Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

4 BDRM WIFI, chef keuken, de buurt van Heavenly / casino TOTAL FALL WEEK RATE $ 2.033!

Personen12
slaapkamers 4
Badkamers3
Aparte Toiletten1
Oppervlakte 222 m²
Ligging vakantiehuis stadshuis
Minimum verblijf 2 - 7 nachten

Beschrijving

Info over de woning

4BR 3. 5BA, 2400 SF 10 personen WIFI, kingsize bedden, grote keuken Kindvriendelijk retraite

Snowbear Lodge heeft het allemaal! Wanneer u stap in onze luxe lodge weet je dat je thuis bent! Onze 2400 SF woning met 4 slaapkamers en 3. 5 baden beschikt over een eigen prive-Hot Tub, WIFI, Bijgaande twee auto garage, 5 kleuren-tv's, en een goed gevulde, gastronomische keuken! De grote woonkamer, eetkamer en keuken is een populaire ontmoetingsplaats voor onze gasten. Er is een 40 "flatscreen HDTV in de woonkamer. Lokale kabel-tv biedt 140 + kanalen voor weergave.

Snowbear heeft comfortabele bedden en schone, goed onderhouden beddengoed. De master bedroom beschikt over een kingsize bed, gas open haard, kleuren TV w / afstandsbediening en een eigen badkamer. De andere twee slaapkamers op de bovenverdieping beschikken ook over kwaliteit kingsize bedden, tv's en hal bad. De beneden garage niveau slaapkamer heeft een koningin en twin bed, evenals het eigen bad en een kleurentelevisie met afstandsbediening. Grenzend aan de garage niveau slaapkamer is Snowbear's indoor ingesloten 4 personen hot tub. Er is ook een grotere buitenkant hot tub gelegen in het clubhuis voor de gasten.

Snowbear ligt op loopafstand van het bos en paden voor de winter sneeuw wandelingen en ongedwongen wandelen / fietsen tijdens andere Tahoe seizoenen. Het huis kijkt uit over de bergen van Heavenly Valley. Als onze gast, u gebruik maken van de Lake Village verwarmd zwembad, (zomer / herfst) tennisbanen, ping pong en pooltafels, sauna's, douches, toiletten, picknickplaats BBQ vuurplaats, en deluxe kinderen spelen gebieden.

Gelegen in een bosrijke rustige omgeving, maar ligt op ongeveer 1 mijl van de Hemelse gondel, zijn we over de snelweg van een mooie weide en het meer. Snowbear is binnen een mijl van de stranden en winkels, een 24-uurs fitnessruimte, een Safeway Supermarkt supermarkt, 24 uurs fitnessruimte Subway broodjeszaak en een Dollar Store. Er is een bezoekerscentrum informatiecentrum recht naar beneden de snelweg tegenover het Lakeside Inn / casino .. Carson City is 22 mijl van de weg met de grote ketens, zoals een Super Walmart, Costco en warenhuizen

In aanvulling op gaming, winkelen en lokale sterren bezaaide entertainment biedt Tahoe een breed scala aan activiteiten. Wandelen fietsen, raften, paardrijden, vissen en water activiteiten in overvloed in de lente, zomer en herfst. Tahoe recordbrekende sneeuwval bieden een ongelooflijke waaier van avontuur, waaronder; snowtubing, snowboarden, skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sneeuwscooter tochten, schaatsen, nostalgische sleeën, de winter carnavals, of misschien gewoon knuffelen met een knetterende open haard met een warm drankje en een goed boek.

Douglas County Vakantiehuis Permit # 05-218

Meer gegevens

Eigenaar
Nancy Hawkins
Adverteert sinds 2002
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een paar uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
18 september, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: stadshuis in Round Hill Village, Verenigde Staten

Type woning:
  • stadshuis
Gebouw Type:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Huishoudster:
  • huishoudster - optioneel
Grondoppervlak:
  • 222 m²
Huisregels:
  • Check-in: 15:00
  • /
  • Check-out: 10:00
  • Max. bezetting: 12
  • Max. aantal volwassenen: 10
  • Min. leeftijd van primaire huurder: 25
  • Kinderen welkom ...
  • Huisdieren niet toegestaan ...
  • Alleen niet roken ...
Locatie:
  • Bergzicht
  • complex
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • spa
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • wekker
  • zeep
  • plafondventilator
  • droogtrommel
  • open haard
  • garage
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • wasmiddel
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • papieren handdoekjes
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • shampoo
  • slaapbank
  • telefoon
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • grill
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 12 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • 1 Aparte Toilet
  • - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
    - toilet , douchecel
    - toilet
  • 3 badkamers en een half bad in de woonkamer / keuken.
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 12
  • - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    - 2 slaapbank/futon
  • 1 slaapkamer, kingsize bed, 32 'remote HD TV. Gas open haard, Pvt bad w / dubbele wastafels Dubbele kasten Slaapkamer 2, kingsize bed 13''remote kleurentelevisie, 8 'kast. Slaapkamer 3, kingsize bed 13 'afstandsbediening kleuren TV 8' kast. Slaapkamer 4, 1 Queen bed, 1 eenpersoonsbed, 13 'remote kleurentelevisie aangrenzende badkamer. Living Room 2 Quality Queen Sofa Beds
Vermaak:
  • cassetterecorder
  • boeken
  • boeken - volwassenen
  • boeken - kinderen
  • cd
  • dvd
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • spelletjes - volwassenen
  • spelletjes - kinderen
  • tafeltennistafel
  • radio
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • videorecorder
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • balkon
  • barbecue
  • boot
  • Deck / Patio
  • Golf
  • kajak
  • cooler - groot
  • tuin
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • Tennis
  • tennisbaan
  • dek - hout
  • 12 tuinstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • allergievrije omgeving
  • niet toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • verwarmd zwembad
  • hot tub
  • overdekte hottub
  • buiten zwembad
  • sauna
Attracties:
  • herfstkleuren
  • baai/golf
  • kerken
  • wasserette - self service
  • bosrijke omgeving
  • bibliotheek
  • theater
  • speeltuin
  • vijver
  • restaurants
  • waterval
  • wijntochten
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • ziekenhuis
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • ruiterevenementen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • golf
  • hiken
  • jetskiën
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • zweefparachutisme
  • vlotvaren
  • zeilen
  • duiken
  • skiën
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfen
  • zwemmen
  • waterskiën
  • witwatervaren
  • windsurfen
Notities:
Lokale informatie verkrijgbaar bij het bezoekerscentrum informatiecentrum aan op de snelweg 50 tegenover het Lakeside Inn / Casino Pooltafel, Ping Pong. zwembad, tennisbanen, een sauna en een vuurplaats en de deluxe speeltuin beschikbaar voor onze gasten in het Lake Village clubhuis. Er zijn geen kosten voor onze gasten, behalve voor een minimale vergoeding voor de pooltafel. Als u op zoek bent naar een geweldige betaalbaar huis met alles wat je nodig hebt voor een fantastische onvergetelijke vakantie Snowbear Lodge is het antwoord!

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(83 recensies van reizigers)

78% Complete
18% Complete
0% Complete
0% Complete
3% Complete
4 BDRM WIFI, chef keuken, de buurt van Heavenly / casino TOTAL FALL WEEK RATE $ 2.033!
average rating of 4.674699 based on 83 reviews
Missouri
5

Perfect location

  • 5 of 5

We loved the location of this home with easy access to local attractions. The neighborhood was very quiet and safe. Plenty of parking available for our stay. We were especially impressed with the beautiful kitchen/living area! We had excellent communication with Nancy. She works very hard to make sure her guests are happy.

  • Recensie verstuurd: Aug 1, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks Kelli, We're glad you enjoyed your stay, the attractions, and our home. You were awesome guests who took good care of Snowbear! Hope to see you again! Nancy
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Not at all what was promised

  • 1 of 5

This place looks very nice in the pictures. Horrible experience. Lock would not let us in (over 1 hour late) entire family waiting outside. Owner was not at all apologetic. House was terribly dirty, ants all over in kitchen and cabinets. Sliding door, broken, screens missing. Moths and bugs we flying in everywhere. Internet did not work at all, we tried everything we were told to do. TVs did not work. Parking was a disaster, community office gave us such a hard time about parking passes, threaten cars to be towed, were told to park at nearby casino. The parking areas were not even near full. Horrible experience.

  • Recensie verstuurd: Sep 4, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Good stay.

  • 4 of 5

House as described. Hot tub is in the garage, strange. Good location

  • Recensie verstuurd: Aug 13, 2017
  • Datum van verblijf: Aug 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar The hot tub is in fact in a carpeted secure enclosure in the garage.There is a picture of the hot tub indicating it's garage location in the listing and two other references in the narrative indicating it's placement in the garage . Unfortunately the tub is too large (and heavy!! )for placement on the second story deck. The good news is that because it is in a private interior location the tub can be used anytime! Exterior tubs on decks are not allowed to be used after 10 PM or before 7 AM. We are glad this guest had a good stay. Nancy
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
California
4

Family of 10 vacation

  • 4 of 5

We vacationed in Snow Bear Lodge July 1 to July 10. It is centrally located to beaches, close to South Tahoe, minutes from the casinos and downtown. The Safeway and Rite Aid are conveniently up the street. The house was large enough to accommodate our family of 10. The Townhouse is very clean and has a spacious living room, fully equipped kitchen (I loved the new frig. and spacious counter space) & dining room. The Kitchen was large enough for us to make meals, the dining room provides space to enjoy a meal and play games. The living room has a TV but bring your Fire Stick for movies as there is just basic cable. Unfortunately, the top area got very warm in the afternoon (85 degrees) and didn’t cool off until around 10:00 pm. Nancy does state “there is no air conditioning in Tahoe”. I mention it because I got complaints for it from my family, the fan in the house did not do the job to keep us comfortable. The 3 bedrooms on the 2nd floor were comfortable (nice sheets), each room had a ceiling fan which really helped. The 4th bedroom (in the garage floor) has 2 beds but is less satisfactory. If you remember it is in the garage by the washer/dryer and car and it has a basement feel to it, you won’t be disappointed. Nancy noted the stairs but I didn’t realize the steepness of 3 stories, 2 family members found the 2 flights of stairs strenuous. The club house is very nice, the kids did enjoy the pool, ping pong and pool table. We also noticed “Notes” placed throughout the home; instructions and rules of the house. I considered it a useful thing to know how things worked, it stated to call her if we found something wrong. I called Nancy about the broken screen door and the floor in the kitchen but I waited until I got home to call and tell her my observations in the home. Nancy was appreciative with my call. There were no outdoor lake chairs or umbrellas or lake toys at the house. We bought all the things needed to take to the lake at Rite Aid. It was pricey so bring your own lake items from home. Lake Tahoe was a beautiful experience for my family and we hope to return in the future. We had a awesome time!

  • Recensie verstuurd: Jul 24, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks for your nice comments and great rating. We are glad you had an awesome time and that you enjoyed our kitchen and dining room, sheets and linen and over all spaciousness. Air conditioning is not common in Tahoe however this incredibly hot July was trying to many residents. We are glad you were able to lower the temperature upstairs by use of the overhead ceiling fans, cross ventilating with the screened windows and sliding door screens. We are adding a large stand up fan to help move the air more effectively upstairs. The stairs can be challenging on the first day because we are over a mile high in altitude and it takes 24 hours to become acclimated. to that elevation. We replaced the screen door rollers. The garage door suite is a additional sleeping area built with the home. It has a separate code fire door, a hall , private bath, a bedroom with a queen and twin bed as well as a 32" flat screen TV. Because it is in a lower location it has a fire code escape window adding light and and emergency exit. We are glad you appreciated the notes and reminders, Our guests often have questions about check out procedures and how things operate. Guests have told us that the signage is helpful in answering many questions they have when visiting our home. Unfortunately beach chairs inflatable balls and similar beach items are not very sturdy and often are broken by guests. As a result we do not supply those items, however we do provide up to 12 striped pool/hot tub towels that can also be taken to the beach. If guests are purchasing a larger quantity beach items it is worth the 22 mile trip to Carson city. Carson has a convenient Costco as well as a super Walmart making the pricing more reasonable for such items.We are happy to receive your feedback and glad that you had an "awesome time" and found Lake Tahoe a beautiful experience and that you hope to return in the future. You were wonderful guests and we appreciate and will act upon many of your suggestions.. We hope to have you as our guests again soon!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

WORST Accommodation and Owner In My Life.

  • 1 of 5

If you book this house, you will waste of your time to clean the house and to contact with owner who didn't answer us for 4 Hours.

If you book this house, there is possibility that house owner take you money from your deposit under unreasonable excuses.

HomeAway will NEVER help you to solve any problem about the house you book from HomeAway.

Summary,

1. The house was NOT CLEANED when we get there. So, we have cleaned house ourselves.

2. Capacity of this house is NOT 12. Maximum 10 people can stay here. (We were 12, so 2 people have slept on couchs)

3. There is one room in the Garage, and the quality of the room is REALLY BAD.

4. Outdoor swim pool and hot tub is NOT very close to this house.

5. BBQ Grill is NOT Clean.

6. House owner took my deposit.

7. House owner talk TOO MUCH and pretend to be kind. She is really rude and arrogant.(You can see the email from my google doc.

We arrived the house around 4pm on May 27, but the house was not cleaned. Everything was very messy and dirty. So, we tried to contact with house owner, but she didn't answer for 4 hours. I asked to solve this problem to HomeAway.com, but they told us like this, "there will be no refund", "we cannot do anything", "we are advertising company", "you need to solve the problem with house owner. We had no option, except to clean the house ourselves and stay the house. So we did. You can see the video, which is about cleaning the house ourselves, from my google doc.

In addition, the house owner took my deposit. We tried our best to keep clean the house during the trip, and when we left the house, it was much cleaner than when we arrived there. I checked all the doors and windows twice, but she told me it was opened. We moved bed to living room because the room in the garage was too dirty and dark. It's really horrible to sleep in the garage. These are the reason that owner took my deposit.

Even she never said "Sorry". We just wasted our Valuable 4+ Hours. Two people came when we almost finished to clean the house. It was around 9pm. I was cooking after cleaned all of the kitchen. There will be a lot of dust while I was cooking. The cleaners made noisy and bothered us. We couldn't be relax and chill. So, I felt that we lost more than 5 hours in Tahoe.

DO NOT STAY HERE.

If you want to see the real photos and videos of this houses, see my HomeAway profile.

  • Recensie verstuurd: Jun 11, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar On May 30 2017 this guest wrote me the following e mail regarding his recent stay “Hi,First, I'm sorry about my impatient last time. I was nervous because it was big group, and every one was tired after long driving. Even though the first impression was little bit bad, after I got phone call from you, everything was so perfect.The house was so beautiful and comfortable during our trip. In addition, the amenities in the village was super good.I appreciate you to offer us perfect place for us. I will write positive review in HomeAway website. Thank you so much.I'm not hurry though, I want to know when can I get back my deposit and the discount as you promised.Please let me know if you are proceeding. Thank you, Minho" I was out of phone contact for 3 hours before receiving Minho’s calls saying Snowbear had not been cleaned after the last guest. I called him, apologized & said I had a crew on standby to to clean I further told him I would be refunding the first of two nights rent and taxes as a courtesy ($295.15) due of the inconvenience.Minho said they had wiped the kitchen counters and were preparing dinner. When the cleaning crew arrived the guests were eating. Our crew changed all the bedding, linens and towels, cleaned and sanitized all surfaces, vacuumed and dusted the entire home. The cleaning was completed by our staff by 9:30. Regarding Minho’ allegations“The lack of cleaning cost him 5 hours”The one night refund more than covered the 5 hours “lost” Our staff was there in less than an hour and completely cleaned the house .The bedroom suite at the garage level has a window, private bath and is very clean. I stayed in that room last week for 7 days! Minho moved two garage level mattresses to the 3 floor, he said there was a spider in the room. Snowbear has a maximum occupancy of 12 and advertised bed occupancy of 10. I discussed this with Minho at booking,he said the guests would use the sofa beds. The BBQ provided is maintained and cleaned by the guest. This is clearly posted by the BBQ. The bottom line is that Minho seems upset because $100 of his security deposit was withheld after he failed to comply with the posted instructions and he or his guests damaged the garage door. In over 15 years and over 2200 rentals on 3 properties I have only had five occasions to take and deposit money to pay for damage caused by guests.Minho’s deposit was one of them.We regret he is unhappy yet ask that readers consider all reviews in making a VHR choice.
Vond u deze recensie nuttig?
11 0
5

Great location! Perfect for a large group

  • 5 of 5

Loved the location, very convenient. 7 minutes from the casinos and downtown. Very safe and clean community. Nancy was responsive and easy to work with. Kids had fun utilizing the clubhouse (pool & ping pong). The home itself was very clean, comfortable, great layout and enough privacy for multi-families. Easily fit a party of 12 comfortably. If I had one suggestion to make it would be to update the blankets however they were clean which is most important and had the cabin feel/ look. I was very pleased and would stay here again!!

  • Recensie verstuurd: Apr 6, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks Jessica, We appreciate your comments and will be updating the blankets/linens as necessary this month. The winter can be tough on them and this winter was one for the history books!!! ;-} We are delighted that you and your family were comfortable, we look forward to having you as our guest again.
Vond u deze recensie nuttig?
0 3

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
40 Miles
Reno, Nevada
Dichtstbijzijnde Barpub
1 Miles
Lakeside Inn and Casino
Dichtstbijzijnde Golf
1 Miles
Edgewood
Dichtstbijzijnde snelweg
1 Miles
Highway 50
Dichtstbijzijnde Restaurant
1 Miles
Numerous
Dichtstbijzijnde Ski
1.2 Miles
Heavenly Gondola
Dichtstbijzijnde strand
1 Miles
Nevada Beach
auto: aanbevolen

Lake Tahoe op de zuidelijke oever in de buurt van Round Hill en Zephyr Cove Nevada. Minder dan een mijl naar alle belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de stranden casino winkels en restaurants. Edgewood golfbaan is 1/2 mijl van ons huis.

Golf: Edgewood golfbaan is ongeveer 1/2 mijl van onze deur

Ski: Heavenly Gondola ongeveer 1 mijl van ons huis

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: stadshuis in Round Hill Village, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
LATE SUMMER/FALL
8 sep 2017 - 15 dec 2017
2 nacht minimum verblijf
€586
voor 2 nachten
Vanaf
€219
Vanaf
€238
Vri,Zat
€1.616
 
 
CHRISTMAS WEEK
19 dec 2017 - 25 dec 2017
5 nacht minimum verblijf
€2.102
voor 5 nachten
Vanaf
€391
 
 
NEW YEAR WEEK
26 dec 2017 - 1 jan 2018
5 nacht minimum verblijf
€2.245
voor 5 nachten
Vanaf
€420
 
 
WINTER SKI SEASON
2 jan 2018 - 15 apr 2018
2 nacht minimum verblijf
€644
voor 2 nachten
Vanaf
€248
 
 
SPRING SKI SEASON/EARLY SUMMER
16 apr 2018 - 20 mei 2018
2 nacht minimum verblijf
€605
voor 2 nachten
Vanaf
€229
 
 
LATE MAY/EARLY JUNE
22 mei 2018 - 9 jun 2018
3 nacht minimum verblijf
€849
voor 3 nachten
Vanaf
€234
 
 
SUMMER
10 jun 2018 - 8 sep 2018
Wisseldag: zaterdag
7 nacht minimum verblijf
€2.045
voor 7 nachten
Vanaf
€267
Vanaf
€281
Vri,Zat
 
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€644
voor 2 nachten
Vanaf
€248
Vanaf
€272
Vri,Zat
€1.883
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Schoonmaakkosten €129,64
Schadeborg €250,92

We normally do not rent to guests under 25 years of age.
THREE NIGHT MINIMUM, TWO NIGHTS ON SHORT NOTICE!
WE MAY REQUIRE A 5 NIGHT RESERVATION ON ALL BOOKINGS MADE MORE THAN TWO WEEKS IN ADVANCE UNLESS THE PROPOSED STAY DOVETAILS BETWEEN OR INTO ONE OR TWO LARGER BOOKINGS. Weekly discounts available please contact us  about a free night! 

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen