Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

InvitedHome Telluride

Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels

Het voldoet aan de legende - Mountain Village, een eigen balkon, community game room en de hot tub: The Folk Lorian

5 Recensies
Personen6
slaapkamers 3
Badkamers2
Ligging vakantiehuis flat
Minimum verblijf 3 - 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: flat in Mountain Village

condo, 1550 sq. ft., 3 slaapkamers, 6 personen, 2 badkamers

Je moet veel een verhaal te vertellen na een verblijf in The Folk Lorian. Dit ruime appartement biedt niet alleen alle comfort en voorzieningen die u ooit nodig zou kunnen hebben, maar brengt u ook op een geweldige locatie aan de overkant van de markt in Mountain Village. U zult een korte wandeling van de overdracht gondel en tegenover de tweepersoons hutten skipiste zijn. Dus, na een dag van het raken van de hellingen hard, pop in de bar en hebben een après-ski cocktail of drie. Daarna raakte de bank hard en te ontspannen om de warmte van de open haard en stellaire uitzicht op de bergen. Voor het diner, grill tot een storm op het eigen balkon of neem de gratis kabelbaan naar Allred's, Telluride het vlaggenschip restaurant boven op de berg. Probeer uw hand op ping pong en air hockey in de gemeenschap game room of, als skiën was niet genoeg voor je, verbrandt wat calorieën in de gemeenschap fitnessruimte. Met al deze fantastische functies, plus twee open haarden en een nieuwe verbeterde keuken, The Folk Lorian is zeker om herinneringen die een leven lang meegaan creëren.

Zakelijke licentie 01.128

Waarom blijf bij InvitedHome?

InvitedHome op zoek naar de vakantiewoning te transformeren door het combineren van de hoge normen en service van fijne hotels met mooie particuliere woningen in schitterende bestemmingen. En dat is precies wat we hebben gedaan. Met meer dan 80 location-based medewerkers, 24/7 gasten diensten en moeiteloos online reserveringen, we beheren 170+ uitgekozen woningen in 9 must-do bestemmingen in het land. Ontdek waarom meer dan 50.000 mensen blijvende herinneringen te creëren met InvitedHome elk jaar.

helpen bij het plannen van uw reis nodig? Praat met één van onze ervaren vakantie consultants die kunnen helpen bij het vinden van de beste home om te reizen behoeften van uw groep past.

Best. Vakantie. Ooit.

Onze huizen helpen inspireren meer vakantie-ervaringen - vonken momenten en herinneringen die u kunt alleen met je vrienden en familie. Wij geloven dat de vakanties zijn essentieel voor de ziel, dus om u te voorzien van de beste. Vakantie. Ever., Wordt elk detail, elk idee, elk proces, en elk huis beheerd door ons zorgvuldig geselecteerde, lokaal gelegen InvitedHome personeel.

Andere vastgoedbeheerders of particuliere huiseigenaren mogelijk niet beschikbaar zijn als u een probleem tijdens uw verblijf tegenkomt. Maar met InvitedHome, kunt u heerlijk ontspannen voelen dat hulp is slechts een telefoontje verwijderd, 24 uur per dag. Bezoek InvitedHome. com voor meer informatie.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
InvitedHome Telluride (Beheerder)
Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels

Recensies

4,2
gebaseerd op 5 reizigersbeoordelingen

Het voldoet aan de legende - Mountain Village, een eigen balkon, community game room en de hot tub: The Folk Lorian
average rating of 4.2 based on 5 reviews
5

As Fantastic as Everyone Says

  • 5 of 5

Our family of five loved our stay here. The views are better than it appears and the family living space is super comfy. The bunk room is TIGHT, so warn those who will be staying there that it will be "cozy." Also, the bottom sheets were ill fitting--I'd encourage property managers to splurge for a true fitted sheet rather than using too-small flat sheets (it didn't even cover the king bed so my hubby was sleeping on the mattress pad!). It seems like an easy fix to avoid that minor irritation. That said, we'd return to this stellar property. Perfect location and to-die-for view had all my Facebook friends drooling over my pics.

  • Recensie verstuurd: Sep 27, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar We're so glad you enjoyed your stay! It sounds like a great trip. We're sorry the sheets weren't fitting correctly. It's possible the wrong sheet was used - we will make sure to look into that!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Fountain Hills, AZ
4

Great Vacation Condo

  • 4 of 5

We thoroughly enjoyed our stay at the Folk Lorian. The view from the condo is probably the best in town! The unit is clean and well maintained. We were very comfortable during our month-long stay. We made good use of the pool, hot tub, and workout facility. The location is great, too. Convenient to the gondola, shops and restaurants. We wouldn't hesitate to return! 😊

  • Recensie verstuurd: Aug 31, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks so much for your review! We are so glad you enjoyed your stay with us and we would love to have you again.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Boulder, Colorado
5

Comfortable and well-appointed condo

  • 5 of 5

We had a family gathering for the Bluegrass festival, and couldn't have picked a better spot! The condo is spacious, comfortable, clean, and has a fabulous view from the large front windows. Gondola rides into Telluride run all day, are easy and convenient, and take about 30 - 35 mins. The staff at HomeAway was also incredibly helpful and wonderful to work with. I'll come back again!

  • Recensie verstuurd: Jun 29, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar We're so glad you enjoyed your trip! We'd love to have you again. Thanks for your kind feedback.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Loved Telluride Folk Lorian was OK

  • 3 of 5

Our stay at the Folk Lorian was good. The views from the unit were spectacular. There were 3 bedrooms but we only used 2 and both were very nice and the beds were very comfortable. I did not like the comforters as they were not covered in a duvet cover that was changed with each renter - from a sanitary perspective this was a little creepy. The third "bunk" room was the size of a closet which could sleep 2 but 2 people could not stand in the room at the same time. The furnishings were nice and comfortable. The kitchen was nice but dated and the appliances were very basic and did not function very well. The ovens took forever to heat up and as is usually the case in mountain condos the cooktop was electric and the burners either got too hot or did not heat enough. There was a coffee maker which again was very basic and did not have a shut off timer which I think is a little dangerous. We loved having a garage and there was also a ski locker which was great. There is an elevator to get up to the floor which was also great in ski boots. Though the unit is on a road next to a ski run it really is not ski-in ski out. To get to the run we had to walk up the road a bit. Despite that it was still convenient. Access to the free gondola which takes you to Mountain Village was a short walk and this made it very easy to go anywhere in Mountain Village or Telluride quickly without using our car. It was also an easy (about 10 minute) walk down the road to Mountain Village. The pool was not open in the winter which I did not realize when I made the reservation. There was a small and not so warm hot tub which we did not use nor did I see anyone else using it. There was nice room with a pool table and ping pong which is really nice to have if you have kids. When we arrived the keys did not work and though towels were provided there was one per person. Keys were replaced and more towels provided quickly. We had dinner and lunch at many restaurants - all were very good. We had dinner at Allreds which had excellent views, service and food - would definitely recommend. Other dinners we also enjoyed were at Marmotte, Talay, New Sheridan Chop House and Cosmopolitan. We are from the NYC area and we had sticker shock at every restaurant but that is not unusual at mountain resorts. I went to the Peaks Spa for a facial and massage which were excellent! Loved Telluride, Folk Lorian was OK.

  • Recensie verstuurd: Mar 24, 2016
  • Datum van verblijf: Mar 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks for your review. We're glad that you had a good stay and that Telluride was fun! We will look into your feedback and work on improving those items. As always, we appreciate this feedback!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great view, nice clean unit

  • 4 of 5

This is our 3rd year renting the same unit. It is very nice and clean. We don't use any of the amenities and don't spend much time in the unit at all because we come to Telluride for the film festival which takes up all of our time. The only problem we had this year was that when we were leaving the last day there was no luggage cart. We waited an hour for it to be retuned but no such luck. My husband was not happy having to tote all of our baggage down by hand. It would be a good idea to add to the check in/checkout policies and procedures to be considerate and NOT hog the cart or leave it in your unit for any period of time when it is not actively being used.

  • Recensie verstuurd: Sep 15, 2015
  • Datum van verblijf: Sep 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks so much for that feedback and we'll look into making sure that cart is available for guests. We're so glad you enjoyed your stay and we would love to have you back!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Voer datums in voor de juiste prijs
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: flat in Mountain Village, Verenigde Staten

Type woning:
  • flat
Maaltijden:
  • maaltijden inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 1550 sq. ft.
Algemeen:
  • droogtrommel
  • open haard
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • parkeerplaats
  • telefoon
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
Badkamers:
  • 2 Badkamers
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 6
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 eenpersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • spelletjes - volwassenen
  • muziekbibliotheek
  • pooltafel
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • videogames
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Zwembad / Spa:
  • hot tub
Voorzieningen ter plekke:
  • concierge

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen