Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

LaCasa C ~ 118 E ARCTIC ~ OCEAN VIEW ~ OCEAN / BEACH-across ST ~ TOP FLOOR ~ PRIVÉ WERF

Personen4
slaapkamers 2
Badkamers2
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 3 - 7 nachten

Beschrijving

Info over de woning

(LEES DIT helemaal door - veel van uw vragen zullen worden beantwoord)

** Vanaf (4 juni - 13 augustus, 2016) alle vakantiehuisjes zijn WEEKLY en lopen SAT-SAT alleen - De rest van het jaar is er een 3 's nachts min verblijf - Met uitzondering van (25 mei - 2 juni), die een heeft 4 's nachts min verblijf.

LOCATIE! LOCATIE! LOCATIE! La Casa Atlantica C is één van onze beste aanbiedingen! Het is op loopafstand (1/2 blok naar Center Street), waar je alle gezellige winkels, restaurants en "beachy" bars zult vinden, maar ook als (aan de overkant van de oceaan / strand)!

Dit is de grootste van de drie eenheden (VRBO # 3.250.569 en # 3.250.567) dat alleen op het hoogste niveau met (2 slaapkamers ~ 2 ligbaden) Dit toestel (4 personen).

Geniet van de (eigen terras), uitgerust met Beachy meubels en uitzicht op de oceaan. Comfortabel meubilair, wasmachine en droger, en natuurlijk directe toegang tot het strand aan de overkant van de straat.

Er is een (afgesloten buitendouche), die wordt gedeeld met de andere twee eenheden (VRBO # 3.250.569 en # 3.250.567) op de eerste verdieping dat zowel warm en koud water heeft. Er is ook toegang tot een (eigen afgesloten-achtertuin) van dit toestel (niet toegankelijk via de begane grond eenheden VRBO # 3250569 en # 3250567) Zeer geschikt voor de kinderen.

Dit vakantiehuis heeft een eettafel met plaats voor vier. Je kunt echt gezellig in deze "home away from home." - Het is de vakantie villa die u zult willen terugkeren naar jaar na jaar. Er is geen ontkennen van de inspanning en de smaak van de eigenaren hebben in hun huis te zetten. Kom en verblijf en zie voor jezelf!

Slaapkamer 1: KING. w Private Bath (Walk-in-douche w zitting) 23 "flatscreen-tv, plafond ventilator

Slaapkamer 2: QUEEN. Complete badkamer (bad / douche Combo) Plafondventilator

Living: 38 "flatscreen-tv (kabel) DVD, plafond ventilator

** Hoge snelheid, draadloos internet ~ AC ~ wasmachine / droger ~ SORRY, geen huisdieren ~ NIET-ROKERS ~ Alle beddengoed en handdoeken (behalve strandlakens).

** 50% aanbetaling RESERVEREN UNIT. Saldo zal om credit card in rekening gebracht 30 dagen voor aankomst.

** U moet 25 jaar oud om deze UNIT HUUR. CONTROLE VAN DIT ZAL voor aankomst worden gedaan.

** CHECK-IN (04:00) Check-out (10:00)

Meer gegevens

Beheerder
Please Email Owner and You Will Be Contacted - Thank You! :)
Adverteert sinds 2004
Spreekt Engels
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen 12 uur
Kalender laatst bijgewerkt:
18 september, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Folly Beach, Verenigde Staten

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Huisregels:
  • Max. bezetting: 4
  • Minimum Age Limit for Renters
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • bij zee
  • Zeezicht
Thema:
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
Algemeen:
  • air-conditioning
  • droogtrommel
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel
    - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 4
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • dvd
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
Buiten:
  • Deck / Patio
  • tuin
Geschiktheid:
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • kerken
  • festivals
  • bibliotheek
  • jachthaven
  • speeltuin
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • basketball court
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • jetskiën
  • piervissen
  • zeilen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • windsurfen

Recensies

3,7/5 -
(3 recensies van reizigers)

0% Complete
66% Complete
33% Complete
0% Complete
0% Complete
LaCasa C ~ 118 E ARCTIC ~ OCEAN VIEW ~ OCEAN / BEACH-across ST ~ TOP FLOOR ~ PRIVÉ WERF
average rating of 3.6666667 based on 3 reviews
4

Location, location,location

  • 4 of 5

We stayed in the top floor unit. It has a great view of the beach, easy access to the beach and restaurants, and comfortable beds. The only complaint I have is the parking. The people in A and B had so many cars, we had a hard time parking at the house. After the weekend, we did not have trouble parking. We also got a ticket for being parked in the road. All our tires were off the road, but the back of my van was hanging over.

  • Recensie verstuurd: Jul 11, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
3

Great location, decent unit.

  • 3 of 5

The positive for this property is the location. It is right across from the beach with very easy beach access. It's also only a block away from the restaurants and shops. It has a very large deck on the front of the home that would be very nice if it had decent furniture. The furniture was very old and uncomfortable with torn and dirty cushions. There was an umbrella on the deck but it was rusted and did not work at all. The home itself is decent but very basic. The bathroom doors would not shut without a lot of effort and the toilet paper holders in both bathrooms are rusted. We also had a bee issue and I was stung by a hornet on our fourth day there. The maintenance man came out twice to spray for bees and told us he had found and removed three nests the week before. We found three additional nests during our stay. Our main issue was that we wanted to stay another day if possible (for an 8th night) and we asked them to let us know by 12pm Friday if this was possible. We were told at 9am that we could and gave them permission to charge our credit card for the amount for one more night's stay. At 3pm we were informed that the unit had been rented and we had to check out at 10am the next morning. (Saturday) We were very irritated by this. We had made plans around being able to stay another day. Had they wanted to keep their options open and hopefully rent the unit for an entire week they shouldn't have already agreed to rent it to us for another day. It was very rude and unprofessional to go back on your word 6 hours later.

All in all, we had a wonderful week at Folly and absolutely love it here. I would recommend this property if you're ok with staying somewhere very basic.

  • Recensie verstuurd: Aug 6, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello - We are glad you had wonderful week on Folly . Sorry about the bees under the stairwell outside, we had thought we took care of them right away as soon as you let us know about them, and even left some spray in case you sighted some more, you seemed very grateful for our quick response. As far as the extra night you requested goes, we are sorry that didn't work out for you. When you requested it, we explained that you were more than welcome to stay that additional night if it remained open. Well, someone ended up booking the property for the next week, so we were no longer able to accommodated you. Upon explaining this to you, you seemed to understand. Again, we are sorry you could not stay that extra day. We are happy that you enjoyed your stay overall and hope we can host you again in the future! Thank you!
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

Great Location, Great View

  • 4 of 5

Stayed at this property late April 2014. Great 2nd floor location, private backyard, great view of the ocean from the 2nd floor deck. Very little traffic at night on the road. Very quiet and peaceful (off season, anyway). Unit was not perfect (just typical, rental wear and tear), but clean and everything included that should be. Short walk across the street to the beach, or short walk down the road to Center St or busier beaches by the pier. Highly recommended. Owner was very flexible with check-in time.

  • Recensie verstuurd: May 12, 2014
  • Datum van verblijf: Apr 2014
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
3 0

Locatie

auto: niet noodzakelijk

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar