, wild te bekijken, Gezondheid / Beauty Spa, Horseshoes, Winkelen, lef.


Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: flat in Incline Village, Verenigde Staten

per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
Winter / SUMMER
4 jan 2017 - 31 mrt 2017
30 nacht minimum verblijf
voor 30 nachten
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €16 per extra gast per nacht
1 apr 2017 - 31 mei 2017
30 nacht minimum verblijf
voor 30 nachten
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 4 gasten; voeg €16 per extra gast per nacht
1 jun 2017 - 31 dec 2017
30 nacht minimum verblijf
voor 30 nachten

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

cleaning fee €132
Borg €283
Belastingtarief 13,0%

$15 per person per night charge if more than four people.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email eigenaar Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar


Faciliteiten: flat aan het Incline Village, Verenigde Staten

Type woning:
  • flat
  • Verdieping 1
Accommodatie type:
  • pension
  • zelf koken
  • 1050 sq. ft.
  • stadscentrum
  • meer
  • Bergzicht
  • dorp
  • avontuurlijk
  • gezin
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • open haard
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • mobiele telefoon
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • Parking for RV/Boat/Trailer
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel
    - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 6
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed , 2 eenpersoonsbed
  • Bedden: Queen Bed (2): Een Queen bed in elke slaapkamer en een stapelbed: In een slaapkamer.
  • boeken
  • cd
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • muziekbibliotheek
  • satelliet of kabel
  • tv
  • video-bibliotheek
  • Deck / Patio
  • tuin
  • tuingrill
  • terras - steen/beton
  • allergievrije omgeving
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • herfstkleuren
  • baai/golf
  • kerken
  • bioscopen
  • bosrijke omgeving
  • health/beauty spa
  • bibliotheek
  • theater
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • op antiek jagen
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • boating
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • horseshoes
  • miniature golf
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • shopping
  • shuffleboard
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
  • wandelen
  • wildlife viewing
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • cross country skiing
  • fietsen
  • ruiterevenementen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • hot air ballooning
  • jagen
  • jetskiën
  • kayaking
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • zweefparachutisme
  • parasailing
  • vlotvaren
  • rock climbing
  • zeilen
  • duiken
  • skiprivileges - optioneel
  • skiën
  • snorkelen
  • snorkeling/diving
  • snowboarding
  • snowmobiling
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • windsurfen
Mountain View: Mt Rose en Diamond Peak skigebied. Overdekte parkeerplaats: Een voertuig per eenheid. Gedeeld zwembad: olympisch zwembad off-site bij Rec Center op loopafstand. Music Library: Verkrijgbaar via kabel-tv. Volledige Keuken: broodrooster, en een koffiezetapparaat beschikbaar. Ook een kleine elektrische mixer en de 'magic bullet'. WiFi (draadloos internet): Uitstekende draadloze signaalsterkte. Kindvriendelijke: stapelbed en een aantal bordspellen beschikbaar. Minimumleeftijd voor huurders: liever huurders 25 jaar en ouder.


Veilig gevoel vanaf het begin!

Verzekering op maat
Zorgeloos op reis