Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Kevin Schomaker Owner/Manager

Adverteert sinds 2010
Bel eigenaar
Spreekt Engels

Gerenoveerd, W / open haard! Skiseizoen $ 114 per nacht inclusief belastingen en toeslagen !!

17 Recensies
Personen4
slaapkamers Studio
Badkamers1
Ligging vakantiehuis flat
Minimum verblijf 3 - 5 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: flat in Park City

Studio, 1 badkamer, voor 4 personen

Na een dag skiën of winkelen en dineren op Main Street, komen thuis in dit comfortabele en betaalbare studio appartement in Prospector Square Lodge & Conference Center. Grote locatie in de stad, op minder dan 1 mijl naar Main Street. 5 minuten om alle 3 skigebieden. Een healthclub en spa zijn op het terrein, met scherp geprijsde dagkaarten beschikbaar voor onze gasten! Een verscheidenheid aan restaurants en bars zijn op loopafstand.

Dit appartement is volledig gerenoveerd met flat panel tv, leisteen vloeren in de keuken / badkamer, granieten toppen, prachtige kasten, stenen open haard, en nog veel meer! Alles is allemaal nieuw. Het is mooi, en het is echt een oase van rust na een lange dag in de stad of op de piste.

Dit appartement ligt op een perfecte locatie in Park City. Dicht bij alles: 5 minuten naar Main Street, alle 3 skigebieden. Park City gratis pendelbus stopt bij de woning aan u leveren overal in de stad. Dit is een Sundance screening locatie ook!

Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
Kevin Schomaker Owner/Manager (Eigenaar)
Adverteert sinds 2010
Bel eigenaar
Spreekt Engels

Recensies

4,5
gebaseerd op 17 reizigersbeoordelingen

Gerenoveerd, W / open haard! Skiseizoen $ 114 per nacht inclusief belastingen en toeslagen !!
average rating of 4.470588 based on 18 reviews
4

Comfortable and met our needs.

  • 4 of 5

Clean, appliances in great condition, and comfortable bed. Met our needs perfectly!

  • Recensie verstuurd: Nov 19, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Perfect for what we needed, convenient and nice!

  • 4 of 5

Everything was easy Kevin and Rhea were very helpful with information about the area and very responsive. There wasn't alot of noise in our bldg as I've seen some mention about staying at the Prospector in general. I'd definitely stay there again. The scenery was great and it was in walking distance of places to eat. Fuegos had great pizza! There was a pretty nice gym onsite but we didn't have time to look into it. They have visitor guides onsite and a local bus stop right in front of the bldg to take you places within distance for free. We enjoyed our visit and we were in driving distance of Mirror Lake etc...

  • Recensie verstuurd: Aug 16, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Definitely recommend A+

  • 5 of 5

I stayed at this place during the 2016 Sundance Film Festival. As advertised, the property is close to Prospector Theatre and had the shuttle bus on the door, which meant no need to pay for additional transport costs to go between venues. Close to food and theatre and place was clean and all facilities worked perfectly.

  • Recensie verstuurd: Aug 2, 2016
  • Datum van verblijf: Jan 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Nice condo, great owners, horrible property management

  • 3 of 5

The condo was very nice and had all of the amenities necessary for our trip. The location was great, there was even a bus stop right in front that provided free transportation all over park city.

The issue is that this property is managed by a 3rd party entity, Prospector Properties. These people are scumbags. They are completely disrespectful to guests and are out to scam you in any way possible. Benjamin at the front desk was one of the rudest people I've ever dealt with in my life! He even went so far as to call me a "dick" for asking him to address an issue we were having. Management was equally as bad.

If it wasn't for the property management I would recommend this condo to rent. Sadly I cannot.

  • Recensie verstuurd: Jul 8, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar We're so sorry that you had a negative experience with the front desk staff at The Prospector. While we (not a 3rd party) manage our own units, we do utilize a 24-hour front desk service for check in as a courtesy to our guests. You wouldn't have had to interact with them outside of check in, but since you chose not to display the parking pass that was provided (and your car was then booted by a towing company) you were forced to interact with the front desk staff often. We hope our efforts to assist in the situation were helpful, as we try to assist every one of our guests to make every guest's experience in Park City a pleasant one. We hope you'll come back in the future & will have a more positive experience.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

Great Location

  • 4 of 5

Great rental for the price. Updated, clean and close to everything. Only negative comment would be the "No Dog Policy" which really doesn't exist. Twice we heard dogs barking inside the building in the evening. Spoke to two different people who had dogs and said they were "Service Dogs" ? My son also was greeted by a large German Shepard and another dog (Both unleashed) that barked at him (I think they both scared each other as they turned the corner). Now, I'm not complaining about the dogs because we have dogs of our own, however having a strict No dog policy and running into all the dogs just seemed comical?

Overall great place and we would rent again, and if my dog knew how to ski we'd take him!

  • Recensie verstuurd: Mar 28, 2016
  • Datum van verblijf: Mar 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Excellent Stay!

  • 5 of 5

This was perfect for our trip! 5 minutes from downtown and the slopes, bus stop is convenient and directly outside the building, and the place itself is very nice with all of the remodeled updates. It is simple and has everything you need. We loved the full kitchen and cooked a big breakfast every morning before heading to the slopes. Kevin was responsive and helpful whenever we contacted him about the trip beforehand, and the price is awesome! Great stay and I would highly recommend, especially for those looking for something simple, convenient, and not requiring a 5-star luxurious ski in/ski out place to stay. Thank you Kevin!

  • Recensie verstuurd: Mar 20, 2016
  • Datum van verblijf: Mar 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

auto: niet noodzakelijk

Of u bezoekt voor zaken of plezier, is dit appartement centraal gelegen om gemakkelijk toegang tot alles wat Park City, Utah te bieden heeft. Het gebouw is voorzien van een digitaal toetsenbord toegang voor de veiligheid. Gelegen 1. 5 mijl van Park City Mountain Resort en 35 mijl van de Salt Lake City Airport. Ons gebouw heeft een bushalte direct buiten de voordeur naar de gratis Park City busdienst met toegang tot Main Street, alle skigebieden, outlet winkelcentra, theaters, winkels en restaurants.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: flat in Park City, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Early Ski Season
18 nov 2016 - 15 dec 2016
3 nacht minimum verblijf
€282
voor 3 nachten
Vanaf
€94
 
 
Holidays
16 dec 2016 - 4 jan 2017
5 nacht minimum verblijf
€707
voor 5 nachten
Vanaf
€141
 
 
Ski Season
5 jan 2017 - 17 jan 2017
4 nacht minimum verblijf
€452
voor 4 nachten
Vanaf
€113
 
 
Sundance Film Festival
18 jan 2017 - 30 jan 2017
5 nacht minimum verblijf
€1.229
voor 5 nachten
Vanaf
€246
 
 
Ski Season
31 jan 2017 - 16 feb 2017
4 nacht minimum verblijf
€452
voor 4 nachten
Vanaf
€113
 
 
Presidents Week
17 feb 2017 - 25 feb 2017
5 nacht minimum verblijf
€612
voor 5 nachten
Vanaf
€122
 
 
Ski Season
26 feb 2017 - 31 mrt 2017
4 nacht minimum verblijf
€452
voor 4 nachten
Vanaf
€113
 
 
Basistarief
4 nacht minimum verblijf
€433
voor 4 nachten
Vanaf
€108
 

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: flat in Park City, Verenigde Staten

Type woning:
  • flat
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 350 sq. ft.
Locatie:
  • berg
  • Bergzicht
  • complex
  • grote plaats
Thema:
  • voordelig
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • wekker
  • zeep
  • open haard
  • Free Long Distance
  • Gas Fireplace
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • restaurantgids
  • papieren handdoekjes
  • parkeren - niet op straat
  • Parking for RV/Boat/Trailer
  • beveiligingssysteem
  • shampoo
  • slaapbank
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 2 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , bad met douche
  • Leistenen vloeren, granieten werkbladen. Volledig gerenoveerd.
Slaapkamers:
  • Studio, Slaapruimte voor 4
  • - 1 groot tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
  • Bed zit in de voorkant van een prachtige stenen open haard (gas). Pack en Play beschikbaar.
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
  • videorecorder
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • dek - hout
Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
Attracties:
  • herfstkleuren
  • kerken
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • festivals
  • bosrijke omgeving
  • health/beauty spa
  • bibliotheek
  • theater
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • vijver
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • synagoges
Vrijetijdsbesteding:
  • boating
  • paardrijden
  • miniature golf
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • shopping
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
  • wandelen
  • wildlife viewing
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • cross country skiing
  • fietsen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • golf - privileges - optioneel
  • hiken
  • hot air ballooning
  • jagen
  • schaatsen
  • jetskiën
  • kayaking
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • vlotvaren
  • rock climbing
  • skeeleren
  • zeilen
  • skilift - privileges
  • skiprivileges - optioneel
  • skiën
  • snowboarding
  • snowmobiling
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
  • witwatervaren
Notities:
Volledig gerenoveerd appartement met stenen open haard, granieten werkbladen, leisteen vloeren in de keuken / badkamer. Nieuwe warme houten kasten in de keuken. De keuken is volledig gevuld als je besluit om te koken in plaats van uit eten. Koelkast / vriezer, over-the-range magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser, broodrooster, volledige fornuis / oven. Alle nieuwe apparaten. De badkamer heeft een spa-achtige sfeer, met granieten aanrechtblad aan gootsteen, leisteen vloeren, gewreven brons armaturen en een warmtelamp. Luxe beddengoed op de extra-pluche matras met toplaag. Wifi is in de kamer. een groot scherm flat-panel LCD TV hangt boven de open haard. IPod docking wekkerradio bij het bed. We willen u graag te hosten!

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis