Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit

Grote 3 BR, 2 BA (6 personen) in 1500 vierkante voet appartement, WIFI

Personen7
slaapkamers 3
Badkamers2
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 2 - 5 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving


Details
Woning
appartement
Personen
7
slaapkamers
3
badkamers
2
Minimum verblijf
2 - 5 nachten

Info over de woning

Super centrale locatie: 3 BR + 2BA, met WIFI

Modern, schoon en mooi ingericht met 3 slaapkamers, 2 badkamer appartement, gelegen in het hart van de wijk Moscone Convention Center / Financial District / SoMa in San Francisco.

Schoon en super centraal, of u nu komt voor zaken of recreatieve activiteiten. Gerenoveerd afgerond in september 2013.

Als deze lijst is niet beschikbaar voor de data die u aanvraagt, kijk dan op onze andere aanbiedingen:

HomeAway 218.163

HomeAway 3608746

HomeAway 312.937

HomeAway 3630075

HomeAway 3642358

(Onze kalender is altijd up-to-date - onder wie het eerst komt, het eerst maalt Reserveren op basis van betaling door middel van HomeAway)

Locatie: drie blokken van het Moscone Center, het appartement is op loopafstand van het bedrijfsleven (Salesforce, Google, GAP, Blackrock, Orrick, CNET, etc) en toeristische bestemmingen (Embarcadero, Ferry Building, AT & T Park, Union Square). Fantastische restaurants liggen op slechts een steenworp afstand - Benu, Boulevard, Stadhuis, en Lulu's, een paar te noemen.

Wifi en televisie met DirecTV service allemaal inbegrepen.

Parkeergelegenheid beschikbaar binnen een blok (2e straat / Folsom), het is niet inbegrepen.

Wasmachine / droger beschikbaar voor gebruik zonder extra kosten.

Let op de tarieven: hogere tarieven gelden tijdens congressen in Moscone Center en vakantie. Zie hieronder voor een specifieke periode of vraag bij navraag.

Disclaimer: De bouw van de San Francisco Transbay zal tot 2016, twee eigenschappen uit de buurt van het gebouw duren. Van maandag tot zaterdag, dus het kan meer ruis dan normaal (Wij bieden oordopjes en een goede machine voor het geval) zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

Meer gegevens

Beheerder
Nicholas
Adverteert sinds 2004
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een paar uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
24 februari, 2017

Recensies

Heel goed! 4,2/5 -
(36 recensies van reizigers)

Grote 3 BR, 2 BA (6 personen) in 1500 vierkante voet appartement, WIFI
average rating of 4.1666665 based on 36 reviews
4

Bright, clean, convenient location

  • 4 of 5

Overall this was a great place for myself and 3 colleagues; we stayed while attending a convention at Moscone Center. The short walk to the convention center and small market right across the street made this location super convenient. The apartment was beautiful. We loved having a fire in the evening after a long day at the convention center. There was construction noise every morning, so this is not a great fit for light sleepers, but was mostly fine for us. Things that could be improved: should have some travel soaps available (no soap in the bathrooms), there were clean towels, but no washcloths, there was a very nice coffee maker that looked like might have mold in it (so we didn't use it), blankets in the living room would have also been a nice touch as it can be drafty. On the whole, we enjoyed our stay and would stay there again.

  • Recensie verstuurd: Dec 8, 2016
  • Datum van verblijf: Dec 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great location, nice 3 bedroom

  • 4 of 5

Location in SF was good especially if doing anything at convention center or nearby hotels. Ease of access and ability to have multiple folks be able to come & go with lock box and codes good. Construction noise not all that bad. Owners should review and enhance the housewares, not enough wine glasses, etc. Property with this rental price should make sure kitchen equipment is provided and updated. With this said, would consider renting again if needed a 3 bedroom short term.

  • Recensie verstuurd: Nov 18, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
2

Meh.

  • 2 of 5

Construction crews at the freeway overpass arrive at 6:30am... spent my first morning before my conference staring at 9 guys - in my birthday suit - 20 feet through the window, eye to eye.

The sheets are old and itchy, no washcloths, and cheap and worn furniture.

Called the reservation team and they're unwilling to adjust my fees. VERY expensive for what it is, especially with the amount of construction disturbances happening 12 hours a day.

Won't rent again.

  • Recensie verstuurd: Oct 30, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

Good Central Location

  • 4 of 5

Overall we really enjoyed the apartment. Central location- walking distance to Union Square; Starbucks and taxi stand just a block or less away. Umbria Restaurant (Italian food) about two blocks away was very good. Apartment was clean. Beds were comfortable. Liked the lock box and key arrangement.

There were a few minor things that could be improved.

1. Need wastebasket in main bath. Maybe have wastebaskets in the bedrooms also.

2. Need non-skid mat in bathtub in secondary bath. We had a person fall.

3. Providing washcloths would be very nice or advise that they are not provided.

Would stay here again. Would recommend.

  • Recensie verstuurd: Oct 25, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
1

Not a good experience.

  • 1 of 5

The location was perfect and the property clean. BUT the bathroom of the master bedroom had no hot water, and the temperature was 55 F., we couldn't talk to the owner to fix it, nobody answers the phone VRBO gave us. We had to use a single bath 5 people for 3 days.

In addition there is a construction and the noise began at 6am.

  • Recensie verstuurd: Oct 7, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello, We are sorry to hear about the bathroom, we fixed it as soon as we heard from the guests after you. We never received a call about this issue from you, maybe Vrbo gave you a wrong number. The number to call is the one that you get on your arrival email with all the included information, there is also an office number to use during the weekend and the number to call if you need something urgent which is also in the email we provide a week before your arrival. About the construction we are sorry to hear that, it is a city construction and they are suppose to start after 7am, but somedays we have guest reported the same as you 6am. We hope they finish soon. Have a wonderful day! Reservations Team
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

Great Place to Stay (preferebly not during construction)

  • 4 of 5

This place was great for me and my two colleagues to stay while traveling on business. Well kept and clean. Only problem was the construction on the freeway right outside the window which started before 7am each morning. Nothing the owners can control but did make a difference in our stay. Otherwise, nice location and setup.

  • Recensie verstuurd: Aug 23, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
15 Miles
SFO
Dichtstbijzijnde Barpub
0.01 Miles
too many to list
Dichtstbijzijnde treinstation
1 Miles
Caltrain, BART
Dichtstbijzijnde snelweg
0.1 Miles
101, 280
Dichtstbijzijnde Restaurant
0.01 Miles
too many to list
auto: niet noodzakelijk

Gelegen op slechts drie blokken van het Moscone Center, het appartement is op loopafstand van de lokale bedrijven (Salesforce, Google, GAP, Blackrock, Orrick, CNET, etc) en toeristische bestemmingen (Embarcadero, Ferry Building, AT & T Park, Union Square). Fantastische restaurants liggen op slechts een steenworp afstand - Benu, Boulevard, Hawthorne Lane, Yang Sing, Stadhuis, en Lulu's, een paar te noemen.

ook controleren ...

218.163

3608746

312.937

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in South of Market, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
14 Days Out (2 wks)
14 feb 2017 - 28 feb 2017
2 nacht minimum verblijf
€637
voor 2 nachten
Vanaf
€236
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €19 per extra gast per nacht
 
30 Days Out (2 wks)
1 mrt 2017 - 31 mrt 2017
2 nacht minimum verblijf
€731
voor 2 nachten
Vanaf
€283
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €28 per extra gast per nacht
 
60 Days Out (4 wks)
1 apr 2017 - 30 apr 2017
2 nacht minimum verblijf
€826
voor 2 nachten
Vanaf
€331
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €38 per extra gast per nacht
 
Corporate
19 jun 2017 - 20 jun 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.204
voor 2 nachten
Vanaf
€520
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €47 per extra gast per nacht
 
Salesforce
26 jun 2017 - 28 jun 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.204
voor 2 nachten
Vanaf
€520
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €47 per extra gast per nacht
 
Semiconduc
11 jul 2017 - 12 jul 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.298
voor 2 nachten
Vanaf
€567
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €47 per extra gast per nacht
 
CTIA
11 sep 2017 - 13 sep 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.298
voor 2 nachten
Vanaf
€567
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €47 per extra gast per nacht
 
Oracle
1 okt 2017 - 5 okt 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.298
voor 2 nachten
Vanaf
€567
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €47 per extra gast per nacht
 
Salesforce
5 nov 2017 - 9 nov 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.582
voor 2 nachten
Vanaf
€709
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €47 per extra gast per nacht
 
NYE
28 dec 2017 - 31 dec 2017
2 nacht minimum verblijf
€1.487
voor 2 nachten
Vanaf
€661
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €71 per extra gast per nacht
 
2018
1 jan 2018 - 31 jan 2019
5 nacht minimum verblijf
€4.888
voor 5 nachten
Vanaf
€945
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €47 per extra gast per nacht
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€1.109
voor 2 nachten
Vanaf
€472
Vanaf
€449
Vri,Zat,Zon
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €24 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €1.417
Cleaning Fee €109
Bescherming van materiële schade €56

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Manager Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in South of Market, Verenigde Staten

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 3
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 1500 sq. ft.
Algemeen:
  • droogtrommel
  • open haard
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 7
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • tuin
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • wijntochten
Vrijetijdsbesteding:
  • bezienswaardigheden
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • wasserette

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis