Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Stacey W.

Adverteert sinds 2014
Spreekt Engels

Gelegen op een diep water baai aan Tellico Lake

16 Recensies
Personen10
slaapkamers 4
Badkamers3
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 2 - 6 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: huis in Loudon

4 slaapkamers, 3 badkamers, meer onroerend goed front met dock op een diep water baai

We willen graag Dock Vakantiehuis delen op mooie Tellico Lake in Loudon, TN met bepaalde familie en vrienden. Gelegen op 180 Oonoga Way, Loudon, 37.774 in Tellico Village, The Lake House is ongeveer 40 minuten van Maryville en 40 minuten van Knoxville. Tellico Village biedt vele manieren om te entertainen, van live muziek op vrijdagavond in de Yacht Club, golfen op een van de drie mooie cursussen om een ​​work out faciliteit compleet met een massage in de Recreation Center.

Lenoir City, dat is ongeveer 20 minuten afstand, heeft extra restaurants en winkels. Calhoun's on the River ligt op ongeveer 15 minuten op de weg. Het schilderachtige stadje Loudon, met zijn antiekwinkels en 'moeder / pop' diner is ook ongeveer 20 minuten.

Dock Holiday House biedt een prachtig bosrijk uitzicht, met een diep water dok op een prive baai. Het huis heeft vier slaapkamers en drie volle baden. Boven is een grote kamer met open haard, keuken met dubbele ovens, wasserette, vier eetgedeelte en gescreend veranda die het gevoel van een boomhut heeft. Beneden is een media-kamer en speelkamer met ping pong tafel, een openlucht terras met prachtig uitzicht op het meer en een barbecue. Naast vier kamers die elk twee slapen, is er een futon en opblazen matras. Beddengoed, handdoeken etc. zijn aanwezig.

Dock Holiday House heeft een WiFi, Netflix, kabel en geluidsinstallatie door het hele huis ..

Het is een geweldige locatie voor een rustige get-a-way voor twee, maar ook gemakkelijk geschikt voor grote groepen en werkt goed als een ontmoetingsplaats voor familie en vrienden.

Gasten worden aangemoedigd om te zwemmen bij de haven en het gebruik van beschikbare drijvers, stoelen, tafel met parasol en kajak.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • huren op lange termijn mogelijk
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • toegankelijk met rolstoel
Stacey W. (Beheerder)
Adverteert sinds 2014
Spreekt Engels

Recensies

4,8
gebaseerd op 16 reizigersbeoordelingen

Gelegen op een diep water baai aan Tellico Lake
average rating of 4.75 based on 16 reviews
5

Spacious family retret

  • 5 of 5

This home was extremely comfortable and provided plenty of space for our family. We just enjoyed sitting and talking over breakfast coffee in the kitchen, sitting on the screened in porch and having our own bathrooms.

The decor is great and everything is so well maintained. Our only regret was that the weather did not cooperate so that we could sit on the deck or kayak. This was only 20 minutes away from Castleton farms where our nieces wedding occurred. Should we come back to this area we would definitely rent this lovely home.

  • Recensie verstuurd: Oct 24, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Doc Holliday Lake House

  • 4 of 5

Thank you for opening your home to our family, we thoroughly enjoyed our visit at the “Dock Holliday House. We created a lot of wonderful and fun memories. The house was spacious enough to allow everyone peace and quiet or fun filled opportunities. The view from the sunroom was a delightful way to spend an afternoon reading and enjoying the beautiful views.

The following list is not meant to be critical but to give you feedback on some issues that need attention.

1. Safety. The last step of the walkway to the boathouse needs to be clearly marked. Two people took a spill on the last step. I fell and caught the rope which broke (rotten).

2. Grill. After cleaning and filling propane tank grill would not heat-up. May need a new burner.

3. Toilets. Comode in bath (near front door) leaks water in the tank. Flapper needs repair. Comode in master bedroom needs repair of chain and flapper.

4. Vent in kitchen floor need repair.

5. Broken glass on table top (on porch). Someone placed their hand on the edge and the glass splintered into their hand.

6. Doors (both up and down) leading to porches need adjustment.

Again, we thank you for allowing us to use your lake house.

Kindest regards,

Wendell Clements

  • Recensie verstuurd: Oct 4, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
2

Needs work 2 1/2 stars

  • 2 of 5

The house had a nice layout and easy to get around. A few things that need to be addressed are the carpet was extremely dirty and we had little ones running around. The bedrooms stated there were 2 queen beds, they were doubles and 1 king in the master and the mattresses need replaced. The downstairs patio, couldn't even be used, it was so dirty it needed to be power washed, that just sweeping and cleaning furniture wouldn't have touch the dirt. The dock was very nice and where the house was located was easy access to put your boat in. I would recommend if these things were fixed. It could be a great rental!!!!

  • Recensie verstuurd: Sep 5, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Kim, I am sorry that you were disappointed in Dock Holiday House and wish that you would have expressed your concerns during your stay. We always give contact information to every renter so that we can address any issues that arise in a timely fashion. We received no notice of any problems like you have described. The carpet is steam cleaned monthly and vacuumed prior to every rental. It is a light colored carpet so there are some stains that are a bit resistant, but it isn't dirty. Our cleaners take great pride in their work and most renters rave about the cleanliness of the house. Our taste in bedding must be different and I am sorry that you were unhappy. Two of the guest beds are indeed queen sized and the mattresses have all been outfitted with brand new cushion tops and new bedding. The king bed is perhaps the newest of them all. The downstairs patio is outside, which is going to be affected by the weather, especially during pollen season or after stormy weather, which you often find on lake front property. If we had known it had become dusty from outdoor elements, we would have certainly wiped down the furniture for you. We also provide cleaning supplies just in case of such situations.The professional, weekly cleaners do not go outside and we were therefore unaware. Glad you enjoyed the use of the all of our dock floats, kitchen condiments and supplies, and other conveniences that not all rentals provide. I would be glad to talk with you about your concerns.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great family vacation spot especially if you have a boat or jet skis.

  • 5 of 5

The house comfortably accommodated six adults and two teenagers. We spent the days at the dock and on the water and the evenings playing games in the family room. The ping pong table was a hit. The neighbors were very friendly and the neighborhood was quiet. The 77 steps from the house to the dock provided lots of exercise. The boat launch was a 10 minute drive from the house. The house is located on a quiet cove...perfect for swimming and kayaking. Very limited boat traffic even on the main waterway.

  • Recensie verstuurd: Aug 21, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Durham, NC, USA
5

A super part of the lake!

  • 5 of 5

We loved our stay here! The cove was nice and quiet so we could enjoy our paddle board and their kayak and swim safely! For water skiing type adventures we drove our boat a short distance to the other side of the bridge where we skied, surfed and boarded among the islands with very little boat traffic! Saturday the lake got busy but the rest of the week days were nice and quiet. The house has everything you need! Plenty of cookware! Note that there are 78 steps to the water so if you have elderly people with you or very young babies this might be a problem. Property was clean and amenities are accurately listed.

  • Recensie verstuurd: Jul 21, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Awesome!

  • 5 of 5

What an amazing property! We normally stay on Norris Lake, but we wanted to try something a little more convenient to Knoxville. This house has everything, and the cove is deep and quiet. Great for families. This will be our first choice from now on.

  • Recensie verstuurd: Jul 3, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much! Glad you enjoyed your stay and the beauty of Tellico Lake.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

auto: noodzakelijk

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis aan het Loudon, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Christmas
17 dec 2016 - 29 dec 2016
4 nacht minimum verblijf
€1.157
voor 4 nachten
Vanaf
€234
Vanaf
€258
Vri,Zat
€1.626
€3.501
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 8 gasten; voeg €23 per extra gast per nacht
 
New Years
30 dec 2016 - 2 jan 2017
2 nacht minimum verblijf
€876
voor 2 nachten
Vanaf
€328
€1.626
€3.501
 
 
Spring
10 mrt 2017 - 19 mei 2017
2 nacht minimum verblijf
€688
voor 2 nachten
Vanaf
€234
Vanaf
€258
Vri,Zat
€1.626
€3.501
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 8 gasten; voeg €23 per extra gast per nacht
 
Summer
20 mei 2017 - 4 sep 2017
6 nacht minimum verblijf
€2.188
voor 6 nachten
Vanaf
€328
€1.860
€4.907
 
 
Leaf Season
5 sep 2017 - 4 nov 2017
3 nacht minimum verblijf
€993
voor 3 nachten
Vanaf
€258
Vanaf
€277
Vri,Zat
€1.626
€3.735
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 8 gasten; voeg €23 per extra gast per nacht
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€623
voor 2 nachten
Vanaf
€202
Vanaf
€234
Vri,Zat
€1.438
€3.219
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Bescherming van materiële schade €55
Huisdierentoeslag €234
Cleaning €164

This Rental Agreement and Contract (the “Agreement”) is a legally binding agreement made and entered into as of the Reservation Date written below by and between the undersigned person(s) or company (the “Guest”) and the undersigned owner, manager or agent (“Rental Agent”), pursuant to which the Guest has agreed to rent the residence described below (the “Property”), for the duration of the Rental

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 14 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Loudon, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 2400 sq. ft.
Locatie:
  • Aan het meer
  • Bergzicht
  • complex
  • landelijk
  • Aan het water
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • open haard
  • fitnessruimte
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 20 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • - toilet , douchecel , jacuzzi
    - toilet , bad met douche
    - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
    - 1 slaapbank/futon
Vermaak:
  • boeken
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • spelletjes - volwassenen
  • tafeltennistafel
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • boot
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • tuin
  • tuingrill
  • Tennis
  • Water Sports Gear
Geschiktheid:
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • huren op lange termijn mogelijk
  • Minimum Age Limit for Renters
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • verwarmd zwembad
  • overdekt zwembad
  • sauna
Attracties:
  • kerken
  • bosrijke omgeving
  • bibliotheek
  • jachthaven
  • recreatiecentrum
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • pedalo's
  • photography
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • sportschool
  • supermarkt
  • massagetherapeut
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hengelsport
  • mountain biken
  • zeilen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen