Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Akers Ellis Rentals LLC

Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels

1e verdieping 1 slaapkamer Villa, afgeschermd Porch, 1 minuut naar het strand

24 Recensies
Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 2 - 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: villa in Kiawah Island

1 slaapkamer, 1 Bad, 4 Slaapplaatsen

Dit charmante eerste verdieping een slaapkamer Kiawah Island vakantiewoning heeft een afgeschermde veranda en is een 60 seconden lopen naar het strand. Bij binnenkomst van de betegelde foyer, kunt u linksaf in de slaapkamer of rechtstreeks naar de belangrijkste leefruimte. De slaapkamer is voorzien van een kingsize bed, een comfortabele stoel, een flatscreen-tv, een dvd-speler, en een eigen toegang tot de hal badkamer. De badkamer is gemakkelijk bereikbaar vanuit de slaapkamer of de hal en beschikt over een douche / bad combinatie. In de hal is de open leefruimte met keuken, eetkamer en leefruimte. De comfortabele woonkamer biedt een slaapbank, kant stoel, een flatscreen-tv, dvd-speler en toegang tot afgeschermde veranda. De volledig uitgeruste keuken zorgt voor eenvoudige maaltijd bereiden en onderhoudend. Het eetgedeelte heeft een tafel met zitplaatsen voor vier. De belangrijkste leefruimte wordt gemarkeerd door een muur van ramen en glazen schuifdeur toegang tot de afgeschermde veranda. De afgeschermde veranda biedt twee stoelen, een wenselijke ventilator aan het plafond, en de eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en het bekijken van de omringende natuurlijke schoonheid en de nabijgelegen lagune. Een fietspad is gunstig gelegen achter de villa en het strand promenade is ongeveer een minuut lopen van de voordeur van de villa's.

De villa is ingericht met wasmachine, droger, en high speed draadloos internet.

Tijdens uw verblijf op Kiawah, er zeker van te genieten van fietsen op de 30 mijl van vlakke fietspaden, golfen op een van de vijf golfbanen van wereldklasse, tennissen, krabben, vissen, zwemmen, varen, kinderkamp en natuur programma's op Night Heron Park.

Kiawah Island is ongeveer 40 minuten van het historische Charleston, waar u kunt genieten van ongelooflijke winkels, galeries, antiek winkels, musea, South Carolina aquarium, IMAX Theater, paard en wagen rijdt, en uitgebreid dineren in veel van de fijne eetgelegenheden in de stad.

Tarieven kunnen veranderen voorafgaand aan de boeking en geen heffingen en belastingen niet inbegrepen.

A $ 45 niet-terugbetaalbare schade vergoeding ten laste van elke reservering.

Verblijf van 3 nachten of minder in rekening gebracht een extra vergoeding voor het huishouden.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Akers Ellis Rentals LLC (Beheerder)
Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels

Recensies

4,4
gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen

1e verdieping 1 slaapkamer Villa, afgeschermd Porch, 1 minuut naar het strand
average rating of 4.375 based on 25 reviews
Altus, OK
5

Fantastic beach rental

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Exceeded expectations! Newly renovated. Super experience!

  • Recensie verstuurd: Nov 13, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: Akers Ellis Rentals LLC
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Chesapeake, VA
2

4256 Mariners Watch Villa

  • 2 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was somewhat dirty.

I was more than happy with the location.

I was very dissatisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I do not recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

The overall unit was disappointing: cover on bed looked very old and had a smell. The couch cushions were very flat and the back was to straight to sit comfortably. We had to call for bugs to be sprayed after seeing several large roaches. (one in the dishwasher) the TV was very difficult to change channels and the toaster did not work. We did enjoy the proximity to the ocean.

  • Recensie verstuurd: Oct 5, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: Akers Ellis Rentals LLC
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
PEEKSKILL, NY
5

Our Kiawah Getaway

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was more than satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Wonderful place to stay. Just what we needed. The villa was very clean, and in a great spot with quick access to the beach.

  • Recensie verstuurd: Aug 20, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Great, if you are nostalgic for the 70s

  • 3 of 5

Rating Details:

The property manager was more than helpful.

The vacation rental was clean.

I was very happy with the location.

I was somewhat dissatisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I do not recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

My family has been coming to Kiawah for over 20 years, and we've stayed in many units in different areas here, and this was the worst. It looked like it had not been refurbished since it was built. The cheap blind in the bedroom was all wonky and would not close properly, the medicine cabinet had just one shelf in it that was warped and bowed, and the washing machine had a leak. It just seemed that it had been decades since anyone actually made an attempt to look at this unit through the eyes of a renter and see its shabbiness. This place I'd not what Kiawah is about. I will say that the rental company was very prompt in responding to my concerns. The location could not be beat. The kitchen had all the cookware and dishes you'd need. But I could never recommend this unit to anyone. I have stayed in other 1br Mariners Watch places that were much nicer and hardly more expensive.

  • Recensie verstuurd: Aug 14, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Kerry, I am sorry to hear that you did not enjoy your experience at your Kiawah Island rental. I have spoken with our property management team about the items you mentioned in your review and they have been addressed. I want you to know that this certainly isn't a typical experience with Akers Ellis and I would love to speak with you directly when you are ready to book your next vacation. I will help you find the perfect villa and offer the best rate possible. Hope to hear from you soon. Dana Jiles Rental Manager
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
King George, VA
5

Very Pleased

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

What a hidden gem of a rental. Property was well maintained and very clean. Kitchen and bath are out dated, but in good condition. Bed linens were high quality. Unit decor was simple and clean. Nice proximity to the beach.

  • Recensie verstuurd: Aug 8, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: Akers Ellis Rentals LLC
Reactie van de eigenaar Happy you enjoyed your stay! Please let us know when you are ready to plan your next Kiawah Island vacation; we would love to host you again! Dana Jiles Rental Manager Akers Ellis Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Daphne, AL
5

Fantastic Family Vacation @ Kiawah Island

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was clean.

I was very happy with the location.

I was more than satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Kiawah Island and it's amenities are amazing. The location of the villa was good for us. Very quiet and short walk to beach. The bathroom and back patio need DEEP CLEAN. The sofa bed is very uncomfortable. But everything else was in good shape. Suggest bigger garbage can in kitchen and more TP in bathroom. We will come again and recommend. Response from Akers-Ellis was wonderful! They addressed our concerns perfectly.

  • Recensie verstuurd: Aug 2, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: Akers Ellis Rentals LLC
Reactie van de eigenaar Thanks so much for your review! We will certainly speak to housekeeping about a more thorough clean of the bathrooms and patio. We appreciate your feedback and look forward to hosting your future Kiawah vacations! Dana Jiles Rental Manager
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Opmerkingen

  • Tarieven hierboven zijn exclusief belastingen en toeslagen
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Kiawah Island, Verenigde Staten

Type woning:
  • villa
Grondoppervlak:
  • 664 sq. ft.
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Badkamers:
  • 1 Badkamer
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • 1 kingsize bed, 1 slaapbank bed
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • Lanai / Gazebo
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • golf
  • tennis

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis