Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Xtreme uitzicht op de oceaan. Art House 150-250U $.

Personen7
slaapkamers 2
Badkamers2
Oppervlakte 250 m²
Ligging vakantiehuis huis
Minimumverblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

!Kunst huis- 7 personen!, prijs per 2 extra pers. 20U $

Art House 250U $ / nacht .. Prijzen zijn per paar, elke extra persoon betaalt 20U $ meer.

We bieden ook hutten te huur aan (ook opgenomen in HomeAway)

De huisjes en het huis zijn met liefde en kennis gemaakt wat ze schoonheid en functionaliteit geeft. Het uitzicht op de oceaan is een van zijn soort, je moet zelf gaan zien dat elke foto zijn recht zou kunnen doen, simpel het zicht op de wijde wijd open zeezicht en de eerste aanraking van de horizon zou je eclips verduisteren en vastleggen zintuigen zoals een betovering. We hebben een gedeeld zwembad voor al onze gasten.

Kunst huis; Het is het hoofdgebouw op het terrein en heeft de beste details van alles, het zwembad ligt recht tegenover en wordt gedeeld met de gasten van de hutten. Het uitzicht vanuit de slaapkamers is ongelooflijk en je voelt je boven de pacific slapen. Het huis heeft twee dubbele, drie eenpersoonsbedden en twee badkamers. Er zal Luna onze mensen zijn en kinderen houden van Lab op het terrein,

Er zijn veel meer details, maar het is aan jou om ze te ontdekken.

Onze huisjes en het huis zijn in een gebied gezegend door de eerste bewoners: Chorotegas-Mangues, Borucas en Terrabas (K. R indigenas), die hier woonde en in de omgeving. Vereren hun God ('Nenbithia') en de Godin ('Nengui Tamali') om zorg te dragen van de Kosmos te nemen. Dat gevoel van heiligheid, rust en betekenisvolle ontmoeting kon je voelen dat vond werkelijk plaats in dit gebied. In hervatten, is het algemeen bekend en gedocumenteerd dat de oude costarrican inheemse gebruikte om hier in de buurt woonde en klif zones, waar speciaal gewaardeerd door hen.

Aan de andere kant, er is bijna een eindeloze rij van natuurlijke attracties, zoals watervallen, strakke zwembaden, lagunes, stranden met een verscheidenheid van verschillende stranden, Cabo Blanco natuurpark en natuurreservaten en nog veel meer.

De grote hotels en condo bedrijven hebben niet bereikt dit gebied tot nu toe, wat houdt het gebied vrij maagd en natuurlijk zonder de problemen op andere gebieden moeten nu worden geconfronteerd. Voor natuurliefhebbers of mensen die gewoon willen rusten van hun dagelijkse stress is een grote plus. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, bedankt :) Peter en Rocio

Locatie: Delicias, de klif van Montezuma is een hoog punt op het zuidelijke schiereiland van Nicoya. Dit is waar je kon vinden ons gewekt door de zonsopgang, 300 voet boven Playa Manchas Azules. We zijn gelegen op 5 min. rijden van de watervallen (2 mijl afgezien van het centrum van Montezuma). Montezuma kan bereiken door een vlieg charter naar Tambor (30 min), met de auto, per minibus of Local directe bus. Montezuma biedt taxidiensten en Quad verhuur.

We zijn ongeveer 15 tot 30 minuten, bijna elke top toeristische bestemmingen in onze omgeving, zoals te bereiken: Mal Pais, Santa Teresa, Cabuya, Cabo Blanco Nationaal Park, Tango Mar, Curu en Tambor. Montezuma is bekend om zijn natuurlijke schatten, met zijn bohemien touch en alternatieve activiteiten: Yoga, Body-mind genezers, dans, gezondheid van voedsel biedt, massage, meditatie, spirituele retraites, film festival en kunst bijeenkomsten onder anderen.

Meer informatie

Eigenaar
Peter and Rocio Kahl
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Duits, Spaans
Reactietijd:
Binnen een paar uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
25 mei, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: huis in Montezuma, Costa Rica

Type woning:
  • huis
Maaltijden:
  • zelf koken
Schoonmaakservice:
  • huishoudster - inbegrepen
Grondoppervlak:
  • 250 m²
Huisregels:
  • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 7
  • huisdieren in overleg
  • kinderen welkom
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
  • roken niet toegestaan
Locatie:
  • strand
  • Uitzicht op het strand
  • Uitzicht op monument
  • Bergzicht
  • bij zee
  • Zeezicht
  • landelijk
  • dorp
  • Uitzicht op water
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • gezin
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • zeep
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • plaatselijke activiteiten - gids
  • plaatselijke kaarten
  • restaurantgids
  • parkeerplaats
  • parkeren - niet op straat
  • Secure Parking
  • toiletpapier
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • draadloze breedband
keuken:
  • 4 kookplaten
  • blender
  • koffiezetter
  • keukengerei
  • Borden & bestek
  • vriezer
  • grill
  • Keuken
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • gaspitten
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel
    - toilet , douchecel
  • De drie hutten en het huis heeft een prachtig uitzicht op de oceaan van de buien ook, omgeven door de natuur in een privé-omgeving. Warme douches zijn beschikbaar in alle hutten en het huis.
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 7
  • - 1 tweepersoonsbed , 1 eenpersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
  • * Colibri Cabin heeft naast het hok tweepersoonsbed slaapruimte een enkel bed gelegen beneden. * Mariposa hut heeft een tweepersoons bed slapen ruimte en het is mogelijk om een ​​eenpersoonsbed tegemoet. Geco hut heeft een tweepersoons bed. * Art House Het is onze nieuwste en heeft de meeste van de gegevens van alle. Het heeft drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Wordt geleverd met een grote keuken en een woon- eetkamer. * Alle hutten zijn voorzien van horren. Beddengoed en handdoeken zijn ook aanwezig. De beste natuurlijke ventilator die we hebben is de wind die gedurende de dag komen uit de oceaan en in de nacht van de landzijde. Er is echter een ventilator ook. * Dagelijkse schoonmaak is inbegrepen. Beide hutten hebben een BBQ grill, strandstoelen en hangmatten.
Vermaak:
  • boeken
Buiten:
  • balkon
  • strandstoelen
  • kraaiennest
  • Deck / Patio
  • Fully Fenced
  • tuin
  • tuingrill
  • terras - steen/beton
  • terras
  • dek - hout
  • 4 tuinstoelen
  • 4 strandstoelen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • allergievrije omgeving
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Voorzieningen ter plekke:
  • personeel
Attracties:
  • baai/golf
  • botanische tuin
  • bioscopen
  • festivals
  • bosrijke omgeving
  • bibliotheek
  • speeltuin
  • regenwouden
  • restaurants
  • waterval
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • pedalo's
  • photography
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
  • kijken van walvissen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • ruiterevenementen
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • mountain biken
  • piervissen
  • duiken
  • snorkelen
  • baai/golf vissen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
Notities:
We staan ​​open voor je hoort verzoeken en / of wensen, dus laat ons weten wat voorzieningen of apparatuur die u nodig zou kunnen hebben en we zullen ons best doen om ze te vervullen.

Recensies

Uitstekend! 4,7/5 -
(21 recensies over woning)

80% Complete
14% Complete
0% Complete
0% Complete
4% Complete
Xtreme uitzicht op de oceaan. Art House 150-250U $.
average rating of 4.6666665 based on 21 reviews
1

Unbelievably uncomfortable, Misrepresented, and sooo many bugs

  • 1 of 5

My husband and I are in our early 30s, very active and travel to Central America every year. We have been to Montezuma 4 times and stayed at multiple places and this was by far the worst, and also the most expensive. We thought we would splurge and up our game from our normal backpacker hotels/cheaper VRBOs. Unfortunately, the owner does not represent the property well in their descriptions and we were misled to expect something far different. To start, the cabin is more like a shack, and you can see light coming through large cracks between planks when you look back on it at night. This does nothing to keep out bugs, there is a mosquito net over the bed but we had ants and praying mantises and other bugs in the bed every morning. Not to mention tons of bug bites! The bed is about 2ft from fridge and stove top, if you leave your garbage inside, bugs come in, if you put it outside the racoons get it. Maid service was NOT included as they say it is. They changed our sheets once during our week stay, only after we went up to the main house and requested it. Same with garbage. The bathroom, adjacent to kitchen and bed area is only separated by a 3/4 wall, so no privacy there. This place is very small. The shower is outside and had no light, so we had to use headlamps to watch for snakes when entering the shower at night. The main house which is often represented in the photos was occupied by the owner who was living by himself at the time. We were not invited to use the pool and honestly, he had a creepy vibe.

We almost left early multiple times, but we are the kind of people who like to give things the benefit of the doubt and tough it out. This is one of few times I regret that, by the time we left we were miserable and covered with bug bites. I had my laptop with me and a colony of ants came in and literally colonized the inside of my computer, but there was nothing we could do to keep them out of the shack. I could seriously go on and on about the downfalls of this place.

To end on a positive note though, the view is amazing, just don't be afraid of sharing your space with spiders the size of your hand, sharing your bed with ants and your trash with, well everything. For what it actually is, $50 would be a much more reasonable price. Stay in town and enjoy the vibe of Montezuma.

Also, a car or atv rental is absolutely required.

I will NEVER go back, and we are really pretty chill about things. This place was unbelievably uncomfortable.

  • Recensie ingediend: 5-apr-2018
  • Datum van verblijf: november 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar We feel really sorry to hear that from you, We are now for 20 years in business and haven't had such a blast. We really wonder where you have been. Also not sure why it took 6 months to write this. All a bit strange. If you would have told us at your stay at least something we would have try to fix or refund you. Outside shower without light?Snakes?Creepy vibe? Fridge close to the bed? Small? Really not sure. The only thing what really fits is the view, the rest doesn't reflect anything we rent. Sorry that we cannot relate to this review. Must be a mistake, but we are really sorry to hear this wherever you have been. Our 500 reviews on different operaters shows the opposite. Really strange to read this.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Unique, beautiful view and grounds

  • 4 of 5

This property was designed with a lot of thought and artistic touches everywhere you look. The view is unbelievable!

  • Recensie ingediend: 6-mrt-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much Sandra, it was a pleasure having you with us. All the best Peter and Rocio
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Edmonton
5

Amazing views and property. Way better than the photos

  • 5 of 5

Great property with incredible views located ~15 minutes drive from the town of Montezuma. Nice pool and lots of space to enjoy the view of the ocean and listen for the howler monkeys. Clean and very open living space with lots of air flow and although there is no AC, there was enough open air flow to get a good sleep on those hot nights. A vehicle is a must to get in and out of town, to restaurants and attractions.

  • Recensie ingediend: 22-feb-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Boise, Idaho. USA
4

Rustic tiny cabin on dramatic cliff

  • 4 of 5

I stayed in the Mariposa cabin with my boys aged 10 & 12. It was cozy but worked fine. The cabin would be better as a romantic private place for a couple. It was very simple but had everything you need. You will need to bring all food essentials: ie salt pepper sugar. The drive up from Montezuma is extremely steep and a little scary. We did not have a car but Santiago, the caretaker, helped us find a nice taxi driver who was willing to drive us back and forth. Santiago was very helpful. He speaks only Spanish but he called Peter the owner when we had and difficulty with translation. Peter was also very helpfull. Although the location was Slightly inconvenient to get to the beach etc, I felt very safe up there at night with the windows and doors open. Montezuma town itself is a little seedy and you could not do that. My boys and I enjoyed lazy days at the swimming pool. We listened to howler monkeys below us on the cliffs and enjoyed stalking huge iguanas on the grounds. There were white faced capuchin monkeys in the trees around us and great birding in the property and surrounding area.

I highly recommend the area. As a die-hard beach lover, It’s hard to explain why the waterfalls are so incredibly beautiful. There are many streams in the area and they drop down cliffs into giant swimming pools. You go to the Falls not just because it is beautiful but also an amazing place to swim! This is actually the true splendor of the area. My only complaint would be the bed. I am very picky about my beds and to be fair, from experience at other places, it was about average. I think that bringing in large items like high quality mattresses is very expensive in this remote area.... but if it was possible to replace it would be well worth it!

  • Recensie ingediend: 7-jan-2018
  • Datum van verblijf: december 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Christina, thank you for your nice remarks that the cabin is a romantic place, that you and kids felt very safe up here, that you all enjoyed the pool. And you had the opportunity to see wild life while visiting us. We need to remind you though that we were very clear with you at the beginning that the cabin was not for 3 people. Nevertheless, you insisted and agreed that you would sleep with one of your children and you asked us for an extra bed and we certainly did our best to accommodate you 3 in it. Nevertheless, thank you Christina for your other words of support about us and the area.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

WONDERFUL

  • 5 of 5

Best view ever! Beautiful house.

  • Recensie ingediend: 1-sep-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thanks so much, it was a pleasure having you with us. All the best Peter and rocio
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Beautiful view! Remote location!

  • 5 of 5

This was worth every penny!! The pool was great. House was great. Santiago the caretaker of the house was awesome! Only issue we had was that our neighbors liked to walk around naked.... maybe a privacy question on the booking sheet so that people that prefer the nude have a more private house... other than hay the house was perfect!!!

  • Recensie ingediend: 8-feb-2017
  • Datum van verblijf: februari 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you so much Ashley, didn't know about the nudes, if you would have told us earlier we would have send them some clothes. First time we had this, they have been told that it was a shared area. Thanks for letting us know. Big hugs Peter and Rocio
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
20 Miles
Local Airport in Tambor/Inter. Airport San Jose
Dichtstbijzijnde Barpub
1 Miles
Chicos Bar, Las Palmeras, La Cascada.
Dichtstbijzijnde haven
30 Miles
Naviera Tambor.
Dichtstbijzijnde Golf
15 Miles
Los Delfines Golf and Country Club
Dichtstbijzijnde Restaurant
1 Miles
Playa de los Artistas
Dichtstbijzijnde strand
1 Miles
Montezuma beach
auto: aanbevolen

We zijn slechts 5 minuten (2 mijl) met de auto van de beste stranden en watervallen in Montezuma.

Aangezien wij zijn gelegen op een klif (300 voet boven de oceaan) het uitzicht op de oceaan is als een dromerige rijden en nog steeds zo hoog, kon men de oceaan te sussen krijgen door het te horen. Wordt u wakker door het spectrum van een oranje rood kleuren van de zonsopgang.

Dit gebied staat bekend om de rijkdom en verscheidenheid van de natuur (stranden, watervallen, rivieren en bossen), toeristische diensten, het eten diversiteit heiligdommen :) en voor de easy going natuurgerichte en vredelievende gemeenschap. Neem dan contact met ons op voor beschikbaarheid. Hartelijk bedankt :)

Het gebied rond is geweldig, wild en onaangeroerd. We hebben een gids gemaakt voor onze gast genaamd Montezuma wild. Er zijn meer dan 50 watervallen in de buurt.

Andere activiteiten: biologische markt, meditatie, dieren kijken, kunst 'Chunches del mar', ('Fiestas, Cabalgata-Tope en Rodeo-lokale evenementen').

Bezoek onze website. www. montezumaheightscostarica. com

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: huis in Montezuma, Costa Rica

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
USD
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€ 456
voor 2 nachten
Vanaf
€ 215
€ 1.317
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg € 17 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

extra person after two € 25,82
Borg € 172,1

Minimum two nights.

Please ask for long term rentals

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen