Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

PAUL V VOLGENS PRIVATE CLUB. Toegang tot het zwembad en andere voorzieningen.

Personen6
slaapkamers 2
Badkamers2
Oppervlakte 90 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 - 10 nachten

Beschrijving

Info over de woning

OVEREENKOMST MET EIGEN CLUB. Toegang tot het zwembad en andere voorzieningen.

Paul V, aangeboden door Genteel Home is een prachtig appartement met een uitstekende locatie in het centrum van Sevilla.

Verbinding met twee slaapkamers, twee badkamers, lichte en comfortabele lounge en een badkamer uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw verblijf keuken. Het biedt ook uitzicht op La Giralda en de kathedraal.

Overeenkomst met zwembad en sportfaciliteiten buiten het appartement ongeveer 30 minuten met de bus van het appartement. Originele prijs 16 euro dag / persoon, prijs HOME deftige slechts 8 euro day / person (Aanbod geldig van 1 juni - 1 september).

Neem voor meer informatie contact met ons

De locatie aan de Calle San Pablo, naast de beroemde Plaza de La Magdalena, is ideaal voor het verkennen van Sevilla zonder vorm van vervoer.

Borg: U wordt gevraagd datakaart aan uw aankomst.

Meer gegevens

Agentschap
Genteel-Home
Adverteert sinds 2011
Spreekt Engels, Frans, Spaans
Reactietijd:
Binnen een dag
Reactiescore:
80%
Kalender laatst bijgewerkt:
15 november, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Sevilla, Spanje

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 5
Gebouw Type:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 90 m²
Huisregels:
  • Check-in: 16:00
  • /
  • Check-out: 11:00
  • Max. bezetting: 6
  • Max. aantal volwassenen: 6
  • Min. leeftijd van primaire huurder: 30
  • Feestjes/evenementen niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Alleen niet roken
  • Check in from 21:00h has an extra cost of 30€ that the customers will have to pay to the person who makes the check in by cash
  • Check in from 00:00h has an extra cost of 50€ that the customers will have to pay to the person who makes the check in by cash
  • Parties, loud music at any time or any behavior or activity that is annoying to the neighbourhood is forbidden
Locatie:
  • stadscentrum
Thema:
  • afgelegen
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Lift
  • föhn
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel
Slaapkamers:
  • 2 Slaapkamers, Slaapruimte voor 6
  • - 2 eenpersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • tv
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Attracties:
  • arboretum
  • kerken
  • bioscopen
  • musea
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • Disco club
  • outlet winkels
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • medische diensten

Recensies

Uitstekend! 4,3/5 -
(6 recensies van reizigers)

66% Complete
0% Complete
33% Complete
0% Complete
0% Complete
PAUL V VOLGENS PRIVATE CLUB. Toegang tot het zwembad en andere voorzieningen.
average rating of 4.3333335 based on 6 reviews
5

Super locatie

  • 5 of 5

2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 supermarkten in de straat, 2 bakkers.

Beveiligd appartement. Net iets buiten Santa cruz.

Kozijnen en rolluiken iets verouderd. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt! Super vakantie gehad.

  • Recensie ingediend: 11-jul-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

Very nice location for city access.

  • 3 of 5

Very nice remodel inside on an old property. Well appointed kitchen and bathroom. I would say overall very comfortable.

Only problem was a leaking air conditioner in the master suite that has damaged the floor and both bedroom walls. Walking into the master suite the floor is really mushy.

It really should be fixed before further damage is done. If it is deferred any longer I would be concerned about mold in this apartment.

  • Recensie ingediend: 1-okt-2017
  • Datum van verblijf: september 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Leslie, Thanks for your review. It' is very important for us to know your opinion to improve our services as hosts. About the problem with the A/C, we have checked it and we found some problems in the installation of air conditioning and the water dripped a lot on the floor . Everything is fixed and resolved. This apartment only have some months, it is new with new construtions and improvements, and sometimes we can find some construction defects, but we fix it inmediately. Sorry for the inconveniences and we hope that you chose us in your next trip to our city!
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Beautiful Apartment!! Close to everything!!

  • 5 of 5

This apartment was perfect for my friends and I..it's walking distance to everything! Shopping, the Cathedral, and restaurants. Very clean and comfortable.

  • Recensie ingediend: 4-sep-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Good morning Kyndra. Thank you for your message. We are very glad that you have enjoyed your stay at our apartment. We really hope to have you back soon. Best regards
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Very good. Excellent apartment in a good location.

  • 5 of 5

Nice stay very near the old town.

  • Recensie ingediend: 14-aug-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

very good

  • 5 of 5

very comfortable, very modern, lovely stylish bathrooms, very well equipped kitchen, only thing missing is English tv channels on tv !

  • Recensie ingediend: 1-aug-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for your words, we're really glad you've enjoyed the property and your stay in Seville. Hope to see you back!
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
3

Great...but a couple of small things...and one big one

  • 3 of 5

Apartment was very nice, well equipped, in a great location with an AMAZING view. BUT, they were doing construction in the building while we were there. And I don't mean just a little. I mean hammer drill in concrete at 7:30-8:00 AM right outside our door!!! And this went on all day long...for every single day of our stay. Granted, we were out and about for most of the day, but when we came back for "siesta" at 14-15:00...we had to deal with this noise. For the price we paid for the apartment...this is not what we were expecting. Also, the window shade was broken right when we walked into the place. It was not a big deal as we wanted it in the down position to keep out the sun (to help keep it cool), but again, you don't expect this. Lastly, we were told that check out was promptly at 11:00 AM on Sunday. But, the cleaning person arrived at 9:30! She was very nice and waited while we finished getting our things together...but still not great communication.

If there were no construction, I easily give this place 4 or even 5 stars.

  • Recensie ingediend: 28-jul-2017
  • Datum van verblijf: juli 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Steven, thank you for taking the time to share your experience. First of all, I’m very sorry to read you were bothered by works; we hadn’t notice of any work in ay close. Unfortunately, works are something that are out from our control; although of course we would have done anything at our hand to solve it. We would have just needed that you had informed us of it, and we would have even moved you to a similar property. We’ve talked with the workers and consierge and they’ve told us that the ‘noisy’ part will be finished by mid August. About the windows shade, it has also been checked and it’s fine, maybe it wasn’t settled properly. In checkins the person who receive customers always ask at what time they leave and update it to the system, to make the arrangements with the cleaning person. In your case it was marked that you left at 9h, reason why the cleaning staff went at 9h30; I apologise if there was any miscommunication with the person that met you. In any case, I’m glad you liked the apartment and will be pleased to host you at any other time in any of our properties.
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
5 kilometers
Aeropuerto de San Pablo (Sevilla)
Dichtstbijzijnde strand
90 kilometers
Matalascañas
auto: niet noodzakelijk

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Sevilla, Spanje

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
.
6 nov 2017 - 30 nov 2017
3 nacht minimum verblijf
€411
voor 3 nachten
Vanaf
€120
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €6 per extra gast per nacht
 
.
6 dec 2017 - 9 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€1.051
voor 4 nachten
Vanaf
€250
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €6 per extra gast per nacht
 
.
22 dec 2017 - 8 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€1.211
voor 4 nachten
Vanaf
€290
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
.
23 feb 2018 - 25 feb 2018
3 nacht minimum verblijf
€591
voor 3 nachten
Vanaf
€180
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
.
15 mrt 2018 - 22 mrt 2018
3 nacht minimum verblijf
€651
voor 3 nachten
Vanaf
€200
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht
 
ss
23 mrt 2018 - 1 apr 2018
10 nacht minimum verblijf
€5.971
Vast tarief
 
 
.
3 apr 2018 - 12 apr 2018
3 nacht minimum verblijf
€651
voor 3 nachten
Vanaf
€200
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €6 per extra gast per nacht
 
feria
13 apr 2018 - 22 apr 2018
10 nacht minimum verblijf
€6.050
Vast tarief
 
 
.
23 apr 2018 - 30 apr 2018
3 nacht minimum verblijf
€711
voor 3 nachten
Vanaf
€220
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €6 per extra gast per nacht
 
Basistarief
3 nacht minimum verblijf
€591
voor 3 nachten
Vanaf
€180
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €5 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Final cleaning €42,5 + belasting
Borg €210

*Prices are settled for 1-2 people; for 3 people the standard rate per night is 110€; per 4 people 130€ and for 5 people is 140€*

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar