Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Emmy Wan

Adverteert sinds 2010
Bel eigenaar
Spreekt Engels

GOUDEN KUST. Mooi huis. ASBURY AVE. 2 blokken naar het strand. 3 BR. 2,5 BA. WIFI

19 Recensies
Personen8
slaapkamers 3
Badkamers2
Aparte Toiletten1
Ligging vakantiehuis flat
Minimum verblijf 2 - 7 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: flat in Gold Coast

3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 halve badkamer, slaap 8

Prachtige nieuwe 3 BR, 2. 5 bad, 1e verdieping unit heeft het beste aan te bieden! Slechts twee blokken aan de Gold Coast (Best) stranden in Ocean City. Deze accommodatie beschikt over alle luxe toeters en bellen. U zult genieten van de granieten werkbladen in de gastronomische keuken en de hardhouten vloeren in de leefruimte. De mooie meubels toe te voegen aan het prachtige decor '. U zult ook genieten van de flatscreen-tv en voorzien van internet service. Met 2 luchtige decks, heb je altijd een rustige plek om te ontspannen na een dag op het strand. Er is ook een buiten gesloten warme en koude douche geweldig voor kinderen en volwassenen. Heeft dit juweeltje niet missen !!

Geschiktheid:
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • huren op lange termijn mogelijk
  • allergievrije omgeving
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
Emmy Wan (Eigenaar)
Adverteert sinds 2010
Bel eigenaar
Spreekt Engels

Recensies

4,8
gebaseerd op 19 reizigersbeoordelingen

GOUDEN KUST. Mooi huis. ASBURY AVE. 2 blokken naar het strand. 3 BR. 2,5 BA. WIFI
average rating of 4.8421054 based on 20 reviews
5

New, clean and well located.

  • 5 of 5

We were two couples in Ocean City for a wedding off season. The first floor unit was perfect for its central location and condition. There were no hidden issues and the stay was all we hoped for.

  • Recensie verstuurd: Oct 31, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Close to everything & comfortable

  • 5 of 5

We liked the house & location overall. The furniture is quite stylish and comfortable. The layout was good and located in a good part of town.

The kitchen was roomy and well stocked. There were a few extras like dish washer tabs, sugar, salt & coffee filters from other renter. Which is great because I always forget something. Like a dish towel for this trip, lol.

We had trouble figuring out with the TV's to watch a DVD on our rainy days.

Thanks for sharing your lovely place with us.

Jo

  • Recensie verstuurd: Oct 2, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great place!!

  • 4 of 5

We had a great time, house was perfect size for us and our 3 kids. It was well maintained and updated & perfect distance to & from the beach. My only complaint and its a minor one was that the Internet service was horribly slow, I'm pretty sure it was dial up, I saw the router jacked into the telephone line. We have 3 kids under 6 so iPad time is essential to keep our sanity and we ended up using our cellular service instead. I also had to do some work at a Starbucks because I could barely get a website to load. But

Like I said it's a minor complaint, the whole stay was great and we had an absolute blast!'

  • Recensie verstuurd: Jul 12, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks Larry for the review and enjoy the vacation. Sorry about the internet, It is a high speed wireless internet that is offered to me for what's available in Ocean city. I will check into it as maybe the internet availability change. Kind regards, Emmy
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
5

Great value and location!

  • 5 of 5

Emmy (the owner) couldn't have been more attentive and generous. We were first time visitors and renters with a young family, and felt like this property was a second home for us. The location is about two blocks from a gorgeous beach that's more quiet than the boardwalk entrance. It was ideal for us. We will definitely stay here again!

  • Recensie verstuurd: Apr 20, 2016
  • Datum van verblijf: Apr 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Cute place, very convenient!

  • 5 of 5

Nice place. All what you need for getaway. Will book again!

  • Recensie verstuurd: Jan 4, 2016
  • Datum van verblijf: Dec 2015
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Nice space, newer interior and furniture.

  • 4 of 5

Nice space, newer interior and furniture, beds quite comfortable. Overall clean but perhaps because it was the end of the season the drapes and coverlets were worn and not very clean, the kitchen could be better stocked with utensils. The coffee pot was broken (bottom was not attached if you weren't careful it would land at your feet when tried to use it) and when I called to tell the owner she said to set it aside and she would check it at the end of the season. I didn't realize I would be charged for using a credit card to pay and had $31 dollars taken out my deposit. By the way, the owner gave me the wrong address and I spent awhile trying to find it. If it hadn't been for these issues, it would get a five star rating.

  • Recensie verstuurd: Sep 22, 2015
  • Datum van verblijf: Sep 2015
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear guest, Thanks for the review! I did send you the right address as every standard email I sent to all my guests. Sorry if you mis-read the house numbers but glad that you were able to call me right away to confirm the house number. For credit card fee, it was clearly on the communication email marked that if paid by echeck, no additional fee, if paid by credit card, there will be a 2.5% processing fee charged by homeaway before all accept the agreement. Sorry if you did not read the email clearly. Next time, I will bold them if it is not clear. All these email communication are recorded on homeaway. Sorry about the coffee pot as I did not aware of it until you told me but it will be fixed. I do plan to replace new comforter set before the next new season come since it has been a busy season. Thanks for your feedback and hope to see you soon, Kind regards, Emmy
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
3 Miles
Ocean City Municipal Airport
Dichtstbijzijnde Golf
2 Miles
Ocean city country club
Dichtstbijzijnde treinstation
10 Miles
Atlantic city
Dichtstbijzijnde snelweg
4 Miles
Golden state parkway
Dichtstbijzijnde strand
1 meters
Ocean City

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: flat in Gold Coast, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Fall
2 okt 2016 - 31 mrt 2017
2 nacht minimum verblijf
€413
voor 2 nachten
Vanaf
€206
€938
 
 
May
1 apr 2017 - 26 mei 2017
2 nacht minimum verblijf
€441
voor 2 nachten
Vanaf
€220
€1.031
 
 
June
27 mei 2017 - 2 jun 2017
3 nacht minimum verblijf
€661
voor 3 nachten
Vanaf
€220
€1.266
 
 
June
3 jun 2017 - 9 jun 2017
3 nacht minimum verblijf
€703
voor 3 nachten
Vanaf
€234
€1.359
 
 
June
10 jun 2017 - 16 jun 2017
7 nacht minimum verblijf
€1.547
voor 7 nachten
€1.547
 
 
June
17 jun 2017 - 23 jun 2017
7 nacht minimum verblijf
€1.922
voor 7 nachten
€1.922
 
 
June
24 jun 2017 - 30 jun 2017
7 nacht minimum verblijf
€2.203
voor 7 nachten
€2.203
 
 
Summer
1 jul 2017 - 12 aug 2017
7 nacht minimum verblijf
€2.297
voor 7 nachten
€2.297
 
 
Summer
13 aug 2017 - 19 aug 2017
7 nacht minimum verblijf
€2.152
voor 7 nachten
€2.152
 
 
Summer
20 aug 2017 - 26 aug 2017
7 nacht minimum verblijf
€2.058
voor 7 nachten
€2.058
 
 
Summer
27 aug 2017 - 2 sep 2017
7 nacht minimum verblijf
€1.828
voor 7 nachten
€1.828
 
 
Fall
3 sep 2017 - 30 sep 2017
3 nacht minimum verblijf
€802
voor 3 nachten
Vanaf
€267
€1.172
 
 
Fall
1 okt 2017 - 31 mrt 2018
2 nacht minimum verblijf
€413
voor 2 nachten
Vanaf
€206
€938
 
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€534
voor 2 nachten
Vanaf
€267
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Borg €234

Payment option:
E-check: No additional fees
Credit Card: Credit card process fee of 2.5% will apply towards security deposit
International Credit card: Credit card process fee of 2.5% plus additional international credit card fee apply
Additional cleaning fee $85 apply for the stay less than 3 nights, deduct from security deposit

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email eigenaar
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: flat in Gold Coast, Verenigde Staten

Type woning:
  • flat
  • Verdieping 1
Gebouw Type:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 1600 sq. ft.
Locatie:
  • strand
  • meer
  • bij zee
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • breedband verbinding
  • droogtrommel
  • gefilterd water
  • open haard
  • garage
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • zitkamer
  • plaatselijke activiteiten - gids
  • plaatselijke kaarten
  • restaurantgids
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • parkeren - op straat
  • kluis
  • wasmachine
  • watercooler
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • ijsmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • 1 Aparte Toilet
  • - toilet , douchecel
    - toilet , bad (zonder douche)
    - toilet
    - buitendouche
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 8
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed , 2 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • tuin
  • terras - steen/beton
  • veranda/lanai
  • veranda met scherm/lanai
  • looppad naar water
  • dek - hout
Geschiktheid:
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • huren op lange termijn mogelijk
  • allergievrije omgeving
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • geschikt voor ouderen/minder validen
Voorzieningen ter plekke:
  • auto
Attracties:
  • baai/golf
  • botanische tuin
  • kerken
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • bibliotheek
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • recreatiecentrum
  • restaurants
  • pretparken
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • gokken - casino's
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • photography
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • golf
  • golf - privileges - optioneel
  • jetskiën
  • piervissen
  • skeeleren
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • waterskiën
  • water tubing

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis