Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Direct Waterfront Condo op Sapphire Beach en Marina

Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Ligging vakantiehuis flat
Minimum verblijf 3 - 4 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Info over de woning

1 slaapkamer, 1 badkamer, 4 personen

Voel de wind en geniet van St. John uit de veranda van dit onlangs gerenoveerde flat. Een 15 stap afstand naar de waterkant te genieten van een duik of snorkelen in een van de meest adembenemende koraalriffen in St. Thomas. Als u wilt gaan vissen of genieten van een boottocht rond de eilanden, is er een jachthaven naast de flat. Allerlei kindvriendelijke activiteiten houden de kleintjes vermaken terwijl u geniet van een fruitige drankje naast de 2-tier zwembad dat uitzicht op de oceaan.

Goede restaurants en winkels in de buurt. Lokale attracties, waaronder een aquarium met hands-on vertoont. Veilige omgeving voor gezinnen met kinderen. Veel huwelijken zijn ondergebracht op de 'punt' met uitzicht op het koraalrif

Allerlei kindvriendelijke activiteiten houden de kleintjes vermaken terwijl u geniet van een fruitige drankje naast de 2-tier zwembad dat uitzicht op de oceaan. Uw waterkant suite is volledig uitgerust; aangepaste keuken met nieuwe apparatuur en kasten; nieuw betegelde badkamer met bijgewerkte armaturen; flatscreen televisies; nieuwe glazen schuifdeuren en schermen; en vele andere verbeteringen. Sapphire Beach Resort en de jachthaven liggen aan de oostkant van het eiland. Slechts enkele minuten naar de de stad Red Hook, waar u uitstekende restaurants, winkels, een supermarkt, sportbar, pizza, en live muziek te vinden. Voor de avontuurlijke type zijn er vele attracties, waaronder Blackbeard's Castle, lucht tram, onderwater onderzeeër tour, en een hands-on aquarium. Er zijn vele excursies per boot en veerboten naar de BVI en andere eilanden voor een dag wandelen of andere activiteiten. Zo veel te doen en te zien of gewoon het gevoel van de wind en zon in dit geweldige eiland oase.

Meer gegevens

Eigenaar
Lee Passios
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
23 maart, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: flat on Red Hook, Amerikaanse Maagdeneilanden

Type woning:
  • flat
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 760 sq. ft.
Huisregels:
  • Max. bezetting 4
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
Locatie:
  • strand
  • aan het water
Thema:
  • afgelegen
Algemeen:
  • air-conditioning
  • wekker
  • plafondventilator
  • föhn
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • plaatselijke kaarten
  • restaurantgids
  • computer (Macintosh)
  • mobiele telefoon
  • computer (PC)
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • kluis
  • slaapbank
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • draadloze breedband
keuken:
  • 2 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • vriezer
  • ijsmachine
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • gaspitten
  • broodrooster
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , douchecel
  • De badkamer is onlangs verdwenen onder een renovatie. Het is betegeld met alle nieuwe armaturen. De douchecabine heeft een bar stoel en veiligheid. Er zijn twee wastafels en veel bergruimte.
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
Vermaak:
  • boeken
  • boeken - volwassenen
  • dvd
  • radio
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • strandstoelen
  • strandhanddoeken
  • dok - scheepshelling
  • omheinde woonwijk
  • kajak
  • veranda/lanai
  • zeilboot
  • cooler - klein
  • tennisbaan
  • veranda zonder scherm/lanai
  • looppad naar water
  • 2 tuinstoelen
  • 2 strandstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • geschikt voor ouderen/minder validen
Zwembad / Spa:
  • buiten zwembad
Voorzieningen ter plekke:
  • concierge
Attracties:
  • arboretum
  • baai/golf
  • grotten
  • kerken
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • belastingvrije winkels
  • theater
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • koraalriffen
  • restaurants
  • ruïnes
  • pretparken
  • waterparken
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • luaus
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • golf
  • jetskiën
  • zweefparachutisme
  • piervissen
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • water tubing
  • windsurfen

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(43 recensies van reizigers)

Direct Waterfront Condo op Sapphire Beach en Marina
average rating of 4.6976743 based on 44 reviews
5

The condo and the view were spectacular.

  • 5 of 5

Thank you Lee and Connie, for making our stay so enjoyable. The new restaurant and beach bar were a great bonus to the property. We also enjoyed the pool overlooking the ocean. Thank you again for all your help.

  • Recensie verstuurd: Mar 18, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much for the review. I am actually down here now making sure there are plenty of supplies for my guests. I hope you will come back and visit us again soon. Lee
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Cary, NC
2

Poorly stocked...no soap, only two bath towels, a/c not working, only two rolls of toilet paper.

  • 2 of 5

Great view of water. Parking lot not paved and full of ruts. Hard to find parking space. Pool bar was closed.

  • Recensie verstuurd: Feb 27, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar So sorry that your experience was not what you expected. There is a reason I have a property manager that lives on the island. If you wanted extra towels, extra toilet paper or had a special request all you have to do is call her. She would have been there in a heartbeat to accommodate you. As for the A/C you called at 7 pm and I had someone there the next morning. The parking lot and pool bar are next on the list for being fixed. Any construction is done during the summer as not to disturb the winter guests.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Good location and experience

  • 4 of 5

overall the stay was good and the condo was very nice and in good condition. You do have to get your own bathroom supplies - so be sure to bring those with you including toilet paper.

The reports of Deferred Maintenance on the overall property condition are still applicable - I did not see any construction work during my stay so it may take several years for the overall property to be repaired. i booked 6 months in advance when i read the reviews on deferred maintenance and expected them to be substantially complete by the time we stayed there.

one other comment specific to the condo - the photo view of the beach is not its current condition - the beach is all rocks and gravel in front of the condo. but still a great location and view.

  • Recensie verstuurd: Feb 23, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar So sorry about the toilet paper issue. There should have been plenty for your stay. My manager may have forgotten. Anyways construction is only done during off season and this is one of the reasons it is taking so long. The beachfront is changing constantly. Sometimes storms bring sand and sometimes it brings rocks....just depends on which way the wind blows. I hope you will come back to see as Sapphire continues to restore and renovate. Stay well. Lee
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Sapphire Beach Resorts

  • 5 of 5

We have been to STT almost 20 yrs., renting at Sapphire Beach Resort. Lee is the best host and answers our every need promptly. Could not ask for better. We love the ground floor unit with easy access to beach and pool.

As far as this area is concerned: best snorkeling on the island less than 100 yds away, very quiet beach at our door, lovely patio for sunning and a roof to help when the occasional sun shower creeps up. Snorkelers see rays swimming and jumping out of the water, many reef fish and turtles.

At the other side of the resort (within 400 yds) is a white sand beach with crystal clear water and gradual sandy bottom. A fresh water swimming pool is 200 yds away with great views.

Next door is a marina from which fishing charters, parasailing, sail boats or jet skis can be rented. Everything you can imagine to make a great vacation.

Dollar bus is short walk so there is really no need for a car.

Have already made plans to come back.

  • Recensie verstuurd: Feb 5, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you for taking the time to write such an informative review. I have your dates booked for next year and look forward to your return. Sincerely, lee
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Philadelphia, United States
5

Awesome!!!

  • 5 of 5

Great room, spectacular view. It is great to fall asleep to the sound of the ocean.

  • Recensie verstuurd: Jan 18, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar There is nothing more soothing than falling asleep to the oceans sound. Sapphire is a special place in that you are not only waterfront but close enough to listen to the waves. It is one of the main reasons I bought the condo 6years ago. Look forward to your return. Sincerely, lee
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Breathtaking view!

  • 4 of 5

The condo itself was very nice, clean and updated. The view from our room was spectacular! No obstruction of views of the several islands & water that we could see from the condo. The best on the island!! We loved the location of our condo too. Not only the views, but we spent a lot of time next door at the marina, looking for/at crabs, fish & iguanas. Also, it was a very convenient to walk over to parasail. Super fun! And we were also close to the laundry room which I like to do towards the end of our vacation to take home clean clothes. Being so close to the beach, we did some snorkeling there. We had a lot of fun feeding the fish. I was, however, very disappointed in the condition of the Sapphire Beach property. I was there 15 years ago and it was so lively and well kept. The two restaurants were closed and run down & the pool has seen better days. Fortunately, we had daily plans to visit other beaches and weren't focused on that. Beautiful condo and location was definitely worth staying there though. We would definitely stay there again!

  • Recensie verstuurd: Dec 7, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar So happy you enjoyed the condo! The view from building E is exceptional as well as the warm breeze that blows off of St. John all day. There are many changes happening over the next year at Sapphire. The restaurants will reopen as the new owners renovate and get settled in. We have seen many changes at Sapphire in the past years. Each building has been completely re done and next is the actual property. I hope you will come back to see the changes. Sincerely, lee
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
10 Miles
Cyril B. Thomas
Dichtstbijzijnde Golf
5 Miles
auto: niet noodzakelijk

Sapphire Beach, East End, Amerikaanse Maagdeneilanden - St. Thomas, het Caribisch gebied (5 minuten rijden naar de binnenstad van Red Hook)

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: flat on Red Hook, Amerikaanse Maagdeneilanden

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
off season
15 jun 2017 - 15 nov 2017
3 nacht minimum verblijf
€834
voor 3 nachten
Vanaf
€232
€1.761
 
 
Basistarief
4 nacht minimum verblijf
€1.159
voor 4 nachten
Vanaf
€255
€1.924
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Cleaning €139

200.00 to 300.00/night (seasonal)

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email eigenaar Email eigenaar
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis