Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag

Aparteasy

Adverteert sinds 2014
Bel beheerder
Spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Nederlands

Uitstekend appartement, uitstekende locatie. Comfortabel, gezellig, ECHT BCN

14 Recensies
Personen10
slaapkamers 4
Badkamers2
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 1 - 4 nachten

Betaal met vertrouwen

Uw boeking wordt gegarandeerd met onze Boek met vertrouwen garantie wanneer u uw reservering online voltooit en de betaling afhandelt via HomeAway.

Meer informatie

Beschrijving

Foto's en beschrijving: appartement in L'Antiga Esquerra de l'Eixample

4 slaapkamers (4 balkon), 2 badkamers. Ruim, comfortabel, licht en centraal gelegen.

Dit appartement heeft een totaal van 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, eetkamer en woonkamer. Elke kamer heeft een eigen balkon en ook het appartement heeft een klein terras.

Rondom het appartement vindt u airconditioning en verwarming in zowel de openbare ruimtes en kamers te vinden.

Het appartement beschikt over gratis internet (wifi), die rond het appartement en lift bereikt.

Het hele appartement vindt u lucht conditioni en verwarming, zowel commun en private ruimtes te vinden.

Gratis draadloos internet is beschikbaar in het hele appartement.

Lift.

Huur ons appartement: het zal zich thuis voelen en genieten van een unieke ervaring als onderdeel van het lokale leven.

Luchthaven "El Prat" Barcelona ligt op slechts 25 minuten van het appartement in AEROBUS of taxi.

Luchthaven Bushalte (Urgell-Gran Vía) 1 minuut van het appartement.

AEROBUS: 6 EUR / persoon

TAXI: 30 euro voor 1-4 personen

eenvoudige, snelle en betaalbare toegang.

BELANGRIJK: Gebruik geen groepen jongeren te accepteren onder de 25 jaar.

Meer gegevens
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • toegankelijk met rolstoel
Aparteasy (Beheerder)
Adverteert sinds 2014
Bel beheerder
Spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Nederlands

Recensies

4,3
gebaseerd op 14 reizigersbeoordelingen

Uitstekend appartement, uitstekende locatie. Comfortabel, gezellig, ECHT BCN
average rating of 4.285714 based on 15 reviews
Manchester
5

Lovely spare tent

  • 5 of 5

Great location

Idea for friends and family

Host was fantastic

Clean, modern would highly recommend

  • Recensie verstuurd: Sep 6, 2016
  • Datum van verblijf: Aug 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Lexa, Thank you for writing a comment about your stay in our apartment! I am glad to read that you enjoyed your stay. It would be a pleasure to be your host when you visit Barcelona again. Kind regards, Vivian
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Exactly what I was looking for...

  • 5 of 5

Nine friends and I stayed here for a girly weekend. The apartment was perfect and very close to las ramblas. Bit of a trek to the beach but easy metro access. Great apartment and couldn't have been easier.

  • Recensie verstuurd: Jul 28, 2016
  • Datum van verblijf: Jul 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for your comments Ciara. I am very happy you liked the apartment and you enjoyed your stay in Barcelona. Best regards, Luis
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
2

Luis was the absolute best host I have ever had.

  • 2 of 5

Luis, the owner of the property was really amazing. He met us at the property, gave us a tour and gave us some really great ideas about what to do in the city and where to eat. Unfortunately the house was a disappointment. I rent my home in San Diego, CA and I make sure my guests have comfortable beds. All of the beds are absolutely horrid. Each night I had to fight to find a spot where I didn't have a spring poking me somewhere. They had bath towels but there were no hand towels or wash cloths. The lights in both bathrooms went out and the shower in the front bath splashed water everywhere. You had to use the hand held attachment to shower so you didn't have a pool of water to clean up. The blow dryer didnt' work and the noise from the street was super loud. I had ear plugs but the other girls suffered thru it. I feel bad writing this review because Luis was so wonderful but I would want to know.

  • Recensie verstuurd: May 23, 2016
  • Datum van verblijf: May 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Jill, Thank you for your comments. I am very sorry the apartment disappointed you. In relation with beds, they are pretty new but maybe some have suffered a damage, I will check it immediatly. In relation with towels, I provide hand towels, it is strange you didn't notice. Maybe the cleaning staff made a mistake and didn't left. I would have appreciated if you told me this during your stay, I could have brought you immediatly. In relation with lights, could happen that a light goes off, sorry. Anyway, thank you for your comments about me, I really appreciate! Best regards, Luis
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
Totnes, Devon
4

Beautiful apartment but needs a little TLC

  • 4 of 5

The apartment is spacious, attractive and well located with the added bonus of balconies leading off each bedroom, which gave great views onto the busy intersection below (although this might be a cause for concern if you have very young children). It has been sympathetically renovated with some original features, such as doors and shutters adding to the overall stylish accommodation.

We were however, rather disappointed by the condition of some appliances and furnishings. For example, we discovered during the early hours of the first night that the bed in our chosen bedroom (there were several bedrooms and only two of us, a mature couple) had a missing slat in the bed base and the mattress had sunk through, causing severe backache! The chest of drawers in the hall was also broken and some of the bedspreads were stained. The electric radiator in the bathroom did not work and many of the light bulbs needed replacing, including in both bathrooms, but no lightbulbs were to be found. This made shaving a nightmare. We arrived to find large drying racks on each of the balconies, piled with sheets and nowhere to store the drying racks except in the bedrooms ( not such a problem for us but unattractive if all the bedrooms were in use). The worst part was the growing smell from the bathrooms which we think was caused either by a damp dirty mat which was glued down, or by the floor being cleaned by a smelly mop. By the end of the week the smell had worsened and with no bathroom heating, made showering an unpleasant experience, especially in poor light. All of these issues could have been avoided with a little more attention to detail, which was a shame because the apartment has everything for a perfect stay. And yes, it is noisy at night and there are a couple of sex shops but this is a vibrant, diverse city and we felt very safe and loved the neighbourhood. Everyone was very friendly and we had a great time in Barcelona, which has some great restaurants and live music. We also caught the train to Sitges for the day and would recommend this if you have time.

  • Recensie verstuurd: May 4, 2016
  • Datum van verblijf: Apr 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Aaron, Thank you for your comments. I am happy that, in general, you liked the apartment and enjoyed your stay in Barcelona. About the issues you found in the apartment: 1.- Lights bombs have been replaced. Sorry if there were a few didn't work. 2.- One of the bahtroom heather didn't work. I didn't know sorry, we will fix it. 3.- One piece of bed broken, I didn't know neither, sorry. I will fix immediatly. 4.- Bad smell. In Barcelona and in particular old buildings sometimes there are humit smells. I will put some deodorants. Thank you for the report, it helps me to improve and to deliver a better service for future travellers. Best regards, Luis
Vond u deze recensie nuttig?
1 0
5

Casanova Elegance

  • 5 of 5

Very comfortable, well equipped apartment maintained to a high standard. Located in a quiet area but only a short distance from Las Ramblas and a 5 -10 minute walk from the nearest Metro, it provided an ideal base for our short break in Barcelona. Despite a bit of a delay with the booked transport from the airport and gaining access to the apartment, overall a very pleasant stay and would recommend.

  • Recensie verstuurd: Apr 28, 2016
  • Datum van verblijf: Apr 2016
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for your comments and recommendation Mr Patrick. I am sorry for the delay with the transfer service from the airport, I will check with the service provider what happened. I am very happy you liked the apartment and enjoyed your stay in Barcelona! Best regards, Luis
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

geschmackvoll eingerichtet

  • 4 of 5

Das Appartement liegt sehr zentral und ist geschmackvoll eingerichtet. Jedes Zimmer hat einen Balkon. Leider ist der Straßenverkehr zu hören. Ansonsten war alles okay.

  • Recensie verstuurd: Mar 30, 2016
  • Datum van verblijf: Mar 2016
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much for your review Michael. We are happy you liked the apartment and enjoyed your stay. Best regards, Luis
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
35 kilometers
Barcelona El Prat
Dichtstbijzijnde Barpub
50 meters
Bar
Dichtstbijzijnde haven
2 kilometers
El Port
Dichtstbijzijnde treinstation
500 meters
Passeig de Gracia
Dichtstbijzijnde Restaurant
10 meters
Fusion Chinese
Dichtstbijzijnde strand
2 kilometers
Barceloneta
auto: niet noodzakelijk

Gerestaureerd door twee bekende lokale architecten van Barcelona zich in een gebouw eeuwfeest bi periode van modernistische architectuur.

Groot, comfortabel, rustig, licht en zeer mooi appartement. Onderhoudt een aantal prachtige details van de oorspronkelijke bouw (daken, hoge deur, glazen) dat is gemengd met modern design maakt een charmante, authentieke en comfortabele sfeer.

Het heeft 4 slaapkamers, twee badkamers, keuken, woonkamer en eetkamer, drie grote balkons en een klein terras.

Volledig ingericht en uitgerust (airco en verwarming in alle kamers, keukengerei, handdoeken, beddengoed, internet WIFI, ..).

Het appartement is gelegen in het hart van de wijk Eixample, de meest onderscheidende wijk van Barcelona. Lokale en kosmopolitische gemeenschappen, veel traditionele gezinnen en gezonde lokale bevolking leeft in dit gebied, professionals, managers, ondernemers en nieuwe buitenlandse jongeren over de hele wereld deze traditionele wijk van Barcelona is nu geïntegreerd in de dag. Auto open minded, kosmopolitische en trots zou de beste omschrijving van het karakter van dit deel van de wijk Eixample zijn.

Ik complete voorzieningen (winkels, markten, supermarkten, bars, restaurants, tapas bars, bioscopen, theaters, banken, apotheken, parkings, ...), levendig maar toch rustig, en vooral, veilig.

Het appartement bevindt zich op slechts zes blokken van de Paseo de Gracia, de meest elegante laan, mooier en het gezicht van Barcelona. Er zijn veel mooie modernistische gebouwen, La Pedrera, Casa Batllo, kleding winkels, boetiekjes, restaurants, tapasbars ,, ...

University Plaza en Plaza Catalunya is het belangrijkste centrum van Barcelona en zijn slechts 5-7 minuten lopen van het appartement.

Van Plaza Catalunya is de gotische wijk en de Ramblas, die 10 minuten zijn lopen van het appartement. Het is het oude Barcelona, ​​smalle straatjes, historische gebouwen, gezellige winkels en restaurants. U vindt er het monument Puerto Colon, Liceu, het Palau de la Música, het Picasso Museum, de kathedraal, het Ciutadella Park ....

Het is een zeer goed verbonden. Het appartement ligt op slechts 5 minuten lopen van twee metrostations (L1 en L2).

EXTRA INFORMATIE:

Check In Tijd: 15: 00u (Mogelijkheid van Check In Vroege beschikbaarheid)

BELANGRIJK: Gebruik geen groepen jongeren te accepteren onder de 25 jaar.

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in L'Antiga Esquerra de l'Eixample, Spanje

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks Evenement
 
B
7 nov 2016 - 20 dec 2016
2 nacht minimum verblijf
€210
voor 2 nachten
Vanaf
€85
Vanaf
€95
Vri,Zat
€615
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
M
21 dec 2016 - 28 dec 2016
3 nacht minimum verblijf
€343
voor 3 nachten
Vanaf
€101
Vanaf
€111
Vri,Zat
€740
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €14 per extra gast per nacht
 
AA
29 dec 2016 - 1 jan 2017
4 nacht minimum verblijf
€993
voor 4 nachten
Vanaf
€227
Vanaf
€272
Do,Vri,Zat
€1.470
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
M
2 jan 2017 - 15 jan 2017
3 nacht minimum verblijf
€427
voor 3 nachten
Vanaf
€129
Vanaf
€142
Do,Vri,Zat
€854
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €14 per extra gast per nacht
 
BB
16 jan 2017 - 5 feb 2017
2 nacht minimum verblijf
€198
voor 2 nachten
Vanaf
€79
Vanaf
€91
Do,Vri,Zat
€538
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €8 per extra gast per nacht
 
B
6 feb 2017 - 23 feb 2017
2 nacht minimum verblijf
€218
voor 2 nachten
Vanaf
€89
Vanaf
€97
Do,Vri,Zat
€615
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht
 
A
24 feb 2017 - 25 feb 2017
2 nacht minimum verblijf
€440
voor 2 nachten
Vanaf
€200
Vanaf
€220
Do,Vri,Zat
€1.300
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
GSM
26 feb 2017 - 2 mrt 2017
4 nacht minimum verblijf
€2.436
voor 4 nachten
Vanaf
€599
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €40 per extra gast per nacht
 
A
3 mrt 2017 - 4 mrt 2017
2 nacht minimum verblijf
€440
voor 2 nachten
Vanaf
€200
Vanaf
€220
Do,Vri,Zat
€1.300
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €16 per extra gast per nacht
 
B
5 mrt 2017 - 31 mrt 2017
2 nacht minimum verblijf
€218
voor 2 nachten
Vanaf
€89
Vanaf
€97
Do,Vri,Zat
€585
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
M
1 apr 2017 - 7 apr 2017
3 nacht minimum verblijf
€427
voor 3 nachten
Vanaf
€129
Vanaf
€141
Do,Vri,Zat
€854
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €14 per extra gast per nacht
 
Semana Santa
8 apr 2017 - 16 apr 2017
3 nacht minimum verblijf
€721
voor 3 nachten
Vanaf
€227
Vanaf
€272
Do,Vri,Zat
€1.470
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
A
17 apr 2017 - 29 mei 2017
2 nacht minimum verblijf
€440
voor 2 nachten
Vanaf
€200
Vanaf
€220
Do,Vri,Zat
€1.300
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €16 per extra gast per nacht
 
Primavera Sound
30 mei 2017 - 3 jun 2017
4 nacht minimum verblijf
€993
voor 4 nachten
Vanaf
€227
Vanaf
€272
Do,Vri,Zat
€1.470
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
A
4 jun 2017 - 12 jun 2017
3 nacht minimum verblijf
€640
voor 3 nachten
Vanaf
€200
Vanaf
€220
Do,Vri,Zat
€1.300
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €16 per extra gast per nacht
 
Sonar
13 jun 2017 - 17 jun 2017
4 nacht minimum verblijf
€993
voor 4 nachten
Vanaf
€227
Vanaf
€272
Do,Vri,Zat
€1.470
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
A
18 jun 2017 - 8 jul 2017
3 nacht minimum verblijf
€640
voor 3 nachten
Vanaf
€200
Vanaf
€220
Do,Vri,Zat
€1.300
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €16 per extra gast per nacht
 
AA
9 jul 2017 - 19 aug 2017
3 nacht minimum verblijf
€721
voor 3 nachten
Vanaf
€227
Vanaf
€272
Do,Vri,Zat
€1.470
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
A
20 aug 2017 - 29 sep 2017
3 nacht minimum verblijf
€640
voor 3 nachten
Vanaf
€200
Vanaf
€220
Do,Vri,Zat
€1.300
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €16 per extra gast per nacht
 
M
30 sep 2017 - 30 okt 2017
3 nacht minimum verblijf
€427
voor 3 nachten
Vanaf
€129
Vanaf
€141
Vri,Zat
€852
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €14 per extra gast per nacht
 
B
31 okt 2017 - 20 dec 2017
2 nacht minimum verblijf
€218
voor 2 nachten
Vanaf
€89
Vanaf
€97
Vri,Zat
€600
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €10 per extra gast per nacht
 
M
21 dec 2017 - 28 dec 2017
3 nacht minimum verblijf
€427
voor 3 nachten
Vanaf
€129
Vanaf
€141
Vri,Zat
€852
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €14 per extra gast per nacht
 
AA
29 dec 2017 - 2 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€993
voor 4 nachten
Vanaf
€227
Vanaf
€272
Do,Vri,Zat
€1.470
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 5 gasten; voeg €18 per extra gast per nacht
 
Basistarief
1 nacht minimum verblijf
€145
voor 1 nacht
Vanaf
€105
Vanaf
€109
Vri,Zat
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 2 gasten; voeg €12 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Limpieza final €40
Borg €200
Toeristenbelasting €1 per nacht, per persoon. Dit bedrag zal aan de manager betaald worden bij aankomst. Is niet van toepassing voor kinderen onder 16 jaar.

Limpieza final: Entre 35-40 eur
Llegadas de 21:00 a 23:00: 20 eur
Llegadas de 23:00 a 01:00: 30 eur
Late check-out de 11:00 a 18:00: 10 eur/hora
Late check-out a partir de las 18:00: 1 noche
No se aceptan grupos de amigos menores de 25 años

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

100% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
Voer datums in voor de juiste prijs
Email Email Manager
Beschikbare aankomst
Beschikbaar verblijf (geen aankomst)
Niet beschikbaar

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in L'Antiga Esquerra de l'Eixample, Spanje

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 2
Gebouw Type:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 120 m²
Locatie:
  • strand
  • stadscentrum
  • bij zee
Thema:
  • gezin
  • historisch
  • romantisch
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • Lift
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
  • droogtrommel
  • wasmachine
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • eetgedeelte
  • zitplaatsen voor 8 personen
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , bad met douche
    - toilet , bad met douche
Slaapkamers:
  • 4 Slaapkamers, Slaapruimte voor 10
  • - 2 eenpersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 2 slaapbank/futon
Vermaak:
  • tv
Buiten:
  • balkon
Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • kerken
  • bioscopen
  • bibliotheek
  • theater
  • musea
  • restaurants
Vrijetijdsbesteding:
  • toeren met de auto
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • babysitten
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
  • medische diensten
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • hiken
  • mountain biken
  • zwemmen
  • windsurfen
Notities:
EXTRA INFORMATIE: Check-in uur: 15: 00u (Mogelijkheid van vroege check-in op basis van beschikbaarheid) Check-out uur: 11:00 uur (mogelijkheid Late check-out op basis van beschikbaarheid). BELANGRIJK: Gebruik geen groepen jongeren te accepteren onder de 25 jaar.

Partneraanbiedingen

Veilig gevoel vanaf het begin!

europe-assistance.png
Verzekering op maat
Zorgeloos op reis