Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Gandia strand. 3 Double. Pool en twee minuten van het strand.

Personen6
slaapkamers 3
Badkamers1
aparte toiletten1
Oppervlakte 110 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimumverblijf 1 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Family gebouw. Ingerichte en gerenoveerde zwembad. 3 bed

Het is een appartement van 110m2 in kleine vertrouwde gebouw, volledig ingericht, gerenoveerd en voorzien van alle apparatuur. Het heeft drie slaapkamers (twee met een tweepersoonsbed en een met twee bedden van 105), een toilet en een badkamer. Keuken met magnetron, vaatwasser, oven en een wasmachine. Het heeft twee bijna nieuwe bank met uitschuifbare zitplaatsen en uitschuifbare eettafel. voorzijde groot terras. familie appartement in Playa de Gandia. Het zwembad is niet beschikbaar van oktober tot mei daluren.

het milieu

Het appartement is gelegen op de 2e rij, zeer dicht bij Hotel Los Robles. In hetzelfde gebouw is er een fietsverhuur bedrijf en kinderwagens. Het gebouw heeft een gemeenschappelijke ruimte, tuin en zwembad. Gelegen naast een speeltuin. Appartement goed gelegen in Playa de Gandia.

Activiteiten en attracties

Appartement dicht bij het Aquarium complex in de buurt van Casa Concha y Los Robles. Het is verhuurd voor het hele jaar, met inbegrip van mislukkingen, Pasen, Pasen en de zomer. Het wordt ook verhuurd voor de feestdagen Gandia (september-oktober)

Meer informatie

Eigenaar
Conxa Romaguera
Adverteert sinds 2015
Spreekt Engels, Duits, Spaans
Reactietijd:
Binnen één uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
25 mei, 2018

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Grau i Platja, Spanje

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 2
Type gebouw:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 110 m²
Huisregels:
  • Check-in: 13:00 / Check-out: 18:00
  • Max. bezetting: 6
  • huisdieren in overleg
  • roken toegestaan
  • kinderen welkom
Locatie:
  • strand
Thema:
  • avontuurlijk
  • afgelegen
  • voordelig
  • gezin
  • boerderijvakanties
  • historisch
  • vakantiecomplex
  • romantisch
  • spa
  • activiteit
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • Lift
  • garage
  • föhn
  • internetverbinding
  • strijkplank en -bout
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • parkeerplaats
  • telefoon
  • handdoeken inbegrepen
  • wasmachine
  • Gratis wifi
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • vaatwasmachine
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • kruiden
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetkamer
  • zitplaatsen voor 10 personen
Badkamers:
  • 1 Badkamer
  • 1 apart toilet
  • - toilet
    - toilet , douchecel , bidet
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 6
  • - 1 tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
Vermaak:
  • boeken
  • tv
Buiten:
  • balkon
  • fiets
  • Deck / Patio
  • tuin
  • veranda/lanai
  • 1 fietsen
Geschiktheid:
  • toegankelijk met rolstoel
Zwembad / Spa:
  • gemeenschappelijk zwembad
Voorzieningen ter plekke:
  • concierge
Attracties:
  • naaktstrand
  • restaurants
  • waterparken
Vrijetijdsbesteding:
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • sportschool
  • supermarkt
  • ziekenhuis
Sportieve en avontuurlijke activiteiten:
  • fietsen
  • diepzeevissen
  • hengelsport
  • vliegvissen
  • zoetwatervissen
  • golf
  • hiken
  • mountain biken
  • bergbeklimmen
  • piervissen
  • zeilen
  • snorkelen
  • zwemmen
  • windsurfen

Recensies

Uitstekend! 4,5/5 -
(20 recensies over woning)

70% Complete
20% Complete
5% Complete
0% Complete
5% Complete
Gandia strand. 3 Double. Pool en twee minuten van het strand.
average rating of 4.5 based on 20 reviews
5

Very good value for money

  • 5 of 5

We met Conxa's parents on arrival.

The appartment was very clean, and it is spacious and fully equipped.

The location is near to the beach, and very quiet.

We had a good time there, it felt like home.

Thanks a lot for your hospitality.

  • Recensie ingediend: 20-dec-2017
  • Datum van verblijf: december 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Marcelle, I'm glad you enjoyed your stay. Your welcome to come back whenever you wish. :) It has been a pleasure. Conxa
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Clea,good location

  • 5 of 5

Very happy with our stay here , good communication with the owner , very clean and lovely area .

  • Recensie ingediend: 8-jul-2017
  • Datum van verblijf: juni 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Many thanks Lisa. It was a pleasure having you in our property. We hope to see you soon. Regards, Conxa
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Muy buena

  • 5 of 5

Acogedor ,muy limpio y bien ubicado

  • Recensie ingediend: 10-apr-2018
  • Datum van verblijf: maart 2018
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Depends on Why You Choose this Flat

  • 1 of 5

This was a last-minute booking for me after another booking fell through. This was not a vacation rental. I had returned to live in the area and needed short-term accommodation whilst I sought a long-term rental. I worked the entire time I was there.

pros -

1. 1 block from the beach

2. good size flat

3. ok kitchen

4. nice terrace

5. The owner is responsive.

cons -

1. The internet is super slow. Prior to booking, I informed the owner that I needed high-speed internet as I work from home. I was told the home had high-speed internet. It did not. It maxed out around 25 Mbps. I lost work because of this and it cost me greatly and nearly cost me my job. The owner's response was that he wasn't responsible for the internet. That was an unacceptable response in my opinion.

2. The floor in the hallway bounces when you step on certain tiles. This causes the one of the bathroom doors to be nearly impossible to open.

3. You only got about 3 minutes of hot water in the shower, then it's ice cold.

4. The windows in the bedroom that face the street rattle so hard when the wind blows that it will keep you awake at night.

5. If you use more than one stove burner and turn on the oven, the lights will go off.

  • Recensie ingediend: 5-feb-2018
  • Datum van verblijf: december 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Jennifer, I'm very sorry to hear about the issues you had in your stay. The problem of internet connection was punctual and coincided with a strong storm. It has always worked correctly and with the right speed. Moreover, we have asked for cable network in many ocasions to telecomunicacions providers but unfortunately at the beach area the current connection is the best they can provide. We are correcting and repairing the rest of the suggestions. Thank you very much for helping us to improve. Everything will be taken into account immediately. Regards, Conxa
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Appartement bien situé et confortable

  • 5 of 5

La propriétaire et son père à l'écoute de ses locataires.

Ils vous donnent tous les bons tuyaux pour profiter au mieux de vos vacances.

A refaire

  • Recensie ingediend: 23-nov-2017
  • Datum van verblijf: oktober 2017
  • Bron: Abritel, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Vacaciones perfectas

  • 5 of 5

Ubicación muy buena y piso en muy buen estado y limpio con una terraza espectacular

Los propietarios encantadores siempre accesibles y muy amables.

Recomendaría el piso a todos que quiera pasar unas vacaciones muy tranquilas.

  • Recensie ingediend: 26-sep-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
60 kilometer
Valencia
Dichtstbijzijnde Barpub
50 meters
100
Dichtstbijzijnde haven
60 kilometer
60
Dichtstbijzijnde treinstation
4 kilometer
4
Dichtstbijzijnde snelweg
2 kilometer
2
Dichtstbijzijnde strand
50 meters
50

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Grau i Platja, Spanje

Huurbasis:
per woning
Eigenaar accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Mayo
1 mei 2018 - 31 mei 2018
4 nacht minimum verblijf
€ 400
voor 4 nachten
Vanaf
€ 100
€ 400
€ 1.200
 
 
Junio2018
1 jun 2018 - 22 jun 2018
4 nacht minimum verblijf
€ 400
voor 4 nachten
Vanaf
€ 100
€ 600
€ 1.800
 
 
Precio por noche
23 jun 2018 - 30 jun 2018
4 nacht minimum verblijf
€ 400
voor 4 nachten
Vanaf
€ 100
€ 600
€ 1.800
 
 
Agosto
1 aug 2018 - 31 aug 2018
4 nacht minimum verblijf
€ 600
voor 4 nachten
Vanaf
€ 150
€ 750
€ 2.700
 
 
Septiembre 2018
1 sep 2018 - 30 sep 2018
4 nacht minimum verblijf
€ 380
voor 4 nachten
Vanaf
€ 95
€ 550
€ 800
 

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Tarieven Geen bijkomende kosten
Borg € 80

Este apartamento dispone de licencia como alquiler turístico otorgada por la Generalitat Valenciana Código VT40295V

Annuleringsvoorwaarden van de eigenaar

  • 50% terugbetaling bij annulering ten minste 30 dagen voor de aankomstdatum.
  • 100% terugbetaling bij annulering ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum.
  • De servicetoeslag wordt volledig terugbetaald bij annuleringen die in aanmerking komen voor 100% terugbetaling.
Eigenaar e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen