Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Island Club vakantiewoning - 3 slaapkamers, 2 badkamers - Geschikt tot 8

Personen8
slaapkamers 3
Badkamers2
Oppervlakte 102 m²
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

3 slaapkamers, 2 badkamers, 8 personen

Gelegen aan de achterzijde van het eiland Club op een hoekperceel van Hazard Alley's, is dit Put-in-Bay huis voor u klaar. Deze woning is geschikt voor maximaal acht personen met drie slaapkamers en twee badkamers. Een opvallende eigenschap van dit huis is de grote dek dat de zijkant van het huis flankeert. Hier kan een propaan grill en picknicktafel worden benut voor een heerlijke cookout. Binnen kunt u koken een heerlijke maaltijd en serveer het in de bijgevoegde eetruimte in de keuken. Vang uw favoriete show of een voetbalwedstrijd op de flatscreen-tv met satelliet-service. Er zijn keramische tegels vloeren van de ingang door de keuken naar een van de badkamers. Parkeren is mogelijk voor maximaal twee voertuigen voor dit huis.

Put-in-Bay is de plek om elke dag te spelen. De tijd is nu om uw retraite te boeken naar de parel van het Lake Erie eilanden. Er zijn verschillende andere woningen in het Island Club ontwikkeling die kan gehuurd worden met dit huis aan de grootste groepen tegemoet zelfs. Zorg ervoor dat u vroeg te boeken voordat je date is uitverkocht!

De weekenden bij Put in Bay Ohio zijn populair voor het nachtleven en de weg van de dagelijkse sleur werk zonder al te ver van huis. Tijdens de week, kunt u ontspannen en genieten van Put-in-Bay's trager tempo in een gezinsvriendelijke ambiance. Met Island Club Rentals, kunt u een bezoek Put-in-Bay en geniet van uw eigen huis en je kunt zelfs een golfkar ter plaatse om rond te huren. Laat het ons weten hoe wij uw vakantie kan maken op Put-in-Bay een geweldige één!

Meer gegevens

Beheerder
Island Club Rentals
Adverteert sinds 2013
Spreekt Engels
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen één uur
Kalender laatst bijgewerkt:
23 juni, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Put-in-Bay, Verenigde Staten

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • maaltijden inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 102 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 8
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Badkamers:
  • 2 Badkamers
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • 1 Twin bed, 1 stapelbed, 3 bedden
Vermaak:
  • satelliet of kabel
Buiten:
  • Deck / Patio
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • golf

Recensies

Heel goed! 4,2/5 -
(39 recensies van reizigers)

Island Club vakantiewoning - 3 slaapkamers, 2 badkamers - Geschikt tot 8
average rating of 4.205128 based on 39 reviews
Springboro , OH
5

BeSt weekend ever

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was more than happy with the location.

I was more than satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We had a great time at the house. It was perfect for what we wanted to do. There was plenty of deck space to do outside activities. Would love to make a yearly trip.

  • Recensie verstuurd: Jun 14, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: Island Club Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Ravenna, OH
5

Wonderful

  • 5 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was very satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We were traveling for a bachelorette party they were very convenient at check-in and check-out even sent us a private message with the cab drivers information. The home was nice and convenient with a taxi ride to downtown. Beautiful stay, definitely recommend! The pool bars are the best place to be on a sunny day!

  • Recensie verstuurd: Jun 6, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: Island Club Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Chicago Heights , IL
1

Not family friendly and unhelpful staff.

  • 1 of 5

Rating Details:

The property manager was very unhelpful.

The vacation rental was very dirty.

I was happy with the location.

I was very dissatisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I do not recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

We came on what was clearly a party weekend for college students. The kids were obnoxious. We left an item in one of the rooms and the staff either did not check for the item or stole it.

  • Recensie verstuurd: May 30, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: Island Club Rentals
Reactie van de eigenaar Thank you for visiting the Island Club. We are sorry that you have left a bad review on one of our nicer houses because you think you left an item behind. Even though we are not responsible for personal items, we had housekeeping search the entire house 3 times (after you emailed and called us about 5 or 6 times) and your item was never found. The libelous claim of theft is uncalled for and has been documented. Thank you.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Niagara Falls, ONT
4

Cottage #93

  • 4 of 5

Rating Details:

The property manager was more than helpful.

The vacation rental was very clean.

I was very happy with the location.

I was more than satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

My favorite weekend away of the year!!

  • Recensie verstuurd: May 9, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: Island Club Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Wheeling, WV
4

Fun for girls weekend!

  • 4 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was spotless.

I was very happy with the location.

I was more than satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Five of us went to Put in Bay for Halloween weekend. This was our second time going and our second Island Club rental. I liked the layout of this unit, though it had a couple small cosmetic issues (ripped screen, etc). We had everything we need, but my advice would be to bring paper towels, hand soap, and a sponge. We also brought paper plates and plastic ware even though the house had some, just to avoid doing dishes. 5 of us fit comfortably and we could have even had a few more people in it. We rented a golf card from them and had an issue with it - the property manager came by the next day and was very sweet!

  • Recensie verstuurd: Nov 12, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: Island Club Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Our stay at put in bay cabins

  • 4 of 5

Rating Details:

The property manager was very helpful.

The vacation rental was clean.

I was very happy with the location.

I was satisfied with the condition of the vacation rental.

Overall, I recommend this vacation rental.

Reviewer Comments:

Really enjoyed our stay on the island. Everyone is friendly and happy. Not too many negative vibes.

  • Recensie verstuurd: Oct 8, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: Island Club Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Opmerkingen

  • Rates shown above do not include taxes and fees
Email Manager
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen