Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Sterk aanbevolen!! Afgelegen Guest Privacy Toch centraal in alle activiteiten

Personen8
slaapkamers 3
Badkamers3
Oppervlakte 167 m²
Ligging vakantiehuis huis
Minimum verblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

2 slaapkamers / 2 badkamers | Cabana 1 slaapkamer / 1 badkamer

Het eerste wat mensen meestal zeggen na aankomst in het Posada Colonial is dat "De foto's doen het niet recht '. We zijn ervan overtuigd van onze beoordelingen die u, uw familie en uw vrienden op dezelfde manier zal voelen.

We staan ​​centraal, maar toch afgezonderd, met terrassen, balkons en het terrein op zoek naar de wereld beroemde Arenal vulkaan. Deze Almendro woning heeft een wrap-around balkon, is omheind en zeer privé. We hebben WI-fi, kabel en Sky TV, binnen en buiten dineren met bloemen, vogels en vlinders overal. Het is een natuurlijk paradijs.

We zijn in de buurt van het charmante stadje La Fortuna, en ons gebied is beroemd om zijn diversiteit van belangen. Deze omvatten vogels kijken, raften, jungle cruises, jungle canopy tours, vlinder boerderijen, paardrijden, wereldberoemde kuuroorden en warmwaterbronnen of te ontspannen en te genieten van het beste uitzicht op de spectaculaire Arenal vulkaan. En omdat we zijn goed gelegen aan de doorgaande weg, alles is gemakkelijk te bereiken. We moedigen iedereen die van plan is op bezoek te lezen van de reviews van ons huis om te helpen bij het bepalen van uw beslissing voor uw bezoek aan dit prachtige deel van de wereld.

We hebben een Bed and Breakfast geweest voor ongeveer 15 jaar, met uitstekende recensies in de gidsen, Onze huishoudster / kok Miriam is lokaal, vriendelijk, behulpzaam en heeft een grote reputatie voor haar ontbijt, die u kunt lezen in de reviews ontwikkeld. Zij is de ziel van de plaats.

Veiligheid: Hoewel de woning is op de hoofdweg, met gemakkelijke toegang tot alle lokale attracties, het is gated, omheind, op een gedeeltelijke stijging, en dus zeer veilig en privé. De nieuw gevormde 'toeristen politie' maken regelmatig controles met alle eigenaren van onroerend goed het.

Meer gegevens

Beheerder
Grant Carlson
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Spaans
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
24 april, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in San Carlos, Costa Rica

Type woning:
  • huis
Accommodatie type:
  • kamer met ontbijt
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 167 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 8
  • kinderen welkom
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • meer
  • berg
  • Bergzicht
  • grote plaats
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
Algemeen:
  • zeep
  • breedband verbinding
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • garage
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vriezer
  • grill
  • ijsmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • - toilet , douchecel
    - toilet , bad met douche
    - toilet , douchecel
  • Suite bovenverdieping heeft ook een deur van de woonkamer. Beneden badkamer heeft een zeer groot bad wastafel en douche. Beide badkamers zijn gedaan in Spaanse stijl keramiek. De badkamer in de private Cabina is voorzien van een wastafel en douche.
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • - 1 tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
  • Grote slaapkamer heeft een eigen badkamer en openslaande gebronsde glazen deuren naar de wrap around balkon. Beneden huis slaapkamer heeft ook gebronsde glazen deuren naar het terras en de tuin te schuiven. Derde slaapkamer is in de nabije private cabina dat deel uitmaakt van het complex.
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • tuin
  • terras - steen/beton
  • veranda zonder scherm/lanai
  • looppad naar water
  • dek - hout
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • limited accessibility
Voorzieningen ter plekke:
  • huishoudster
  • personeel
Attracties:
  • botanische tuin
  • grotten
  • kerken
  • bosrijke omgeving
  • vijver
  • regenwouden
  • restaurants
  • vulkaan
  • waterval
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • wasserette
  • massagetherapeut
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • ruiterevenementen
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • hiken
  • mountain biken
  • vlotvaren
  • zeilen
  • zwemmen
  • witwatervaren
  • windsurfen
Notities:
We hebben een huishoudster die alles voorbereid voor uw komst zal hebben. Het huis is gelegen aan de Rio La Palma dat is een korte wandeling naar de onderkant van het pand. Over de kleine rivier, eigenlijk een grote kreek, is jungle. Apen bezoeken regelmatig maar soms alleen bekend is bij hen. We hebben feeders dus er zijn altijd veel vogels rond. Herten, wilde zwijnen, pesote, en andere dieren zijn ook geplaatst. Natuurlijk is er een overvloed aan bloemen ook. Het s een zeer comfortabel huis, die heel natuurlijk past in de omringende ambiance. Er zijn interessante standpunten overal. Het is prive en toch afgesloten buurt van alles wat de streek te bieden heeft.

Recensies

Fantastisch! 4,9/5 -
(57 recensies van reizigers)

Sterk aanbevolen!! Afgelegen Guest Privacy Toch centraal in alle activiteiten
average rating of 4.859649 based on 62 reviews
5

Great Arsenal rental, with lots of room.

  • 5 of 5

We were very pleased with this immaculate property. It was an exceptional "Tica" home, with plenty of room, doors that opened fully to enjoy the wrap around porch to allow the full nature experience of the rain forest. The home was far enough from town to allow for restful times, but close enough to La Fortuna and Volcano Arenal to be accessible easily. The caretaker was very informative, and provided a wonderful breakfast daily at the time you requested.

We would return to this rental, and highly recommend to our closest friends and family. This is a five star rental.

  • Recensie verstuurd: Apr 7, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much for your very kind response and I'll be sure to pass this along to Miriam. All the very best to you and your family, Grant
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Greenbush Wisconsin USA
5

Great Location, Great Time

  • 5 of 5

Grant and staff made this a memorable 3 day stay. Large airy home with upper and lower porches, located very conveniently to LaFortuna and Arenal. Excellent communication with Grant and homemade breakfasts made this a special place to stay. We enjoyed the early morning and late day bird shows, colorful birds of every kind show up to feast on fruit. I would definitely return. Don't forget to hike down to the creek! It's a slice of heaven down there.

  • Recensie verstuurd: Apr 19, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks so much for your kind words, Michael, we depend exclusively on these reviews, and I'll be sure to pass this along to Miriam. Love to see you back again! Every happiness for you and your family, Grant
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
colorado springs
5

Amazing!! Terrific location too! Perfect for a family!

  • 5 of 5

This was an amazing location and beautiful as well. Everything we did between ziplining ,night tours, daytime birding hikes as well as Suspension Bridge tour was within 5 miles. The breakfast servedwas great !! Free hot springs at Tabacon is just down the road. Great birding including parrots on the great wrap around deck!! Thanks so much Grant for sharing your home with us.

  • Recensie verstuurd: Apr 2, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much for your very kind words and I'll certainly pass them along to Miriam. We are completely dependent on the feedback of our guests so this means a great deal to us. All the very best to you and your family, Grant
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Really Poor

  • 1 of 5

I rented this property in October for an 11-day stretch to include Valentine's day and my wife's birthday. I paid a 50% deposit. A week before our trip, I checked the site and discovered two of my reserved days were "open." Upon further checking, it turned out the manager had triple-booked the site and canceled me without notice, leaving me with a week to find leftovers within the timeframe of our tickets.

The owner's response when I inquired was to say "sorry," and throw the deposit back. I pointed out the relationship was contractual, I had paid my deposit and it did not matter whether he could make more with other clients.

Since the site specifies that deposits are non-refundable, unlike most other sites, I suggested compensation for rebooking, loss of reservations elsewhere, etc.

There has been no offer of compensation or cooperation. We were out on our ear with a verbal blistering, including the false accusation that I had already booked a substitute. It was almost as if he had been drinking, but it was too early.

VRBO's response has been equally unsatisfying. That is to say, nothing.

Very unhappy. My assessment is that this manager is far more interested in fail-safe profit than in providing any service, whatever.

  • Recensie verstuurd: Mar 29, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar This person never stayed with us yet demanded we pay him $600. We can only point to the long list of very satisfied guests we have hosted over the years in order that readers can determine the truth for themselves.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
Virginia
4

Great Location, Amazing Miriam

  • 4 of 5

We are two "senior" couples who stayed for three days mid-week in March 2017. The volcano-view vacation home is very comfortable and spacious. We enjoyed watching colorful birds at the feeder each morning. Chef Miriam, a very sweet and helpful lady who took care of us well, prepared hearty combined tipico and Americano breakfasts, complemented by fresh papaya, pineapple, watermelon, and cantalope. At our request, Miriam also made us a dinner of chicken and "camarones con arroz" (shrimp with rice) one evening. The location is excellent, between La Fortuna and Lake Arenal, and the volcano view is stunning. Good restaurants and hot springs are plentiful. We drove around the lake, almost to Tilaran, one day - and visited the hanging bridges on another. Internet access is very good, most of the time. Miriam understands quite a bit of English, and speaks mostly Spanish, so a dictionary or translator app may be helpful if you speak no Spanish. One of the twin beds could be more comfortable, and the kitchen could use some additional utensils for self-catered meals. Ask Miriam for a blender if you want to mix some pina coladas. An unapologetic Homeaway/VRBO did a very poor job at helping us to communicate with the owner before we arrived, making it nearly impossible to find a map to the property. Homeaway's so-called "customer service" took almost a day to respond by email, and cut off two of our calls - after waiting 48 minutes and 55 minutes on hold. Fortunately we had paid by PayPal, and were able to use that transaction info to contact the owner directly. Be sure to get driving directions from the owner when you book.

  • Recensie verstuurd: Mar 14, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi Brian and Lisa, I'm terribly sorry about your experience but it seems Miriam worked her magic in finally making your stay a more satisfying experience. I'll certainly mention the need for more utensils to Miriam, who I know is wonderful, and update the twins. I'll pass this along to Miriam and the rest of us can hopefully improve from the points you've made. All the very best, Grant
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Edmonton Alberta Canada
5

Paradise

  • 5 of 5

I can't say enough about how wonderful this property is!!! It is more beautiful than the pictures show.

We were two couples that stayed here and the layout of the house worked great for us.

It is well maintained and immaculate thanks to the wonderful Miriam (who we adored) she make the most amazing breakfast!!!

Sitting on the deck having coffee watching the incredible amount of birds come just feet from you to enjoy fruit on the perches was the highlight of the start to mornings.

We felt safe and secure staying here, and will 100% be choosing this house again if we return in the future!

Thank you Grant & Miriam

  • Recensie verstuurd: Feb 12, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so very much! I'll be sure too pass this on to Miriam who, as you know, takes great pride in the home and her work. All the very best to you all, Grant
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
100 Miles
Juan Santamaria, Liberia
Dichtstbijzijnde haven
100 Miles
Puentarenas
Dichtstbijzijnde snelweg
Property is on main road.
Dichtstbijzijnde strand
120 Miles
Tamarindo Beach
auto: aanbevolen

Het gebied heeft vele beroemde natuurlijke bronnen ondergrondse verwarmd door de vulkaan, en is ook beroemd om zijn vogels en andere wilde leven, en de gemakkelijke toegang tot regenwouden, Lake Arenal is het grootste meer in Costa Rica en slechts een paar minuten rijden met de auto . en staat bekend om wereldberoemd raften en windsurfen Natuurlijk zijn er canopy tours, paard huren om de beroemde La Fortuna waterval (en andere gebieden). Het is heel gemakkelijk een hele week genieten van alle natuurlijke activiteiten in het gebied in te vullen zonder het doen van de twee keer hetzelfde.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in San Carlos, Costa Rica

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€286
voor 2 nachten
Vanaf
€143
€899
€3.687
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

In order to confirm your reservation we ask one night deposit to our Paypal account, as soon you decide to book we will send you a Paypal invoice.

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

Geen terugbetalingen voor annuleringen die na de betaling zijn gemaakt
Voer datums in voor de juiste prijs
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis

Andere vakantiehuizen