Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

VILLA FORTUNA The Very Best of indoor / outdoor leven in Rio Mar

Personen6
slaapkamers 2
Badkamers2
Oppervlakte 120 m²
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 3 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Chique zwembad Mediterranean Villa met prachtige Oceaan En El Yunque Views

We tegenkwamen eerste deze villa, gelegen op het terrein van het Wyndham Grand Rio Mar Beach Resort & Spa, in de zomer van 2013 toen we onze eerste villa gekocht in Cluster II. Elke dag zouden we tijd besteden aan prive-zwembad van het cluster, en kijk omhoog naar een mooie villa met uitzicht op het zwembad. Het was perfect en had alles wat je ooit zou willen - een prachtig uitzicht, een uitstekende licht en een grote terras. Maar het had geen leven; het was altijd gesloten. We maakte grapjes dat we het moeten kopen - al was het maar om nieuw leven in te blazen. Dat grapje werd al snel realiteit. We vonden de eigenaars, en kort daarna we in handen dit unieke pand. Wat volgde was een intensieve restauratie fase. Geen oppervlak werd ongemoeid gelaten; de originele, authentieke mediterrane ontwerp werd liefdevol bewaard gebleven en we bijgewerkt alle apparatuur en systemen aan de moderne normen die veeleisende gasten verwachten. We zijn helemaal gek op tijd doorbrengen in dit prachtige villa en kijken uit naar het delen van deze unieke eigenschap met anderen.

Villa Fortuna is een perfecte vakantie bestemming voor compromisloze gezinnen die zowel de nabijheid van voorzieningen voor familie of vrienden, evenals een chique omgeving voor de volwassenen nodig hebben. We zijn ook een geweldige oplossing voor twee koppels die samen reizen, die nog een leuke verfijnde vakantie-ervaring te waarderen.

We hebben zorgvuldig gerestaureerd deze villa in de mediterrane stijl en de oorspronkelijke geest van Rio Mar en de architectuur. Daartoe Villa Fortuna is echt een plek om los te koppelen van de dagelijkse sleur en sluit met de natuur en de levendige natuurlijke toneel van Puerto Rico. Alle kamers hebben een indrukwekkend uitzicht op de oceaan en kijken uit over een eigen zwembad van de gemeenschap en de Rio Mar Ocean Golf Course. De gasten zullen merken dat de villa wordt gekoeld door de natuurlijke passaatwinden die het eiland evenals plafond ventilatoren in elke kamer te zegenen. Voor gasten die behoefte hebben om verbonden te blijven, high speed internet beschikbaar, net als een Bose stereo-installatie en een 50 inch flatscreen-tv.

VILLA FORTUNA is onderdeel van de collectie op RIO MAR

Zie onze andere eigenschappen in Cluster II Rio Mar:

VILLA DELFINA Een verfijnde villa met 2 slaapkamers met een serene uitzicht op de tuin: HomeAway # 888752

VILLA PADILLA TRICE Een prachtige villa met 3 slaapkamers met twee terrassen en een prachtig uitzicht: HomeAway # 3656150

Meer gegevens

Eigenaar
Rodrigo and Elliott
Adverteert sinds 2013
Spreekt Engels, Spaans
Reactietijd:
Binnen een paar uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
13 juli, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Rio Mar Cluster 2, Puerto Rico

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 120 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 6
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • Uitzicht op golfbaan
  • Meerzicht
  • Bergzicht
  • Zeezicht
  • complex
  • Uitzicht op water
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • droogtrommel
  • föhn
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
    - toilet , bad (zonder douche) , douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 6
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    - 1 eenpersoonsbed
  • Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de oceaan, de golfbaan en het zwembad.
Vermaak:
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • tuin
  • tuingrill
  • Tennis
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • niet toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • hot tub
Voorzieningen ter plekke:
  • particuliere chef
  • personeel
Attracties:
  • baai/golf
  • grotten
  • festivals
  • bosrijke omgeving
  • jachthaven
  • speeltuin
  • vijver
  • regenwouden
  • recreatiecentrum
  • koraalriffen
  • restaurants
  • waterval
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • golf
  • golf - privileges - optioneel
  • hiken
  • jetskiën
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • windsurfen

Recensies

Fantastisch! 4,9/5 -
(33 recensies van reizigers)

90% Complete
6% Complete
3% Complete
0% Complete
0% Complete
VILLA FORTUNA The Very Best of indoor / outdoor leven in Rio Mar
average rating of 4.878788 based on 33 reviews
5

Amazing views

  • 5 of 5

Loved how spacious the villa was and the kitchen was fully equipped - normal sized washer dryer was a big hit too!

  • Recensie verstuurd: Apr 20, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
5

Beautiful Villa and great location

  • 5 of 5

I traveled to Villa Fortuna with my husband and three kids. The villa accommodated our family perfectly. The beds are incredibly comfortable and all the linens were top quality. We needed extra beach towels and the house manager delivered them very quickly.

The beach is a quick walk, about 4/10 of a mile, or you can drive. It was very seculuded and one day there weren't even any other people on it!

The villa is close to the rain forest and a wonderful local dining neighborhood. It is also convenient to walgreens and a lovely supermarket.

I highly recommend this Villa. It is clear the owners have taken a lot of thought into their guests and their experience.

  • Recensie verstuurd: Apr 17, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Michelle--thank you so much for your kind words. We were delighted to welcome you and your lovely family to our villa and look forward to the opportunity to welcome you again soon!!!
Vond u deze recensie nuttig?
3 0
North Canton, Ohio
3

Overall stay just OK....Wish we would have been informed of the pool renovation

  • 3 of 5

We stayed at Villa Fortuna during Spring Break week (March 25-April 1). The owners communicated very well leading up to our stay which was comforting. Upon entering the condo, we quickly learned that the condo doesn't have air conditioning as the air was stagnant and very humid. Throughout the week we found that at night and in the morning it was very, very warm in the unit. I guess I didn't realize that in the description where it says the place is meant to be open, that literally means your source of airflow. Another issue with the windows open all of the time are the extremely loud birds that wake you up every morning at 5am along with the golf course lawnmowers. Also we were disappointed that the unit has no microwave, no DVD player, and doesn't really cater to how a family with children. However, my biggest issue with the unit/communication was that during our entire week the oceanside owners' pool was closed for renovation. As we have two children, this was probably the single most reason we chose this property over others. Having a pool with restrooms adjacent to the beach was a huge bonus. However, we were never told by the owners that the pool area would not be available during our stay. This was extremely disappointing to us.

  • Recensie verstuurd: Apr 5, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Ben-- Thank you for your review. We strive to ensure that each of our guests have a wonderful visit, so we are disappointed that we did not meet your expectations. With regard to the pool at the Residents Beach Club being closed for renovations, we actually did not know it was being renovated. The Rio Mar Residents Association did not communicate anything to residents in advance of the renovation or even while the pool was being worked on. (I just put a call in, and understand that the work is now complete. It's great that they are continuously improving the resort, but not great that they don't communicate that it is happening.) Please accept our sincerest apologies for the inconvenience. Please note that the pool directly outside of your villa was open during your stay, but we totally understand your position. Had we known that the Residents' Beach Club pool would not be available to your family, we certainly would have done something in advance as compensation. We really wish that you had raised this with us when you discovered this so that we could have had an opportunity to address your concern while you were visiting. Please note: I will be contacting you momentarily to make this right. As for your other concerns, we're sorry that the open air experience was not to your liking. We have no interest in our guests having an experience contrary to what they desire, and always steer guests away from this villa or to our other villa with the same floor plan that does have A/C if it is clear that the guest absolutely must have A/C. We do not advertise that the villa has A/C and guests who choose this villa tend to want to experience the villa cooled by ocean breezes (with screened windows and ceiling fans) and love the charm of going to sleep to the sound of coquis and waking up with the birds. As for not catering to families with children, we host primarily families with children and this is the first review we've received suggesting that this villa is not child friendly. We are proud to welcome many return guests with children and look forward to welcoming families with children in the future. As noted above, I will be contacting you shortly to address the issue you raised about the Residents' Beach pool. Sincerely, Elliott Trice
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

A lovely charming villa in a beautiful quiet resort!

  • 5 of 5

We spent a week at this charming Mediterranean style villa. From the very start of booking it, the experience was so positive. Elliot was responsive to my enquiries and then directed me to Lydia, the property manager who was incredibly helpful with all of my questions. Elliot reached out just before we arrived to make sure we were all ready. What I really appreciated was they sent us an information package that included how to get to the villa, nearby restaurants and grocery stores and things to do, even a great little tapas restaurant in Old San Juan which we ate at. We referred to it many times! We were warmly greeted by Lydia when we arrived with fresh fruit, flavoured water and a bottle of wine on ice. Lydia was really responsive while we were there as well The villa itself was so charming with nicely appointed furniture and art. Loved the two levels with the little reading nook, the balcony with the doors that opened out completely, the view from the balcony, I think one of the best situated properties in the cluster. The bedding was so comfortable, towels nice and fluffy and great beach towels. Great pool right in front of the villa and beach nearby. Damaris who coordinated our excursions was also great to work with and very helpful. We've rented through VRBO before but what really impressed me were all the extras that made our vacation really enjoyable. Thank you to Elliot, Lydia and Damaris for a great vacation! I'd highly recommend choosing Villa Fortuna for your next vacation in Puerto Rico.

  • Recensie verstuurd: Mar 21, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Su, thank you so much for your kind words. We're so delighted you were able to take advantage of all of our recommendations and that you appreciated everything we do for our guests. We'd love to welcome you and your family back soon so please stay in touch!
Vond u deze recensie nuttig?
3 0
5

Best Stay Ever!

  • 5 of 5

We have been going to Puerto Rico for 4 years now. We accidentally came across the Rio Grand Mar Resort on our first visit when our Old San Juan lodging didn't work out. The first 2 years were spent at the hotel and the third at an ocean villa. Obviously we love the location, but Villa Fortuna was our absolute favorite stay yet! A beautiful space with attentive owners/manager. Lots of room, amazing views and a short walk to the beach. We highly recommend renting this property. And want to thank the owners for taking such wonderful care of us. We will be back!

  • Recensie verstuurd: Jan 23, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar We are so glad you had such a wonderful stay. It's also wonderful to have such lovely guests as yourselves! We look forward to welcoming you back very, very soon!!!
Vond u deze recensie nuttig?
3 0
5

Great Spot in Puerto Rico!

  • 5 of 5

Our condo was very nice, clean, comfortable, and had everything we needed for our family for the week. The location was perfect-with the pool right off our terrace and the ocean view on the horizon. We even enjoyed the fireworks from our balcony on New Year's Eve! The beach was fantastic and just a short walk away and the tiki bar area with swimming and outdoor games was a nice spot to relax with the kids. We loved being so close to El Yunque and the Bio-Bay. What a great vacation we enjoyed here!!!

  • Recensie verstuurd: Jan 2, 2017
  • Datum van verblijf: Dec 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much for staying at Villa Fortuna. We enjoyed meeting you and your family and are delighted that you had such a great time. We look forward to welcoming you back in the future!
Vond u deze recensie nuttig?
3 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
24 Miles
SJU
Dichtstbijzijnde strand
400 meters
Rio Mar Beach
auto: aanbevolen

De villa is gelegen in Cluster II van de Rio Mar Resort. Op de Rio Mar accommodatie gasten hebben toegang tot prive-zwembad van het cluster en de private Rio Mar Residents 'Beach Club, waar ook een groot zwembad, strandstoelen voor uw ontspanning en eten en drinken in het weekend. Twee bekroonde golfbanen (Ocean en River), evenals een uitgebreid tenniscentrum met Har-Tru rechtbanken zijn beschikbaar voor sportliefhebbers. Het resort Wyndham Rio Mar op het terrein beschikt ook over een grote verscheidenheid aan restaurants en een casino.

De villa's locatie maakt het een geweldige startpunt om de sites buiten de woning, maar ook zien. El Yunque regenwoud is een vijf minuten rijden, Old San Juan is slechts ongeveer 40 minuten afstand. Laguna Grande, een van de slechts vijf bioluminescente baaien in de hele wereld, is in de buurt voor een avond excursie, de prachtige eilanden van Culebra en Vieques zijn gemakkelijk dagtochten ook. (Zie kaart hierboven voor de locatie van de villa en locaties van deze plaatsen.)

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa in Rio Mar Cluster 2, Puerto Rico

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€828
voor 3 nachten
Vanaf
€219
€1.486
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Bescherming van materiële schade €84,86
Cleaning €85,72
Belastingtarief 7,0%

***STAY 6 NIGHTS, AND GET THE 7TH NIGHT FREE!!!***

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar