Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Ruim één slaapkamer bungalow op een mooi complex in Caleta de Fuste

Personen4
slaapkamers 1
Badkamers1
Oppervlakte 120 m²
Ligging vakantiehuis bungalow

Beschrijving

Info over de woning

Onlangs gerenoveerde bungalow op het mooie complex van Las Lomas Caleta de Fuste ideaal gelegen voor alle voorzieningen. Het complex zelf heeft een gemeenschappelijk zwembad met bar en ook tennisbanen allemaal op uw gemak. U bent slechts een 5 minuten lopen naar leuke restaurants, bars en stranden .De woning heeft een prachtig uitzicht op de zee. Het pand bestaat uit een tweepersoons slaapkamer, badkamer, aparte keuken, een aparte woonkamer, binnenplaats met barbecue en ligbedden, klein terras aan de voorzijde en een parkeerplaats. Heb je het voordeel van de wasmachine koelkast met vriesvak, magnetron, broodrooster, waterkoker, fornuis, flatscreen-Smart TV, DVD-speler. Internet is beschikbaar tegen een meerprijs .Bed beddengoed en handdoeken, samen met het strand handdoeken .Er zijn 2 nieuwe sofa / slaapbank, samen met eettafel en stoelen en ook terrasmeubilair om buiten. Prijzen zijn voor 2 personen te staan ​​gelieve een extra £ 25per week voor eventuele extra gasten .Ook beschikbaar voor de gasten zijn een welkomstpakket, ontmoeten en begroeten en verhuur van fietsen bespreek de prijzen met de eigenaren als u een van deze vereisen. Veranderen in de loop data zijn flexibel en als u een verblijf van twee weken een midweek verandering van wasserij is inbegrepen zonder extra kosten .Nearby is een kampioenschap golfbaan, een winkelcentrum en twee keer per week lokale markt. Wij streven ernaar om u een heerlijke en ontspannen vakantie zo veel dat u ons aanraden aan familie en vrienden te geven.


Eigenaar
Mr mrs jenkins
Adverteert sinds 2015
Spreekt Engels, Spaans
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
3 december, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: bungalow in Antigua, Canarische Eilanden

Type woning:
  • bungalow
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 120 m²
Huisregels:
  • Check-in: Flexible / Check-out: Flexible
  • Max. bezetting: 4
  • kinderen welkom
Locatie:
  • strand
  • berg
  • bij zee
  • Zeezicht
  • complex
  • grote plaats
Thema:
  • spa
  • activiteit
Algemeen:
  • föhn
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 4 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • Bad met douche
Slaapkamers:
  • 1 Slaapkamer, Slaapruimte voor 4
  • 2no eenpersoonsbedden met 2 extra slaapbanken beschikbaar
Vermaak:
  • boeken
  • dvd
  • tv
Buiten:
  • fiets
  • Deck / Patio
  • Golf
  • tuingrill
  • Tennis
  • 2 fietsen
Geschiktheid:
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Attracties:
  • grotten
  • kerken
  • bioscopen
  • belastingvrije winkels
  • jachthaven
  • musea
  • speeltuin
  • restaurants
  • ruïnes
  • waterparken
  • dierentuin
Vrijetijdsbesteding:
  • vogels kijken
  • gokken - casino's
  • paardrijden
  • outlet winkels
  • pedalo's
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
  • kijken van walvissen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • golf
  • jetskiën
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • zweefparachutisme
  • vlotvaren
  • zeilen
  • duiken
  • snorkelen
  • bezoeken van grotten
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • waterskiën
  • windsurfen
Notities:
Kluis aanwezig in de bungalow

Recensies

Uitstekend! 4,3/5 -
(12 recensies van reizigers)

58% Complete
25% Complete
8% Complete
8% Complete
0% Complete
Ruim één slaapkamer bungalow op een mooi complex in Caleta de Fuste
average rating of 4.3333335 based on 12 reviews
4

A cheeky little break

  • 4 of 5

We have never been to this resort before so we did not know what to expect. We booked for 4 days and we were pleasantly surprised. Sue the owner picked us up from the airport and the complex was only a short drive away. The bungalow was just perfect, well equipped with everything you could want, even beach towels. It was spotlessly clean and just what we wanted. I would highly recommend it and I really hope we can return sometime. Tracy and Rich.

  • Recensie ingediend: 18-jul-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
2

Our Spring Break in Coletta de Fuste

  • 2 of 5

We didn't have the best 2 weeks for several reasons. Our welcome by the owners was lovely offering to collect us and making the same offer to return to the Airport after our stay.

The bungalow was disappointing. Although fairly well appointed with spacious lounge/diner and well equipped kitchen the bedroom was cramped as we could not comfortably walk round the two single beds without knocking our toes on the iron bed frames. Comfortable access to the chest of drawers was very awkward and no access to the lounge dresser and drawers due to debris. Most disappointing was the rear terrace which provided no morning sun to eat breakfast outside The highlight of the complex was Tommy Nutter's poolside bar - excellent food but the pool was out of action. We like a morning swim and the alternative pool was a fair distance away particularly walking back with wet clothing. Had we known the pool was out of action we would not have booked. I like a morning swim most days. On top of all this when we approached the main beach it was sky high in sand pyramids as they were re-sanding and developing the whole area. Consequently we had to walk miles every day to the nearest beaches towards the Antlantico shopping centre. We have been visiting this resort for more than twelve years every Spring because we love the resort. We love the resort and will continue to have our Spring break.

  • Recensie ingediend: 29-mrt-2017
  • Datum van verblijf: maart 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi thanks for taking time out to submit a review , we have listened to your issues and will address them accordingly.im sorry you never had the best of weather for your duration and also sorry about the pool being out of use at this time which we did not know ourselves either that work was being done as we had received no email from our complex , but now the pool is finished it will not need redoing for many years.The beach has been ongoing now for several months but I'm sure the next time you come it will all be complete and well worth the wait .The private rear terrace gets the sun at different times of the day through the year sometimes late afternoon /early evening and in the summer months early morning to late afternoon .many thanks for taking time to write a review and we look forward to seeing you in the near future regards mr mrs jenkins
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

Good location

  • 4 of 5

The apartment was clean and had everything we needed for our week.

The owners were very nice and the meet and greet service was great.

It was a pity the pool was out of action and the beach was being worked on.A perfect location ,away from the busy area but a nice walk to all the amenities.

The planes flying over are a bit annoying,but a small price to pay.

  • Recensie ingediend: 9-mrt-2017
  • Datum van verblijf: februari 2017
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Hi thanks for your review look forward to seeing you again soon regards mel and sue
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
4

EXCELLENT

  • 4 of 5

Well situated bungalow within a nicely maintained complex with pool and bar. Great food and hospitality at Tommy Nutters. Everything we needed in the house, down to hair straighteners. Located just a 5 minute walk from the towns bars and restaurants yet far enough away to be peaceful. Would definetly be back. Owners also do a meet and greet at the airport which at 15 Euro is great value. Also will stock fridge with necessities if required.

  • Recensie ingediend: 7-nov-2016
  • Datum van verblijf: oktober 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you look forward to seeing you again soon and thanks for leaving the bungalow immaculate
Vond u deze recensie nuttig?
3 0
Warrington
3

Great location

  • 3 of 5

Nice villa in a great location of caleta de fuste 5 minute walk to the beach and main bars.

Bar on the complex is very good as well.

  • Recensie ingediend: 22-aug-2016
  • Datum van verblijf: juli 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
3 0
5

Excellent holiday

  • 5 of 5

The owners and the apartment were lovely. We had the best weeks holiday and highly recommend this accommodation

  • Recensie ingediend: 8-feb-2016
  • Datum van verblijf: januari 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much glad you had a great week fado rock is missing you already or perhaps the other way round haha. Look forward to seeing you in the near future again regards mel
Vond u deze recensie nuttig?
6 0

Locatie

Dichtstbijzijnde strand
500 meters
Caleta
auto: niet noodzakelijk

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: bungalow in Antigua, Canarische Eilanden

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
GBP
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Xmas ny
20 dec 2017 - 7 jan 2018
1 nacht minimum verblijf
€45
voor 1 nacht
€313
 
 
Summer 2018
8 jul 2018 - 8 sep 2018
1 nacht minimum verblijf
€85
voor 1 nacht
Vanaf
€85
Vanaf
€91
Vri,Zat,Zon
€313
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €7 per extra gast per nacht
 
Easter 2018
23 mrt 2019 - 13 apr 2019
1 nacht minimum verblijf
€85
voor 1 nacht
Vanaf
€85
€313
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €7 per extra gast per nacht
 
Basistarief
1 nacht minimum verblijf
€68
voor 1 nacht
Vanaf
€68
Vanaf
€80
Vri,Zat,Zon
€307
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €7 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten
Borg €28,42

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • Geen terugbetalingen voor annuleringen die na de betaling zijn gemaakt
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen