Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Vail Village - lopen naar de liften, restaurants, en alle actie -

Personen5
slaapkamers 2
Badkamers2
Oppervlakte 970 sq ft
Ligging vakantiehuis flat
Minimumverblijf 3 - 6 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Een Premier 2 slaapkamer / 2 Bad Condo in Vail Village - Vail belasting # 3811

Ons appartement is gelegen net ten oosten van het centrum van Vail Village, een korte wandeling van de Golden Peak liften. Een eigen pendeldienst wordt verzorgd door onze complexe om zowel Golden Peak en Lionshead liften voor geplande drop-off en pick-up tijdens de piekuren. Neem de Vail fietspad gelegen net buiten de deur, en loop naar de vele restaurants van wereldklasse, winkels en Vail gerenommeerde nachtleven.

Comfortabele accommodatie ...

Onze Europese 2 slaapkamers, 2 badkamers appartement is voorzien van een queen size bed voor de gasten, evenals een slaapkamer met queen size bed en een loveseat die opent in een eenpersoonsbed. Ervaar de prachtige, zonnige uitzicht op skiërs afdalen Vail berg van uw derde verdieping woonkamer raam of staking balkon. De woonkamer is voorzien van een no-gedoe gashaard, log balken in het plafond, media center met HDTV met DVR en dvd-spelers. Geniet van de voordelen van een volledig ingerichte keuken met eethoek en nieuw gepolijste tegelvloeren.

Na een dag op de pistes, ontspannen in een van de 2 hot tubs en een duik nemen in het verwarmde buitenbad. Geniet van de on-site speelkamer met biljart, fitness apparatuur, tv-ruimte en handige snack machines, evenals het gemak van uw gereserveerde ondergrondse parkeerplaats. De lift maakt de trip naar uw 3e verdieping condo pijnloos. Er is een wasserette op het terrein ook. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke berg vakantie!

Gas open haard, telefoon, 2 HDTV's op de kabel (met DVR), 2 dvd-spelers, Stereo, volledig ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron, terras, twee queen bedden, vouwen geopend love seat, zwembad, 2 hot tubs, Speelzaal, garage met overdekte parkeerplaats, en een spectaculair uitzicht.

Gratis pendeldienst beschikbaar voor onze condo gasten. Levert en pikt van het skiën en winkelen.

Meer informatie

Eigenaar
Ted Rehm
Adverteert sinds 2003
Spreekt Engels
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
90%
Kalender laatst bijgewerkt:
11 april, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: flat in Vail Village, Verenigde Staten

Type woning:
  • flat
  • Verdieping 3
Type gebouw:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 970 sq ft
Huisregels:
  • Max. bezetting: 5
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • berg
  • Bergzicht
  • dorp
Algemeen:
  • breedband verbinding
  • droogtrommel
  • Covered Parking
  • Lift
  • open haard
  • Gas Fireplace
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • vaatwasmachine
  • vriezer
  • ijsmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • mini-koelkast
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 5 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad met douche
    - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 5
  • - 1 groot tweepersoonsbed , 1 slaapbank/futon
    - 1 groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • cassetterecorder
  • boeken
  • boeken - volwassenen
  • boeken - kinderen
  • cd
  • dvd
  • spelletjes- en/of entertainmentkamer
  • spelletjes - volwassenen
  • spelletjes - kinderen
  • muziekbibliotheek
  • pooltafel
  • radio
  • satelliet of kabel
  • stereosysteem
  • tv
  • videorecorder
  • video-bibliotheek
Buiten:
  • balkon
  • barbecue
  • tuin
  • tuingrill
  • tuingrill - gas
  • terras - steen/beton
  • veranda met scherm/lanai
  • terras
Geschiktheid:
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
  • verwarmd zwembad
  • hot tub buiten
  • buiten zwembad
  • Shared Hot Tub
Voorzieningen ter plekke:
  • auto
Attracties:
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • theater
  • musea
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • paardrijden
  • shopping
  • bezienswaardigheden
  • sleeën
  • wandelen
  • wildlife viewing
Lokale diensten en bedrijven:
  • sportschool
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • cross country skiing
  • fietsen
  • hengelsport
  • golf
  • hiken
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • vlotvaren
  • rock climbing
  • skiën
  • snowmobiling
  • zwemmen
  • tennis

Recensies

Fantastisch! 4,9/5 -
(14 recensies over woning)

85% Complete
14% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
Vail Village - lopen naar de liften, restaurants, en alle actie -
average rating of 4.857143 based on 14 reviews
5

5 Minute Walk to the Village

  • 5 of 5

Let me start off by saying Ted was a great host! Quick response before booking and afterwards with questions!

This “European 2 bedroom” as he calls it was perfect! Very clean! 1 master bedroom with 3 piece bathroom and a very comfortable Murphy bed in the living room with another 3 piece newly renovated bathroom off the hallway. (Just a tip: The bathroom in the hallway has a great shower however HOT is COLD and COLD is HOT.)

Great full sized kitchen with all appliances and coffee maker, cookware, utensils and even some spices so you don’t have to go out and buy for your short stay.

Gas fireplace, internet, TV with Direct TV and access to common area hot tub (2).

Shuttle from The Wren into the The Village and back after your day on the hills was a bonus. Just make sure you’re on time...shuttle driver prides himself with being on time! (There’s a schedule posted on the refrigerator and on entrance into shuttle)

We took an Uber into Vail to the Safeway and City market grocery store. We didn’t realize there is a shuttle twice a week taking you to the grocery store. There’s nothing in either of the villages.

We made our breakfasts in the condo but went out for our dinners. Mexican: La Cantina, fast food but soooo yum!!!

Italian for Pizza: Vendettas, went for the Super Bowl...still dreaming of this pizza...the smell alone walking through the village will lead you to them. Pasta: we went to Campo De Fiori...the service was super quick even though it was a full house and all our pastas we out of this world. (Enough for leftovers the next day)

We walked off our dinners back to The Wren...can’t stress the convenience!

Do not hesitate to book with Ted. We would in a heartbeat if we get back to Vail!

  • Recensie ingediend: 11-feb-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Sabina for your detailed review. I'm glad you enjoyed the place and your time in Vail. I probably put more into my communication than most who simply rent their condo... but if it makes your stay more enjoyable it is worth it. If you make it back to my place again, please let me know you are a repeat renter. i offer a 10% discount next time back. Thanks again ted
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Miami
5

Great Apartment

  • 5 of 5

Accommodated our family of 5 perfectly. Well equipped kitchen and easy walk to Golden Peak and the Vail Village bus stops.

  • Recensie ingediend: 3-jan-2018
  • Datum van verblijf: december 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you. I’m happy you enjoyed your stay at our place. Don’t forget I offer a 10% discount for repeat stays. Thanks again. Ted
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great location.

  • 5 of 5

Quiet. Wonderful view of mountain.

Convenient shuttle service. Easy to walk to Golden Peak and even Gondola 1 (and Vail Village).

Great Murphy Bed.

Will definitely return.

  • Recensie ingediend: 18-mrt-2017
  • Datum van verblijf: maart 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great place. Exactly as described and awesome owner interaction

  • 5 of 5

My boys and I stayed for a week of great skiing. Short walk to Golden Peak or take the Wren shuttle for lazy bones direct access to Golden Peak and InTown bus. Awesome location. Fun pool and hot tubs. Totally on our do again list. Many thanks and cheers toTed and The Wren.

  • Recensie ingediend: 24-feb-2017
  • Datum van verblijf: februari 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Charlie -- Thanks for the review. I'm happy you enjoyed the place and had a good time. Remember I give a 10% discount for returning guests. Thanks again Ted
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Chicago, IL
4

Nice place to stay in Vail

  • 4 of 5

This was a great place to stay in Vail. The location is great, and is a close walk to Vail Village. The condo is clean and nicely appointed and has everything needed for a comfortable stay. Only negatives included the loud stomping noises from the neighbors walking around above and people walking in ski boots in the early morning can be heard from the bedroom that is directly off the outside walkway. Also, the covered parking is a great perk, but was difficult to get in/out of the garage with a full size car due to the ice on the ramps- we had to leave the car in the spot the entire trip to avoid the risk of sliding into the garage walls. Overall we were happy with this choice, and Ted was helpful and great to deal with.

  • Recensie ingediend: 9-jan-2017
  • Datum van verblijf: januari 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar I'm glad you were happy with the condo and enjoyed your stay. Sorry to hear the neighbors above were not a little more courteous with their ski boots. I know ski boots can be noisy. On a couple of occasions I have also heard the ski boots, but usually we don't hear anything from the unit above. Regarding the ice on the ramps -Maintenance is very good about plowing and snow removal, and I have never seen a problem with the ramp. I believe you were visiting when Vail was getting record amounts of new snow everyday ... maybe the amount of new snow caused a problem I have not seen before. Sorry for any inconvenience this may have caused. I offer a 10% discount for repeat renters - so hopefully you will find your way back to us next year. Thanks again, Ted
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Melbourne, Victoria, Australia
5

Excellent in every way

  • 5 of 5

From my first conversation with Ted (he very wisely insists on an initial chat) to the final checkout, everything went perfectly. We found the place in imaculate condition and exactly as described, and throughout the entire course of our stay we weren't left wanting for anything. My wife and I took the bedroom, while our companion (an early riser) enjoyed the Murphy bed in the lounge ... or the couch, or the recliner, from which the view of the mountain was fabulous. We made good use of the very well equipped kitchen, the shuttle service, the hot tubs, and the path along the creek into the village. It was a memorable stay, one that will be hard to beat. Thanks for having us!

  • Recensie ingediend: 8-mrt-2016
  • Datum van verblijf: februari 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you. I'm glad you enjoyed your stay. I offer a 10% discount if you find your way back again.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

auto: niet noodzakelijk

Onze plaats is gelegen in het Vail dorp en ligt op loopafstand van de Golden Peak stoeltjeslift evenals alle restaurants, winkels, enz. Het balkon is net boven Gore Creek, en zoals je kunt zien op de foto's heeft het een prachtig uitzicht op de bergen, heeft een zwembad, hot tubs, speelzaal, een ondergrondse parkeergarage, etc. Het grootste voordeel is de locatie ... op loopafstand van de stoeltjeslift evenals bijna alles in Vail dorp. Ons complex biedt ook een eigen pendeldienst met geplande drop-off en pick-up op zowel Golden Peak en Lionshead gebied.

Andere activiteiten: cross country skiën, sneeuwschoenwandelen

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: flat in Vail Village, Verenigde Staten

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Spring skiing
1 apr 2018 - 24 apr 2018
4 nacht minimum verblijf
€ 1.141
voor 4 nachten
Vanaf
€ 266
 
 
Summer
25 apr 2018 - 1 nov 2018
4 nacht minimum verblijf
€ 964
voor 4 nachten
Vanaf
€ 222
 
 
Early Ski Season
2 nov 2018 - 30 nov 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 875
voor 3 nachten
Vanaf
€ 266
 
 
Early December
1 dec 2018 - 14 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 1.141
voor 3 nachten
Vanaf
€ 355
 
 
Pre Christmas
15 dec 2018 - 21 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 1.274
voor 3 nachten
Vanaf
€ 399
 
 
Christmas
22 dec 2018 - 2 jan 2019
6 nacht minimum verblijf
€ 3.802
voor 6 nachten
Vanaf
€ 621
 
 
Main Ski season
3 jan 2019 - 31 mrt 2019
5 nacht minimum verblijf
€ 2.072
voor 5 nachten
Vanaf
€ 399
 
 
Spring Skiing
1 apr 2019 - 25 apr 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 875
voor 3 nachten
Vanaf
€ 266
 
 
Summer season
26 apr 2019 - 1 nov 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 742
voor 3 nachten
Vanaf
€ 222
 
 
Basistarief
5 nacht minimum verblijf
€ 2.072
voor 5 nachten
Vanaf
€ 399
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

cleaning service € 76,73
Belastingtarief 9,8%

Cancellation policy - all money paid is non-refundable. Unlike a hotel where they have multiple rooms, once my unit is rented I block out the time, and later inquiries are told my place is booked. If the booking is cancelled with enough time to re-rent the slot, the owner will refund everything over the original obligation. Please contact owner for additional information.

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

Vraag de eigenaar of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar