Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Prachtig appartement, 2 slaapkamers, 2 min van Las Ramblas en de Plaza Catalunya

Personen4
slaapkamers 2
Badkamers1
Oppervlakte 55 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 0 - 5 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Dit appartement is volledig gerenoveerd in 2010 en versierd met een praktische stijl en een persoonlijke touch die kiest voor een moderne combinatie, terwijl discrete grijze tinten contrasteren met rood. Het heeft twee slaapkamers, één voorzien van een tweepersoonsbed en de andere met een grote boog omheen en praktijk. Beide kamers zijn ruim, hebben kasten en uitzicht op de straat en zijn bijzonder licht gedurende de dag. De badkamer is klein, maar perfect uitgerust en beschikt over een douche.

De woonkamer is gebouwd in hetzelfde gebied met een moderne keuken-kantoor uitgerust met kookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, etc, en allerlei keukengerei en keukenapparatuur. De eettafel en vier stoelen, en de woonkamer is ingericht met een comfortabele slaapbank. Een opmerking ook dat het appartement heeft ook gratis draadloze verbinding voor de gasten en kan gehuurd worden samen met een ander vlak voor en heeft dezelfde functies en mogelijkheden.

Kortom, dit is een nieuw appartement, volledig uitgerust en gelegen in de beste locaties in de stad, het toeristische centrum van Barcelona.

Meer gegevens

Beheerder
Beheerder
Adverteert sinds 2015
Spreekt Engels, Frans, Spaans
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen een paar uur
Kalender laatst bijgewerkt:
25 juli, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Dreta de l'Eixample, Spanje

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 4
Gebouw Type:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 55 m²
Huisregels:
  • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 4
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • bij zee
  • grote plaats
Thema:
  • historisch
  • activiteit
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Lift
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • droogtrommel
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 4
  • - 1 groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • tv
Attracties:
  • bioscopen
  • theater
  • musea
  • pretparken
Vrijetijdsbesteding:
  • Disco club
  • gokken - casino's
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • schaatsen

Recensies

Goed! 3,9/5 -
(10 recensies van reizigers)

40% Complete
40% Complete
0% Complete
10% Complete
10% Complete
Prachtig appartement, 2 slaapkamers, 2 min van Las Ramblas en de Plaza Catalunya
average rating of 3.9 based on 10 reviews
5

Excelente

  • 5 of 5

Tal como en las fotos excelente ubicación todo de primera desde la recepción a la hora acordada y la amabilidad para proporcionar toda la información turística necesaria. Recomendare y repetiré seguramente

No duden en contratar creo que no conseguirán nada mejor en precio y ubicación

  • Recensie verstuurd: Jan 30, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Estimado Mario, Gracias por compartir tu opinión sobre tu estancia en Feelathome Apartments. Nos alegra saber que tu experiencia fue excelente y queremos agradecer tus amables palabras dedicadas a nuestro personal. Será un placer que te vuelvas a alojar en nuestros apartamentos. Saludos, Feelathome Apartments
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Super weekend

  • 5 of 5

Super séjour, appartement très bien situé, très pratique et confortable, rien à redire n'hésitez pas à réserver vous ne serez pas déçu.

  • Recensie verstuurd: Jan 16, 2017
  • Datum van verblijf: Jan 2017
  • Bron: Abritel, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Chère Bérénice, Merci pour avoir partager votre avis suit a votre séjour chez Feelathome Apartments. Nous sommes contents d'apprendre que vous avez passé un super weekend et nous espérons pouvoir vous loger a nouveau si jamais vous revenez sur Barcelone. Feelathome Apartments
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Buena ubicación.

  • 4 of 5

Muy bien ubicado. Limpio y adecuado para una familia.Bien acondicionado.

  • Recensie verstuurd: Dec 10, 2016
  • Datum van verblijf: Dec 2016
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Dublin, Ireland
2

It was centrally located and very close to Ramblas

  • 2 of 5

The handover was excellent - all organised very well from that point of view and we were also permitted to check out a bit later.

It was conveniently located - 2 minutes from the Ramblas.

Unfortunately the building is surrounded by scaffolding and netting at the moment so we could not see out of any of the windows or open them. We were awakened on the first morning (4th floor) bu builders outside the window. I think we should have been notified about this.

The main bedroom was comfortable as was the kitchen / sitting room.

The room with the bunk beds was unusable. One of us had to sleep on the couch in the sitting room as the noise from the bunk beds was horrendous. Once someone slept on top the noise was unbearable and kept all occupants awake.

  • Recensie verstuurd: Sep 23, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Orla, Thank you for leaving a review after your stay at Feelathome Apartments. Please accept our apologies if the works in the building caused you any disturbance during your stay. They are completely finished now and the apartment is much brighter and has magnificent views to the city. As your feedback is very valuable for us, we have improved the following things at the apartment: the bunk beds have been changed for a better performance model so they are all new. Decoration has also been redone to provide a better atmosphere to the apartment. We hope to have the opportunity of accommodating you in a future occasion. Feelathome Apartments
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Vinkelgata 15B
4

Helt OK. Perfekt beliggenhet. Dessverre ble vi vekt hver morgen kl. 07 pga.arbeid med fasaden

  • 4 of 5

Helt OK! Mitt på treet! Hadde vært en fordel med balkong eller terrasse. Perfekt beliggenhet.

  • Recensie verstuurd: Aug 2, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

GOOD LOCATION BUT .....

  • 1 of 5

Disappointed to find that the apartment was basic in terms of provision of kitchen equipment and in many other ways. Unfortunately, although advertised as being suitable for 4 adults, the "comfortable" seating amounted to a cheap sofa bed but with only room for two adults. The poor quality bunk beds with thin mattress were so noisy that when either occupant moved, comfortable sleep was impossible. No decoration on the walls and a tiny TV screen further detracted from our stay. Such a pity that with just a little more effort this could be a great place to stay but we cannot recommend it.

  • Recensie verstuurd: Jun 30, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar First of all, I am sorry to hear that you felt disappointed during your stay in our apartment. We will check the bunk beds to avoid the noises as it is true that it can be annoying. As per the equipment, all items you mention are the ones you can see on the pictures, sorry that you found them basic and expected something else. In any case we take your feedback seriously to plan new improvements in the apartment. Regards ;) UPDATE 25/05/17: As your feedback is very valuable for us, we have improved the following things at the apartment: the bunk beds have been changed for a better performance model so they are all new. Decoration has also been redone to provide a better atmosphere to the apartment. The TV has been changed for a bigger one. We hope to have the opportunity of accommodating you in a future occasion. Feelathome Apartments
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde Restaurant

Met betrekking tot het openbaar vervoer, en gezien het hart van de stad, is het appartement gelegen in de beste buurt waarschijnlijk gecommuniceerd in heel Barcelona, ​​op gelijke afstand van de metro de Catalunya (lijn 1 - Rood en Lijn 3 - Groen ) en Universitat (lijn 1 - Rood en Lijn 2 - Lila) en eindeloze lijnen van de dag, nacht, tourbussen, evenals links naar de Spoorwegen van de Generalitat.

De straat is een van de meest commerciële van de hele stad. Het gaat van Plaza Universitat het Plaça Catalunya en alle lokale en de begane grond van de gebouwen worden bezet door trendy winkels, schoenenwinkels fotografie en elektronische apparatuur, bars en restaurants, enz., Waardoor de plaats een strategische enclave voor bestellingen de lokale bevolking en alle bezoekers van de stad.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen