Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Seafront panoramisch Villa weelderige tuin airco wifi zandstrand - 8 + 2p

Personen10
slaapkamers 5
Badkamers3
Oppervlakte 220 m²
Ligging vakantiehuis villa
Minimum verblijf 2 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Ideaal gelegen met het strand aan de overkant van de straat, nabijgelegen restaurants, winkels

Deze mediterrane stijl villa ligt op de boulevard van een zandstrand in de Golf van Gaeta met zijn voorsprong op het natuurreservaat van Gaeta met een prachtig panoramisch wandel / fietspaden op de zee en de antieke Romeinse villa ruïnes.

Villa Mediterranea biedt een toevluchtsoord op slechts een uur de trein uit de buurt van het centrum van Rome en Napels-Pompeii. Let erop dat er tientallen extra interessante echte Italiaanse plaatsen om weg te bezoeken van conventionele toeristische routes in de omgeving ... zoals Caserta, Sperlonga, Gaeta, Terracina, Cassino, etc. U kunt kiezen voor de gratis strand of het gemeubileerde strand clubs. Alles is te lopen door.

Villa Mediterranea is een aristocratische huis van grote charme aan de Golf van Gaeta. De villa biedt vakantie bezoekers een ontsnapping met zijn weelderige tuin, de luchtige, lichte kamers en breed balkon met uitzicht op de natuur en de zee.

Villa Mediterranea het is in het midden van de schilderachtige Golf van Gaeta, dat 3 middeleeuwse steden binnen een radiale van ongeveer omvat. 15 km: Gaeta, Formia en Minturno, met zijn oude Romeinse ruïnes, middeleeuwse neer steden en kastelen, oude kerken en winkels, bars, trattoria, restaurants, pizzeria en de traditionele zelfgemaakte ijssalons.

Villa Mediterranea is een van de weinige particuliere woningen met zoveel aangrenzende ruimte voor intieme vakantie, familiereünies, feesten en groep vakanties, en is de ideale plek voor een serene, rustige vakantie door te brengen, binnen dagtrip afstand van Rome en Napels, maar met geen van het lawaai en de chaos van de steden.

De villa's strand en een eigen parkeergelegenheid zijn een premie op de Golf van Gaeta, die liefhebbers van watersport, zoals zwemmen, zeilen, snorkelen en windsurfen aantrekt. De drie steden naast de villa, Gaeta, Formia en Minturno bieden een prachtig restaurants die vis gevangen dagelijks in de baai te dienen. De toegankelijkheid van de trein maakt Villa Mediterranea een uitstekende uitvalsbasis voor de verkenning van het hele gebied, zonder dat te maken met het stadsverkeer.

De villa heeft een goed onderhouden tuin met mediterrane bomen (olijven, citroenen enz.) En lokale / exotische planten.

Er is ook een eigen parkeerplaats voor 2/3 auto's.

Deze fraai ingerichte villa is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om te genieten van uw verblijf. U krijgt een volledige terracotta tegels vloeren, airconditioning en verwarming in alle kamers, snel draadloos internet, tv, grote tuin te vinden.

Onze gasten favoriete gebied is de woonkamer aangesloten op de tuin, uitgerust met een zithoek, een lokale bloemen, en het betoverende uitzicht van de zee. Knippen een fles van de goede Italiaanse wijn, is de beste manier om te genieten van de zonsondergang met uitzicht op de zee of om te ontbijten onder de Italiaanse warme weer de meeste dagen van het jaar.

De Villa is ongeveer. 210sm. Het heeft 2 verdiepingen.

Op de begane grond vindt u een grote woonkamer (met 2 banken, open haard, TV) is aangesloten op de eetkamer (met een mooie handgemaakte tabel) en het terras met veranda met uitzicht op de Middellandse Zee en de perfecte zonsondergangen bewonderen. Op dezelfde verdieping is er ook een keuken (met vaatwasser, grote oven, koelkast en vriezer) met tafel en stoelen met en open ruimte op een tweede terras met uitzicht op de tuin en de bergen achter de villa (1252mt MT Redentore) ook uitgerust om te genieten verse maaltijden in de zomer en uitgerust met tafel en stoelen. De begane grond heeft ook een eenpersoonskamer en een badkamer (met douche en wasmachine).

De nacht bevindt zich op de eerste verdieping. De master bedroom is aangesloten op het balkon heeft een groot tweepersoonsbed, een grote ramen met uitzicht op de zee en de tuin. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met uitzicht op de tuin. De derde slaapkamer is aangesloten op het balkon heeft 2 eenpersoonsbedden en mini kledingkast. De vierde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed aangesloten op het balkon met een prachtig uitzicht op zee. Badkamer op de eerste verdieping zijn twee, waarvan één zeer groot.

De tuin die de villa omringt is goed uitgerust met een paar vrije tijd accessoires, 2 ligbedden en een paar stoelen en een tafel. U kunt genieten van uw diner, zowel op het balkon buiten de keuken met uitzicht op de tuin en op het deel van de tuin met uitzicht op de zee.

Het gebied in augustus en tijdens de zomer weekend kan druk als we het gebied in een vakantie omgeving. Hoe dan ook de villa aan de tuinkant is gereserveerd. De promenade weg aan de ene kant en op de parkeerplaats in die perioden kunnen vaak druk, maar de villa heeft een eigen parkeerplaats voor maximaal 3 auto's, dus er zijn geen problemen met parkeren voor onze gasten.

- * - * - WE kan faciliteren uw verblijf, REIS, lokale ervaring het verkrijgen van de beste tarieven en een maximale tevredenheid! - * - * -

___________________________________________________________________________________________________________________

De meest waarderen de steun van onze gasten:

___________________________________________________________________________________________________________________

.

****** Rondleidingen in het beste sites (ROME, Napels, TOWNS AWAY FROM touristics WEGEN)

.

************ Welkom Lokale BASKET

.

****************** TRANSFER of huur een auto vergelijken van de optimale PRIJZEN

.

************************ VLIEGTUIG TICKETS Vergelijking van de beste tarieven

.

****************************** Boodschappenlijstje TE VINDEN @ HOME!

.

************************************ Schoonmaakservice

.

****************************************** Lokale keuken @HOME

___________________________________________________________________________________________________________________

BOEK op onze website kunt u de zoekmachines om de beste tarieven voor autoverhuur, vliegtickets, reizen etc boeken ...

-------------------------------------------------- of bel - E-mail ons, wij kunnen alles voor u

___________________________________________________________________________________________________________________

------------- Www. italyhomexp. Het -------------- rsv @ medpo. Het --------------- (39) 06 56 56 7001 -------------- (google ons: "italyhomexp")!

Meer gegevens

Agentschap
Beatrice Tedeschi-Schmidt
Adverteert sinds 2011
Spreekt Engels, Frans, Spaans, Italiaans
Reactietijd:
Binnen één uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
21 november, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: villa in Gianola, Italië

Type woning:
  • villa
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 220 m²
Huisregels:
  • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 10
  • roken toegestaan
  • kinderen welkom
  • beschikbaar voor evenementen/feesten
Locatie:
  • strand
  • berg
  • bij zee
  • complex
  • grote plaats
  • aan het water
Thema:
  • avontuurlijk
  • voordelig
  • gezin
  • vakantiecomplex
  • spa
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • open haard
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • broodrooster
Dineren:
  • kinderstoel
  • Avondeten
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 3 Badkamers
  • - toilet , douchecel , bidet
    - toilet , douchecel , bidet
    - toilet , bad met douche , douchecel , bidet
    - buitendouche
Slaapkamers:
  • 5 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 1 eenpersoonsbed
    - 1 eenpersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
    - 1 groot tweepersoonsbed
    - 1 extra groot tweepersoonsbed
Vermaak:
  • boeken
  • stereosysteem
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • fiets
  • boot
  • Deck / Patio
  • kajak
  • tuin
  • tuingrill
  • veranda/lanai
  • Tennis
  • Water Sports Gear
  • 3 fietsen
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
Voorzieningen ter plekke:
  • auto
  • chauffeur
  • concierge
  • masseren
  • particuliere chef
  • personeel
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • massagetherapeut
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • hengelsport
  • zoetwatervissen
  • bergbeklimmen
  • bergbeklimmen
  • skeeleren
  • duiken
  • baai/golf vissen
  • surfvissen
  • surfen
  • zwemmen
  • tennis
  • water tubing
  • windsurfen
Notities:
Bedlinnen en handdoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten zijn 15E per persoon per verblijf, indien gewenst.

Recensies

Uitstekend! 4,3/5 -
(17 recensies van reizigers)

64% Complete
11% Complete
11% Complete
11% Complete
0% Complete
Seafront panoramisch Villa weelderige tuin airco wifi zandstrand - 8 + 2p
average rating of 4.2941175 based on 17 reviews
2

Nice villa but too noisy

  • 2 of 5

The villa was lovely albeit a bit tired. Broken tiles could do with replacing and the outside given a fresh coat of paint. It accommodated my party of 10 comfortably although my sister did find the twin beds and sofa bed uncomfortable to sleep in. The kitchen only has one working socket which is shared with toaster, kettle and microwave which is inconvenient for such a large party. The recycling is a mine field so we opted for the private garbage collection.

On the whole the villa is nice with plenty of bathrooms and lovely gardens which my toddlers loved to play in especially when the sprinklers came on in the early evening. Its situation across the road from the beach is ideal. The supermarkets are close by. Unfortunately by night the villa is not so idyllic. So much noise from the beach and the bars keep everyone awake until 3.30am and then the parasol sellers in the parking space below the front bedrooms wake you at 6am - not ideal for any young family! This small business also left us with a rubbish problem in the drive way which I had to complain about twice before if was half-heartedly cleared away. I felt like I needed a holiday to recover from this holiday at the end of the week. Shame - perhaps triple glazing is the answer.

  • Recensie ingediend: 4-sep-2016
  • Datum van verblijf: augustus 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear guest. Thank you for your review on our property. We take this kind of reviews very seriously, hereunder our reply. Javier P. We never had a complaint about the accommodation and premises of the house. Our current guests find it perfect for a such a big group (also 10p), specially if you have some preferences such as the beach walking distance. and nearby supermarkets. There are plenty of (tested) working sockets throughout the entire house, enough for a big group (as it is demonstrated by the current group). The garbage collection and recycling rules are set by the council, not by us, and they are pretty similar to those throughout whole Europe. Dear guest, you rented an entire villa just in front of the beach, that has its own night life, having said that, there was nothing we could do about the noise, it was a consequence of the high season we are having. However, we will take into consideration your suggestion. Regarding the rubbish, we took actions immediately as soon as we were aware of the situation. kind Regards
Vond u deze recensie nuttig?
2 1
2

A lovely place by day but extremely noisy by night

  • 2 of 5

The house is lovely albeit a bit tired. A few broken tiles could do with replacing and the outside given a lick of paint. It accommodated our party of ten comfortably although my sister did complain about the mattresses in the twin bedroom which she said were uncomfortable and the sofa bed. The kitchen only has one socket so you can only use the toaster, kettle or microwave one at a time, which was a tad inconvenient for my family. The house's location a few metres from the beach was ideal and the beach was beautiful as was the weather. Unfortunately the house is also a few metres from a bar and by night usually from 10.30pm till 1am weekdays and till after 3am at the weekend there was no sleep for any of us. The noise from the bar and beach (there seemed to be parties here too) felt like we were having a party in our bedroom. After a week we were all extremely tired. As well as this outside the property is an area of ground which is used to sell parasols and sunbeds for the free beach in exchange for parking. It literally is in front/below both front bedrooms. So when we did eventually get to sleep in the small hours we were woken by the traffic downstairs and the men guiding cars in. This would start around 6am. The garden is beautiful and my children loved playing there especially when the sprinklers came on. The supermarkets are close by. If it wasn't for the noise I would go again but this really ruined our stay. We will not be returning. Perhaps some triple glazing is the answer??

  • Recensie ingediend: 31-aug-2016
  • Datum van verblijf: augustus 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
3 2
5

Maison tres confortable spacieuse face à la mer

  • 5 of 5

Conforme à la description

Maison tres bien située spacieuse , tres agreable et bien equipee - (la vaisselle et les couverts meriteraient d'etre remplaces et une cafetiere nespresso serait la bienvenue !)

Tres beau jardin

Un tres agreable séjour

  • Recensie ingediend: 17-aug-2016
  • Datum van verblijf: juli 2016
  • Bron: Abritel, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Quirky but large, secluded family house with garden.

  • 3 of 5

We had a lovely week's stay here but, unfortunately for us, we picked a very busy time so there was a lot of noise from the beach and the car park directly in front of the house. We were well placed for exciting day trips to Rome and Pompei and found a lovely stretch of beach without any umbrellas just round the headland from Gaeta, where you can park on the road if you come early enough. You then walk down lots of steps and pay 3 euros per person to go on the beach. Well worth it!

We enjoyed the enclosed front and rear gardens and used the BBQ once. Other than that we tended to eat out. There are plenty of restaurants in the area, some better than others. The best one we found was called Roncesare in Via Gianola - good choice of main courses, wine and delicious puddings!

Joanna in the office was very helpful, and even though the oven didn't work, the air conditioning and washing machine were great. We also enjoyed watching some of the Olympic events on the TV.

Lovely ice cream in the beach lidos!

  • Recensie ingediend: 14-aug-2016
  • Datum van verblijf: augustus 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 1
3

Wonderful beachfront rental

  • 3 of 5

Overall the villa was very nice, spacious and perfect location. The views were spectacular and there was plenty of space for 6 people to fit comfortably. The location to the beach was perfect, and listening to the sea at night was wonderful. And being so close to local restaurants was convenient. However, there is an issue with having adequate hot water, the system is solar which is great but you will not have hot water in the morning or after the sun goes down. So if showering between the hours of 11 and 5 works for you then this will not be a problem. Not sure why...... but we were not given instructions on how to start the electric back up which only works on one bathroom. We figured it out and by day 4 we had some hot water. So if the weather is poor everyone has to either forgo showers or take turns in the one bathroom, which is not easy if you have more than 2-4 people staying. Also, I felt the villa could have been cleaner, there were spiderwebs and dust webs on all the ceilings, along with an ant problem.

Another issue was the charge for linens, which was not explained prior to arrival even though we had several emails. And the last thing I want to do on vacation is worry about specific garbage disposals however, we had to set out recycle everyday and there were fines if not done correctly. Do not get me wrong we recycle but it was nerve racking putting the right items in the right bin and set out on the correct day when we are on vacation. For such a large villa there was not adequate bin space. I will say that the staff was friendly and accommodating and answered our inquires in a timely manner.

  • Recensie ingediend: 1-jun-2016
  • Datum van verblijf: mei 2016
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
2 1
4

A lovely Italian home on the beach...

  • 4 of 5

We had a lovely week in May 2016 at this Villa, it is right on the beach front which is safe and well kept for children. The villa itself is well maintained inside with all the amenities you would need, one thing to note is that the stairs and upstairs hall are not very safe for young children. Unfortunately, we arrived just before the season started which meant only one of the beach clubs/toilets were open and the area itself was very quiet, we would love to come back in high season as we can imagine how lovely it would be. We spent a day in Rome and a day in Naples, the trains from Formia were easy to use. Special thanks to Giovanna our host for looking after us so well.

  • Recensie ingediend: 10-mei-2016
  • Datum van verblijf: april 2016
  • Bron: Owners Direct, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
3 1

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
150 kilometers
Rome Fiumicino and Ciampino
Dichtstbijzijnde Barpub
50 meters
Dozen of lovely cafè and typical restaurants
Dichtstbijzijnde haven
7 kilometers
Formia Marina
Dichtstbijzijnde Golf
50 kilometers
VolturnoGolf
Dichtstbijzijnde treinstation
6 kilometers
Formia-Gaeta Train Station, 1h Rome, 45m Naples
Dichtstbijzijnde snelweg
30 kilometers
Cassino (A1, Rome-Naples)
Dichtstbijzijnde Restaurant
200 meters
Dozen of lovely cafè and typical restaurants
Dichtstbijzijnde Ski
130 kilometers
Roccaraso approx
Dichtstbijzijnde strand
50 meters
Gianola beach, golden sand beach in Gaeta Gulf
auto: niet noodzakelijk

Dit huis is perfect om te genieten van: zee en zandstrand, dag bezoeken aan Rome en Napels (1 uur naar het centrum van de stad), Italiaanse merken outlets winkelen, bezoeken aan lokale charmy middeleeuwse steden op de zee en op het platteland, sport, thermische bad, panoramisch wandelpad op de zee, kinderen speeltuinen op de zee, wijn en mozzarella boerderijen bezoeken, dag boottochten ... en nog veel meer ...

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: villa in Gianola, Italië

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
Basistarief
2 nacht minimum verblijf
€555
voor 2 nachten
Vanaf
€215
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Cleaning €125
Huisdierentoeslag €78
Borg €400
Toeristenbelasting €1,00 per nacht, per persoon. Dit bedrag zal aan de manager betaald worden bij aankomst. Is niet van toepassing voor kinderen onder 16 jaar.

We offer English/Russian/Italian hospitality service. We are able to provide assistance and arrange local tours and activities... (kids and outlets shopping specials).
No charges for: Internet. Utilities are included untill thresholds based on average base consumption.
Are excluded: Bed linen and towels: 15E set p/person

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen