Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Pensionering I. De beste buurt van Madrid. Grote kwaliteit door de verwijdering en Prado

Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Oppervlakte 60 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Het Retiro I Appartement aangeboden door het bedrijf Genteel-Home is een zorg voor detail met een unieke locatie met uitzicht op de Retiro Park appartement. Een bevoorrechte enkele meters van de Paseo del Prado, die de beroemde galerijen herbergt, onder andere toeristische attracties in de omgeving. Een levendige buurt met veel restaurants, tapas bars en winkels.

De woning bestaat uit een gezellige woonkamer met een slaapbank en eethoek; een volledig uitgeruste keuken; een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Ik retraite is een ideale plek om een ​​onvergetelijk verblijf te genieten in één van de beste gebieden van de binnenstad optie Madrid.


Beheerder
Genteel-Home
Adverteert sinds 2011
Spreekt Engels, Frans, Spaans
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
21 augustus, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Jerónimos, Spanje

Type woning:
  • appartement
Gebouw Type:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 60 m²
Huisregels:
  • Check-in: 15:00
  • /
  • Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 4
  • Min. leeftijd van primaire huurder: 30
  • Feestjes/evenementen niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Alleen niet roken
  • Check in from 21:00h has an extra cost of 30€ that the customers will have to pay to the person who makes the check in by cash
  • Check in from 00:00h has an extra cost of 50€ that the customers will have to pay to the person who makes the check in by cash
  • Parties, loud music at any time or any behavior or activity that is annoying to the neighbourhood is forbidden
Locatie:
  • stadscentrum
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Lift
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • - 1 tweepersoonsbed
Attracties:
  • botanische tuin
  • kerken
  • bioscopen
  • theater
  • musea
  • speeltuin
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • Disco club
  • outlet winkels
  • bezienswaardigheden
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • medische diensten

Recensies

Uitstekend! 4,3/5 -
(8 recensies van reizigers)

37% Complete
50% Complete
12% Complete
0% Complete
0% Complete
Pensionering I. De beste buurt van Madrid. Grote kwaliteit door de verwijdering en Prado
average rating of 4.25 based on 8 reviews
PPT Puerto Rico
4

Excellent Location

  • 4 of 5

Property was in great shape, but the bed is not comfortable. The check in process was easy and personnel very helpful. The only bad thing was the A/C; it was not clean (horrible) but other than that I strongly recommend the place. It's close to Retiro and to El Prado.

  • Recensie verstuurd: Jul 22, 2017
  • Datum van verblijf: Jul 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for your review. We're a bit surprised to read about the A/C as it's always checked before a customer enters and we haven't had any notice of it throughout your stay. We're at our customers disposal during for anything they need during their , as is indicated in the checkins, and we would have been pleased to go and check the machines again in case you had informed us you though there was a problem with them. About bed, I'm sorry to read you didn't think it was comfortable; it was renewed less than a year ago with a quality mattress altough I understand that beds are something subjective and cannot be of everyone taste. In any case, we really appreciate your words, thank you again for staying with us!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Maintenance poor

  • 3 of 5

This apartment is in a secure building in a very good area near the Prado. It is small,but bright and clean. The problem is poor maintenance. The shower head was broken and we were told it was to be replaced, but that didn't happen. There were other more minor issues which were not addressed. I would recommend this area of Madrid, but not this apartment or this company, because of the lack of response to our complaints.

  • Recensie verstuurd: Jun 28, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Christine. We are glad that you wrote a review. Of course, it cannot be said that we have not been looking out for you: since you entered you have been calling because the wifi and the air conditioning did not work and every time you called we went to the apartment and we were surprised to see that there was never any problem. For example, you had the air conditioner in heating mode and instead of switching it back to A/C, you said it did not work. Dear Christine. We are glad that you wrote a review. Of course, it cannot be said that we have not been looking out for you: since you entered you have been calling because the wifi and the air conditioning did not work and every time you called we went to the apartment and we were surprised to see that there was never any problem. For example, you had the air conditioner in heating mode and instead of switching it back to A/C, you said it did not work. Now you mention that the shower head was broken but I'm sorry to tell you that's not true. The shower doesn’t have any problem and it never has, it works perfectly. What has especially attracted our attention is your constant impetus to ask for economic amounts and even warn us that you would wait to write a good or bad review (it is in writing) depending on whether or not we refunded you money. A real experience for us.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

Ótima localização

  • 4 of 5

O apartamento tem uma localização perfeita. Ao lado do parque do retiro, atrás do museu do Prado. Três estações do metrô estão muito próximas. Apartamento bem equipado. Falta apenas um aquecedor melhor. Recomendo.

  • Recensie verstuurd: May 5, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: Alugue Temporada, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Obrigado por tomar o tempo para escrever o seu comentário e para as suas palavras gentis, tem sido um prazer hospedagem. Sobre o aquecedor ESTOU um pouco Confuso como o apartamento possuem de ar-condicionado e aquecimento e temos não recebeu qualquer reclamação sobre outros clientes se hospedar antes e depois, mas naturalmente, após ler suas palavras, enviaremos um Técnico para testá-lo. Obrigado novamente e espero vê-lo em breve!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

A nice apartment centrally located.

  • 4 of 5

The apartment was in a very good location, by Retiro park. Although on a side street, very noisy with the window open. The person who greeted us was not very knowledgeable about the neighborhood. We asked for the nearest market and she sent us several streets away. There was one on the street behind us! Also, when people are on vacation, like us, should'nt worry about buying laundry detergent or toilet paper! Prices are high for these kind of accommodations, basic necessities shoul be included.

  • Recensie verstuurd: Apr 14, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Muy buena

  • 5 of 5

Elegímos la vivienda por su situación. Al lado del parque del retiro con buenas conexiones con el aeropuerto, y otros lugares de interés. Estaba muy limpia y Youlia fue muy atenta en todo momento. Perfecta para una pareja o para una familia con 1-2 niños pequeños. Si La recomendaría.

  • Recensie verstuurd: Mar 2, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Estimado Juan, muchas gracias por compartir su experiencia con nosotros.Es un placer para nosotros saber que ha disfrutado de su estancia y muchas gracias por sus amables palabras.Esperamos volver a verle pronto, Un saludo cordial .Genteel Home
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Bel appartement idéalement situé

  • 4 of 5

Nous souhaitions un petit appartement confortable pour 3 jours pour visiter les points d'intérêt de Madrid et nous avons été comblés.En effet nous étions situés à 8 mn à pied du Prado qq mn de plus pour Thyssen et Reine Sofia , le parc Rétiro à 100 m. Quant à l'appartement :nous avons été reçus à l'heure par une charmante personne, l'équipement et la propreté des lieux étant également parfait.

  • Recensie verstuurd: Nov 28, 2016
  • Datum van verblijf: Nov 2016
  • Bron: Abritel, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Bonjour M. Merci beaucoup pour votre commentaire. Il est toujours un plaisir d'accueillir les clients ainsi polis et sympathiques que vous. Je dois dire que certainement l'appartement Retiro se trouve dans une enclave magnifique de la ville. Bien sûr, je vais passer à l'équipe vos aimables paroles et nous serons heureux de vous accueillir à nouveau bientôt. Très cordialement, L'équipe Genteel-Home.
Vond u deze recensie nuttig?
1 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
15 kilometers
Aeropuerto Adolfo Suarez - Barajas
Dichtstbijzijnde Barpub
100 meters
Torrenostra
Dichtstbijzijnde haven
300 kilometers
Valencia
Dichtstbijzijnde Golf
12 kilometers
Puerta de Hierro
Dichtstbijzijnde treinstation
5 kilometers
Atocha
Dichtstbijzijnde Restaurant
100 meters
Comala
Dichtstbijzijnde Ski
100 kilometers
La Pinilla
Dichtstbijzijnde strand
300 kilometers
Valencia

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Jerónimos, Spanje

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
.
1 aug 2017 - 31 aug 2017
3 nacht minimum verblijf
€313
voor 3 nachten
Vanaf
€88
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €9 per extra gast per nacht
 
.
15 sep 2017 - 1 nov 2017
3 nacht minimum verblijf
€422
voor 3 nachten
Vanaf
€124
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht
 
.
2 nov 2017 - 30 nov 2017
3 nacht minimum verblijf
€329
voor 3 nachten
Vanaf
€93
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €9 per extra gast per nacht
 
.
6 dec 2017 - 10 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€525
voor 4 nachten
Vanaf
€118
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht
 
Navidad
22 dec 2017 - 7 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€586
voor 4 nachten
Vanaf
€134
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €13 per extra gast per nacht
 
.
15 mrt 2018 - 27 mrt 2018
3 nacht minimum verblijf
€425
voor 3 nachten
Vanaf
€125
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht
 
Semana Santa
28 mrt 2018 - 1 apr 2018
4 nacht minimum verblijf
€916
voor 4 nachten
Vanaf
€216
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €22 per extra gast per nacht
 
.
2 apr 2018 - 1 jun 2018
3 nacht minimum verblijf
€425
voor 3 nachten
Vanaf
€125
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht
 
.
22 jun 2018 - 2 jul 2018
4 nacht minimum verblijf
€671
voor 4 nachten
Vanaf
€155
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €17 per extra gast per nacht
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€360
voor 3 nachten
Vanaf
€103
€669
€2.523
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Schoonmaakkosten €42
Bijkomende kosten van €10 per persoon per nacht
Schadeborg €210

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen