Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Rose Reservations Team

Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels, Spaans

Grote 3 BR, 2 BA (6 personen) in 1500 vierkante voet appartement, WIFI

35 Recensies
Personen7
slaapkamers 3
Badkamers2
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 2 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: appartement in South of Market

Super centrale locatie: 3 BR + 2BA, met WIFI

Modern, schoon en mooi ingericht met 3 slaapkamers, 2 badkamer appartement, gelegen in het hart van de wijk Moscone Convention Center / Financial District / SoMa in San Francisco.

Schoon en super centraal, of u nu komt voor zaken of recreatieve activiteiten. Gerenoveerd afgerond in september 2013.

Als deze lijst is niet beschikbaar voor de data die u aanvraagt, kijk dan op onze andere aanbiedingen:

HomeAway 218.163

HomeAway 3608746

HomeAway 312.937

HomeAway 3630075

HomeAway 3642358

(Onze kalender is altijd up-to-date - onder wie het eerst komt, het eerst maalt Reserveren op basis van betaling door middel van HomeAway)

Locatie: drie blokken van het Moscone Center, het appartement is op loopafstand van het bedrijfsleven (Salesforce, Google, GAP, Blackrock, Orrick, CNET, etc) en toeristische bestemmingen (Embarcadero, Ferry Building, AT & T Park, Union Square). Fantastische restaurants liggen op slechts een steenworp afstand - Benu, Boulevard, Stadhuis, en Lulu's, een paar te noemen.

Wifi en televisie met DirecTV service allemaal inbegrepen.

Parkeergelegenheid beschikbaar binnen een blok (2e straat / Folsom), het is niet inbegrepen.

Wasmachine / droger beschikbaar voor gebruik zonder extra kosten.

Let op de tarieven: hogere tarieven gelden tijdens congressen in Moscone Center en vakantie. Zie hieronder voor een specifieke periode of vraag bij navraag.

Disclaimer: De bouw van de San Francisco Transbay zal tot 2016, twee eigenschappen uit de buurt van het gebouw duren. Van maandag tot zaterdag, dus het kan meer ruis dan normaal (Wij bieden oordopjes en een goede machine voor het geval) zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • niet toegankelijk met rolstoel
Rose Reservations Team (Beheerder)
Adverteert sinds 2004
Bel beheerder
Spreekt Engels, Spaans

Recensies

4,2
gebaseerd op 35 reizigersbeoordelingen

Grote 3 BR, 2 BA (6 personen) in 1500 vierkante voet appartement, WIFI
average rating of 4.1714287 based on 35 reviews
4

Great location, nice 3 bedroom

  • 4 of 5

Location in SF was good especially if doing anything at convention center or nearby hotels. Ease of access and ability to have multiple folks be able to come & go with lock box and codes good. Construction noise not all that bad. Owners should review and enhance the housewares, not enough wine glasses, etc. Property with this rental price should make sure kitchen equipment is provided and updated. With this said, would consider renting again if needed a 3 bedroom short term.

  • Recensie verstuurd: Nov 18, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
2

Meh.

  • 2 of 5

Construction crews at the freeway overpass arrive at 6:30am... spent my first morning before my conference staring at 9 guys - in my birthday suit - 20 feet through the window, eye to eye.

The sheets are old and itchy, no washcloths, and cheap and worn furniture.

Called the reservation team and they're unwilling to adjust my fees. VERY expensive for what it is, especially with the amount of construction disturbances happening 12 hours a day.

Won't rent again.

  • Recensie verstuurd: Oct 30, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Good Central Location

  • 4 of 5

Overall we really enjoyed the apartment. Central location- walking distance to Union Square; Starbucks and taxi stand just a block or less away. Umbria Restaurant (Italian food) about two blocks away was very good. Apartment was clean. Beds were comfortable. Liked the lock box and key arrangement.

There were a few minor things that could be improved.

1. Need wastebasket in main bath. Maybe have wastebaskets in the bedrooms also.

2. Need non-skid mat in bathtub in secondary bath. We had a person fall.

3. Providing washcloths would be very nice or advise that they are not provided.

Would stay here again. Would recommend.

  • Recensie verstuurd: Oct 25, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Not a good experience.

  • 1 of 5

The location was perfect and the property clean. BUT the bathroom of the master bedroom had no hot water, and the temperature was 55 F., we couldn't talk to the owner to fix it, nobody answers the phone VRBO gave us. We had to use a single bath 5 people for 3 days.

In addition there is a construction and the noise began at 6am.

  • Recensie verstuurd: Oct 7, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello, We are sorry to hear about the bathroom, we fixed it as soon as we heard from the guests after you. We never received a call about this issue from you, maybe Vrbo gave you a wrong number. The number to call is the one that you get on your arrival email with all the included information, there is also an office number to use during the weekend and the number to call if you need something urgent which is also in the email we provide a week before your arrival. About the construction we are sorry to hear that, it is a city construction and they are suppose to start after 7am, but somedays we have guest reported the same as you 6am. We hope they finish soon. Have a wonderful day! Reservations Team
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great Place to Stay (preferebly not during construction)

  • 4 of 5

This place was great for me and my two colleagues to stay while traveling on business. Well kept and clean. Only problem was the construction on the freeway right outside the window which started before 7am each morning. Nothing the owners can control but did make a difference in our stay. Otherwise, nice location and setup.

  • Recensie verstuurd: Aug 23, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great location at a reasonable price

  • 4 of 5

Great location close to Moscone Center (8-10 minute walk) and the Ferry Building (15 minute walk). Washer and dryer in basement for common use (there are 2 of each so we never had a problem using them when needed). Good restaurants nearby (Escape from New York and Zero Zero for pizza, Fang and Yank Sing for Chinese, among others). Very spacious and bright. Although apartment does not come with parking space, street parking is plentiful and more cost-efficient than commercial parking; just make sure to read the signs for overnight street cleaning and get directions on feeding the meters on-line. The only minor complaints are: (1) unit was not yet cleaned when we got in just after 3 pm, and the cleaning crew did not finish until around 445 pm; (2) there was no soap in the bathrooms (but the owner responded quickly and we had it by the next morning); and (3) the carpets and window treatments are starting to show their age. That said, we would probably stay here again. Overall, it's a very good place that is convenient and good value for the money. (By the way, although it looks like construction is ongoing with the nearby freeway, there was not any construction noise in the evenings/mornings during our stay.)

  • Recensie verstuurd: Aug 16, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
15 Miles
SFO
Dichtstbijzijnde Barpub
0.01 Miles
too many to list
Dichtstbijzijnde treinstation
1 Miles
Caltrain, BART
Dichtstbijzijnde snelweg
0.1 Miles
101, 280
Dichtstbijzijnde Restaurant
0.01 Miles
too many to list
auto: niet noodzakelijk

Gelegen op slechts drie blokken van het Moscone Center, het appartement is op loopafstand van de lokale bedrijven (Salesforce, Google, GAP, Blackrock, Orrick, CNET, etc) en toeristische bestemmingen (Embarcadero, Ferry Building, AT & T Park, Union Square). Fantastische restaurants liggen op slechts een steenworp afstand - Benu, Boulevard, Hawthorne Lane, Yang Sing, Stadhuis, en Lulu's, een paar te noemen.

ook controleren ...

218.163

3608746

312.937

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in South of Market, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€979
voor 2 nachten
Vanaf
€420
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Bescherming van materiële schade €55
Cleaning Fee €84

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in South of Market, Verenigde Staten

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 3
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 1500 sq. ft.
Algemeen:
  • droogtrommel
  • open haard
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 7
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • tuin
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • wijntochten
Vrijetijdsbesteding:
  • bezienswaardigheden
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • wasserette

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis