Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Boomtoppen een 4 *, 2 slaapkamer chalet is geschikt voor maximaal 5 personen

Personen5
slaapkamers 2
Badkamers2
Ligging vakantiehuis chalet
Minimum verblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

2 slaapkamers, een prachtig uitzicht, gratis parkeergelegenheid, gezinsvriendelijke

Welcome 2 TREETOPS Chalet, een 4 *, 2 slaapkamers chalet gelegen aan Plas Panteidal in de buurt van Aberdovey aan de zuidkant van Snowdonia National Park.

Een eigenschap van hoge kwaliteit met een afwerking van hoge normen, ligt in een prachtige positie, hoog en biedt uitzicht op de Dyfi estuarium en de bergen

Het chalet heeft 2 slaapkamers, een tweepersoonsbed en een aparte slaapkamer, slaapt comfortabel voor maximaal 4 personen, een extra bed kunnen worden opgenomen voor een 5e persoon indien nodig. Het chalet is ideaal voor koppels en gezinnen.

Treetops is geïsoleerd hele en aanbiedingen, warme en comfortabele accommodatie van februari tot oktober.

Het profiteert van het hebben van 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken met moderne apparatuur, samen met een ontbijt bar, een door de woonkamer leidt u naar het terras op het zuiden met een apart BBQ gebied voor de 'Al Fresco' kookervaring.

Super uitzicht worden aangeboden vanaf het balkon, woonkamer en beide slaapkamers

Individuele TV, DVD met Freeview zijn geïnstalleerd in beide slaapkamers als in de lounge

Parkeren (gratis) is beschikbaar voor 2 auto's direct buiten. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in TREETOPS

Treetops biedt looptijden tussen 2 -14 nachten en heeft flexibele aankomst dag (op basis van beschikbaarheid)

Beddengoed is inbegrepen voor maximaal 4 personen (indien nodig een extra bed kunt u mee te nemen lakens / dekbedden / covers etc als zijn niet voorzien voor de 5e persoon)

Een extra bed toeslag van £ 10. 00 per verblijf van toepassing is voor de 5e persoon

Elektriciteit wordt geleverd door een muntautomaat meter met behulp van £ 1. 00 munten.

TreeTops is gelegen op het vlakke, maar heeft wel stappen in de aanloop naar het. Niet echt geschikt voor zieken / gehandicapten vanwege de locatie op een heuvel.

Plas Panteidal waar de chalet is gelegen is niet echt geschikt voor gehandicapten, zieke mensen als gevolg van de locatie op een heuvel. Houdt u er rekening mee dat het chalet is gevestigd in het voormalige terrein van de oude bisschop van Bangor's Palace, de watertoevoer is een prive-aanbod en omdat de gronden zijn veen op basis van het water misschien wel verkleurd bij momenten

Gratis lidmaatschap in de Independent Holiday's Holiday Club ook opgenomen

Een herbruikbare Beveiliging / schoonmaak borg kan worden gevraagd van £ 100. 00

Houdt u er rekening mee dat TREETOPS heeft geen Wi-Fi.

Meer gegevens

Eigenaar
Independent Holidays Ltd
Adverteert sinds 2015
Spreekt Engels
Kalender laatst bijgewerkt:
23 juli, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: chalet in Aberdovey, Verenigd Koninkrijk

Type woning:
  • chalet
Maaltijden:
  • zelf koken
Huisregels:
  • Check-in: Flexible / Check-out: Flexible
  • Max. bezetting: 5
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • berg
  • bij zee
  • landelijk
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • romantisch
  • activiteit
Algemeen:
  • föhn
  • centrale verwarming
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • wasmachine
keuken:
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel
    - toilet
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 5
  • - 1 tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
  • 5e Persoon - een extra put u tot bed kunnen worden opgenomen tegen een extra vergoeding
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • spelletjes - volwassenen
  • satelliet of kabel
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • Deck / Patio
  • tuingrill
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • herfstkleuren
  • baai/golf
  • grotten
  • bosrijke omgeving
  • restaurants
  • ruïnes
  • waterval
Vrijetijdsbesteding:
  • wandelen op het strand
  • vogels kijken
  • ecotoerisme
  • paardrijden
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • jetskiën
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • zweefparachutisme
  • piervissen
  • vlotvaren
  • zeilen
  • baai/golf vissen
  • bezoeken van grotten
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • windsurfen

Recensies

Goed! 3,8/5 -
(6 recensies van reizigers)

33% Complete
50% Complete
0% Complete
0% Complete
16% Complete
Boomtoppen een 4 *, 2 slaapkamer chalet is geschikt voor maximaal 5 personen
average rating of 3.8333333 based on 6 reviews
5

It was a lovely chalet in a beautiful location. The road up was a little bumpy.

  • 5 of 5

Beautiful views of the estuary, set in woods, very quiet.

Rained all day Monday, so we had a very quiet day and went for arrive in afternoon.

Just lovely

  • Recensie verstuurd: Jun 8, 2017
  • Datum van verblijf: Jun 2017
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Lovely holiday place

  • 5 of 5

It's a nice and quit holiday place on hilltop

  • Recensie verstuurd: Sep 14, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Very nice stay , very tidy inside

  • 4 of 5

Recommend great part of the world

  • Recensie verstuurd: Sep 11, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Needs proper maintenance

  • 1 of 5

The chalet is nicely decorated and thr location is goof. Alas, it is very badly cleaned, the linen was dirty and the chalet needs to be aired regularily. Also, at least a towel for the kitchen would be appropriate. We stood only one night out of three we had payed for.

  • Recensie verstuurd: Aug 5, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Mr Sedlaczek Why have you wrote this review? It is utter garbage what you have said. TREETOPS Chalet is cleaned professionally at the end of each stay, yours was no different, the cleaner prides herself on her work hence the so many good reviews about the cleanliness. The chalet is used daily throughout the summer so how can it need airing, equally there are air vents in all rooms which creates the airflow. You state that you had dirty linen are you saying that you slept in this dirty linen? or did you stand up all night? The chalet provides a self catering holiday, bed linen is included, all other self catering equipment ie towels/tea towels and basic requirements are supplied by the guest, - this is advised on the descriptions and also in the booking information supplied to you and all guests, did you not read the information supplied - we guess not???? It the chalet was as as bad as you state and only stayed 1 night standing up???? why did you not contact the emergency number for the maintenance person on site? equally why did you not contact ourselves -the owners? We have received no complaint whilst you were there and have certainly not received a complaint since your return, why have you not contacted us if it was so awful? TREETOPS regularly receives excellent reviews, we do not condone reviews which are untrue and you have no right whatsover to publicly write this 'utter garbage' Owners, TREETOPS Chalet, near Aberdovey
Vond u deze recensie nuttig?
2 0
4

Nice little retreat

  • 4 of 5

We had a lovely weekend, on arrival we found it lovely and clean and more spacious than we expected. Will return again, we were let down by the weather a little bit but this did not dampen our spirits.

  • Recensie verstuurd: Jul 25, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Chalet was extremely well presented and had everything we needed.

  • 4 of 5

Had to cut short our stay due to vehicle breakdown but the few days we spent at Treetops were very enjoyable.

  • Recensie verstuurd: Jun 15, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello Carol Many thanks for taking the time to post your review for TREETOPS Chalet near Aberdovey, it is most appreciated We are please that you enjoyed the chalet and hope that you had a nice few days away, sorry to learn of your car breaking down hope that you have now been able to repair? Once again many thanks and we hope we can be of service again in the future/ Kind regards TREETOPS Chalet
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde Barpub
4 kilometers
Aberdovey
Dichtstbijzijnde Golf
4 kilometers
Aberdovey
Dichtstbijzijnde treinstation
4 kilometers
Penhelig or Aberdovey
Dichtstbijzijnde Restaurant
4 kilometers
Aberdovey
Dichtstbijzijnde strand
4 kilometers
Aberdovey
auto: aanbevolen

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: chalet in Aberdovey, Verenigd Koninkrijk

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
July
21 jul 2017 - 27 jul 2017
2 nacht minimum verblijf
€111
voor 2 nachten
Vanaf
€56
Vanaf
€56
Vri,Zat,Zon
€445
 
 
Summer
28 jul 2017 - 3 sep 2017
2 nacht minimum verblijf
€178
voor 2 nachten
Vanaf
€89
Vanaf
€89
Vri
€612
 
 
September and October
4 sep 2017 - 18 okt 2017
2 nacht minimum verblijf
€123
voor 2 nachten
Vanaf
€61
Vanaf
€61
Vri,Zat
€333
 
 
OCtober Half Term
19 okt 2017 - 5 nov 2017
2 nacht minimum verblijf
€167
voor 2 nachten
Vanaf
€84
Vanaf
€89
Vri,Zat
€367
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • Geen terugbetalingen voor annuleringen die na de betaling zijn gemaakt
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen