Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

At The Lake Vacation Rentals A Division of Lakes Region Realty Group

Adverteert sinds 2011
Bel beheerder
Spreekt Engels

Ruime Governors Island Waterfront Home esquisite locatie (10 personen)

1 Recensie
Personen10
slaapkamers 5
Badkamers2
Aparte Toiletten1
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: huis in Gilford

5 slaapkamers, 2. 75 Baden, 10 personen

Ontspan en kom tot rust op deze expansieve Governor's Island cape in dit exclusieve en gunstige locatie aan Lake Winnipesaukee. Prachtig houtwerk en hardhouten vloeren waardoor dit huis een warm gevoel. Het hoogste niveau beschikt over een voldoende grootte keuken, formele eetkamer, formele woonkamer, family room, twee slaapkamers, een full & 3/4 bad en een klein kantoor. Als je je een weg naar boven vindt u drie slaapkamers en een complete badkamer, samen met een ceder kast. Rond het terrein van deze eigenschap ontdekt u mooie groenvoorzieningen, twee patio's, een terras en een extra patio door het water om te ontspannen aan. Grote dock is geschikt voor 2 boten tot 28 '. Zandbodem. Oprit wordt gedeeld met onroerend goed naast de deur # 418 (10 personen). W / D. Draadloos internet. Geen huisdieren. Waterbron is door de eigenaar meer biedt mineraalwater. Zomer- 11 juni tot Labor Day: $ 2995 / week. Pre & Post seizoen 2016- $ 2700

Geschiktheid:
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
At The Lake Vacation Rentals A Division of Lakes Region Realty Group (Beheerder)
Adverteert sinds 2011
Bel beheerder
Spreekt Engels

Recensies

Ruime Governors Island Waterfront Home esquisite locatie (10 personen)
average rating of 1.0 based on 1 reviews
1

Nice location but in need of some (major) updating

  • 1 of 5

Rating Details:

I was very dissatisfied with the condition of the vacation rental.

I was more than happy with the location.

The vacation rental was very clean.

The property manager was very unhelpful.

Overall, I do not recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Having lived on the Lake for over 10 years we know our way around and were looking forward to our first family vacation "back home". The location was, as expected, exactly what we wanted with easy access to the Weirs Beach area and most of the other local attractions. The house on the other hand was a disappointment and in need of some significant renovation. For example: The front door had tape on the door handle (I guess to hold it together) and was very hard to open, the basement door was swollen (not uncommon near the water) to the point it could not be closed making it possible for anyone to walk into the basement/house, there were signs everywhere stating the water was "undrinkable" as it was pumped in from the lake (bottled water was provided) and the showers could not be used for many minutes after you flushed the toilet. I could go on but let's just say this place was in need of a lot of work! Oh, and there was a big bag of used linens from the last guest that was never picket up for the entire week. Isn't this something property management should take care of? All in all not what we had expected for over $4,000/wk. Beware!

  • Recensie verstuurd: Aug 11, 2014
  • Datum van verblijf: Aug 2014
  • Bron: At the Lake Vacation Rentals
Reactie van de eigenaar We are very sorry that you did not have the experience you had hoped for at this property. We try very hard to exceed all of our guests expectations. In checking your reservation notes, I see that we never heard from you during your stay. Had you called us, we would have sent maintenance out to change the filter on the water system which would have improved the pressure. They also could have addressed the issues with the doors and anything else that was not up to par. You were the first tenant we had placed in this property since early July. Another agency had the tenant prior to you. Again, had you contacted us, we would have called them and asked that they pick up the linens. As I said, we do try very hard to make sure all of our guests have a wonderful experience by being available 24/7 during your stay.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Opmerkingen

  • Rates shown above do not include taxes and fees
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Gilford, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Locatie:
  • Aan het water
Algemeen:
  • droogtrommel
  • open haard
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • koelkast
  • broodrooster
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • 1 Aparte Toilet
Slaapkamers:
  • 5 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • 1 kingsize bed, 2 Queen bedden, 4 aparte bedden
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Attracties:
  • bioscopen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • golf

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis