Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Sin City Mooi huis met terras en zwembad

Personen8
slaapkamers 3
Badkamers3
Oppervlakte 167 m²
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 3 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

3 slaapkamers, 2 badkamers, 8 personen

Dit huis is vol ingericht met Balinese en comfortabel meubilair.

3 slaapkamers, waaronder een master bedroom rustige en wandelen kast, een kinderkamer met 2 bedden en een extra kamer met een queen bed. 2 badkamers en een speelkamer met een pooltafel.

De onderhoudende kamer zijn een grote tv en surround luidsprekersysteem.

Buiten vindt u een zeer prive achtertuin met een zwembad, tuinmeubilair inclusief ligbed en gas BBQ te vinden.

Dit huis is perfect voor een familie vakantie retraite met kinderen of voor SEMA onderdak.

Bel ons nu!

Meer gegevens

Eigenaar
Owner Bruno Laclotte
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Frans
Reactietijd:
Binnen één uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
25 mei, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Gibson Springs, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 167 m²
  • 1 verdieping
Huisregels:
  • Max. bezetting: 8
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • stadscentrum
  • meer
  • berg
  • complex
  • Ski in/Ski out
  • grote plaats
Thema:
  • voordelig
  • gezin
Algemeen:
  • air-conditioning
  • zeep
  • water uit fles
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • gefilterd water
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • plaatselijke kaarten
  • restaurantgids
  • papieren handdoekjes
  • parkeren - niet op straat
  • kluis
  • beveiligingssysteem
  • shampoo
  • slaapbank
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • watercooler
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiemaler
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • kreeftenpan
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • badkamer 1 - toilet , douchecel
    badkamer 2 - toilet , douchecel
    badkamer 3 -
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • Bedroom 1 - 1 groot tweepersoonsbed
    Bedroom 2 - 2 eenpersoonsbed
    Bedroom 3 - 1 groot tweepersoonsbed
  • Sofa Convertible Bed Buiten daybed onder prachtige overdekte patio
Vermaak:
  • boeken
  • boeken - volwassenen
  • boeken - kinderen
  • cd
  • dvd
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • spelletjes - volwassenen
  • spelletjes - kinderen
  • pooltafel
  • radio
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • speelgoed - kinderen
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • barbecue
  • strandhanddoeken
  • golfclubs
  • tuin
  • Outdoor Entertainment Area
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • terras - steen/beton
  • terras
  • veranda zonder scherm/lanai
  • dek - hout
  • 4 tuinstoelen
  • 4 strandstoelen
Geschiktheid:
  • geschikt voor ouderen/minder validen
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • buiten zwembad
  • particulier zwembad
Voorzieningen ter plekke:
  • concierge
Attracties:
  • kerken
  • bioscopen
  • festivals
  • bibliotheek
  • theater
  • musea
  • speeltuin
  • vijver
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • pretparken
  • waterval
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • fietsen
  • ruiterevenementen
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • schaatsen
  • jetskiën
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • vlotvaren
  • skeeleren
  • zeilen
  • skiën
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
Notities:
Het mooie huis is een speciale plaats voor onze eigen familie, en opgenomen alles om een ​​leuke tijd voor het gezin te hebben. De ouderslaapkamer is zeer onafhankelijk, maar ook heel dicht bij de kinderen tweeling slaapkamer. De keuken is volledig uitgerust, omdat in onze familie zal houden om te koken en te genieten van een goed glas wijn. De woonkamer inclusief een pooltafel voor entertainment een pocket tafel. De TV is groot genoeg om een ​​film surround system film screening in een comfortabele laser bank hebben. De 2 garages deuren is geweldig om uw auto te parkeren in de koele omgeving (specialiteit in de zomer). De patio met zijn zwembad BBQ en daybed maakte dit huis zeer ontspannen en een geweldige plek om te vermaken uw vrienden en familie. en onze achtertuin, omringd door 15-20 jaar palmbomen maken het pand een klein paradijs.

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(39 recensies van reizigers)

Sin City Mooi huis met terras en zwembad
average rating of 4.5641026 based on 39 reviews
5

Very good

  • 5 of 5

Very much appreciate the convenience the house gave me (we live right across the street) to entertain and attend to my guests for a couple of days. Will rent again whenever the need arises. Thank you kind neighbor!

  • Recensie verstuurd: May 8, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great Henderson Vacation Home!

  • 4 of 5

This was our second stay in this lovely home and we had a great time. The house is well furnished and very centrally located. Anything you could need is close by. The owner/manager is very attentive and responsive if you need to contact him. We had a wonderful time and would recommend this home if you need a place to stay in Henderson.

  • Recensie verstuurd: Feb 6, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Very clean and very comfortable

  • 5 of 5

The house was very clean and well appointed. Everything we needed was there: dishes, cups, glasses, good coffee maker, iron, ironing board, towels, wash cloths, etc. We did not cook, but it appeared that there were sufficient pots and pans. Comfortable beds. Neighborhood appeared to be safe. The pool area was very relaxing with nice patio furniture. Close to everyday shopping, restaurants and the interstate. Uber to New York New York was $18.50. Nothing is brand new, but everything is in good condition. Would stay here again.

  • Recensie verstuurd: Nov 7, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
Paducah, Kentucky
5

PERFECTION

  • 5 of 5

The property was clean, and had basics such as cooking spray, salt, pepper and more than I expected. Also , location was perfect because it was a 10-15 minutes to the strip which made it close but perfect so that you could get a break from the hustle of

Vegas and relax. Anytime I had a question, it was answered. I took my sister and her husband and I would recommend this to anyone. There was also a kid room that we never used but would be perfect if kids came. Eating at Ellis Island and attending the Avengers S.T.A.T.IO.N. does not disappoint. The Bellagio Fountain was totally a must see. This house was absolutely perfect. Only complaint was that we had to go home. Thank you for the amazing experience for my family! Definitely hope to return next year if possible.

  • Recensie verstuurd: Jun 6, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Disappointing

  • 3 of 5

We travelled from the UK and stayed here as we were visiting friends nearby. On arrival we found the house to be quite dirty, especially the kitchen area. Outside all the sun loungers were broken and a dirty ashtray had been left out. We ended up buying plastic cups to drink from throughout our stay as those in the cupboard were filthy, even after putting them in the dishwasher. Glasses and crockery need replacing and some extra cutlery bought (there were very few knives and forks and 1 teaspoon!).I advised the property manager and owner of our issues and was offered a $75 dollar discount on our next stay. Now we are familiar with the area I feel that we could get a nicer property for this price and we wouldn't stay here again.

  • Recensie verstuurd: May 7, 2016
  • Datum van verblijf: Apr 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you to point out the issue with the conditions of the house when you check in. if i remember correctly, we send someone to fix the problem right away and since then we went with a different maid company that of course are check every time by our property manager. By giving you a discount on your next visit, we hope that you can come and stay in our beautiful family again and find out by yourself how we improved it. thank you for your understanding. best regards, Bruno
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

The place was beautiful but...

  • 4 of 5

This property was better than we expected! It was a beautiful property, the neighborhood was quiet and we loved it. However, it was not as close as we thought it was to the strip. We traveled to the strip by bus and cab and it was more than the distance than we were told it was going to be. Another issue that we had was, when we arrived on August 10, it was around 11pm so we did not have that full first day which was not the property managers fault but when we were leaving on August 14, our flight was at 9pm, which we explained to them but we were still told that we had to leave the property at 10am. We felt that they were being unaccomadating giving that we did not have our full two days that we paid for. Other than that, the property itself was beautiful, roomy, and like home.

  • Recensie verstuurd: Sep 15, 2015
  • Datum van verblijf: Aug 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you to stay with in our beautiful family house in Henderson Nevada. the house, as we mention to you is 15 minutes driving distance (by Car) to the strip and 15 minutes to the lake. the location giving you multiple options and destinations. Now, we understand your frustration about check out time, but please understand, that the maid company do need the time (5 hours) to clean the house for the next guess coming the same day. So, of course , we are here to accommodate our guest as we can, but we also need to be fare with everyone! Bruno
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Locatie

Dichtstbijzijnde Restaurant
0.5 Miles
Sunset Station Casino
auto: niet noodzakelijk

Andere activiteiten: kajakken, gezondheid / beauty spa, minigolf, klimmen, racquetball, ballonvaren, winkelen, varen, wild te bekijken

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Gibson Springs, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Summer
1 jun 2017 - 16 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€631
voor 3 nachten
Vanaf
€177
€1.136
€4.392
 
 
Christmas
22 dec 2017 - 26 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€909
voor 4 nachten
Vanaf
€202
 
 
New Year Eve
29 dec 2017 - 2 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€909
voor 4 nachten
Vanaf
€202
 
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€555
voor 3 nachten
Vanaf
€151
Vanaf
€167
Vri,Zat,Zon
€1.065
€4.099
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Huisdierentoeslag €91,79
Cleaning Fee €91,79 + belasting
Borg €367,15
Belastingtarief 10,0%

$400 refundable deposit by PayPal is required to book your reservation.

All payment made by PayPal 30 days previous of arrival time.
$400 refundable deposit by PayPal is required to book your reservation.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen