Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Aruba Happy Rentals

Adverteert sinds 2006
Bel beheerder
Spreekt Engels, Duits, Spaans, Nederlands

Villa in Oranjestad-East, Aruba

3 Recensies
Personen12
slaapkamers 6
Badkamers5
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 5 - 14 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: villa in Oranjestad-East

6 slaapkamers, 5 badkamers

Voor partijen 11-12 personen, zal er een cumulatieve toeslag van US $ 250 per week.

De huurprijs is inclusief 18% belasting / servicekosten, eindschoonmaak een vergoeding voor water en elektriciteit in het bedrag van US $ 250, - en draadloos internet. Over het gebruik van US $ 250, - per week voor nutsbedrijven, zal zijn om uw discretie en voor uw rekening. Bij aankomst wordt een borg is vereist van US $ 800, -.

Wij eisen een aanbetaling van 50% bij het maken van de reservering en de andere 50% moet worden geregeld een maand voor aankomst.

Visa, MasterCard, Discover en Diners: U kunt de betaling via Credit cards maken.

Betaling kan ook worden gedaan via PayPal of bankoverschrijvingen.

Laat het ons weten hoe u gaat betalen.

Annuleringsvoorwaarden: Geen restitutie zal worden afgegeven voor annuleringen.

Beschrijving

Morning Star is een super ruime villa die biedt u alle ruimte en voorzieningen om te genieten van uw verblijf met familie en vrienden! Morning Star Villa is een spectaculaire en ruime villa prachtig gelegen in de buitenwijken van Oranjestad. Deze mooie villa is zeer prive gelegen achter haar poorten op een 32. 291 vierkante voet of 3000 m2 veel en heeft een totale constructie van 5382 of 500 m2.

De villa heeft een open ontwerp met zijn woonkamer, eethoek, een pooltafel gebied en full size en goed uitgeruste keuken allemaal met uitzicht op de vrije vorm zwembad en mooi aangelegde tuin. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en zijn volledig voorzien van airconditioning. Er zijn 6 slaapkamers met airconditioning allemaal met haar beddengoed en handdoeken en 5 badkamers. De villa is smaakvol ingericht en inspireert een ontspannen Caribische sfeer. Er is een grote en gezellige overdekte patio achter de villa met een BBQ grill, perfect om te grillen tijdens de avonden of het zwembad dag. Er is veel open ruimte achter de villa, ideaal voor kinderen en / of volwassenen om te ontspannen of te spelen.

De villa is gelegen op een zeer korte rit naar de stranden en kleurrijke stad met zijn vele restaurants, winkels en casino's. Deze prachtige vakantievilla is super ruim en comfortabel kunnen hosten 4, 6, 8 of maximaal 12 gasten die samen reizen op een uitje met het gezin voor een reünie of gewoon een groep vrienden!

plaats

Morning Star Villa is gelegen in de rustige woonwijk van de Morgenster, zo dicht bij Oranjestad dat is ongeveer. 10 minuten rijden van het Palm Beach en Eagle Beach. De grote supermarkten zijn gelegen op een 5-7 minuten rijden. Dit is een veel gewenste woonwijk voor de lokale, Nederlandse en internationale bewoners.

Kenmerken Morning Star Villa

6 slaapkamers met airconditioning - 5 badkamers - Vrijstaand Private Villa - Zeer ruime patio met privé zwembad - BBQ - Self Catering - Plafondventilatoren - Ruime goed uitgeruste keuken - rustige woonwijk - 7-10 minuten rijden naar de stranden - dicht bij supermarkten

Wij verwelkomen u met veel informatie over Aruba, typisch eiland activiteiten, autoverhuur, excursies en dingen te doen terwijl u op het eiland.

Wij raden u aan om een ​​auto te huren tijdens uw verblijf.

Op de dag van aankomst en check-in:

Wij vragen u om ons uw vlucht informatie te sturen; twee weken voor aankomst zullen wij u de aanwijzingen samen met onze niet op kantoor GSM-nummer te sturen naar de villa, zodat u ons kunt bellen als je op je weg naar de villa. Op deze manier zijn we ons bewust van uw aankomst in de villa en regelen een persoonlijke check-in. Als u besluit om een ​​auto te huren, zal het autoverhuurbedrijf u te ontmoeten op de luchthaven en ze kunnen ook contact met ons op voor u om ons te laten weten dat je op je weg naar de villa. Wij zullen u te ontmoeten in de villa, laten zien rond, neem de meterstanden voor water en elektriciteit, deel deze met u en u ook geven het huis alarm code die we nodig hebben om te gebruiken wanneer je naar buiten gaat.

Onze regelmatige check-in tijd is om 04:00, maar als je eerder aankomt en de villa klaar is kunnen we een vroege check-in zeker. In het geval dat uw vlucht is aankomen in de avond zullen we wachten voor u en u te ontmoeten op de villa.

Op check out:

We zullen het eens tijdens de check-in voor een keer dat we kunnen komen om u uit te checken op de dag van vertrek. Hier doen we de meterstanden, controleer het huis en het rendement van uw storting.

Tijdens uw verblijf:

Mocht u hulp nodig heeft tijdens uw verblijf nodig kunt u altijd bellen met ons op onze 24/7 mobiele telefoon die is aangegeven in het huis handleiding.

Houd er rekening mee dat de partijen, sociale evenementen en bijeenkomsten niet zijn toegestaan ​​in onze vakantiehuizen.

Ook, laat het ons weten als u wilt dat wij iets anders te regelen namens u, e. g. autoverhuur, air-port pick-up door een toegewijde vriendelijke taxichauffeur, de eerste dag boodschappen, hulp bij een speciale gebeurtenis regeling, restaurant reserveren, enz. wij al onze gasten als speciale gasten te verwennen!

We waarderen het zeer uw belangstelling en hopen dat we de gelegenheid hebben om een ​​deel van uw onvergetelijke Aruba ervaring.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • huisdieren niet toegestaan
Aruba Happy Rentals (Beheerder)
Adverteert sinds 2006
Bel beheerder
Spreekt Engels, Duits, Spaans, Nederlands

Recensies

3,7
gebaseerd op 3 reizigersbeoordelingen

average rating of 3.6666667 based on 3 reviews
4

Nice Villa!!!

  • 4 of 5

The home was well maintained and very secure. Although when we first arrived (May 19- 26th) the agency did not meet us at the house until 40minutes later and the agency representatives did not go over the complete working of the house with us so we didn’t even know that we could close the gate for 3 days; so I was not happy about that. We figured out how to work things ourselves (it wasn’t difficult). The air conditioning is only in the bedroom which was perfectly fine with us; but 2 of them were not working. They did come and fix them a right away upon request. The house had lots of windows so the breeze during the day and night felt GREAT!! At the end of our stay the refrigeration started to leak and that was not fixed so we used towels to keep the water leakage under control. We also noticed a mildew odor in the laundry area didn’t quite know where that was coming from, but in Aruba the humidity is always high nothing truly dries!!

Overall, None of the above messed up our vacation – we had a wonderful time and the house did accommodate all of us (10 people) comfortable!! Being able to barbecue and swim in the pool was really nice as well! I did discuss my concerns with the agency so moving forward I am sure it will be addressed; so I would recommend this house for a nice vacation home rental property in Aruba!!

Happy Travels!!

  • Recensie verstuurd: May 29, 2015
  • Datum van verblijf: May 2015
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
2

STAY AWAY

  • 2 of 5

I was VERY disappointed with the house. Here are the reasons.

1. No air conditioner in the main living area (living room, kitchen, dining room). It was so HOT in the house (even with the ceiling fan on and windows open) that it was miserable and unbearable just being in the house. We couldn't leave the A/C on in the bedrooms to cool the house since we had a small allowance for electricity.

2. Most of the windows don’t have screens. So, bugs, flies and mosquitos can come in the house. I have little children and some of them are allergic to mosquito bites. When they are bitten, the bites are the size of golf balls and turn bright red.

3. For the windows that do have screens, most were broken.

4. Bath towels were dirty with black stains on them. When we arrived, they were dirty hand towels in the washer that were no washed. We had to do several loads of laundry because the towels were all dirty. So, we had to wash them again. Even after washing them, the stains were still there.

5. No toilet paper in some of the bathrooms. We had to buy them ourselves.

6. No hand soap in bathrooms and kitchen. Again, we had to buy them ourselves.

7. Red ants all around and inside the house. Red ants are dangerous because they bite and again, we have little children with us.

8. Oven did not work.

9. One of the stove burners did not work.

10. Dishwasher did not work.

11. Pots and pans were old and rusty.

12. Neighborhood is noisy. The alarm in a nearby house always goes off in the early morning. There are dogs that are constantly barking. You can hear cars driving by.

My recommendation is to STAY AWAY from this house. The reason we rented this house is because we needed enough bedrooms to fit a total of 12 people. If the description mentioned that there was no air conditioner in the living room, I would have rented two houses instead on this one. The only reason I am giving the house any stars is because the pool is nice and the house is spacious.

  • Recensie verstuurd: Oct 22, 2012
  • Datum van verblijf: Oct 2012
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Guests, we are sorry you didn't contact us about these points when you were here. We would have assisted you right away. In our amenities list you can see everything that is include at this spacious vacation villa. For future reference, all windows are screened, all pots have been replaced and there is a new kitchen in place with a new dishwasher. We never get any complaints about the area being noisy. We always inform our guests at check in to please give us a call in case you need assistance so we can help you right away. We hope you would consider booking with us again in the near future as we have many satisfied and happy guests and we certainly look forward to welcoming you again perhaps at another location. Warmest regards, Management Aruba Happy Rentals
Vond u deze recensie nuttig?
10 0
5

Really enjoyed this lovely home at great location

  • 5 of 5

Fantastic house where we stayde for 3 weeks with our family of 4 (2 kids, 13 and 16). The house is situated close to Hooiberg and its entrance is just 200m from one of the main connecting roads. It's very private and quiet with a large backyard and a fantastic pool. When staying on Aruba and wanting to see the most of the island it's very advisable to have a car anyway (don't bother getting a convertible, because with the constant winds it's not very comfortable anyway and only fun for 10 minutes!), so being a bit away from the city center (only 10 min drive) is not bothersome at all. Furthermore the house is very close to one of the newest waterparks on Aruba situated in Hooiberg, which is great for kids. We visited most beaches, Arikok National park and all the other landmarks that are really worthwhile. 3 weeks was defintely not boring although the island is not so big, because we really enjoyed staying at the house, relaxing at the wonderful pool, shoot some pool (biljarts), play some 1-on-1 basketball games or chess and then on other days take the car out to one of the beaches or other places. Eagle Beach and Palm Beach are really beautiful and we would definitely recommend baby beach for snorkling (even more beautiful than the trips you need to pay for!), swim to the far left corner and you'll be surprised when the water clears up all of a sudden (due to the stream) and find yourself in an amazing aquarium.

There are two convenient small supermarkets near the house and two larger ones at about 20 mins drive. The nicest restaurants we found in Oranjestad, especially at the Palm Beach shopping area.

The house was very clean, convenient and well-maintained and at any time we had questions we were helped and assisted instantly. We would definitely return here and we have recommended this house to many of our friends.

In case you're planning to go here I'm sure you will enjoy it!

  • Recensie verstuurd: Oct 14, 2012
  • Datum van verblijf: Jul 2012
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Marc & Family, Thank you very much for submitting such a wonderful and detailled review of your trip and your stay in Aruba! This will certainly assist our future guests with recommendations for what to do while in Aruba. We look forward to welcoming you and your family again soon. :-) ~Happy Regards, Aruba Happy Rentals Team
Vond u deze recensie nuttig?
3 1

Locatie

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Oranjestad-East, Aruba

Type woning:
  • villa
Algemeen:
  • air-conditioning
  • internetverbinding
  • wasmachine
keuken:
  • vaatwasmachine
  • magnetron
Badkamers:
  • 5 Badkamers
Slaapkamers:
  • 6 Slaapkamers, Slaapruimte voor 12
Vermaak:
  • pooltafel
Buiten:
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • huisdieren niet toegestaan
Zwembad / Spa:
  • particulier zwembad

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen