Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Appartement Rome City Center op slechts een steenworp van de Trevifontein COLOSSEUM VATICAAN

Personen5
slaapkamers 1
Badkamers1
Oppervlakte 46 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 nachten

Beschrijving

Info over de woning

1 slaapkamer, een ruime woonkamer, keuken, 1 badkamer, 5 personen

Stijlvol 500 sf appartement 20 stappen verwijderd van de Trevifontein. Op de 4e verdieping van een luxe gebouw met 2 liften deze rustige Rome vakantie appartement biedt de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Rome. Ondanks de centrale locatie die u zult versteld staan ​​hoe stil het appartement is. De ingang komt uit op een zonnige en ruime woonkamer met een slaapbank voor twee personen slaapt, een enkele trek bed kan ook worden ondergebracht en een grote uitbreiding van tafel zit voor maximaal 6 personen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle benodigde voorzieningen. De rustige en lichte slaapkamer (dubbel bed) heeft twee ramen met uitzicht op een rustige binnenplaats met een schitterend uitzicht op de daken van Rome. De onlangs vernieuwde badkamer heeft een grote inloopdouche en een wasmachine voor een langer verblijf.

Dit volledig ingerichte appartement en prachtig ingericht met kwaliteit meubels is perfect voor een koppel, familie of een kleine groep vrienden die op zoek zijn naar een geweldige locatie in de Eeuwige Stad Rome!

Meer gegevens

Beheerder
Beheerder
Adverteert sinds 2009
Spreekt Engels, Frans, Italiaans
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
4 augustus, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Centro Storico, Italië

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 4
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 46 m²
Huisregels:
  • Check-in: 13:00 / Check-out: 10:00
  • Max. bezetting: 5
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • stadscentrum
  • Uitzicht op monument
  • grote plaats
Thema:
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Lift
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , douchecel , bidet
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 5
  • - 1 tweepersoonsbed
  • Wieg beschikbaar. Grote pull out single bed in de woonkamer.
Vermaak:
  • boeken
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • niet toegankelijk met rolstoel
Voorzieningen ter plekke:
  • chauffeur
  • concierge
  • particuliere chef
Attracties:
  • herfstkleuren
  • botanische tuin
  • kerken
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • belastingvrije winkels
  • bibliotheek
  • theater
  • musea
  • vijver
  • restaurants
  • ruïnes
  • synagoges
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • ruiterevenementen
  • golf
Notities:
Engels sprekende gids beschikbaar Eten en wijn winkels Tour in Rome kan worden geregeld: Het nemen van een food tour is zeker een geweldige manier om meer over de Romeinse cultuur te leren door de ogen van een inwoner expert. Wandel door de open lucht markten bezoeken voedingswinkels en oude bakkerijen. evenals lokale ambachtelijke kazen en salami. Deze worden begeleid door monsters van rode wijn en prosecco, een Italiaanse mousserende witte wijn. Degenen onder u met een zoete tand zal ook niet teleurgesteld worden, want dit alles wordt gevolgd door een gelato en een koffie om u de extra boost die u nodig heeft na al dat eten te geven.

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(72 recensies van reizigers)

73% Complete
18% Complete
2% Complete
4% Complete
1% Complete
Appartement Rome City Center op slechts een steenworp van de Trevifontein COLOSSEUM VATICAAN
average rating of 4.5833335 based on 72 reviews
5

Very nice apartment, well furnished and great location

  • 5 of 5

Very helpful check in , with plenty of information provided. the flat is well appointed with good air-conditioning (very important in July). I would stay here again.

  • Recensie verstuurd: Jul 26, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Atlanta, Georgia USA
1

Great location but the apartment felt like a dorm room.

  • 1 of 5

I don't recommend this property but let me give you the pros and cons.

Pros: Literally steps from the Trevi Fountain, easy communication with the host, safe and secured with an inside & outside locked door, lots to do around the area, has a small safe, elevators for 4th floor, air conditioner, quiet on the backside of building

Cons: Exposed pipes in the bathroom where the plaster is missing (chipped away) near water heater on ceiling, must wait 20 mins between showers for hot water (per host), some sticky looking brown stuff over the bathroom door, dirty white walls with handprints & dirt all over most walls in the apt, very thin & cheap linens & pillows , washer so small you can only wash 1 pair of jeans, missing shower door panel replaced with a very dirty curtain, must turn off air or anything plugged in if you want to plug anything else in the whole apt, broken clothes drying rack in bathroom, both mattresses are very uncomfortable, this apt accommodates 3 at best without being cramped. I cannot imagine more people in this space.

To be fair, I didn't call the host and complain while there because there was nothing she could do about these things during our stay. These are things that need to be done while vacant. If you only want to be in this location, it's probably worth the money. If you would also like to be comfortable, I would not recommend this apartment. I also never met the host, she sent a nice friend to let us in and show us around. Hope this review is helpful.

  • Recensie verstuurd: Apr 8, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for taking the time to review our property. Your input and the feedback from all of our guest is highly valuable to us as this will assist us in our continuous efforts to maintain and improve the service level we aim for and we always want guest expectations to be met upon arrival. Before your check in we had a problem with the water heater we have replaced in a hurry to be able to provide you the hot water and did not have the time to fix the walls. The walls in the bathroom near the water heater has been fixed right after you had left the apartment. Bed linen and towels are pure cotton provided by a professional laundry that wash and sanitize them each change of guests. Same for the shower curtain we replace it each guest change. Washing machine size is 5 kg or 11lb, actually fits more than one regular size pair of jeans and is big enough for short stays. With mattresses and pillows guests opinion are always different. Some guests prefer them firm and other guest wants them soft. The house mattresses are orthopedic and firm supporting well your back especially after long walks. As for the reduced spaces, I understand in your country you are used to bigger sizes and you probably don't pay attention to energy and water consumptions. Unfortunately while traveling you may not find same. Especially in our old Europe spaces are limited, we save energy and water and respect the planet. Sorry you didn't mention you would like to meet me during our few chats over the phone, I would love to meet you in person too.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Fabulous Classic Condo in Prime Trevi Fountain Locale!

  • 5 of 5

We could not have picked a better apartment to spend our week in Rome. It is conveniently located a half block to Trevi Fountain and easy access to the Colosseum, walk to the Vatican and all the other major sites Rome has to offer. Great restaurants and fabulous cafes right outside your door. The unit is well designed and was a great fit for my wife and I and our 13 year old daughter who had her own queen sized fold out in the living area. Highly recommend this suite to anyone looking for convenience and a comfortable stay in Rome!

Marty

  • Recensie verstuurd: Aug 24, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

séjour en aout 2016, 3 personnes

  • 4 of 5

Appartement réellement à 50 mètres de la fontaine de Trévi, très calme, propre et fonctionnel. Aide précieuse de Paola qui a toujours répondu rapidement à nos questions avant le départ. Organisation du trajet en taxi depuis l'aéroport très appréciable, aucun problème malgré nos 2h de retard! .

Nous n'avons pas vu Paola à notre arrivée à l'appartement mais nous avons été accueillis par une jeune femme charmante parlant bien le Français et qui nous a donné un tas de conseils.

Pas de flexibilité au niveau horaire, une arrivée à 20h15 à la place de 20h déclenche les 30 euros supplémentaires ( mais c'est la règle, je sais, donc je ne peux rien dire!) et à 9h55 le jour du départ la femme de ménage sonnait. Pas un pb pour nous, mais si nous avions voulu laisser les valises pour visiter je ne sais pas si ca aurait été possible.

Quartier idéal pour séjourner et visiter Rome (central, restaurant, supérette,...).

Je recommande cet appartement.

  • Recensie verstuurd: Aug 18, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: Abritel, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Bonjour Florence et merci pour votre commentaire. Je suis bien heureuse que vous avez passe' un tres bon sejour. Bien sur vous auriez pu laisser vos bagage apres l'horaire du check out. Desoleé que vous ne l'avez pas demande' a' l'avance avec tous les questions que vous m'avez pose' avant d'arriver ou au check in. Avec plaisir a' la prochaine!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Cairns, Australia
4

Comfortable apartment in a wonderful location

  • 4 of 5

We spent 4 very comfortable nights in this apartment and would be very happy to use it again on a future visit. Its location is wonderful and we were able to walk to all points of interest - we only used the underground when we were in a hurry to be somewhere. The apartment has everything needed to be a home away from home. The building is very secure and having 2 elevators made getting luggage up to the apartment very convenient. The area around the apartment had a great choice of restaurants and bars. It was a pity that both the Trevi Fountain and Spanish Steps were closed for renovations but you can't have everything. Just a couple of things meant that we only rated the apartment as 4 stars instead of 5. The TV, which is a very old box type did not work at all during our stay (flat screen TVs are not expensive these days) and one panel in the curved shower screen had been broken and had been replaced with a plastic shower curtain which was a bit of a cheap fix. But apart from those items we were very happy there during our stay.

  • Recensie verstuurd: Oct 29, 2015
  • Datum van verblijf: Oct 2015
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
Charlotte, NC
4

Nice location

  • 4 of 5

Our transfers to & from airport (arranged through this property) were so smooth. Our first driver even gave a little tour on our way in which was a nice treat. The apt was perfectly located and within our 3 days we were able to explore so much! Check in was incredibly smooth and we were given so much info from our check in angel. Many restaurants & markets right outside your door.

  • Recensie verstuurd: Aug 27, 2015
  • Datum van verblijf: Aug 2015
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
21 Miles
Leonardo da Vinci Airport (FCO)
Dichtstbijzijnde haven
30 Miles
Civitavecchia
Dichtstbijzijnde treinstation
5 Miles
Termini train station
Dichtstbijzijnde snelweg
4 Miles
A24 Highway
Dichtstbijzijnde strand
18 Miles
Fregene, Ostia
auto: niet noodzakelijk

Het appartement is gelegen in de meest handige en verbazingwekkende deel van de stad, omgeven door prachtige kerken en historische monumenten. De prachtige Colosseum en wandeling de unieke Forum, het Piazza Navona, het Pantheon, de Piazza del Popolo, Campo de 'Fiori, Trastevere en alle van de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken zijn op loopafstand. Leuke outdoor restaurants en bar, deli's en boodschappen zijn net buiten het gebouw. Geniet van de meest exclusieve winkelstraat van de Italiaanse en Europese mode boetieks zoals Gucci, Prada, Fendi, Cartier. U zult enthousiast om hen te bereiken op een paar minuten lopen zijn.

Limousine Service: Pick up van / naar FCO en CIA luchthaven en van / naar Termini en Tiburtina Station kan vooraf worden geregeld.

Wij kunnen uw pick-up van zowel de FCO en luchthavens CIA Rome toren regelen door een betrouwbare licentie limousine service tegen een vaste prijs, zelfs als de chauffeur moet wachten als gevolg van uw vlucht vertragingen of er verkeer op uw weg. U wordt direct de chauffeur betalen.

Maar als u liever met het openbaar vervoer hier Hier vindt u de aanwijzingen van de twee luchthavens en het Termini station.

Vanaf de luchthaven Leonardo Da Vinci: Neem de "Leonardo Express" trein naar het station Termini. Treinen naar het station Termini beginnen bij 6:35 in de ochtend, met treinen op 5 en 35 minuten na het uur. De laatste trein van de dag vertrekt om 23. 35 (23:37). Het kost 11 Euro per persoon. Vanaf Piazzale dei Cinquecento vlak bij Termini station neemt u de bus n. 175 richting Partigiani en uitstappen TRITONE / Trevifontein stop (7 haltes).

Vanaf de luchthaven Ciampino: Neem de Shuttle naar station Termini, vervolgens vanaf de Piazzale dei Cinquecento vlak bij Termini station neemt u de bus n. 175 richting Partigiani en uitstappen TRITONE / Trevifontein stop (7 haltes).

Vanaf het Termini station: Vanaf Piazzale dei Cinquecento vlak bij Termini station neemt u de bus n. 175 richting Partigiani en stap uit bij de TRITONE / Trevifontein stop (7 haltes).

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Centro Storico, Italië

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
PEAK
1 sep 2017 - 2 nov 2017
3 nacht minimum verblijf
€490
voor 3 nachten
Vanaf
€140
€870
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht
 
CHRISTMAS
22 dec 2017 - 6 jan 2018
3 nacht minimum verblijf
€610
voor 3 nachten
Vanaf
€180
€1.070
€2.370
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€430
voor 3 nachten
Vanaf
€120
€720
€2.370
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Schoonmaakkosten €70
Bijkomende kosten van €12 per persoon per nacht

Check-in after 20.00 (before 00.00) costs Euro 45.

Change of plans forcing you to delay or cut short your stay do not provide the refund of the number of days rental you will be missing. Upon the notice of the new arrival or departure date, I will attempt to find another guest to rent during the same period. If I can re-rent I will refund your money. If not I must treat these as if you stayed for the full period which was reserved

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar