Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Appartement Rome City Center op slechts een steenworp van de Trevifontein COLOSSEUM VATICAAN

Personen5
slaapkamers 1
Badkamers1
Oppervlakte 500 sq ft
Ligging vakantiehuis appartement
Minimumverblijf 3 nachten

Beschrijving

Info over de woning

1 slaapkamer, een ruime woonkamer, keuken, 1 badkamer, 5 personen

Stijlvol 500 sf appartement 20 stappen verwijderd van de Trevifontein. Op de 4e verdieping van een luxe gebouw met 2 liften deze rustige Rome vakantie appartement biedt de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Rome. Ondanks de centrale locatie die u zult versteld staan ​​hoe stil het appartement is. De ingang komt uit op een zonnige en ruime woonkamer met een slaapbank voor twee personen slaapt, een enkele trek bed kan ook worden ondergebracht en een grote uitbreiding van tafel zit voor maximaal 6 personen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle benodigde voorzieningen. De rustige en lichte slaapkamer (dubbel bed) heeft twee ramen met uitzicht op een rustige binnenplaats met een schitterend uitzicht op de daken van Rome. De onlangs vernieuwde badkamer heeft een grote inloopdouche en een wasmachine voor een langer verblijf.

Dit volledig ingerichte appartement en prachtig ingericht met kwaliteit meubels is perfect voor een koppel, familie of een kleine groep vrienden die op zoek zijn naar een geweldige locatie in de Eeuwige Stad Rome!

Meer informatie

Agentschap
Agentschap
Adverteert sinds 2009
Spreekt Engels, Frans, Italiaans
Reactietijd:
Binnen één uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
18 april, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Trevifontein, Italië

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 4
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 500 sq ft
Huisregels:
  • Check-in: 13:00 / Check-out: 10:00
  • Max. bezetting: 5
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • stadscentrum
  • Uitzicht op monument
  • grote plaats
Thema:
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Lift
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 6 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , douchecel , bidet
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 5
  • - 1 tweepersoonsbed
  • Wieg beschikbaar. Grote pull out single bed in de woonkamer.
Vermaak:
  • boeken
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • niet toegankelijk met rolstoel
Voorzieningen ter plekke:
  • chauffeur
  • concierge
  • particuliere chef
Attracties:
  • herfstkleuren
  • botanische tuin
  • kerken
  • bioscopen
  • wasserette - self service
  • belastingvrije winkels
  • bibliotheek
  • theater
  • musea
  • vijver
  • restaurants
  • ruïnes
  • synagoges
Vrijetijdsbesteding:
  • op antiek jagen
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • ruiterevenementen
  • golf
Notities:
Engelssprekende gids beschikbaar Eten en wijn winkelen Tour in Rome kan worden geregeld: een rondleiding door het eten is zeker een geweldige manier om meer te leren over de Romeinse cultuur door de ogen van een inwoner expert. Wandel door de openluchtmarkten, bezoek voedselwinkels en oude bakkerijen. evenals lokale ambachtelijke kazen en salami. Deze worden vergezeld door stalen van rode wijn en prosecco, een Italiaanse mousserende witte wijn. Degenen onder jullie met een zoetekauw zullen ook niet teleurgesteld worden, want dit alles wordt gevolgd door een gelato en een kop koffie om je de extra boost te geven die je nodig hebt na al dat eten.

Recensies

Uitstekend! 4,6/5 -
(75 recensies over woning)

72% Complete
20% Complete
2% Complete
4% Complete
1% Complete
Appartement Rome City Center op slechts een steenworp van de Trevifontein COLOSSEUM VATICAAN
average rating of 4.5733333 based on 75 reviews
Kansas City, MO
4

Just the right size flat. Close to everything! Washing machine was very small, but did the job!

  • 4 of 5

Just the right size flat. Close to everything! Washing machine was very small, but did the job! Only downfall (as it is in every lace in Europe, the shower was small (my husband is 6’4” so of course taking a shower is an art over here!) and we ended up buying our own toilet paper (they gave us only 1 roll for the week. Great stay overall!

  • Recensie ingediend: 31-mrt-2018
  • Datum van verblijf: maart 2018
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Für 2 Personen super geeignet; kein Straßenlärm! Super zentral gelegen, alles zu Fuß erreichbar.

  • 5 of 5

FW super geeignet für 2 Personen, für 4 wohl etwas eng. Weingläser sollten vorhanden sein.

  • Recensie ingediend: 20-mrt-2018
  • Datum van verblijf: maart 2018
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Visit to Rome.

  • 4 of 5

We had a very pleasant stay in the apartment. Very good location, good size living room and bedroom with all the necessary aplliances. Good space for clothes. Clean room, good bathroom, washer with smooth operation. We notice a lack of TV, and more outlets for connecting the phone, laptop charging. Delivery of the apartment was made very quickly. Luckily we didn't have any problems, because we would not know how to solve it.

  • Recensie ingediend: 16-okt-2017
  • Datum van verblijf: september 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Very nice apartment, well furnished and great location

  • 5 of 5

Very helpful check in , with plenty of information provided. the flat is well appointed with good air-conditioning (very important in July). I would stay here again.

  • Recensie ingediend: 26-jul-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Atlanta, Georgia USA
1

Great location but the apartment felt like a dorm room.

  • 1 of 5

I don't recommend this property but let me give you the pros and cons.

Pros: Literally steps from the Trevi Fountain, easy communication with the host, safe and secured with an inside & outside locked door, lots to do around the area, has a small safe, elevators for 4th floor, air conditioner, quiet on the backside of building

Cons: Exposed pipes in the bathroom where the plaster is missing (chipped away) near water heater on ceiling, must wait 20 mins between showers for hot water (per host), some sticky looking brown stuff over the bathroom door, dirty white walls with handprints & dirt all over most walls in the apt, very thin & cheap linens & pillows , washer so small you can only wash 1 pair of jeans, missing shower door panel replaced with a very dirty curtain, must turn off air or anything plugged in if you want to plug anything else in the whole apt, broken clothes drying rack in bathroom, both mattresses are very uncomfortable, this apt accommodates 3 at best without being cramped. I cannot imagine more people in this space.

To be fair, I didn't call the host and complain while there because there was nothing she could do about these things during our stay. These are things that need to be done while vacant. If you only want to be in this location, it's probably worth the money. If you would also like to be comfortable, I would not recommend this apartment. I also never met the host, she sent a nice friend to let us in and show us around. Hope this review is helpful.

  • Recensie ingediend: 8-apr-2017
  • Datum van verblijf: april 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for taking the time to review our property. Your input and the feedback from all of our guest is highly valuable to us as this will assist us in our continuous efforts to maintain and improve the service level we aim for and we always want guest expectations to be met upon arrival. Before your check in we had a problem with the water heater we have replaced in a hurry to be able to provide you the hot water and did not have the time to fix the walls. The walls in the bathroom near the water heater has been fixed right after you had left the apartment. Bed linen and towels are pure cotton provided by a professional laundry that wash and sanitize them each change of guests. Same for the shower curtain we replace it each guest change. Washing machine size is 5 kg or 11lb, actually fits more than one regular size pair of jeans and is big enough for short stays. With mattresses and pillows guests opinion are always different. Some guests prefer them firm and other guest wants them soft. The house mattresses are orthopedic and firm supporting well your back especially after long walks. As for the reduced spaces, I understand in your country you are used to bigger sizes and you probably don't pay attention to energy and water consumptions. Unfortunately while traveling you may not find same. Especially in our old Europe spaces are limited, we save energy and water and respect the planet. Sorry you didn't mention you would like to meet me during our few chats over the phone, I would love to meet you in person too.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
-
5

Fabulous Classic Condo in Prime Trevi Fountain Locale!

  • 5 of 5

We could not have picked a better apartment to spend our week in Rome. It is conveniently located a half block to Trevi Fountain and easy access to the Colosseum, walk to the Vatican and all the other major sites Rome has to offer. Great restaurants and fabulous cafes right outside your door. The unit is well designed and was a great fit for my wife and I and our 13 year old daughter who had her own queen sized fold out in the living area. Highly recommend this suite to anyone looking for convenience and a comfortable stay in Rome!

Marty

  • Recensie ingediend: 24-aug-2016
  • Datum van verblijf: augustus 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
21 Miles
Leonardo da Vinci Airport (FCO)
Dichtstbijzijnde haven
30 Miles
Civitavecchia
Dichtstbijzijnde treinstation
5 Miles
Termini train station
Dichtstbijzijnde snelweg
4 Miles
A24 Highway
Dichtstbijzijnde strand
18 Miles
Fregene, Ostia
auto: niet noodzakelijk

Het appartement is gelegen in de meest handige en geweldige omgeving van de stad, omringd door prachtige kerken en historische monumenten. Het prachtige Colosseum en de unieke wandeling van het Forum, Piazza Navona, het Pantheon, het Piazza del Popolo, Campo de 'Fiori, Trastevere en alle belangrijke bezienswaardigheden die u kunt bezoeken, liggen op loopafstand. Leuke outdoor restaurants en bar, delicatessenwinkels en boodschappen zijn net buiten het gebouw. Geniet van de meest exclusieve winkels in de Italiaanse en Europese modeboetieks zoals Gucci, Prada, Fendi, Cartier. Je zult enthousiast zijn om ze te bereiken op een paar minuten lopen.

Limousineservice: ophalen van / naar FCO en CIA-luchthaven en van / naar Termini en Tiburtina Station kan vooraf worden geregeld.

We kunnen uw ophaalservice vanaf de luchthavens van FCO en CIA Rome voorspellen door een betrouwbare limousineservice met licentie tegen een vaste prijs, zelfs als de chauffeur moet wachten vanwege uw vertragingen of verkeer onderweg. U betaalt de chauffeur rechtstreeks.

Als u echter liever gebruikmaakt van het openbaar vervoer, volg dan de aanwijzingen van de twee luchthavens en het treinstation Termini.

Vanaf de luchthaven Leonardo Da Vinci: neem de trein "Leonardo Express" naar het station Termini. Treinen naar station Termini beginnen om 06:35 in de ochtend, met treinen die 5 en 35 minuten na het uur rijden. De laatste trein van de dag vertrekt om 23.35 uur (23.37 uur). Het kost 11 Euro per persoon. Vanaf de Piazzale dei Cinquecento vlak bij het treinstation Termini, neemt u de bus n. 175 richting PARTIGIANI en stap uit TRITONE / FONTANA DI TREVI stop (7 haltes).

Vanaf de luchthaven Ciampino: neem de shuttle naar station Termini en vervolgens vanaf de Piazzale dei Cinquecento, vlakbij het Termini treinstation, neem de bus n. 175 richting PARTIGIANI en stap uit TRITONE / FONTANA DI TREVI stop (7 haltes).

Vanaf treinstation Termini: Vanaf de Piazzale dei Cinquecento, vlakbij het station Termini, neemt u de bus n. 175 richting PARTIGIANI en stap uit bij de halte TRITONE / FONTANA DI TREVI (7 haltes).

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Trevifontein, Italië

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Peak Season
23 mrt 2018 - 31 jul 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 490
voor 3 nachten
Vanaf
€ 140
€ 870
€ 2.270
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg € 15 per extra gast per nacht
 
PEAK SEASON
1 sep 2018 - 4 nov 2018
3 nacht minimum verblijf
€ 490
voor 3 nachten
Vanaf
€ 140
€ 870
€ 2.270
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg € 15 per extra gast per nacht
 
Christmas
21 dec 2018 - 6 jan 2019
3 nacht minimum verblijf
€ 520
voor 3 nachten
Vanaf
€ 150
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg € 15 per extra gast per nacht
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€ 430
voor 3 nachten
Vanaf
€ 120
€ 720
€ 2.270
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg € 15 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Housekeeping Fees € 70

Late Check in fees After 8:00PM is € 45

Cancellation policy provides the refund of the full payment or the advanced payment if the cancellation will be notified more than 60 days before the check in date. Although I understand that emergencies can require a change of plans forcing you to delay the arrival date or cut short your stay, the cancellation policy doesn't provide the refund of the number of days rental you will be missing. Upon the notice of the new arrival or departure date, I will attempt to find another guest to rent during the same period. If I can re-rent I will refund your money. If not I must treat these as if you stayed for the full period which was reserved. However, you should not count on this refund as this is not a hotel with walk-in guests, I rely on advance bookings from people who normally schedule their travel far in advance.

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen