Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Cozy Cottage ~ Uw Romantic Getaway! Prive jacuzzi, gezellige open haard!

Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Oppervlakte 65 m²
Ligging vakantiehuis cabine
Minimum verblijf 2 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Cabine, 1 slaapkamer, 1. 0 Bad, (4 personen)

Perfect cabine voor 2 ... gezellig, charmant en mooi. Prachtig uitzicht op de bergen .. Hot tub en een jacuzzi. Cozy Cottage is prive nog slechts enkele minuten van Pigeon Forge. Kom zien waarom we hebben een lange lijst van terugkerende gasten steeds weer bij Cozy Cottage.

A Perfect Getaway Spot!

Dit gezellige huisje is de perfecte plek voor een romantisch uitje. Begin bij het vuur, warmen en ontspannen met uw speciale iemand! Koken een romantisch diner voor twee in de volledig uitgeruste keuken, genieten van een eigen tafel voor twee! De slaapkamer is tops met een king size bed, romantisch versierd met prachtige satijnen beddengoed. Er is een bubbelbad in de badkamer, samen met een muur gemonteerde flatscreen-tv, dat draait in de richting van het bed of bad! Later, een duik nemen in de hot tub en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen!

Deze hut heeft ook een uittrekbare bank. Comfortabele slaapplaatsen voor 4 personen.

Meer gegevens

Beheerder
iTrip Vacations Smoky Mountains
Adverteert sinds 2007
Spreekt Engels
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen een dag
Kalender laatst bijgewerkt:
24 juli, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: cabine in Sevierville, Verenigde Staten

Type woning:
  • cabine
Grondoppervlak:
  • 65 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 4
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Thema:
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • open haard
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • koelkast
Badkamers:
  • 1 Badkamer
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
Zwembad / Spa:
  • hot tub
Lokale diensten en bedrijven:
  • ziekenhuis

Recensies

Goed! 3,8/5 -
(28 recensies van reizigers)

46% Complete
17% Complete
14% Complete
10% Complete
10% Complete
Cozy Cottage ~ Uw Romantic Getaway! Prive jacuzzi, gezellige open haard!
average rating of 3.7857144 based on 29 reviews
Livingston
5

Family vacation

  • 5 of 5

This was my first time ever being in the mountains. Also, it was our first family vacation !! This location was ideal & everything we expected & then some. Very close to attractions & not far of a drive to gatlinburge and cades cove. The cabin was tucked away, which made it a little harder to find but this made it even better because we didn't have the traffic noise or the closeness of other cabins. Wish the view of the mountains was a little better but honestly, a drive down the street to see the scenic view was just find for us. We spent the nights cooking together & spending time. Our very last night was our family night of going to a restaurant. Loved this cabin and hope to stay again in the future ❤️

  • Recensie verstuurd: Sep 5, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar We are so glad that you and your family had a wonderful visit! Please come again soon! We appreciate you all staying at our cabin. :)
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Horrible

  • 1 of 5

When we arrived the cabin smelled heavily of cigarette smoke,Multiple dead and alive bugs throughout the cabin.There was missing baseboards in half of the master bedroom and all of the tub area and bathroom.The water smelled like sulfa the entire week.1/2 bottles of used personal shampoo and conditioner bottles left on the tub side.Bed sheets was dirty,the fridge was dirty and the door was broke on the fridge.We had our kids with us so was depending on the couch bed only to find that springs were missing on the left foot area so it sank in and wasn't usable so we had to go buy a blow up mattress for them to have a place to sleep.With the springs missing on couch bed it also caused the couch on the left side to sink in so we also had no where to sit comfortably.Will never stay here again.We were here for a complete week while my daughter was in a ball tournament and is was a miserable stay.Another issue is the trash,we had no where to dispose of trash after the one outside was full and a family of 4 and a weeks stay it didn't take long to fill up.Also parking and turning around was horrible and tricky.

  • Recensie verstuurd: Jul 22, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: iTrip Summit 54 Properties
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Cozy Cottage

  • 5 of 5

My husband and I stayed at Cozy Cottage for a long weekend getaway. It was perfect! The cottage itself is adorable, and the owners had provided everything we needed to insure a good trip. My favorite "room" of the cottage was actually the back porch, overlooking the mountains. It is furnished with a porch swing, 2 rocking chairs and 2 lounge chairs. Just a heads up in case this is an issue for anyone....there is a strong smell/taste of sulfur in the water. For me, it brought back memories of my grandparents old farmhouse. We'd definitely stay here again!

  • Recensie verstuurd: Apr 17, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: iTrip Summit 54 Properties
Reactie van de eigenaar Thank you so much for the kind review! We're glad you enjoyed your getaway :) As far as the sulfur taste/smell of the water is concerned, the property draws water from a well, and although rare, this does happen from time to time. We apologize if this inconvenienced you, and we assure you it is still perfectly safe to drink! We hope to host you again soon!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Beautifull Get a way

  • 5 of 5

We had an amazing time at your cabin at Pigeon Forge. We were very impressed by the cabin and the things that came with it. We had plenty of firewood, towels and other things to make our stay comfortable. We would be back in the future :)

  • Recensie verstuurd: Feb 15, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Wonderful!

  • 5 of 5

The cabin was very clean and the view was spectacular!

  • Recensie verstuurd: Feb 4, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much for staying at our cabin! We are so happy that you had a great stay and we look forward to helping you with your next reservation! Come again soon!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

DO NOT BOOK!!!!!

  • 1 of 5

The price is very attractive but don't let that fool you and I'll explain why. First off the hot tub is nonfunctional, the heat button is broken and so we called to have someone come out and they explained to us the owners are too cheap to get it fixed to get it working properly or at all cause it never did. So since the hot tub was out of commission we thought we'll there's a jacuzzi tub better than nothing right? Wrong again, the hot water tank is so small that it turns to cold water before you can get it above the jets to work properly. No firewood. Tv a joke

  • Recensie verstuurd: Jan 14, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar We are very sorry that the guest was not completely satisfied with their stay and that there were issues during their stay. We were contacted by guest about the hot tub and firewood - We sent our team to deliver firewood and contacted hot tub repairman. We are very sorry that we were not able to make the needed repairs during guests visit. The hot tub has been repaired since guest departure and the hot water heater and heating issues have been addressed. Our cabin gets great reviews and our guests really love staying - This was an unfortunate and a-typical experience and again we are very sorry.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Met de verscheidenheid aan spannende attracties en activiteiten, onze Wears Valley vakantieverblijven zijn de ideale vakantie bestemmingen. Ligt diep in het majestueuze Great Smoky Mountains, Wears Valley heeft enkele van de mooiste natuur landschap beschikbaar. Beleef de natuur met activiteiten in de buitenlucht, tijd doorbrengen op de bezienswaardigheden van de stad, of breng de dag ontspannen op uw luxe Wears Valley verhuur. Het maakt niet uit welke activiteit u ook kiest, zul je nooit te vervelen tijdens uw Wears Valley reis.

Ervaar de natuur rondom je Wears Valley vakantiewoningen met de eindeloze outdoor activiteiten beschikbaar. Wandelaars verheugen als Wears Valley bevat meer dan 800 mijl van paden, biedt wandelaars een breed scala aan landschappen, waaronder prachtige uitzicht op de bergen, watervallen en oude bossen. Ook aangeboden zijn een aantal fietspaden, variërend van beginner tot uitdagend. Breng uw dag van het verkennen van de mooie uitzichten te voet of per fiets.

Geniet van de prachtig aangelegde golfbanen die bieden ook een achtergrond van de Smoky Mountains, in de buurt van al onze Wears Valley verhuur. Met cursussen voor beginners en gevorderden, iedereen kan een beetje plezier op de green te hebben. Ervaren sommige avontuur met wildwater raften of zip lining terwijl u geniet van het geweldige uitzicht.

Andere attracties in de buurt van onze Wears Valley vakantiewoningen zijn leuk centra als Ober Gatlinburg Amusement Park, minigolf, het Dinosaur Walk Museum, en de Hollywood Wax Museum. Breng de dag met familie in het Rainforest Adventure Discovery Zoo of de Smoky Mountain Deer Farm en exotische kinderboerderij. Er is plezier voor iedereen, terwijl in Wears Valley.

Na een lange dag genieten van al onze Wears Valley verhuur te bieden hebben, tanken bij een van de heerlijke restaurants beschikbaar. Van gezellige cafés en coffeeshops aan high-end restaurants, vindt u een restaurant voor elke vorm van eetlust te vinden. Ook combineer uw diner met entertainment met een diner-show met inbegrip van de Great Smoky Mountain Murder Mystery of Dolly Parton's Dixie Stampede. Na een heerlijk diner, bladeren door de vele unieke winkels en boetieks verkrijgbaar.

Elk van onze Wears Valley vakantiewoningen garanderen de gasten een luxueus verblijf met top notch faciliteiten, accommodaties, en diensten. Vind eindeloze ontspanning en entertainment tijdens uw verblijf, terwijl het vervullen van al uw vakantie wensen. Wij bieden een verscheidenheid van de huur maten en stijlen, zodat voor alle soorten groepen comfortabel verblijf in ons Wears Valley verhuur. Ideaal voor gezinnen en stelletjes, vindt u de beste accommodatie voor uw reis behoeften. Beginnen met het plannen van uw droomreis en boek uw Wears Valley vakantiewoningen gemakkelijk met iTrip vandaag.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Opmerkingen

  • Gangbare creditcards worden geaccepteerd.
    Een 35% aanbetaling is vereist bij de bevestiging van alle reserveringen.
    Een 44 $ beperkte schade waiver is beschikbaar in plaats van de $ 100 borg.
    Lokale, staat en federale belastingen 12. 75%.
    Processing Fee $ 35
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar