Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Appartementen in Campo de Fiori, Piazza Navona in het hart van het historische centrum

Personen9
slaapkamers 3
Badkamers2
Oppervlakte 100 m²
Ligging vakantiehuis appartement
Minimum verblijf 3 - 4 nachten

Beschrijving

Info over de woning

Appartementen- 2 eenheden 'A 3 slaapkamers 2 badkamers-UNIT' B 2 slaapkamers 2 badkamers, 4-15 plaatsen

Dit gebouw van 1500 zijn er 2 appartementen met aangrenzende ingangen.

Deze appartementen zijn gelegen in een gebied afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en geniet van een strategische positie om de ware aard van de Eeuwige Stad, waar u alle belangrijke toeristische attracties te voet kunt bereiken volledig kent.

Het Forum Romanum, het Colosseum, het Pantheon, het Vaticaan, de Spaanse Trappen en vele andere sites zijn allemaal binnen wandelen in de steegjes van de historische stad en in een paar minuten.

Toeristische plekken in het gebied:

• Piazza Farnese / Piazza Campo dei Fiori (1 minuut lopen)

• Navona Square (1 minuut lopen)

• Piazza Santa Maria in Trastevere (5 minuten lopen)

• De Joodse Ghetto (5 minuten lopen)

• St. Vierkant Peter's (10 minuten lopen)

• Castel S. Angelo (10 minuten lopen)

• Spaanse Trappen (15 minuten lopen)

• Pantheon (10 minuten lopen)

• People's Square (20 minuten lopen)

• Trevifontein (15 minuten lopen)

• Colosseo / Campidoglio / Fori Imperiali (15/20 minuten lopen)

De hele buurt is gevuld met winkels, restaurants, pubs en pizzeria, die een perfecte gebied maakt om uit te gaan op elk moment van de dag of nacht.

Het exacte adres is de Via dei Cappellari 85 in een straat met kleine winkels van lokale ambachtslieden.

Het voordeel van het zijn in een fantastische locatie voegt in een zeer rustige en rustige straat staan ​​om een ​​geweldig verblijf voor onze gasten te garanderen.

APPARTEMENT: het is samengesteld uit 3 slaapkamers, eetkamer, woonkamer, 2 badkamers en keuken. Dit appartement is geschikt voor maximaal 9 personen

IN DETAIL

2 slaapkamers met een tweepersoonsbed

1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden

1 woonkamer met een slaapbank

1 eetkamer

1 volledig ingerichte keuken

2 badkamers

Air Conditioning, WIFI

APPARTEMENT B: bestaat uit 2 slaapkamers, eetkamer, woonkamer, 2 badkamers en keuken. Dit appartement is geschikt voor maximaal 8 personen.

IN DETAIL:

1 slaapkamer met een tweepersoonsbed

1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank

1 woonkamer met een slaapbank

1 eetkamer

1 volledig ingerichte keuken

2 badkamers

Air Conditioning, WIFI

Beide appartementen hebben de hoge kwaliteit meubels, een volledig uitgeruste keuken, de Toscaanse terracotta vloeren, hoge plafonds met originele houten balken van de tijd en de prestigieuze tapisserie geven de finishing touch aan dit elegante appartement dat uniek is onder onze aanbiedingen.

Meer gegevens

Beheerder
Luigi Verrillo
Adverteert sinds 2010
Spreekt Engels, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans
Reactietijd:
Binnen 12 uur
Reactiescore:
100%
Kalender laatst bijgewerkt:
20 juli, 2017

Wooncomfort

Faciliteiten: appartement in Centro Storico, Italië

Type woning:
  • appartement
  • Verdieping 1
Gebouw Type:
  • Gebouw
Maaltijden:
  • zelf koken
Grondoppervlak:
  • 100 m²
Huisregels:
  • Max. bezetting: 9
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
Locatie:
  • stadscentrum
Thema:
  • gezin
  • toeristische attracties
Algemeen:
  • air-conditioning
  • föhn
  • centrale verwarming
  • internetverbinding
  • linnengoed inbegrepen
  • zitkamer
  • handdoeken inbegrepen
keuken:
  • koffiezetter
  • Borden & bestek
  • Keuken
  • magnetron
  • oven
  • koelkast
  • kookplaat
  • broodrooster
Dineren:
  • Avondeten
  • eetgedeelte
Badkamers:
  • 2 Badkamers
  • - toilet , douchecel , bidet
    - toilet , bad met douche , bidet
Slaapkamers:
  • 3 Slaapkamers, Slaapruimte voor 9
  • - 1 tweepersoonsbed
    - 1 tweepersoonsbed
    - 2 eenpersoonsbed
  • De slaapkamer nummer 1 heeft een tweepersoonsbed De slaapkamer nummer 2 heeft een tweepersoonsbed De slaapkamer nummer 3 heeft twee eenpersoonsbedden die samen posssono worden geschoven tot een tweepersoonsbed te maken De salon heeft 1 slaapbank en 1 slaapbank Babybedje beschikbaar Dit appartement is geschikt voor maximaal tot een maximum van 9 personen + 1 kind (0-3 jaar)
Vermaak:
  • tv
Buiten:
  • fiets
  • 1 fietsen
Geschiktheid:
  • niet toegankelijk met rolstoel
Attracties:
  • kerken
  • musea
  • restaurants
  • ruïnes
Vrijetijdsbesteding:
  • bezienswaardigheden
  • wandelen
Lokale diensten en bedrijven:
  • geldautomaat/bank
  • supermarkt
  • ziekenhuis
  • wasserette
Notities:
En 'het mogelijk om vervoer te regelen van het vliegveld naar het appartement. Sightseeing tours, begeleide fietstochten, dagtochten naar Florence en de kust van Amalfi, en nog veel meer.

Recensies

Uitstekend! 4,4/5 -
(59 recensies van reizigers)

64% Complete
25% Complete
3% Complete
3% Complete
3% Complete
Appartementen in Campo de Fiori, Piazza Navona in het hart van het historische centrum
average rating of 4.440678 based on 59 reviews
5

It is a great location for exploring Rome by foot!

  • 5 of 5

From this apartment you really can walk everywhere!! Caparelli is a charming street and we always felt like we were coming home at the end of the day. We were a party of 7 and found the fold out couch very comfortable!! The ceiling height of the second floor is low so more suitable for youth. As a mom of a 3 1/2 year old toddler, please note it's not toddler proof (for example, the plexiglass in the photos is on the wall not protecting the stairs). The kitchen was fine for preparing coffee, snacks and small meals. Overall was a charming apt for our week in Rome!

  • Recensie verstuurd: Apr 22, 2017
  • Datum van verblijf: Apr 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you Kelly I'm very happy that you had a wonderful holiday in Rome and a good stay in my apartment. I hope to see you soon in Rome again Ciao Luigi
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
4

Great location not entirely as expected

  • 4 of 5

Arrived at the apartment just off of Campo de Fiori. Fantastic location, very central to most of the Rome sites. We really enjoyed our stay here except for a couple items regarding the amenities.

- One of the showers did not work well, very hard to activate the shower head, so we all (5 ) shared the smaller upstairs bathroom. A bit of an inconvenience.

- We were traveling for 2 weeks and relied on this apartment to have working laundry facilities. Upon arrival the info sheet said the laundry was broken. The woman who showed us the apartment was confused and was able to make the unit work. We washed clothes, no damage or other issues, other than I am not sure they actually got clean. Clean enough to wear again, but not truly clean.

- Air Conditioning was a bit misleading in the amenities. There are several room air conditioners that do not cool the rooms below 25 C. This is definitely not a cool temp.

We adjusted to these inconveniences and had a great time. Just be aware that AC is not always what you would expect, coming from the USA.

Would have given 5 stars if I could have cooled down after a long day of touring the city.

  • Recensie verstuurd: Jun 16, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Dear Michael Due to a bad use of washing machine some customers have suffered damage to their clothes and made a complaint for damages For this reason we decided to deactivate the washing machine and remove it from the list of services offered from the apartment. When you made the reservation, the washing machine was not in the list of amenities. As you have seen, you can also use it but you must know how to use it to have a good result and definitely not easy, all the instruction are in Italian on the washing machine. Anyway, there is a laundromat just a few meters from the apartment and with a few euros and in few minutes you can wash and everything As far as air conditioning is concerned, in this 1500th palace in the historic center of Rome it is forbidden to install air conditioning with external units therefore, the internal machines I have installed is the best that could be obtained. You are right, you will never get the 18 degrees that you normally have in the united states, but we are in an ancient palace in the historic center of Rome and this is a small bargain to pay for staying here. I'm sorry for the bathroom shower but you did not tell me anything during your stay otherwise i would have sent a technician to fix the problem immediately Anyway I'm very glad you had a wonderful vacation in Rome Thank you for everything Ciao Luigi
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

appartement spacieux pres de Campo di Fiori

  • 5 of 5

Appartement idealement situé , dans le centre historique de Rome . Prés du Campo di Fiori , trés animé , avec le marché tous les jours ..Trés proche des lieux touristiques à découvrir : piazza Navona , panthéon ,Basilique St Pierre , colisée , fontaine De Trévi.......

Possibilité de prendre le bus 23 ( 10 /15 mn ) pour le vatican situé sur lungotevere de tebaldi.

Il y a de bons restaurants à proximité et il ne faut pas manquer d'aller se balader dans trastévére trés animé en soirée .(prendre le pont Sisto : 5mn a pied )

Appartement spacieux , confortable , propre ..

Nous avons eu des contacts réguliers avec Luigi , et Alessia qui nous a accueilli et renseigné ..Merci à eux.

Je recommande cet endroit et nous reviendrons avec plaisir .

  • Recensie verstuurd: May 29, 2017
  • Datum van verblijf: May 2017
  • Bron: Homelidays, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
1

Molto sporco! Sehr dreckig!

  • 1 of 5

L'appartamento è spazioso, ma sporco. I bagni erano schifosi!

Die Wohnung war geräumig, teils kaputte Möbel, insgesamt dreckig, die Badezimmer waren sehr sehr ekelig, schimmelig und dreckig!

  • Recensie verstuurd: Mar 10, 2017
  • Datum van verblijf: Mar 2017
  • Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar dear Carsten I'm sorry that you found the apartment dirty. Ms. Alessia make a general check before the guests arrive and if find something dirty, she called the cleaning company to do the cleaning one more time. Just immediately after checking in, I sent you a message asking to you if everything was ok (I always do this) and you have not talked about this. This apartment has antique furniture but none of them is broken. Certainly for me would have been easier and cheaper to furnish the apartment with modern furniture (IKEA style). I believe that you have a few small personal problem, I hope you can fix it as soon as possible and return to Rome to enjoy a nice holiday. Luigi P.S. for your next trip is a good rule to wash the dishes, turn off the lights, air conditioning and bring out your garbage before leaving the apartment
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
5

Great location!

  • 5 of 5

We really enjoyed the location of this apartment. It was quite close to everything we wanted to see and loved the Camp de Fiori!

  • Recensie verstuurd: Jan 4, 2017
  • Datum van verblijf: Dec 2016
  • Bron: VRBO, Deel van HomeAway
Reactie van de eigenaar Thank you very much. I'm very happy that you had a wonderful experience in Rome I hope to see you soon in Rome again Ciao Luigi
Vond u deze recensie nuttig?
0 0
3

It is a gold mine, but a gold mine that needs to be taken more care of.

  • 3 of 5

Its location is perfect. It is very quiet. It is very good for a stay of 1 or 2 weeks.

Unfortunately the bigger apartment looks a bit neglected. It is difficult to read bcause of the dim light. There is no light source anywhere that illuminates a small part properly, not to mention one of the rooms. The fridge had not been defrosted for a long time so that it wasn´t working properly. Things are not properly fixed, they become unstuck when you touch them.

We felt very safe in every respect, including when the earthquake touched Rome (albeit very lightly).

Alessia, who is in charge of practical matters, was very reliable and extremely helpful with the transport to and from the airport.

  • Recensie verstuurd: Nov 2, 2016
  • Datum van verblijf: Oct 2016
  • Bron: Fewo Direkt, Deel van HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
0 0

Locatie

Dichtstbijzijnde luchthaven
15 kilometers
Ciampino
Dichtstbijzijnde Barpub
30 meters
Berri
Dichtstbijzijnde haven
50 kilometers
Civitavecchia
Dichtstbijzijnde treinstation
5 kilometers
Termini
Dichtstbijzijnde strand
20 kilometers
Fregene

Het appartement is gelegen in het historische centrum van Rome, aan de Via dei Cappellari, 85 (op korte loopafstand van Campo de 'Fiori, Piazza Navona, het Pantheon, de Spaanse Trappen ... etc) in één van de meest historische Rome Het appartement ligt op een strategische positie om de ware aard van de Eeuwige Stad, waar u alle belangrijke toeristische attracties van Rome te voet kan bereiken volledig kent. Op het plein van Campo dei Fiori is een grote markt in de loop van de dag en de vele lokale restaurants en uitgaansgelegenheden. Het appartement is gelegen op een zeer rustige straat, met veel kleine winkeltjes van lokale ambachtslieden overdag geopend. Vanuit dit appartement kunt u ook het Vaticaan in 10 minuten te voet.

De belangrijkste toeristische attracties in de omgeving:

• Piazza Santa Maria in Trastevere (5 minuten lopen)

• Piazza Farnese / Piazza Campo dei Fiori (10 minuten lopen)

• Navona Square (10 minuten lopen)

• De Joodse Ghetto (15 minuten lopen)

• St. Vierkant Peter's (15 minuten lopen)

• Castel S. Angel (15 minuten lopen)

• Spaanse Trappen (20 minuten lopen)

• Pantheon (20 minuten lopen)

• People's Square (25 minuten lopen)

• Trevifontein (20 minuten lopen)

• Colosseo / Campidoglio / Fori Imperiali (20/25 minuten lopen)

Foto's

Huurprijzen & Beschikbaarheid

Huurtarieven: appartement in Centro Storico, Italië

Huurbasis:
per woning
Beheerder accepteert betaling in:
EUR
Wisselkoers omrekenen
Periode Minimum prijs Extra nachten Weekend overnachting Wekelijks Maandelijks * Evenement
 
Low season
5 nov 2017 - 19 dec 2017
4 nacht minimum verblijf
€696
voor 4 nachten
Vanaf
€159
€1.265
€4.420
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht
 
Hight season
20 dec 2017 - 6 jan 2018
4 nacht minimum verblijf
€1.176
voor 4 nachten
Vanaf
€279
€2.125
€7.970
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht
 
Low season
7 jan 2018 - 15 mrt 2018
3 nacht minimum verblijf
€477
voor 3 nachten
Vanaf
€139
€1.019
€3.659
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht
 
Easter week
29 mrt 2018 - 2 apr 2018
4 nacht minimum verblijf
€1.176
voor 4 nachten
Vanaf
€279
€2.116
€7.970
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht
 
low season
5 nov 2018 - 19 dec 2018
3 nacht minimum verblijf
€537
voor 3 nachten
Vanaf
€159
€1.325
€4.480
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht
 
hight season
20 dec 2018 - 6 jan 2019
4 nacht minimum verblijf
€1.176
voor 4 nachten
Vanaf
€279
€2.185
€8.030
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht
 
low season
7 jan 2019 - 14 mrt 2019
3 nacht minimum verblijf
€537
voor 3 nachten
Vanaf
€159
€1.325
€4.480
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht
 
Basistarief
4 nacht minimum verblijf
€1.016
voor 4 nachten
Vanaf
€239
€1.595
€5.910
 
Opmerkingen: Tarieven zijn gebaseerd op 6 gasten; voeg €20 per extra gast per nacht

Aanvullende informatie mbt huurtarieven

Final cleaning Lin/towel €60
Toeristenbelasting €3,50 per nacht, per persoon. Dit bedrag zal aan de manager betaald worden bij aankomst. Is niet van toepassing voor kinderen onder 10 jaar.

The Reservation is confirmed & subject to the Cancellation Policy, Rules and Conditions spelled here in below ( 4 Items)
1) CHECK-IN: For arrivals after 20.00 a fee of 25 euro is requested for the check-in.
For arrivals after 24.00 a fee of 50 euro is requested for the check-in.
For arrivals in public holidays a fee of 25 euro is requested for the check-in.

2) TOURIST TAX of the CITY of ROME : As of 01/09/2014, anyone staying in any accommodation in Rome is required to pay an overnight tax of 3,5 euro per person for a maximum of 10 days. Children under 10 years are exempt from payment. The payment to the TURISTIC ROME admnistration, will be made on your arrival to the apartment

3) NUMBER OF GUEST: the apartment must be occupied by the number of people indicated in the Reservation Form. If you wish to change the number of guest in the apartment, please notify us in this sense before your arrival so we shall inform you of any applicable price difference. Failure to respect these terms will be a cause for termination off this rental agreement and you will have to vacate the apartment immediately.

4) CANCELLATION POLICY: Any cancellation requested by the Renter within more than 30 days from the date of rental will be assessed a cancellation penalty of 50% of the amount already paid. Cancellations requested within 30 days from the date of rental will be assessed a penalty of 100% of the amount already paid. Cancellation notices must be sent to the email address myapartmentstorent@gmail.com . It will be at the renter discretion to refund part, or all, of the amount prepaid in case the apartment can be rented for the same period. Any eventual dispute will be settled in the Court of Rome

Annuleringsvoorwaarden van de beheerder

Vraag de beheerder of controleer de huurovereenkomst wanneer u een woning boekt.
Manager e-mailen
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Andere vakantiehuizen