Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

CHANNEL - Mooi appartement met alle comfort, in het hart van Venetië

slaapkamers 5
Oppervlakte 180 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 nachten


Info over de woning

Prachtig appartement op twee niveaus, is geschikt voor maximaal 10 personen

Dit mooie appartement is gelegen in Cannaregio, een van de meest karakteristieke en populaire Venetië, ongeveer vijf minuten van de Rialtobrug en zeven minuten van het Piazza San Marco, zo centraal. En 'de derde verdieping zonder lift en is gelegen binnen de oude Palazzo Maggiani: het gebouw heeft twee ingangen, een op de straat en een op het kanaal. Het appartement is onlangs gerenoveerd, maar heeft zijn originele kenmerken, een typisch voorbeeld van een klassieke Venetiaanse stijl, en antieke meubels behouden. En 'een zolder zeer helder, dankzij de hoge plafonds die de grote en luchtig te maken en heeft een spectaculair 360 graden uitzicht over de daken van Venetië Ontwikkeld op twee niveaus en is geschikt voor maximaal 12 personen. Het eerste niveau bestaat uit een comfortabele en gezellige woonkamer met eetgedeelte en een slaapbank voor 2 personen, een keuken, drie tweepersoonskamers (twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd indien nodig) en twee badkamers. In het tweede niveau, boven, is er een grote veranda-studie met een slaapbank voor 2 personen, twee kamers met elk een eenpersoonsbed en een half en een badkamer. Het appartement is zeer rustig en vredig en is uitgerust met airconditioning, Wi-fi, wasmachine, vaatwasser en TV. De locatie is perfect en zeer levendig: in de omgeving zijn er vele winkels en traditionele markten, alsmede de beroemde "bacari" (de typische Venetiaanse tavernes), antiquairs en de beroemde Teatro Malibran. De combinatie van de antieke Venetiaanse stijl en modern comfort dat dit appartement zal uw verblijf onvergetelijk te maken biedt.

WeeKey Rentals
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Spaans, Italiaans
Beheerder geeft volgende responstijd aan:
Binnen één uur
Kalender laatst bijgewerkt:
28 juni, 2017


Faciliteiten: appartement in Cannaregio, Italië

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 3
Gebouw Type:
  • Gebouw
Vormen van betaling:
  • creditcard geaccepteerd
  • zelf koken
  • 180 m²
  • stadscentrum
  • air-conditioning
  • föhn
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
  • Avondeten
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 10 personen
  • 3 Badkamers
  • - toilet , douchecel , bidet
    - toilet , douchecel , bidet
    - toilet , bad met douche , bidet
  • 5 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 1 slaapbank/futon
    - 1 slaapbank/futon
  • boeken
  • tv
  • kerken
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • musea
  • restaurants
  • ruïnes
  • pretparken
  • ecotoerisme
  • gokken - casino's
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • medische diensten


3,5/5 -
(12 recensies van reizigers)

CHANNEL - Mooi appartement met alle comfort, in het hart van Venetië
average rating of 3.5 based on 12 reviews

Great location and a good base for friends and family to enjoy Venice

  • 4 of 5

The apartment is pretty much as described on the site (maybe a little older and quirkier) and is situated in a great location. Not only is it close to both the Rialto and San Marco Square, there are also some great local bars and restaurants which are about 2 mins walk from the apartment.

There is a very convienant place that water taxis can stop to drop you from the airport and it is a short walk to about 3 water bus stops (the Rialto one has the most bridges to cross). The lady who met us and showed us to the apartment was very friendly and helpful.

Key things to be aware of when booking: the apartment comfortably sleeps 8 without using the sofa beds (3 doubles downstairs and 2 singles upstairs). The sofa beds are doubles so you could sleep another 4, but there are no curtains upstairs if you want to use that sofa bed.

There are 59 stairs up to the apartment - great for allowing you to enjoy all the Italian food however!

The kitchen is quite old, we managed to do some self-catering, but there are not lots of pots and pans for cooking and the toaster didn't work when we were there, although there was plenty of plates and cutlery.

Overall, the apartment worked really well for us and we enjoyed our week.

  • Recensie verstuurd: Mar 12, 2017
  • Datum van verblijf: Feb 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Beautiful and charming large apartment!

  • 5 of 5

This apartment is everything as advertised. The furnishings were beautifully done and comfortable. The apartment is well maintained and managed. Our group included three couples and two single adults. Everyone had their own bedroom. The upstairs sitting room was very charming and we enjoyed watching the sunset and listening to the church bells in the evenings. Definitely recommend to friends and families. We enjoyed our home in Venice!

  • Recensie verstuurd: Sep 28, 2016
  • Datum van verblijf: Sep 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar thank you!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Find somewhere else to stay...

  • 1 of 5

I would have choosen another property. This unit Has ONLY has 3 true bedrooms. There are 3 stated bedrooms upstairs. The 2 of the bedrooms are closet size and smell like mold and the third has no blinds so the sun comes in with force at 5:30am. When We were sleeping upstairs, I found the reason for the mold smell...IT RAINS THRU THE CEILINGS AND MGMT DID NOT RESPOND WHEN CONTACTED. While the bathrooms are modern and up to date the kitchen is dirty, completely out of date and not worth using. We stated in an apt to have meals with our family and chose never to use it.

  • Recensie verstuurd: Jul 15, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello the description of the apartment is very clear, there are also pictures of all the bedrooms. We have checked the ceilings when you contacted us, we responded immediately and we sent someone to check the ceiling: this issue and the smeel of mold were due to the heavy rain of those days, the apartment is located in an historical bulding so it is old but we intervened promptly contrary of what you have written
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Idéalement situé

  • 3 of 5

Nous avons été bien accueillies et conduites à l'appartement. Les renseignements communiqués nous ont été bien utiles.

Nous avons passé un agréable séjour dans ce grand appartement au coeur de Venise. Très bien situé à proximité du Rialto qui permet d'organiser facilement les visites. Rien n'est vraiment loin. L'appartement est bien équipé, mais nous n'avons pris que le petit déjeuner. Nous avons apprécié la climatisation qui nous a été bien utile pour rafraichir nos nuits.

Le seul bémol, le ménage dans une chambre du 1er niveau. A part celà, rien à dire

  • Recensie verstuurd: Jul 7, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
Escondido, CA

Poor Maintenance and Hospitality

  • 1 of 5

The photos looked great, the location looked good; however, the lack of care and maintenance overwhelmed the pros:

1) kitchen is old and when we checked in we were told the dishwasher could not be run with other electronics in the kitchen... So we didn't use;

2) no coffee maker of any sort;

3) the kitchen did not have enough dishes so that our party of 8 could eat together;

4) the clothes washer did not work - this amenity was one of the reasons we chose this apartment:

5) there was no toilet paper or soap in the bathrooms;

6) we found an empty condom wrapper under the bed in one of the rooms;

7) one of the beds upstairs did not have a top sheet and we question whether it had been changed at all;

8) the ceiling in one of the upstairs bedrooms and the upstairs living room leaked when it rained.

We travel a lot and prefer to rent apartments or homes. This was by far one of the worst maintained private properties we have ever stayed at. Until the maintenance and hospitality issues have been resolved, I would not recommend staying at this property.

  • Recensie verstuurd: Jun 26, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello I am sorry you didn’t enjoyed the flat. Since is a big apartment with many rooms and many electric devices, we kindly ask our guest to not use AC/dishwasher/washer at the same time because power might go off, it is an Italian problem... regarding the kitchen, we have checked the features and there is a coffee machine as well as dishes and glasses for 12 persons: I’m sorry if you didn’t fine them in the apartment, if you had asked we could have helped you. The accommodation is self-catering, this means that we provide toilet paper and soap only for the first night. As for the empty condom wrapper, we are really sorry. We clean carefully after every check out and before each check-in, clearly it was our fault.
Vond u deze recensie nuttig?
2 0

Terrible Property DO NOT RECOMMEND!

  • 1 of 5

I honestly don't know where to begin. The place was a mess. The rental agency who handles the property completely ignored our calls when things did not work as promised. And I called the owner while in Venice who never called me back. I think this property is misrepresented. It does not sleep 10 people. The rooms upstairs are extremely small with no ventilation. On top of it there were no sheets for the fold out couches. The list below sums it up. And honestly I want my money back. Another traveler left there complaints too so added them to this list. DO NOT STAY HERE!

-No sheets for bed

-Air condition only in select rooms

-Bugs all over the place which led to all of us being bit and with welts

-Dishwasher full of dirty dishes.

-Toilets had remains all over them

-Toilet lids all fell off

-Shower upstairs did not work

-Washer malfunctioned and clothes got stuck inside had to hand wash, owner never called me back

-Powerpoints come out of wall - DANGEROUS

-Not enough towels all like dish towels.

-Knobs came off drawers

-4 flights of stairs no elevator

-NO glassware or tpee

-Sink had old food in it

As I said I called the agency who manages the property and they completely did not help. They gave me the owners info who in turn never called me back. Venice is an amazing city but this was the worst place I have ever stayed. EVER. I am so angry and plan on complaining to Homeaway. I want a refund. There should be some sort of compliance for properties.

  • Recensie verstuurd: Jun 8, 2016
  • Datum van verblijf: Jun 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hello I am sorry but we have to contradict you. Our staff in Venice has been very extremely responsive and patient. You have called them so many times complaining about everything since you stepped in the apartment. The apartment you have rented has no elevator (you can clearly read it in the description) and we have detailed pictures of all the rooms online. The rooms upstairs are smaller compared to the others but they have windows as you can see in the pictures, they are smaller but they are well ventilated. The sheets for the sofa beds were not provided since we prepare the flat for the numbers of guests who are staying. You told us you were 10 persons so we prepared for 10 persons. We also provide 3 towels for each person, we believe they are enough but if you wanted more towels you could have asked. The washer works fine: when you contacted us telling that the clothes where stuck inside we explained you that it was because you tried to open it before the cleaning was finished. If you try to open it before, the windows doesn’t open because there is water inside. We sent our staff to check powerpoints knobs and upstairs shower, they have been repaired it immediately. Again, if you told us we would have come right away. No sign of bugs… We are sorry that you didn’t have a nice experience, we will keep doing our biggest effort to have happy guests… fortunately, as you can see on the many reviews we collect, we make it most of the time.
Vond u deze recensie nuttig?
4 0


auto: niet noodzakelijk

Ontwikkeld langs het Canal Grande, Cannaregio biedt een ansichtkaart, met gondeliers met gestreept overhemd en kunstenaars die ze schilderen.

De beste manier om rond te krijgen is te voet. Maar Cannaregio wordt bediend door water bussen in dienst langs het Canal Grande, langs het Cannaregio kanaal en langs de noordelijke kust van het eiland (Fondamente Nuove).

Het pad om te lopen vanaf het station naar het centrum langs het Canal Grande, met vele kleine steegjes die leiden tot onverwachte adembenemende shows boven het water, zoals:

De drie parallelle kanalen - door middel van een zeer rustige omgeving waar de reiziger zal een aantal van de meest interessante kerken in de stad te vinden. De kanalen kan hier ongelooflijk aantrekkelijk.

Campo dei Mori - een klein plein bekend om zijn standbeelden met tulbanden in het geheugen van de omvangrijke handel van Venetië met het Oosten;

Madonna dell'Orto - een gotische kerk met een bakstenen gevel.

Voortzetting van de richting van het centrum, altijd parallel aan de Strada Nuova, zal u tot een plotselinge levendiger kanaal langs Fondamenta della Misericordia komen. De avond is levendig, maar niet genoeg om de sfeer van Venetië te verwennen, en toeristen mengen met de lokale bevolking.

In dit gebied is er ook wat tot de achttiende eeuw was de oude oude getto van Venetië, die zijn naam gaf aan alle andere getto's in de wereld, en die is nu een wijk, energiek en zeer nieuwsgierig om te bezoeken geworden.

Langs de weg vindt u ook de nieuwe entree, een beetje te vinden 'verborgen, casino's - ondergebracht in een groot Renaissance Palace (Ca' Vendramin Calergi) Venice Casino biedt een gratis shuttle boot van Piazzale Roma en de gratis toegang met een speciale flyer

Attracties in de omgeving van het appartement:

Het appartement is gelegen in het meest centrale gebied van Cannaregio op de grens met de wijk San Marco en dicht bij de meest beroemde bezienswaardigheden zoals Rialto, met zijn brug en zijn markt, Piazza S Marco, Mercerie (winkelgebied) , de Phoenix en de grens met de wijk Castello (Arsenale en Biennale).

Een paar minuten lopen van het huis vindt u:

Ca 'd'Oro - misschien wel het mooiste paleis aan het Canal Grande, is nu een galerij met uitzicht op het Canal Grande.

Kathedraal van de Heiligen John en Paul, een gotische kerk grootste stad, verdient te worden bezocht om de grootsheid, de schoonheid van de gevel van het 'old school S Marco (nu Burgerlijk Ziekenhuis) en voor de levendigheid van het gebied, met schilderachtige cafés, zoals Rosa Salva en zonnig buiten tafels.

Jezuïetenkerk is een verband tussen de barok, typisch Romeinse en Venetiaanse architectuur. een prachtige gevel met marmeren beelden ... `s geweldig.

Eten en Bereal voorbij de beroemdste Harrys Bar, Do Forni, Antico Pignolo, Da Fiore, wijzen we op de meest karakteristieke:

de Orto dei Mori in Campo dei Mori, heerlijke gerechten en fascinerende locatie vooral in de zomer met terras.

Voor een elegant diner van typische Venetiaanse gerechten op een steenworp afstand van het appartement, raden wij Osteria Santa Marina, in Campo Santa Marina of Vecia Cavana.

Een andere grote restaurant is Da Ivo, in het Phoenix gebied.

Om te genieten van een aperitief met typische Venetiaanse cicchetti in een adembenemende locatie en met veel beweging, adviseren wij op het gebied van de Rialto markt.

Op het gebied van het appartement kunt u gemakkelijk worden gevonden supermarkten, bakker, apotheek, wijn op te slaan en een supermarkt.

Meer plezier opnieuw en neem de gondel naar ferry S Sofia en ga naar de vismarkt en de groente in Rialto.

Afgelegen plekken niet te missen zeer dicht bij het appartement:

Het hof van Milion, waarbij Marco Polo is geboren en getogen, wiens huis kijkt uit op hetzelfde kanaal van het appartement.

Santa Maria dei Miracoli - onze favoriete kerk in Venetië. Een niet te missen Kist geheim, een schat van Renaissance marmer, bewonderenswaardige van de vier zijden, want het is de enige kerk in Venetië, dat andere huizen geen grenzen.


Huurprijzen & Beschikbaarheid


    De kosten hebben betrekking op de bezetting van 6 personen, de kosten voor elke extra persoon is € 30 per nacht.

    Schoonmaak en linnengoed
    Dit bedrag is afhankelijk van de bestemming en het aantal gasten, vindt u bij aankomst contant betaald worden:
    1-2 personen = 90 Euro
    3-4 personen = 120 Euro
    5-8 personen = 150 Euro
    9-12 personen = 180 Euro

    200 Euro te betalen bij aankomst - zal worden teruggegeven aan het einde van het verblijf na controle van de afwezigheid van schade.

    Check in / out
    Check-in tijd is 13:00-18:00 van maandag tot zaterdag.
    Voor gasten inchecken op zon- en feestdagen of 18:00-22:00, is er een extra bedrag van 30 euro.
    De check-in van 22:00 tot middernacht zorgen voor een extra bedrag van 50 euro.
    Check out tijd: 10:00.

    Annulering vóór 30 dagen van aankomst: terugbetaling van 90% van de totale prijs.
    Annulering tot 5 dagen voor aankomst: terugbetaling van
  • Niet-contractuele reserveringsaanbetaling: 30,00% van de huur
  • Contractuele reserveringsaanbetaling: 30,00% van de huur
  • Borg: € 200,00
Email Manager
Niet beschikbaar